کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
7 میلیون سهم دیگه وتوصا میتونه عرضه کنه تا سیت از دست نده
فک کنم میخان وتوصارو پیاده کنن
جناب سامان...در صورتی که کرسی مدیرتی رو بخواهد از دست بده به نظرتون هر 40 میلیون سهم رو بازار می تونه هضم کنه؟(ممنون از زحماتتون توی تاپیک سال ها پیش ، آموزش موشکافی بنیادی به شخصه برای من خیلی خیلی مفید بود)
بنده توی قیمت پایین تر خیلی منتظر بودم ولی به جای این که بیاد پایین رفت بالا!!!
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
جناب سامان...در صورتی که کرسی مدیرتی رو بخواهد از دست بده به نظرتون هر 40 میلیون سهم رو بازار می تونه هضم کنه؟(ممنون از زحماتتون توی تاپیک سال ها پیش ، آموزش موشکافی بنیادی به شخصه برای من خیلی خیلی مفید بود)
سهام زیادی هستن که شناور بسیاربالایی دارن و یاکلیه سهامدارهاشون حقیقیه اما بسیار عالی معامله میشن – وبیمه- کرازی- غالبر- سدبیر- خودوتوصا همه اینها یاشناور بالایی دارن یا سهامداران حقیقی زیادی دارن اما سهام خوش معامله و بدون بحران هستن. شلیا که پول زیادی هم لازم نداره که سهامدارعمده شرکت بشی.
ممنون از لطفتون
همه رو فک نکنم عرضه کنه...اما اگه بخاد این تعداد سهامشو خورد عرضه کنه باید هماهنگ شده عرضه کنه وگرنه بازار این سهم کشش نداره
امروزم با 100000 تومن سود فروختم/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/...برم یه دیزی با بروبچ بزنم بیام:.thumbsupsmileyanim
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
وتوصا خیلی اذیت کرد...و جلوی رشد سهم را گرفت...ولی داره اخرین سهمهای خودش را میفروشه...چون بلوک مدیریتی را دوست نداره از دست بده...افزایش سرمایه 400 درصدی هم اوایل سال اینده داره برای طرح توسعه که خوب بالطبع باید شناوری را زیاد میکرد....بهر حال بنظرم استارت رشد دوباره سهم زده شد
نظر