بانک آینده (وآیند)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rahgozar_eng
    عضو فعال
    • May 2020
    • 553

پاسخ : بانک آینده (وآیند)

احتمالا با توجه به کنفرانس خبری دیروز و امروز، سهم بزودی بازگشایی میشه و مجامع هم برگزار.
    برآوردی که جناب صالحی از ناو سهم داشت عدد حوالی 13 تا 14 هزار تومانه که بر مبنای گزارشات کارشناسی روی کدال تهیه شده و طبیعتا چون گزارشات کارشناسی عمدتا مربوط به نیمه اول سال گذشتست پس میشه گفت ناو قدری بالاتر از این اعداد باشه.
    بدون تجدید ارزیابی میشه انتظار یک سوم ناو به بالا رو داشت یعنی 5 هزار یا بیشتر.
    ولی اگر صحبت های مدیرعامل رو ملاک قرار بدیم، بلافاصله بعد از برگزاری مجامع (که قرار بود تیرماه برگزار بشه) گزارش توجیهی افزایش سرمایه روی کدال خواهد اومد که ترکیبی هست از احتمالا 2 هزار درصد آورده و باقی از تجدید ارزیابی طبقه سرمایه گذاری ها که باید دو برابر زیان انباشته رو پوشش بده یعنی حدودا 14 هزار درصد.
    نیاز به گفتن نداره که اگر بخواد 14 هزار درصد افزایش سرمایه بده به هیچ وجه نمیتونه زیر 10 هزار تومان باشه و احتمالا بالای 15 رو خواهد دید.
    حدس میزنم خود مدیریت بانک و بازارگردان میخوان رو عدد 2 هزار بازش کنن و کوچکترین توصیه ای به خریدش نیست صرفا نگهداری برای کسانی که سال ها رو این سهم موندن به نظر بهتر میاد.
    bene qui latuit bene vixit

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

2 سال اسارت در این سهم به روزهای پایانی خودش نزدیک میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

خدا کنه یا با درصد بسیار بالایی باز بشه یا جوری که بتونیم تکمیل کنیم خریدمون رو

نظر

• rahgozar_eng
          عضو فعال
          • May 2020
          • 553

بورس 24 خبری گذاشته که فردا سهم باز میشه!!!!!!

نظر

• rahgozar_eng
            عضو فعال
            • May 2020
            • 553

ظاهرا قضیه تجدید ارزیابی جدیه. حداقل از صحبت های مدیرعامل اینطور برداشت میشد که امسال افزایش سرمایه کلید میخوره و گزارش توجیهی میاد روی کدال. حالا اینکه بانک مرکزی با کدوم شیوه و ساز و کاری موافقت کنه میفته مرحله بعد اما اومدن گزارش توجیهی دو برابر زیان انباشته حتمیه.
            در عجبم سهمی با حدود 15 هزار درصد افزایش سرمایه، اکر روی مثلا 2 تا 2500 باز بشه آیا بازار بی تفاوت میمونه؟
            نماینده فرابورس که همش سعی میکرد رو سر سهم بزنه و مرتب میگفت دارایی ها بزرگن و نقد شونده نیستن. پسرجون مگه کسی ادعا کرده این دارایی ها براحتی نقد میشن؟
            همچنین تو جلسه گفته شد که برای 30 درصدش مشتری هست و عرضه میشه تا بانک بکلی از زیان خارج بشه.

نظر

• rahi
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 118

در اصل توسط rahgozar_eng پست شده است View Post
              احتمالا با توجه به کنفرانس خبری دیروز و امروز، سهم بزودی بازگشایی میشه و مجامع هم برگزار.
              برآوردی که جناب صالحی از ناو سهم داشت عدد حوالی 13 تا 14 هزار تومانه که بر مبنای گزارشات کارشناسی روی کدال تهیه شده و طبیعتا چون گزارشات کارشناسی عمدتا مربوط به نیمه اول سال گذشتست پس میشه گفت ناو قدری بالاتر از این اعداد باشه.
              بدون تجدید ارزیابی میشه انتظار یک سوم ناو به بالا رو داشت یعنی 5 هزار یا بیشتر.
              ولی اگر صحبت های مدیرعامل رو ملاک قرار بدیم، بلافاصله بعد از برگزاری مجامع (که قرار بود تیرماه برگزار بشه) گزارش توجیهی افزایش سرمایه روی کدال خواهد اومد که ترکیبی هست از احتمالا 2 هزار درصد آورده و باقی از تجدید ارزیابی طبقه سرمایه گذاری ها که باید دو برابر زیان انباشته رو پوشش بده یعنی حدودا 14 هزار درصد.
              نیاز به گفتن نداره که اگر بخواد 14 هزار درصد افزایش سرمایه بده به هیچ وجه نمیتونه زیر 10 هزار تومان باشه و احتمالا بالای 15 رو خواهد دید.
              حدس میزنم خود مدیریت بانک و بازارگردان میخوان رو عدد 2 هزار بازش کنن و کوچکترین توصیه ای به خریدش نیست صرفا نگهداری برای کسانی که سال ها رو این سهم موندن به نظر بهتر میاد.
              تشکر از تحلیل شما

برداشت من از ارزش گذاریهای رسمی، ان ای وی بین ۲۰ تا ۳۰ تومنه... و حدس میزنم بین ۳ تا ۱۰ تومن باز شه... که ادم نمیدونه چه کنه... ۲ تومن فکر کنم مشتری زیادی داشته باشه

نظر

• سهامدار خرد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 2323

هرکاری میکنید فقط نفروشید

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• b-asgharne
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1055

درود
                    از طربق یکی از رده های بالای بانک ناو واقعی بانک حدود 437000ریال اعلام کردند داخلش همه چی هست سرمایه گذاری ها و شعب بانک و....
                    ضمنا این اختلاف ظاهری بین بانک مرکزی و بورس و بانک آینده در اصل اختلاف بین علی انصاری و یکی از افراد حکومتی بوده که نمیشه اینجا
                    بهش اشاره کرد ولی هرچی بوده مثل اینکه حل شده و قراره در آینده ای نزدیک سرمایه گذار خارجی هم به سهامدار درصدی اضافه بشه
                    اینها از طریق یک از ستادیهای بانک اعلام شده و من فقط جهت اطلاع اینجا منعکس کردم پیشنهاد خرید یا فروش نیست.
                    ضمنا با نگاه به چارت و دیتای کم و استفاده از چند تا خصوصیات ساده فیبو مقاومت های سهم (دیگه بی خیال 1600 و 2700 تا 3000شدم برای من سهامدار بی معنیه مگر اینکه بخوام اضافه کنم) حدودا 7000، 24000 تومان هستش البته
                    مقاومت سوم خیلی بالاتره که انشالله بعد 6ماه بعد از بازگشایی میشه در موردش بحث کرد.
                    پرسود باشید

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                      درود
                      از طربق یکی از رده های بالای بانک ناو واقعی بانک حدود 437000ریال اعلام کردند داخلش همه چی هست سرمایه گذاری ها و شعب بانک و....
                      ضمنا این اختلاف ظاهری بین بانک مرکزی و بورس و بانک آینده در اصل اختلاف بین علی انصاری و یکی از افراد حکومتی بوده که نمیشه اینجا
                      بهش اشاره کرد ولی هرچی بوده مثل اینکه حل شده و قراره در آینده ای نزدیک سرمایه گذار خارجی هم به سهامدار درصدی اضافه بشه
                      اینها از طریق یک از ستادیهای بانک اعلام شده و من فقط جهت اطلاع اینجا منعکس کردم پیشنهاد خرید یا فروش نیست.
                      ضمنا با نگاه به چارت و دیتای کم و استفاده از چند تا خصوصیات ساده فیبو مقاومت های سهم (دیگه بی خیال 1600 و 2700 تا 3000شدم برای من سهامدار بی معنیه مگر اینکه بخوام اضافه کنم) حدودا 7000، 24000 تومان هستش البته
                      مقاومت سوم خیلی بالاتره که انشالله بعد 6ماه بعد از بازگشایی میشه در موردش بحث کرد.
                      پرسود باشید
                      همین اختلاف پدر همه را در آورده. بانک مرکزی میگه باید اول املاک بفروشی و کاهش زیان بدی ولی بانک میگه من نمیفروشم و از روش ترکیبی افزایش سرمایه از آورده و تجدید میزنم
                      ولی بانک مرکزی شدیدا مخالف است
                      چرا که با وجود تجدید ارزیابی نقدینگی وارد بانک نخواهد شد و این بانک در معرض نکول پول‌های سپرده گذاران و بانک مرکزی است
                      انشالله این مشکل هم حل بشه تا حسابی لذت ببریم
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ثامن
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 313

ممکن است شما مسئول زمین خوردن خود نباشید اما مسئول از جا بلند شدن خود هستید. -آنتونی رابینز

نظر

• ثامن
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 313

امروز جلسه ی اول نشست مرتبط به ایران مال را دیدم. سوالی که برایم پیش آمد این است که این اموالی که قرار است به موجب اسناد بالا دستی واگذار شود چه کسی غیر از خود بانک توانایی مدیریت بچه های زاییده شده اش را دارد؟ چرا کسی نپرسید اگر بانک شانه هایش را بالا بیاندازد کیست که این بار امانت را تحمل کند؟ فکر نکنم کسی والد چنین مالی شود.

نظر

• rahi
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 118

در اصل توسط rahi پست شده است View Post

برداشت من از ارزش گذاریهای رسمی، ان ای وی بین ۲۰ تا ۳۰ تومنه... و حدس میزنم بین ۳ تا ۱۰ تومن باز شه... که ادم نمیدونه چه کنه... ۲ تومن فکر کنم مشتری زیادی داشته باشه
                            طبق محاسبات غیر رسمی (برای بنده قابل قبوله) ناو سهم از ۳۰۰۰۰ بیشتره... شخصا زیر ۶۰۰۰ فروشنده نیستم مگر اینکه سهم بهتری پیدا کنم...

نظر

• b-asgharne
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1055

قیمت مجاز رو دوباره سازمان فاسد به 989 - 1028 تغییر داد.روز قبل 9999 -10حداکثر بود.

نظر

• فرهنگ سازان
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 692

درود

با احتمال بالا امروز 17 تیر 1402 ( عجب تقارن جالبی !) بعد از 661 روز بازگشایی میشه.

اتفاقات خیلی زیادی برای نماد در این مدت افتاده

به نظر میاد غیر از بحث تجدید ارزیابی که همچنان ابر پتانسیل وآیند محسوب میشه سایر ظرفیت های بانک که دو سال قبل

و قبل از بسته شدن ابهام داشت هم اکنون شفاف هست و ارزش واقعی سهم کاملا مشخص تر شده.

از سهم قبلی که مدت خیلی طولانی (اوایل دهه 90) بسته بود ( شصفها) خیری نرسید !

این بار ببینیم وآیند چه خواهد کرد. البته که این قصه کاملا متفاوت هست...

نظر

در حال کار...
                                X