بیمه تعاون (وتعاون)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : بیمه تعاون (وتعاون)

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    امروز موفق شدم با امور مالی شرکت تماس گرفته و پی گیر روند افزایش سرمایه بشم
    خانم دهقان و خانم ابراهمی و نوری
    امور مالی شرکت از احتمال تعیین تکلیف جلسه امروز در سازمان بورس در خصوص تایید افزایش سرمایه خبر میدادند که البته تا الان خبر تشکیل جلسه مخابره نشده است
    از مبلغ 122 میلیارد تومان مبلغ 100 میلیارد تومان از آورده و 22 میلیارد تومان از اندوخته اعلام شده که قطعی است
    با این حساب افزایش سرمایه از اندوخته (جایزه) 78% و بقیه از آورده خواهد بود

به هر سهم 1.78 عدد سهم مجانی تعلق میگیره
    در صورتی که قیمت روز بازگشایی 100 تومان هم باشه باز هم خریدار در 150 تومان فعلی 20% سود خواهد بورد
    و باز هم تاکید میگردد که به خاطر اینکه به هر 100 عدد سهم 78 عدد سهم مجانی و 357 عدد حق تقدم تعلق میگیرد بنابراین هر چقدر که قیمت از 100 تومان بیشتر باز گردد به همان نسبت به سود خریدار اضافه خواهد شد
    دوستان خودشون بررسی کنن
    البته قیمت بازگشایی اگر با این قیمت مجمع برود با این میزان افزایش سرمایه بعید می دانم 100 تومان باشد قیمت بازگشایی بستگی به حمایت حقوقی ها و نقشه آنها برای تصاحب حق تقدم ها دارد.به نظر من که متاسفانه در خیلی از افزایش سرمایه ها شرکت کردم حدود 70 تا 80 را خواهد دید.(عدد 70 تا 80 را بدون هیچ محاسبه ی نوشتم/:.winksmiley02.:/ )
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14627

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
      البته قیمت بازگشایی اگر با این قیمت مجمع برود با این میزان افزایش سرمایه بعید می دانم 100 تومان باشد قیمت بازگشایی بستگی به حمایت حقوقی ها و نقشه آنها برای تصاحب حق تقدم ها دارد.به نظر من که متاسفانه در خیلی از افزایش سرمایه ها شرکت کردم حدود 70 تا 80 را خواهد دید.(عدد 70 تا 80 را بدون هیچ محاسبه ی نوشتم/:.winksmiley02.:/ )
      در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
      اگر فقط از محل سود انباشته و مقدار 78% افزایش سرمایه میداد قیمت تئوریک بازگشایی 84 میشد
      ولی الان چون بقیه 535% از آورده است قیمت تئوریک بازگشایی میشه 95 تومان
      پس اعدادی که شما دادی محقق نمیشه
      ولی در مورد نقشه حقوقی و حمایت اونها از سهم با شما موافقم
      اما حقوقی اینبار بانک توسعه تعاون است که 100% دولتی است و براش فرقی نمیکنه که بخواد حق تقدمها رو بزخر کنه یا نکنه
      در هر حال نکته جالب این شرکت تصمیم بانک توسعه تعاون برای مالکیت بر این بیمه است پس مجبوره 70% حق تقدم از بازار جمع کنه واسه این کار 75 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته
      یه حساب سر انگشتی معلوم میشه بانک توسعه تعاون حاضر است با همین بودجه اختصاصی به هر حق تقدم 11 تومان پول بده
      تازه این برآورد با خوشبینی نسبت به فروش حقو تقدم توسط کلیه حقیقی ها و اکثر حقوقی هاست و امیدوار بودن به عدم شرکت اونها در افزایش سرمایه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14627

کدهایی که دارن سهمیه 1.4میلیون برگه سهم خودشون پر میکنن جالب توجه شده
        29.5 میلیون سهم دست حقیقی ها هست
        و 10 تا کد حقیقی در مرز 1.4 میلیون سهم قرار گرفتن
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14627

وتعاون:
          هدف اول 200 تومان
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14627

دومین روز هم معاملات کم حجم ویا بی حجم وتعاون باطل شد
            خریدار زیرک و فروشنده باهوش است
            نه خریدار بالا خرید میکنه و نه فروشنده پایین میفروشه
            داستان جالبی شده
            فعلا بررسی میکنیم
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14627

#وتعاون
              بیمه تعاون در دوره 6 ماهه منتهی به 96/06/31(حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 72 ریال سود شناسایی کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 414% رشد داشته است.

این شرکت براساس عملکرد 6 ماهه برای سال مالی منتهی به 1396/12/29 مبلغ 20,082 میلیون ریال سود خالص شناسایی کرده است.
              ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
              منتظر تعدیل مثبت حداقل 100% در وتعاون باید بود
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14627

چند روزی هست که پیگیر بحث افزایش سرمایه هستم
                درون شرکت از امور مالی تا مدیر عامل و سهامداران عمده به شددت دنبال گرفتن تاییده سازمان هستن
                تاییده های بیمه مرکزی اخذ شده و به سازمان ارسال شده
                الان فقط مانده تشکیل کمیسیون سازمان و صدور تاییده
                بازم دوستان میتونن از امور مالی شرکت بپرسن
                ۰۲۱-۴۲۰۸۶۰۰۰
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14627

با پیگیری های انجام شده از سازمان مشخص شد که مشکل الان فقط تعهد سهامدار عمده است برای تامین هزینه افزایش سرمایه
                  انشالله که شرکت این آخرین بهانه سازمان را مرتفع کند
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14627

سود سال ۹۷ شرکت در گزارش توجیهی ۸۱۰ ریال بدون لحاظ افزایش سر مایه است
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14627

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      با پیگیری های انجام شده از سازمان مشخص شد که مشکل الان فقط تعهد سهامدار عمده است برای تامین هزینه افزایش سرمایه
                      انشالله که شرکت این آخرین بهانه سازمان را مرتفع کند
                      امروز مجدد با خانوم ابراهیمی تماس گرفتم گفت که این تعهد هم داده شده پس هر لحظه ممکنه خبر افزایش سرمایه بشینه روی کدال
                      و سهم دچار تحول قیمتی عجیبی بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14627

فکر کنم من تنهایی سهامدار وتعاون هستم
                        احساس خاص بودن دست میده:.thumbsupsmileyanim
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14627

شرکت هنوز تعدیل ثبت ارسال نکرده
                          اینقدر درگیر بحث افزایش سرمایه هستن که یادشون رفته گزارش تعدیل ارسال کنن کدال
                          باید فردا بزنگم شرکت
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14627

کد خبر 734
                            ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ ۱۷:۰۶:۱۸
                            افزایش سرمایه بیمه تعاون در یک قدمی اجرا

در حالی که هیات مدیره شرکت بیمه تعاون خواستار افزایش سرمایه است، سازمان بورس اوراق بهادار تاکنون با این افزایش سرمایه موافقت نکرده است.

به گزارش پایگاه خبری " با اقتصاد"، بنا بر اعلام شرکت بیمه تعاون جلسه مجمع عمومی فوق العاده این شرکت جهت بررسی موضوع افزایش سرمایه با حضور حدود 77 درصد سهامداران برگزار شد و در این جلسه قرار بود تا در مورد افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 280 میلیارد ریال به 1500 میلیارد ریال تصمیم گیری شود که به علت عدم صدور مجوز از سوی سازمان بورس اوراق بهادار مجمع بدون اخذ تصمیم در این زمینه به پایان رسید.

گفتنی است هیات مدیره شرکت در جلسه روز 3 مرداد 96 به این افزایش سرمایه رای داده بود و بنا بر مصوبه هیات مدیره شرکت سرمایه جدید قرار است از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته وسایر اندوخته ها تامین شود.

بنابراین گزارش آخرین افزایش سرمایه شرکت بیمه تعاون در تاریخ 16 خرداد 91 انجام شده بود که در آن تاریخ سرمایه شرکت از مبلغ 154 میلیارد ریال به 280 میلیارد ریال رسیده بود.

بررسی ها نشان می دهد که این شرکت در سال مالی 95 برای هر سهم درآمد 70 ریالی محقق کرده و در سه ماه اول سال مالی 96 هم سود 18 ریالی به ازای هر سهم اندوخته است. و در گزارش ۶ ماهه خود موفق شده تمام سود سال ۹۶ خود را پوشش دهد لذا انتظار میرود این شرکت سود سال ۹۶ را تا سطح ۲۵۰ ریال در مرحله اول افزایش دهد.

طبق اظهارات مسولین امور مالی مجوز افزایش سرمایه از مبلغ ۲۸ میلیارد به ۱۵۰ میلیارد تومان طی هفته آتی توسط سازمان بورس صادر خواهد شد و شرکت ظرف یک هفته مجمع فوق العاده برگزار خواهد کرد.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14627

ظاهرا بیمه تعاون فقط ما میخریم
                              چون هر وقت نمیخرم حجم معامله میاد زیر 50 هزار عدد
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

#وتعاون
                                تصمیم هیئت مدیره به انجام افزایش سرمایه تفویض شده در مجمع فوق العاده شرکت بيمه تعاون

با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار) به استحضار می رساند پیرو تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده
                                مورخ 1396/12/26 مبنی بر تصویب افزایش سرمایه از مبلغ 280,000,000,000 ریال به مبلغ 490,000,000,000 ریال از محل سود انباشته ،سایر اندوخته ها به منظور رعايت حداقل سرمايه موسسات بيمه اي غير دولتي و افزايش توانگري مالي شرکت ، هیئت مدیره در نظر دارد نسبت به انجام مرحله دوم افزایش سرمایه از مبلغ 490,000,000,000 ریال به مبلغ 1,500,000,000,000 ریال از محل آورده نقدی سهامداران ،مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور رعايت حداقل سرمايه موسسات بيمه اي غير دولتي و افزايش توانگري مالي شرکت اقدام نماید.

▪️درصد افزایش سرمایه: 206%
                                ▪️محل تامین: مطالبات و آورده نقدی

نظر

در حال کار...
                                X