بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • میلاد سودی
    ستاره دار (1)
    • Apr 2020
    • 1034

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    بهرام خان فک کنم این از اون سهم هایی هستش که تو کف قیمتی نخری سودی تو کوتاه مدت نمیده اگه بتونه خط روند نزولیش رو بشکنه این قیمت ها مسخره خواهد بود البته اگه بتونه من خودم که شخصا خیلی امیدوارم تا الان هم دوبرابر میانگین ۹۰ روزه تو کف قیمت معامله شده بازار امروز گویای همه چیز خواهد بود یا از اینجا برمیگرده یا از ۹۹۰ تومن
    واگرایی rsi دیدنی هستش از اونایی که شپنا ۸۰۰ تومنی رو تا ۱۵۹۰ برد
    باید صبر کرد و دید
    انشالله امروز عکس یادگاری با این قیمت های وآیند خواهیم انداخت این قیمت ها به تاریخ خواهد پیوست
    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1055

افشای الف
      تحصیل سهام شرکت سرمایه گستر ارغوان بابت تسویه بخشی از مطالبات این بانک از شرکت توسعه بین الملل ایران مال:
      https://www.codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=60QBhQQQaQQQAaXT8QQQaQQ QMlxO8NQQQaQQQBoQ%3D%3D&rt=3&let=11&ct=0&ft=-1

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

بنا به تشخیص شرکت فرابورس تا 1400/7/14 تعلیق شد!
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ثامن
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 313

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          بنا به تشخیص شرکت فرابورس تا 1400/7/14 تعلیق شد!
          خبر مرگشون همش شامورتی بازی در میارند. با فرابورس، بانک مرکزی و ج ا هماهنگ شده کلا همه شون تو این دزدی دستشون تویه یه کاسه است.

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

بنظرم فقط تنها راه اینه که باید منتظر باشیم تا لیست دارایی هاشون رو تا ۱۵ مهر منتشر بکنن حالا تو منفی امروز هم باز می‌شد ممکن بود حمایت از دست بده باید صبر کرد و دید
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

نمیدونم صعود میکند یا نزول بررسی زیاد نکردم

اما چیزی که میدونم اینه که هرکه در این نوع سهام سود کند نون قدرت ریسک و قمارش رو میخورد زیان هم کند نیز همچنین

چون مشخص هست این نوع سهام باتوجه به نوع بازار نارنجی!! و اون زیانهای گردنکلفتش و املاکش !! سهام افراد عادی نیست که قصد دارند یک سرمایه گذاری کم ریسک در بورس داشته باشند.

بنابراین سود کردن در ان نیاز به حمد ثنا و زیان کردنش هم نیاز به لعن و نفرین ندارد چون یک انتخاب مشخص شده از ریسک و ریوارد است که خود سهامدار انرا برگزیده است
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• ثامن
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 313

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                نمیدونم صعود میکند یا نزول بررسی زیاد نکردم

اما چیزی که میدونم اینه که هرکه در این نوع سهام سود کند نون قدرت ریسک و قمارش رو میخورد زیان هم کند نیز همچنین

چون مشخص هست این نوع سهام باتوجه به نوع بازار نارنجی!! و اون زیانهای گردنکلفتش و املاکش !! سهام افراد عادی نیست که قصد دارند یک سرمایه گذاری کم ریسک در بورس داشته باشند.

بنابراین سود کردن در ان نیاز به حمد ثنا و زیان کردنش هم نیاز به لعن و نفرین ندارد چون یک انتخاب مشخص شده از ریسک و ریوارد است که خود سهامدار انرا برگزیده است
                داداش نیچه سود اگه کردیم از زور بازوی خودمون بوده اما زیانی که به ما وارد کردند از فریب بوده از سیاست زشت ماکیاویلیشون بوده. این زمین زدن در بورس خیانت به مردم بود. دزدی تو روز روشن. این تورم افسار گسیخته تقصیر ماست؟ این عدم رفاه مردم ایران با این همه ثروت و توانایی این کشور تقصیر ما بود یا تقصیر آخوندها؟ خواهشا چرت و پرت نگویید که دلمان از این حکومتی که انسانها را فقیر کرده است و مزخرفات آن دنیایی به مردم می قبولاند پر است. نفرین میکنیم و در دل به انتقام هم فکر خواهیم کرد.
                آخرین ویرایش توسط ثامن؛ 2021/09/21, 14:40.

نظر

• ثامن
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 313

دوستان شرکت تو گزارش 6 ماهه امسال زیان رو بیشتر نکنه بدبخت بشیم. نظری راجع به وضعیت درآمدی شرکت ندارید؟ این شرکت مثل گلوله برفی که از کوهی غلط میخوره میاد پایین از سال 98 تا الان زیان رو تصاعدی برده بالا و خونریزی شدید داشته نکنه همین روند ادامه داشته باشه و زیان از همین جا دو برابر بشه. اگر از بین دوستان کسی نظری راجع به این موضوع داره ممنون میشم که با ما هم در میان بگذارند.

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

نشستی برا خودت داری منفی میدی عجب آدمی هستی اگه واقعا انقدر رو اعصابته بفروش خودتو راحت کن

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

اگر یادتون باشه من شکست 1050 رو بد میدونستم و از سهم خارج شدم. اما چون فضا هم در اینجا و هم در همه فرومها و کانالها نسبت به وآیند خیلی مثبت بود و تقریبا همه منتظر تشکیل الگوی سر و شانه کف بودند و هستند دیگه از نگاه خودم که از مثبت به منفی چرخش داده شد صحبتی نکردم ، البته اینم بگم که من اصلا روی الگوی سر و شانه حسابی باز نکردم، گاهی که چه عرض کنم ، عموما بازیگردانها با علم و آگاهی از انتظار بازار از نحوه حرکت یک سهم روی همون روندها باهاشون بازی میکنند و نوسان میگیرن. الانهم تا باز شدن مجدد سهم که کی و کجا میخواد مچینگ بشه نمیشه اظهار نظری کرد ، عقیده دارم برای تایید الگوی مد نظر دوستان سهم در بازگشایی باید سریع برگرده بالای 1050 ، فقط میخوام بگم احتیاط کنید که اگر دیدگاه من درست در بیاد ضرر سنگینی میکنید. از نظر من که روند صعودی در 1050 از اعتبار خارج شد ، از منظر شماها هم به گمانم شکست 930 به پایین نقطه آخر امیدتون باید باشه.
                      فقط بگم که اگر تصور من درست باشه سهم تا 650 میتونه ریزش داشته باشه ، با تحلیل خودتون سهم رو بررسی کنید و نه صرفا بر اساس دیدگاه مثبت دیگری یا نظر منفی من ، فقط همه احتمالات رو در نظر بگیرید
                      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2021/09/21, 19:21.

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

این تاپیک از حوصله من خارج شد چون سرشار از انرژی منفی هستش
                        یو پیشنهاد میدم یک عکس میزارم و تا وقتی تغییراتی تو این سهم ایجاد نشه فقط بیننده خواهم بود

دوستانی که استرس بازار رو دارن پیشنهاد میکنم از صفحه ۳۰ الی ۴۰ این تاپیک رو مطالعه کنند تا بدونن واسه چی خریدن و چی میخوان هم بنیادی صحبت شده هم تکنیکالی
                        دوم به این نوشته توجه کنید و سعی کنید بهترین تصمیم رو بگیرید و بدونید دقیقا کجای کارید

نظر

• ثامن
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 313

آقا میلاد من حرف بدی نزدم. منفی بافی هم نکردم. یاد گرفته ام که همیشه در ذهنم جایی برای یک وکیل مدافع شیطان در نظر بگیرم که باورها و افکارم را به چالش بکشد. ذهنم را در محیطی متفاوت و مخالف قرار دهم تا با نظرات جدید و زوایای متفاوت آشنا شوم. برای گرفتن بهترین تصمیم گیری در محیط احتمالات و شرط بندی باید ذهنی باز و نافذ داشت. وکیل مدافع شیطان است که زوایای نو را آشکار میکند و با آن دو روی سکه دیده می شود تا تصمیمات با تعصبات و خطاهای شناختی کمتری گرفته شود.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

یو پیشنهاد میدم یک عکس میزارم و تا وقتی تغییراتی تو این سهم ایجاد نشه فقط بیننده خواهم بود

دوستانی که استرس بازار رو دارن پیشنهاد میکنم از صفحه ۳۰ الی ۴۰ این تاپیک رو مطالعه کنند تا بدونن واسه چی خریدن و چی میخوان هم بنیادی صحبت شده هم تکنیکالی
                            دوم به این نوشته توجه کنید و سعی کنید بهترین تصمیم رو بگیرید و بدونید دقیقا کجای کارید

این نگرش شما واقعا تاسف آور است!
                            همین رفتارها را میکنید که آدم جلوی خودش را در ارائه نظرات منفی میگیرد که نکند به قبای یکی مثل شما بر بخورد! مگر به حرف من یا دیگری سهم منفی میشود؟
                            واقعا نمیفهمم چرا اصلا نباید کسی بتواند نظر منفی ای را هم مطرح کند ! این واقعا چه رفتار زشتی هست!؟ /:.offtopic.:/
                            این تاپیک از اول تا آخرش با نظرات همسوی شما و مثبت است ، تا دو نفر احتمال منفی شدن را هم مطرح کردند، به جای اینکه بگویید خب اینهم یک نظر متفاوتی است، یهو شد سرشار از انرژی منفی و خارج از حوصله ؟!
                            بفرما عزیز...این تاپیک اصلا در خدمت شما و هر کسی که چون شما می اندیشد.

نظر

• ثامن
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 313

خدا لعنتتون کنه من خیلی ضرر کردم تو این سهام. به خدا نمیبخشم.

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

درود،

Bear trap دام خرس های بازار نیست، تله ای است که خرس های بازار در آن می افتند

برای مثال سال 97 وقتی شاخص از 65.000 به حدود 190.000رسید (پس از 5 سال ریزش و رکود)

سهامی که بعد از مدتها ریزش، یه بالایی زده بودند، دوباره برگشتند به همان قیمت قبل از صعود و پایینتر

.
                                این وسط خرس ها (اخزابازها و نزول خورها) که در شاخص 190.000 نقد کرده بودند و رفته بودند اخزا خریده بودند

در شاخص. 160.000 بشکن میزدند و می گفتند صعود شاخص رفت برای 4 سال دیگه

اما وقتی سهام از همان نقطه 30 - 40 برابر رشد کردند، خودشون را داشتند حلق آویز می کردند

اسم نمیارم کیا بودند ... خودشون بهتر می دونن

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X