تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا(کتوکا)
Collapse
X
-
پاسخ : تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا(کتوکا)
بالاخره سقف 930 شکست و پایانی رفت روی 930 تومان
حالا فقط مانده صف خرید شدن و قفل شدن سهمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
امروز یک قیاسی میزدم گذشته شرکت ها ومیزان بازدهی ان ها را از 93-94 تا الان
که این سهم جالب بود بازدهیش
تقریبا از مهر94 به این سمت ...50برابر شده ...که بازدهیش تقریبا 4برابر دلار بوده ...
نشون میده سهم های کوچک دلاری که تولیدی و سودساز با روند رشد سود سالانه همراه باشند درقیاس بادلار همواره فاصله معناداری دارند
نظر
-
احتمالا دلیل اینکه سهامداران عمده چند هفته است سنگین میخرن ولی صف خرید نمیکنن صف فروش امروز بوده. صبر کنیم تا سایت آبدیت بشه و بشه بهتر قضاوت کردخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post8 میلیون صف فروش
جالبه
pe تحلیلی وفوروارد سهم بسیار بالاست .... این باعث میشه ریسک به ریوارد خرید بسیارغیرمنطقی بشه
دربازاری که به وفور سهم با pe7-8 وبعضاتحلیلی 4-5برای سال جاری داریم
کتوکا با pe20.... ونهایتا خوشبینانه15....... دل میخواد خریدش/:.negaran.:/
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدرود
pe تحلیلی وفوروارد سهم بسیار بالاست .... این باعث میشه ریسک به ریوارد خرید بسیارغیرمنطقی بشه
دربازاری که به وفور سهم با pe7-8 وبعضاتحلیلی 4-5برای سال جاری داریم
کتوکا با pe20.... ونهایتا خوشبینانه15....... دل میخواد خریدش/:.negaran.:/
ما همین الان در بازار پی به ای خیلی بالاتر کم نداریم که صف خرید هستن مثلا کدما با پی به ای 430 صف خرید بود
کاما با پی به ای 18 مثبت 5 بود
شلرد با پی به ای 30 صف خرید بود
اینقدر تعداد صفهای خرید با پی به ای بالاتر از 20 صف خرید بودن که نمیشه همه را اسم برد
به نظر من دلیل صف فروش امروز یه جور تصفیه حساب بین عمده ها بود
احتمالا میخواستن یکی را پیاده کنن
مگر نه دلیل نداره یک نفر 70 میلیارد تومان با میانگین 900 تومان سهمی را بخره ولی امروز اجازه بده سهم زیر میانگین خریدش صف فروش بشه
معاملات امروز خیلی مشکوک بود
خصوصا که میگفتن فروشنده 5 میلیون باقی مانده سهامش گذاشت صف فروشخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
..
حالا بهتر میشه فهمید چرا روزهای قبلی صف خرید نکردن تا اینکه این حقیقی امروز با رنج کشی در صف فروش از سهم خارج بشه
امیدوارم این 5 میلیون آخری را هم امروز درصدی سهم خریده باشه تا شر این حقیقی از سهم کم بشه
به نظر من یه بازی اساسی و بزرگ پشت سهم هست
البته فعلا هرچی بوده اذیت کردن بوده و جمع کردن سهم توسط عمده ها.
انشالله روزهای آتی با خارج کردن این حقیقی از سهم روند سهم مشخص بشه
سهامدار عمده حقیقی 9% با میانگین 900 تومان و خرید امروز خودش حدود 76 میلیارد تومان از بازار جمع کرده
یعنی باور کنیم که ایشون داره اشتباهی سهم میخره؟؟
و یا اینکه داره خالی میکنه؟؟
اصلا روند خریدهای عمده و تابلوی سهم با صف فروش سهم هم خوانی نداره
برای من جای سوال است و تا امروز 15درصد سبدم دادم به این سهم ولی حقیقتا اگر استارت سهم زده بشه حاضرم تا مرز تک سهمی با این سهم برم جلوآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/03/25, 21:52.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
واقعا خیلی اذیت کرد خصوصا این حقیقی ناشی که 18 میلیون سهم داشت و سه روز سهمو منفی کرد
ابله بیشعور هم به خودش ضرر زد و بقیه سهامدارنش
اگر صبر میکرد میتونست به صف خرید روی 1000 تومان بفروشه
ولی روند سهمو خراب کرد
حالا که خارج شده امیدوارم حقیقی های درصدی زیر سهمو بگیرن که خیلی از بازار عقب افتادیمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
-
در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Postتمام جان نظرت چیه؟
وقت ورود هست بنظرت؟
با رعایت حد ضرر من الان 2 هفته است درگیر این سهم هستم
امروز هم در 815 تومان آخرین پله را خریدم
فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه ولی حد ضررم رعایت میکنم
2هفته بود که 4 تا سهامدار عمده سنگین میخریدن و سهم منفی و مثبت میزد و روند نداشت
الان 2 روز شده هیچ کدوم میخرن حالا داستا چیه معلوم نیست
ضمنا امروز. قیمت آمد زیر میانگین خرید این 4 تا سهامدار عمده.آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/03/28, 21:14.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر