بانک آینده (وآیند)
Collapse
X
-
پاسخ : بانک آینده (وآیند)
ایران مال را مجبوره رد دیون کنه.
البته پروژه های بزرگ دیگر هم دارد.
ولی با این وضعیت ریاضت اقتصادی پیدا کن خریدار را.
این بیسوادها خیلی زوده اینچیزها را بفهمند.
البته اینطوری به راحتی شیک و مجلسی دولتی میشه
علی برکت الله
ولی باز هم این بیسوادها توش خواهند ماند در نهایت.
اینده همهی بانکهای خصوصی همینه.
بالاجبار با توجه به ریاضت اقتصادی دولتی خواهند شد.
از چاله درمیایند و میوفتند در چاه ورشکستگی.
خیلی مدیریت میخواهد ها !! شوخی نیست.
آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/08/25, 23:48.
نظر
-
خبر مهم وزیر اقتصاد درباره بانک آینده
مجمع معوقه بانک آینده تا پایان شهریور باید برگزار شود
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت : مجمع معوقه بانک آینده تا پایان شهریور باید برگزار شود
سیداحسان خاندوزی در برنامه تلویزیونی صف اول صدا و سیما در مورد مجمع بانک آینده، گفت: سرلوحه کار ما با شرکتها و فعالان اقتصادی انضباط مالی است و تسهیل برای عامه مردم و نظارت برای شرکتهای دولتی و بخش عمومی در دستور کار است.
وزیر اقتصاد افزود: بانک آینده هم در این قاعده قرار میگیرد، گرچه دولتی نیست، اما باید از حکم بانک مرکزی پیروی کند. دیوان عدالت اداری هم حکم داده است که اعمال حق مالکیت در مورد ۶۰ درصد سهام بانک آینده به وزارت اقتصاد سپرده شده و باید مجمع عمومی این بانک در موعد مقرر برگزار شود و صورتهای مالی به تأیید حسابرس قانونی برسد. مجامع شرکتهای دولتی که تا ۳۱ مرداد فرصت داشت برگزار شد، اما بانک آینده تا پایان شهریور مجمع معوقه آن باید برگزار شود.
خبر مهم وزیر اقتصاد درباره بانک آیندهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
با سلام
جوانان پستان های پر شیر این گاوشیرده را تا نوشیدن آخرین قطرات رها ننمایند و به یک یا دو لیوان
و مک اکتفا نکنند. بزودی با اصلاح نژاد این گاو به نژاد هولشتاین از طریق افزایش سرمایه شاهد افزایش شیردهی و افزایش گوشت در این نماد خواهیم بود.
با تشکرنه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نظر
-
-
در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Postبا سلام
جوانان پستان های پر شیر این گاوشیرده را تا نوشیدن آخرین قطرات رها ننمایند و به یک یا دو لیوان
و مک اکتفا نکنند. بزودی با اصلاح نژاد این گاو به نژاد هولشتاین از طریق افزایش سرمایه شاهد افزایش شیردهی و افزایش گوشت در این نماد خواهیم بود.
با تشکر
چقدر باید بگذرد تا برخی جوانان به حرف های امام قلی خان برسند.مگر نگفته بودم پستان این گاو شیری را ولو برای تماشای دیدبان بازار رها ننمایید؟مگر هر چند سال یک بار یک چنین گاوی که وزنش می تواند ۱۰ ۲۰ برابر بگردد در مراتع بورس پدید می آید؟جوانان عزیز به چند مک و پک قناعت ننمایید.این گاو یک گاو معمولی نمی باشد.
با تشکر
امام قلی خان
جانشین ریاست مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی جهاننه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
نظر
-
در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Postبا سلام
چقدر باید بگذرد تا برخی جوانان به حرف های امام قلی خان برسند.مگر نگفته بودم پستان این گاو شیری را ولو برای تماشای دیدبان بازار رها ننمایید؟مگر هر چند سال یک بار یک چنین گاوی که وزنش می تواند ۱۰ ۲۰ برابر بگردد در مراتع بورس پدید می آید؟جوانان عزیز به چند مک و پک قناعت ننمایید.این گاو یک گاو معمولی نمی باشد.
با تشکر
امام قلی خان
جانشین ریاست مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی جهان
پیش بینی تون برای قیمت سهم در میان مدت چیه؟! ویژدانی و جدی بگید؟ آیا ویژدانا باز هم میتونه چندین برابر بشه؟!
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postخرید سهم در روزهای اخیر به قدر مکفی انجام شد
پله آخر زیر1200 تومان
بعد این صبر میکنم تا اوضاع تعیین تکلیف گردد
هر سهمی در زمان و قیمت خودش ارزندست، هرچند این نماد شرایطش خاصه
سهم در پایان معاملات شنبه برای برگزاری مجامع متوقف خواهد شد و با این حساب کلا2روز کاری دیگر معامله داریم.
اینکه نتیجه مجمع چه شود و خبرهای پیرامونی مشخص نیست و این نماد رو بقصد صبر و با پذیرش همه ریسک ها خریدم که فعلا تا اینجا کار با کمترین صبر برام خوب بوده.
برخی بااینکه از دید بلند مدت میگفتند ولی دقیقا زمانی که وقت برگشت بود خارج شدند که البته اگر چنین نمیشد فرصت خرید زیر1200برایمان فراهم نمیشد.
هیچ توصیه ای نیست.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
عامل بانک آینده با اعلام برگزاری مجامع عادی به طور فوقالعاده مربوط به
تصویب صورتهای مالی سال مالی منتهی به 1397.12.29 و 1398.12.29 و همچنین
مجمع عمومی فوقالعاده بانک در روز بیستم شهریورماه، از افزایش سرمایه این
بانک نیز خبر داد.شعبان مرادی به خبرنگاران گفت: پس از
برگزاری مجامع پیش رو و تعیین حسابرس قانونی بانک مقدمات افزایش سرمایه
بانک نیز فراهم خواهد شد.سرپرست و
رئیس هیأت مدیره بانک آینده ضمن تشکر از تعامل وزارت امور اقتصادی و دارایی
و بانک مرکزی برای صدور مجوز برگزاری این مجامع، از سهامداران صبور و سایر
ذینفعان این بانک نیز قدردانی کرد
مدیر عامل <<وآیند>>: بعد از برگزاری مجامع معوق افزایش سرمایه داریم | بورس 24آخرین ویرایش توسط rahgozar_eng؛ 2023/09/06, 19:22.bene qui latuit bene vixit
نظر
-
در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Postپیش بینی تون برای قیمت سهم در میان مدت چیه؟! ویژدانی و جدی بگید؟ آیا ویژدانا باز هم میتونه چندین برابر بشه؟!
جل الخالق. این چه عکسی می باشد امید خان؟ خیلی تلاش نمودم تا ببینم کله خر می باشد روی بدن سگ یا کله اسب می باشد. سگ واق واقو در کالیفرنیا بسیار زیاد می باشد و این بدن سگ که گذاشته ای از بدترین و سگ ترین سگ ها می باشد که یکی شان یکبار لاستیک ویلچر من را گاز گرفت و پنچر بنمود و خدا می داند اگر صاحبش نمی کشیدش بعدش با من چه می نمود. از هرچه سگ همسایه و سگ است بیزار می باشم.همه سگ ها هم از من بدشان می آید.
در این انجمن مسبوق به سابقه نمی باشد که کسی تارگت به سبک جاهای دیگر بدهد البته از پیشبینی ها و کذا می گویند. من خودم متابعت از اساتید نموده ام و خریده ام. آنها هم از شر زالوصفتان و جلوگیری از سواستفاده معاندین لب نمی گشایند. اما افزایش اگر بدهد وزن این گوساله قابلیت بیش از ۱۰ ۲۰ برابر گشتن را هم دارد. خودم از روی دست خر می باشم و رجای واثق دارم که پیش از مرگ شیر و گوشت حسابی از این سهم خواهم دوشید و نوشید و خواهم خورد. منتظر اخبار مجتمعان در مجمع بمان.
با تشکر
مرگ بر زالوصفتاننه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
نظر
-
توقف نماد معاملاتی (وآیند1)
به اطلاع میرساند: نماد معاملاتی شرکت بانک آینده (وآیند1) جهت برگزاری مجامع عمومی فوقالعاده و عمومی عادی بطور فوقالعاده صاحبان سهام در روز دوشنبه مورخ 1402/06/20 در پایان معاملات امروز شنبه مورخ 1402/06/18 متوقف میگردد.
مدیریت عملیات بازار فرابورس ایرانزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
با متوسط 1250 تا 1300 در پرتفوی ها،و با تعداد بسیار مناسب و سنگینی از لحاظ وزن در پرتفوی، با سهم به مجمع میرم و انتظار دارم با توجه به افزایش سرمایه و وضعیت سهم نه تنها سودی بیش از متوسط بازار،بلکه یکی از سودهای خاطره انگیز این سال ها را از این نماد کسب کنم.....البته این سهم لقمه ی هر کاربری نیست و باید با نظرداشت جمیع جهات و خطرات ،بسته به میزان ریسک هر شخص خریداری میشد/بشه....
پ.ن: مطلب بالا صرف آرشیو در سایت نوشته شده و هیچ پیشنهاد و توصیه خریدی در این نماد ندارمزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
نظر