کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برگزاری مجمع عمومی بانک آینده در آبان ماه
مرادی سرپرست بانک آینده صدور رای قطعی دیوان عدالت اداری را موجب، ایجاد آرامش لازم برای تحولات بانک آینده خواند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بانک آینده، دکتر مرادی سرپرست این بانک در مورد، آخرین تحولات هفته های اخیر بانک گفت:
خوشبختانه رسیدگی منطبق با موازین قانونی دیوان عدالت اداری در ۱۶/۶/۱۴۰۱ باعث تعیین تکلیف شد و نگرانی هایی که میتوانست باعث اختلال و سردرگرمی سهامدار و بیش از هفت میلیون سپردهگذار شود را با تدبیر و دوراندیشی از بین برد. با توجه به رویکرد اخیر مقامات ناظر و رای قطعی دیوان محترم عدالت اداری اکنون وضعیت سهامداری مشخص است و این موضوع مورد استقبال بازار و به ویژه سهامداران بانک قرار گرفته، آرامش بیشتری برای پیگیری و تحقق برنامههای تحولی بانک به وجود آمده، و امید است؛ در این فضای سازنده و تعاملی بین ذینفعان بانک، اعم از سهامداران، سپرده گذاران و کارکنان، نتایج موثر و سریعتری حاصل گردد.
وی درباره رای برنامه و اولویت بعدی هیئت مدیره بانک بعد از ابلاغ این رای افزود: اولین اولویت، برگزاری مجمع عمومی بانک در آبانماه آتی خواهد بود، که طی سه سال گذشته برگزار نشده است.
به گفته وی، تمامی سهامداران بانک منتظر و البته، محق هستند که به استناد قانون تجارت و اساسنامه بانک، به طور مستمر، در جریان تحولات بانک، بهعنوان یک شرکت سهامی عام، قرار گرفته و برای اداره هرچه بهتر دارائی مالی خود، در زمان های مقرر، تصمیم گیری نمایند.
مرادی افزود: خوشبختانه در این مدت، سهامداران خرد با صبر و پیگیری ، نشان دادند شایسته روزهای بهتری هستند و در این مسیر ، همکاری و تلاش مسوولان و کارشناسان سازمان بورس تاکنون قابل تقدیر بوده است و انشاءالله از این پس نیز شاهد حمایت جدی تر آنها از منافع سهامداران بانک در مسیر بازگشایی نماد و برگزاری مجامع خواهیم بود بالاخص اینکه از یاد نباید برد که بانک آینده بی از ۷۵ هزار نفر سهامدار خرد دارد که حق طبیعی آنان است که نسبت به وضعیت سهامداری خود اطمینان خاطر داشته باشند.
مرادی در خصوص این که دستور کار این مجمع، چه خواهد بود، افزود: با توجه به قطعیت رای دیوان گره فعالیت حدود یکصد هزار سهامدار منتظر برای بهره مندی از این سهم با ارزش پس از هماهنگی با بانک مرکزی برداشته شده و صورت های مالی اخیر بانک با اصلاحات لازم ، در این جلسه مطرح و در مورد آنها، اعمال رای خواهد شد. همچنین مقوله مهم تجدید ارزیابی دارائیهای بانک که از ارزش بالائی برخوردار هستند؛ مطرح و در مورد نحوه احتساب ارزش روز آنان در حسابهای بانک، هماهنگی لازم به عمل خواهد آمد.
به گفته وی ، در نتیجهی این ارزیابیها، بدون تردید، بانک آینده از وضعیتی که در حال حاضر بدلیل حدود سه سال قفلی در سهم در آن قرار گرفته، به گونه بسیار متفاوت و موفقی، خارج گردیده، و صورتهای مالی آن به نحو شفافتری نمایانگر وضعیت واقعی بانک و نتیجه اقدامات کارکنان و مدیران آن در راستای تامین سودآوری برای عموم سهامداران و ارزشآفرینی برای مشتریان خواهد بود.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من حرف شما رو که ۱۴ ماه پیش گفتید بانک آینده شاید سهامدار رو اذیت کنه ولی بیشترین بازدهی رو در بین سهم ها خواهد داشت به فال نیک گرفتم شاید از لحاظ بازدهی به وسالت نرسه ولی مطمئنم به امید خدا کام سهامدارانش رو شیرین خواهد کرد
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
? تخلف ایران مال با فروش آن در بورس به پایان میرسد؛ بانک آینده اعلام کرد سهام بزرگترین مال خاورمیانه را بدلیل بدهی بفروش میرساند
?سال ۹۷ این بانک بصورت غیرقانونی با خلق ۸۷ هزار میلیارد تومان پول و قرض از بانک مرکزی برای ساخت ایران مال اقدام کرد که بعد از گذشت چندین سال تولید نقدینگی در جامعه و افزایش سرمایه اولیه خود حالا قصد دارد با فروش این مرکز خرید، بدهی کلان ۷۰ هزار میلیاردی خود را به بانک مرکزی باز گرداند.
? تخلف ایران مال با فروش آن در بورس به پایان میرسد؛ بانک آینده اعلام کرد سهام بزرگترین مال خاورمیانه را بدلیل بدهی بفروش میرساند
?سال ۹۷ این بانک بصورت غیرقانونی با خلق ۸۷ هزار میلیارد تومان پول و قرض از بانک مرکزی برای ساخت ایران مال اقدام کرد که بعد از گذشت چندین سال تولید نقدینگی در جامعه و افزایش سرمایه اولیه خود حالا قصد دارد با فروش این مرکز خرید، بدهی کلان ۷۰ هزار میلیاردی خود را به بانک مرکزی باز گرداند.
طبق این خبر دیدم یک سری سایت بورسی و غیر بورسی خبرهای کذبی انتشار دادند ، سال ۹۷ این پول خلق نشده ، ساخت ایرانمال از سال ۹۰ و قبل از آغاز به کار بانک آینده کلید خورده ،بدهی بانک آینده به بانک مرکزی در صورت های مالی مشخص است ،هیچ وقت به بانک مرکزی بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی نداشته است !!!
نقل و قول
جمع بدهی بانک آینده به بانک مرکزی در صورت های مالی ۱۴۰۰ ، هفت هزار و نهصد میلیارد تومان است .
بله من دانشم رو در اختیار خیلی ها قرار دادم چون زکات علم به نشر اوست حتی دوستانی داشتم که بهشون سرمایه ای دادم که خودم از کسی نگرفتم بعدا متوجه شدم این سرمایه برعکس عمل کرد آدم بی عرضه در هر حال بی عرضه هستش و اول باید به رو عادت های بد خودش کار کنه بعد بیاد تازه به موفقیت فکر کنه اونی که ۳۵ سالشه تا ساعت ۶ صبح سریال میبینه کدوم تهاطر یا پول میتونه کمکش کنه شما با این حرفت صورت مساله رو پاک کردی ایشون و امسال ایشون که بخاطر ناکار آمدی خودشون فقط بلدن زمین و زمان رو به بد و بیراه ببندن راه من با امسال این ها جدا هستش آدم حسابی دنبال راه کار میگرده آدم ضعیف بد و بیراه میگه من خودم هم سال ۸۹ و ۹۲ تمام دارایی هام رو از دست دادم و سرپرست خانواده هم هستم خب بیام به شما جناب چرت و پرت تحویل بدم که مثلا چی بشه
من نمی دونم شما چیکار کردین و میکنید ولی من ۱۳۹۴ اولین سهام رو خریدم اون موقع سه میلیون تومان داشتم و ۲۳ سالم بود. ۱۳۹۶ از دانشگاه فارغالتحصیل شدم با کارشناسی ارشد. الان مجردم و خونه و ماشین ندارم. یک میلیون و دویست و هفتاد هزار تا سهم وآیند دارم. یک میلیون سهم پارس آریان هم دارم. از خانواده کارگر هم اومدم. بورس که خراب شد مجبور شدم سر کار هم برم الان یک سال هم کارگری میکنم با حقوق ماهی ۲۰۰ دلار. من نمیدونم تو چیکار میکنی ولی من وقتی مقایسه میکنم خودم رو که با امکانات خودم و بهرحال تلاشی که کردم هنوز نتونستم تشکیل خانواده بدم و تویه هزینه های زندگی مجبورم اینجوری مفلسانه و سخت بگذرونم میمونم که چرا اینطوری شد. الآنم این سهم اگه پولمون بره شرایطم سختتر میشه ولی به جایی از زندگیم بر نمیخوره چون کسی که پس انداز بالا میکنه ساده زیسته و سختی دیده و میتونه تحمل کنه و زندگی رو یه جوری بگذرونه ولی هر کسی دوست داره تویه زندگیش رشد کنه و پیشرفت داشته باشه. من جوون باید چیکار کنم که خوب زندگی کنم تویه رفاه باشم. ما نمیخواهیم مفلس باشیم لنگ یه لقمه نون باشیم. ما خودمون رو با اون آمریکایی با اون اروپایی با اون اماراتی مقایسه میکنیم که لاکچری هستن ما اون سبک از زندگی رو میخواهیم. حالا کجاییم؟ که صبح تا شب کار کنیم که فقط زنده بمونیم؟ که خونه نداشته باشیم که ماشین و درآمد درستی نباشه. که تو ازدواجمون مونده باشیم.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بانک مرکزی با تکلیف مجلس، بانک ها را ملزم به ارائه مشخصات کامل وام گیرندگان کلان کرد و سوم آبان، فهرست اطلاعات تسهیلات و تعهدات کلان ۱۸ بانک و اشخاص مرتبط ۲۲ بانک و موسسه اعتباری را تا پایان شهریور به روز کرد.
بر اساس این گزارش، هر بانک و موسسه اعتباری نمی تواند بیش از ۳ درصد سرمایه پایه به یک فرد حقیقی و حقوقی تسهیلات اعطا کند. همچنین تسهیلات اعطایی در مجموع به افراد مرتبط نباید از ۴۰ درصد سرمایه پایه تجاوز کند.
طبق صورت های مالی، بانک آینده در مجموع مجاز به پرداخت ۸۶۸ میلیارد تومان تسهیلات به اشخاص مرتبط بود اما ۱۰۵ هزار میلیارد تومان معادل ۱۲۰ برابر حد مجاز تسهیلات پرداخت کرده که ۷۰ درصد آن به یک بنگاه خاص پرداخت شد.
همچنین این بانک مجاز به پرداخت ۶۵ میلیارد تومان تسهیلات به هر شخص حقیقی یا حقوقی بصورت جداگانه بود اما میزان وام تخصیص یافته به ایران مال از زیرمجموعه این بانک بیش از هزار برابر حد مجاز و ۷۰ هزار میلیارد تومان است. مدیران بانک آینده دلیل تخصیص تسهیلات به ایران مال را اخذ مجوز شورای پول و اعتبار اعلام اما مدیران بانک مرکزی صدور مجوز را رد کردند.
با این حال شعبان مرادی سرپرست بانک آینده به صدا و سیما گفت: پس از پایان طرح ساخت بازار ایران مال، سهام این بنگاه در بازار سرمایه واگذار و بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی آن به بانک ها پرداخت می شود.
طبق این خبر دیدم یک سری سایت بورسی و غیر بورسی خبرهای کذبی انتشار دادند ، سال ۹۷ این پول خلق نشده ، ساخت ایرانمال از سال ۹۰ و قبل از آغاز به کار بانک آینده کلید خورده ،بدهی بانک آینده به بانک مرکزی در صورت های مالی مشخص است ،هیچ وقت به بانک مرکزی بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی نداشته است !!!
نقل و قول
جمع بدهی بانک آینده به بانک مرکزی در صورت های مالی ۱۴۰۰ ، هفت هزار و نهصد میلیارد تومان است .
بدهی بانک آینده به کلیه بانکها و موسسات غیر بانکی مطابق گزارش 6 ماهه حسابرسی نشده 1401 معادل 389،190،763 میلیون ریال یا 39 هزار میلیارد تومان می باشد .
حالا چقدرش مربوط به بانک مرکزی هست زیاد مهم نیست
مهم اینه که 39 هزار میلیارد تومان بدهکاره به بانکها
و مهمتر اینجاست که این فقط و فقط خود مبلغ بدهی هست و نه سود آن ...
به نظر میرسه سود آن هم حداقل حداقل حدود همین مبلغ 39 هزار میلیارد تومان باشه که جمعا میشه 78 هزار میلیارد تومان
پس بدهی 70 هزار میلیارد تومانی به بانک مرکزی عجیب نیست که میایید اینجا و نقل قول بدهی 7 هزار میلیاردی می کنید !!
اون 77 هزار میلیارده نه 7 هزار میلیارد
ضمنا خود آقای شعبان مرادی سرپرست بانک آینده هم در خبرها این بدهی 70 هزار میلیاردی رو تایید کرده است
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بانک مرکزی با تکلیف مجلس، بانک ها را ملزم به ارائه مشخصات کامل وام گیرندگان کلان کرد و سوم آبان، فهرست اطلاعات تسهیلات و تعهدات کلان ۱۸ بانک و اشخاص مرتبط ۲۲ بانک و موسسه اعتباری را تا پایان شهریور به روز کرد.
بر اساس این گزارش، هر بانک و موسسه اعتباری نمی تواند بیش از ۳ درصد سرمایه پایه به یک فرد حقیقی و حقوقی تسهیلات اعطا کند. همچنین تسهیلات اعطایی در مجموع به افراد مرتبط نباید از ۴۰ درصد سرمایه پایه تجاوز کند.
طبق صورت های مالی، بانک آینده در مجموع مجاز به پرداخت ۸۶۸ میلیارد تومان تسهیلات به اشخاص مرتبط بود اما ۱۰۵ هزار میلیارد تومان معادل ۱۲۰ برابر حد مجاز تسهیلات پرداخت کرده که ۷۰ درصد آن به یک بنگاه خاص پرداخت شد.
همچنین این بانک مجاز به پرداخت ۶۵ میلیارد تومان تسهیلات به هر شخص حقیقی یا حقوقی بصورت جداگانه بود اما میزان وام تخصیص یافته به ایران مال از زیرمجموعه این بانک بیش از هزار برابر حد مجاز و ۷۰ هزار میلیارد تومان است. مدیران بانک آینده دلیل تخصیص تسهیلات به ایران مال را اخذ مجوز شورای پول و اعتبار اعلام اما مدیران بانک مرکزی صدور مجوز را رد کردند.
با این حال شعبان مرادی سرپرست بانک آینده به صدا و سیما گفت: پس از پایان طرح ساخت بازار ایران مال، سهام این بنگاه در بازار سرمایه واگذار و بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی آن به بانک ها پرداخت می شود.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر