کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ملاجظه می فرمایید که 35 درصد از 85 هزار میلیارد تومن که به زعم شما( و البته نزدیک به نظر من ) سه برابر قیمت کارشناسی هم بود فروخته شده .
البته عجیب هم هست این معامله ولی رسما در کدال اعلام شده.
فروشی در کار نبود. یک معامله صوری هست و بانک اومده 35 درصد از سهام رو به شرکت زیرمجموعه خودش واگذار کرده! احتمالاً پول معامله رو هم از خود بانک وام میگیره!
فروشی در کار نبود. یک معامله صوری هست و بانک اومده 35 درصد از سهام رو به شرکت زیرمجموعه خودش واگذار کرده! احتمالاً پول معامله رو هم از خود بانک وام میگیره!
اصلا هیچ خریداری هیچ پاکت پیشنهاد قیمتی نداده بوده
این تخلف محرز هست
بانک داده به یه شرکت زیرمجموعه خودش به نام کیان سازه که مال خودشه
تخلف اول : پاکتی داده نشده بوده . چگونه برنده داشته ؟
تخلف دوم : چگونه قبل از اتمام بازار دیروز، میلیونی تا صف خرید رنج کشیدند؟ مشخصه اطلاعات کدال قبلا لو رفته بوده . ناظر باید معاملات دیروز رو باطل اعلام کنه
اصلا هیچ خریداری هیچ پاکت پیشنهاد قیمتی نداده بوده
این تخلف محرز هست
بانک داده به یه شرکت زیرمجموعه خودش به نام کیان سازه که مال خودشه
تخلف اول : پاکتی داده نشده بوده . چگونه برنده داشته ؟
تخلف دوم : چگونه قبل از اتمام بازار دیروز، میلیونی تا صف خرید رنج کشیدند؟ مشخصه اطلاعات کدال قبلا لو رفته بوده . ناظر باید معاملات دیروز رو باطل اعلام کنه
چشم
بهش میگم
فقط لطفا کمی صبر
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
ملاجظه می فرمایید که 35 درصد از 85 هزار میلیارد تومن که به زعم شما( و البته نزدیک به نظر من ) سه برابر قیمت کارشناسی هم بود فروخته شده .
البته عجیب هم هست این معامله ولی رسما در کدال اعلام شده.
خب خریدار هم پول نقد نداده به آینده، یه سری سهام بورسی دو لا پهنا قیمت خورده رو داده،(این به سوبله ارزش گذاری کردن ایران مال در) تازه اونم فقط بابت ۲۰ درصدد ثمن معامله، باقی ۸۰ درصد اصلا معلوم نیست چه خواهد شد، فعلا سکوت کردن تا خواننده خوش خیال پیش خودش فکر کنه اونو پول میدن! لابد یه چند تا سهم دیگه رو بعد اینکه زدن زیرش ده برابرش کردن میندازن جلوی آینده
همه اینام برا اینه که ارزش فروش ایران مال همون ۸۵ همت درج بشه در صورتهای مالی و مابه التفاوتش از بهای تمام شده رو بتونه سود شناسایی کنه تا فعلا از ورشکستگی بجهه! حالا بعدا بابت همین سهمهایی که با میانگین تمام شده بالا توو سبدش انداختن باید خدا تومن ذخیره بگیره برا مدیراش مهم نیست، لابد حساب کردن تا اون موقع نیستن که بخوان پاسخگو باشن!
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
وقتی میگم پاکتی تحویل نشده ، خبر دارم که میگم و از خودم صحبت نمی کنم
باید باطل می شد
فساد در این بانکها بیداد میکنه
دم بانک مرکزی گرم خداییش ، که باطل اعلام کرد
بانک مرکزی نحوه واگذاری ایران مال را تایید نکرد
بانک مرکزی در نامهای به بانک آینده اعلام کرد: واگذاری سهام شرکت ياد شده به دليل عدم رعايت برخي ضوابط ابلاغي از جمله مفاد «دستورالعمل نحوه واگذاري اموال مازاد مؤسسات اعتباري» مصوب يکهزار و دويست و نود و پنجمين جلسه مورخ ۱۳۹۹.۳.۲۷ شوراي پول و اعتبار و وجود برخي ابهامات در نحوه واگذاري، مورد تأييد اين بانک نمیباشد./ فارس
عدم تایید واگذاری سهام شرکت ایران مال توسط بانک مرکزی
بانک مرکزی مراتب عدم تایید فروش بخشی از سهام شرکت توسعه بينالملل ايرانمال به شرکت حامی کيانسازه را به بانک آینده ابلاغ کرد؛ بانک مرکزی «عدم رعايت برخی ضوابط و وجود برخی ابهامات در نحوه واگذاری» را از دلایل عدم تایید این معامله اعلام کرده است.
_بانک مرکزی
و از همه جالبتر این هست
اون افرادی که قبل کدال اطلاع داشتند و اون روز از صف فروش تا صف خرید رنج کشیدند و معامله اون روز هم باطل نشد ، حالا رنج بکشن تا خود صف فروش که دیگه فکر نکنن خیلی زرنگ هستند
جالبه که به قیمت پس فردا خریدند !
حالا تو صف فروش برو که بفهمی خبرقبل کدال داشتن یعنی چه
سهامداران واقعی سهامداری کنند
نوسانگیرها هم طبق معمول به کارشون را ادامه دهند.
ایران مال بفروشندش یا بیاد بورس یا بینابین(10 درصد یا 20..) برای من سهامدار فرقی نمی کنه.
نوسانگیر باید بناله یا (اگر نقد باشه)خوشحال باشه.
انشالله سریع باز بشه به 100تومن برسه همه سهیم باشند و راضی
وقتی میگم پاکتی تحویل نشده ، خبر دارم که میگم و از خودم صحبت نمی کنم
باید باطل می شد
فساد در این بانکها بیداد میکنه
دم بانک مرکزی گرم خداییش ، که باطل اعلام کرد
بانک مرکزی نحوه واگذاری ایران مال را تایید نکرد
بانک مرکزی در نامهای به بانک آینده اعلام کرد: واگذاری سهام شرکت ياد شده به دليل عدم رعايت برخي ضوابط ابلاغي از جمله مفاد «دستورالعمل نحوه واگذاري اموال مازاد مؤسسات اعتباري» مصوب يکهزار و دويست و نود و پنجمين جلسه مورخ ۱۳۹۹.۳.۲۷ شوراي پول و اعتبار و وجود برخي ابهامات در نحوه واگذاري، مورد تأييد اين بانک نمیباشد./ فارس
عدم تایید واگذاری سهام شرکت ایران مال توسط بانک مرکزی
بانک مرکزی مراتب عدم تایید فروش بخشی از سهام شرکت توسعه بينالملل ايرانمال به شرکت حامی کيانسازه را به بانک آینده ابلاغ کرد؛ بانک مرکزی «عدم رعايت برخی ضوابط و وجود برخی ابهامات در نحوه واگذاری» را از دلایل عدم تایید این معامله اعلام کرده است.
_بانک مرکزی
و از همه جالبتر این هست
اون افرادی که قبل کدال اطلاع داشتند و اون روز از صف فروش تا صف خرید رنج کشیدند و معامله اون روز هم باطل نشد ، حالا رنج بکشن تا خود صف فروش که دیگه فکر نکنن خیلی زرنگ هستند
جالبه که به قیمت پس فردا خریدند !
حالا تو صف فروش برو که بفهمی خبرقبل کدال داشتن یعنی چه
آه سهامداران گرفتت
چوب خدا صدا نداره
6 ماه دیگه سلامت میکنم...از راه دور سلامت میکنم
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر