کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت اقا مجتبی عزیز. در صورت امکان یه تحلیل از شراز میخواستم .
سلام
روی همه سهام ها تحلیل ندارم ومعمولا به دلیل ابهامات پالایشی ها روشون کار نمی کنم چون سوداوری این شرکت ها بستگی به تصمیمات سازمان پخش فراورده های نفتی و دولت داره ... همین کتوکا و شیران سهم های خوبی ان ... خودمو امروز کتوکا جمع کردم ... شرکت های مصرف کننده فلزات و مشتقات نفتی باید اولویت خرید باشن
شپاکسا با افت ماده اولیه اگر در سال مال جدید تولید و فروش خوبی داشته باشه تا ۱۰۵ تومن هم می تونه سود بسازه ... امسال هم تعدیل تا ۷۵ تومن داره ... به نظر ارزنده برای خرید هستش ... البته فعلا موج اول روند صعودی میان مدته زده و در حال تصحیح موجه در موج بعدی صعود برای خرید و نگهداری میان مدت عالیه
شرکت های مصرف کننده فلزات و مشتقات نفتی گزینه های مناسبی ان برای سرمایه گذاری
البته این شرکت ها دچار کاهش نرخ فروش هم میشن ولی معمولا نرخ فروش به اندازه ماده اولیه افت نمی کنه
سال ۹۳ با افت نفت شرکت ها دچار کاهش نرخ شدن در صورتی که موجودی کالا و موجودی مواد اولیه با نرخ بهای تمام شده بالا داشتن که باعث کاهش سوداوری اونا شد ... سال ۹۵ به مراتب وضعیت مطلوب تری خواهند داشت
کتوکا از ریزش ملایم خوبی برخوردار شد و این فرصت خوبی بود ... تحلیل هیچ مشکلی تو سهم نشون نمیده برای محافظه کاری هم که شده حد ضرر ۴۲۰ تومن مد نظره که اگه اوضاع نابسامان باشه سریع اعلام خروج می کنیم
دوستان بازار سهام این دو روز ریخت که اصلا با این شدت قابل پیش بینی نبود ... کتوکا هم تا ۴۰۵ تومن افت کرد که چون با جو بازار ریخته ما هم حد ضررو رو گرفتیم ۴۰۰ ... فردا احتمال قوی بازار متعادل بشه ... فردا مشخص میشه بازار چه خواهد کرد
403 تومن یه پله خرید شد فردا هم اگه بدهند در قیمت 400 هم خریدارم این افت قیمت به گمانم به دلیل گزارش بد کفرا بود که تاثیرش را روی هم گروهی هاش گذاشت تا نظر دوستان چی باشد!
دوستان بازار سهام این دو روز ریخت که اصلا با این شدت قابل پیش بینی نبود ... کتوکا هم تا ۴۰۵ تومن افت کرد که چون با جو بازار ریخته ما هم حد ضررو رو گرفتیم ۴۰۰ ... فردا احتمال قوی بازار متعادل بشه ... فردا مشخص میشه بازار چه خواهد کرد
این سهم طبق تحلیل محافظه کارانه سودش ۱۲۰ تومنه یعنی الان داره با P/e 3.75 معامله میشه ... سود سال بعدش هم تقریبا اندازه امسال باشه سهم تا ۵۵۰ تومن حداقل محکوم به رشده ... منم میانگین خریدم ۴۳۷ تومنه ... می خوام روی همین رنج ها خرید کنم مجدد و میانگین کم کنم
الان افزایش از انباشته داده
سهام های جدیدش بیاد فشار فروش کمی افتش میده
کاهش نفت باعث میشه بنزن و نفت سفید ارزون تر بخره
ماده اولیه مصرفیشه
صادراتش از سر گرفته شده
دلار کم کم بالا میره و تسعیر ارز هم داره
در ضمن طرح توسعه دو برابر کردن lab داره
به نظرم سود سال ۹۶ تا ۱۳۰ تومن به ازای هر سهمه
به احتساب سرمایه جدید و قدیم
سرمایه فعلی ۲۶۰ تومن
نظر