تدبیر✘ و امید☹

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

سلام
    دیروز الرمادی بازپس گرفته شد و دوباره به آرامکو حمله موشکی شد...

سهم های هدفی که من مد نظر دارم: سکارون و شبندر

ان شاء الله باز هم تحولات منطقه طبق پیش بینی ها پیش برود و شاهد تحول ایران و اقتصاد ایران باشیم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام دیروز الرمادی بازپس گرفته شد و دوباره به آرامکو حمله موشکی شد... سهم های هدفی که من مد نظر دارم: سکارون و شبندر ان شاء الله باز هم تحولات منطقه طبق پیش بینی ها پیش برود و شاهد تحول ایران و اقتصاد ایران باشیم.
      درود من هم سکارون دارم و در ضرر هستم با میانگین خرید 300 تومان و بهش خوش بین نیستم میشه بگید چرا انتخاب کردید البته من قصد دارم نگه دارم ولی تردید دارم.
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        درود من هم سکارون دارم و در ضرر هستم با میانگین خرید 300 تومان و بهش خوش بین نیستم میشه بگید چرا انتخاب کردید البته من قصد دارم نگه دارم ولی تردید دارم.
        سلام
        اول اشاره بکنم که من الان در صدد خرید اینها نیستم؛ زیر نظر دارم تا ببینم انتهای حرکت نزولی شان کجا است. بعد به خریدشان فکر می کنم.

1- مهمترین عامل برای خرید سکارون این است که داعش دارد کم رنگ می شود.
        2- و سکارون برای صادرات قابلیت دارد.
        3- در این شرایط پی بر ای اش مناسب است، هر چند که تعدیل منفی داده است، و حتی اگر باز هم تعدیل منفی بدهد.
        4- به خاطر مکانش امکان قطع شدن گازش کمتر است.
        5- این طور که من دیدم یک عده دارند از مدت ها قبل می زنند تو سر سهم و با رصد کوچکی که بنده داشتم بیشتر از سایر سهم های هم گروه افت داشته.
        6- امکان دارد وضعیت ساخت و ساز در کشور بهبود پیدا کند.
        7- توافق با غرب می تواند هم در وضعیت داعش موثر باشد هم می تواند در ورود سرمایه گذاری های خارجی برای پروژه های عمرانی موثر باشد هم می تواند پول های بلوکه شده ی ایران را برای پروژه های عمرانی آزاد کند، هم می تواند دست دولت را برای کمک به صنعت سیمان (به خصوص پروژه ی سیمان در جاده ها) باز کند و هم می تواند مراودات ارزی را سهولت بخشد و ... که همگی به نفع صنعت سیمان خواهد بود.
        8- سیمانی ها دارند با هم همدستی می کنند که دیگر نرخ همدیگر را نشکنند و بازار همدیگر را تصاحب نکنند و تولیدشان را به اندازه ی فروش و بازارشان نگه دارند... این هماهنگی می تواند اندکی وضعیت سیمانی ها را بهبود ببخشد.
        9- و همان طور که می دانیم نرخ سیمان آزاد شده. (که احیانا اگر وضعیت اقتصادی کشور خوب شد، از این محل سود تپلی نسیب سیمانی ها می شود)

1- این را هم بگویم که سیمانی ها کلی سیمان روی زمین دارند،
        2- امکان قطع گاز دارند،
        3- و یکی در میان زیان ده شده اند و مثل چیز تو گل گیر کرده اند و گاها حقوق کارکنانشان را هم ندارند بدهند... و حتی بعضی وام هایی که گرفته اند کمرشان را شکسته و برای بازپرداخت آن دارند هر چه دارند و ندارند می فروشند...

البته بنده هیچ بررسی بنیادی و یا فنی روی سهم نداشته ام، صرفا به عنوان یک گزینه برای تحقیقات آتی مد نظرش دارم.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/01/01, 13:29.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

به نظر من آینده ی مملکت بهتر میشود
          البته نه الان و نه سریع... بلکه به تدریج...
          به خصوص
          با افزایش درآمد های نفتی (البته این هم فکر کنم برای چند ماه دیگر باشد)
          و همین طور تمام شدن بحران های عراق و سوریه و یمن (و یا حتی افغانستان)
          و اینکه ایران از نظر نظامی و سیاسی دارای قدرت و نفوذ بیشتری بشود... (که همین موارد نظامی و سیاسی بعدا تاثیرش را روی بورس نشان خواهد داد)
          و از نظر داخلی هم دولت بیشتر بتواند وام بدهد و قدرت پیدا کند تا سود بانکی را کاهش بدهد... (قبلا در مورد قدرت دولت و کاهش سود صحبت کردیم)

برای همین چشم به آینده ی صنعت سیمان و نفت (پتروپالایشی ها) و بانک و خودرو دارم و به خصوص روی سهم های وساپا، وقوام و ودی، سکارون، شبندر، توریل، پترول، تاپیکو، قطعه سازی هایی مثل خفناور و خنصیر زوم کردم (وساخت و وتوشه هم به صورت جانبی). و منتظرم اینها تا آخرین جایی که قرار است افت بکنند، افتشان را بکنند و بعد برای سرمایه گذاری بلند مدت وارد اینها بشوم. (بعد البته؛ نه الان؛ چون تجربه دارم ورود زود حتی روی سهم های بنیادی عالی هم می تواند سرمایه ام را نابود کند)

=========
          با توجه به نوع حملات حزب الله لبنان و حماس (به عنوان دو گروه مورد حمایت ایران) در قبال رژیم صهیونیسیتی، فکر کنم حملات موشکی به آرامکو نه تنها کاهش نیابد بلکه به تدریج بیشتر شود... که به عنوان عاملی مثبت بر روی کل بورس به خصوص پالایشگاهی ها میتواند تاثیر گذار باشد.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/01/01, 13:47.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام
            اول اشاره بکنم که من الان در صدد خرید اینها نیستم؛ زیر نظر دارم تا ببینم انتهای حرکت نزولی شان کجا است. بعد به خریدشان فکر می کنم.

1- مهمترین عامل برای خرید سکارون این است که داعش دارد کم رنگ می شود.
            2- و سکارون برای صادرات قابلیت دارد.
            3- در این شرایط پی بر ای اش مناسب است، هر چند که تعدیل منفی داده است، و حتی اگر باز هم تعدیل منفی بدهد.
            4- به خاطر مکانش امکان قطع شدن گازش کمتر است.
            5- این طور که من دیدم یک عده دارند از مدت ها قبل می زنند تو سر سهم و با رصد کوچکی که بنده داشتم بیشتر از سایر سهم های هم گروه افت داشته.
            6- امکان دارد وضعیت ساخت و ساز در کشور بهبود پیدا کند.
            7- توافق با غرب می تواند هم در وضعیت داعش موثر باشد هم می تواند در ورود سرمایه گذاری های خارجی برای پروژه های عمرانی موثر باشد هم می تواند پول های بلوکه شده ی ایران را برای پروژه های عمرانی آزاد کند، هم می تواند دست دولت را برای کمک به صنعت سیمان (به خصوص پروژه ی سیمان در جاده ها) باز کند و هم می تواند مراودات ارزی را سهولت بخشد و ... که همگی به نفع صنعت سیمان خواهد بود.
            8- سیمانی ها دارند با هم همدستی می کنند که دیگر نرخ همدیگر را نشکنند و بازار همدیگر را تصاحب نکنند و تولیدشان را به اندازه ی فروش و بازارشان نگه دارند... این هماهنگی می تواند اندکی وضعیت سیمانی ها را بهبود ببخشد.
            9- و همان طور که می دانیم نرخ سیمان آزاد شده. (که احیانا اگر وضعیت اقتصادی کشور خوب شد، از این محل سود تپلی نسیب سیمانی ها می شود)

1- این را هم بگویم که سیمانی ها کلی سیمان روی زمین دارند،
            2- امکان قطع گاز دارند،
            3- و یکی در میان زیان ده شده اند و مثل چیز تو گل گیر کرده اند و گاها حقوق کارکنانشان را هم ندارند بدهند... و حتی بعضی وام هایی که گرفته اند کمرشان را شکسته و برای بازپرداخت آن دارند هر چه دارند و ندارند می فروشند...

البته بنده هیچ بررسی بنیادی و یا فنی روی سهم نداشته ام، صرفا به عنوان یک گزینه برای تحقیقات آتی مد نظرش دارم.
            ممنون از پاسخ مستدل من هم تا گزارش 9 ماهه صبر می کنم ولی همانطور که گفتم خوش بین نیستم البته موافقم که قیمتش خیلی افت کرده و اختلاف با ارزش جایگزینی اون بیشترینه تو سیمانی ها ----------

خدا کنه داعش هم کاملا نابود بشن، اینا روی مغول رو هم سفید کردن.
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

با سلام خدمت دوستان عزیز؛
              مشارکت خارجی ها در بورس یا به نفع بورس به چند نحو امکان پذیر می تواند باشد، [1]
              اما به نظر من دولت چطور سرمایه گذاران خارجی را در ایران می پذیرد؟
              به نظر من به جای اینکه سرمایه گذاران را به بورس بیاورد به شرکت ها می برد.
              یعنی می تواند در بورس یک صندوق ایجاد کند و در آن سرمایه گذاران خارجی را بیاورد و عضو کند، و شرکت های مختلف بتوانند از آن صندوق فاینانس دریافت کنند.
              یکی از راه های انجام این کار مثل خیلی دیگر از کشور ها اوراق قرضه است.

=================
              [1] نمی دانم چرا ولی هر جور فکر می کنم به این نتیجه می رسم که خرید سهام ایرانی توسط خارجی ها به صورت مستقیم اصلا محتمل به نظر نمی رسد...
              چندین بار هم قبلا گفته ام.
              آخر چه طور ممکن است سهم های واقعا بی ارزش شده ی شرکت های ایرانی را مفت بخرند و دولت نه تنها بنشیند و نگاه کند که خارجی ها با اندک پولی مالک بخش هایی از ایران (و صنعت ایران) بشوند؟
              از طرف دیگر این سهم ها برای خارجی ها احتمال خطر (Risk) هم دارد... به خصوص اینکه قوانین درست حسابی و واضح و ساده ای در این موارد وضع نشده...
              مطمئنا سرمایه گذاران اصلی هنگامی روی به سرمایه گذاری قوی خواهند کرد که از طرف دولت های خودشان تاییدیه امنیت اقتصادی بلند مدت ایران را گرفته باشند! و هنگامی که به این نحو، احتمال خطر ها از بین رفت با قدرت پول زیادشان (به خصوص با تضعیف ارزش ریال در چند سال گذشته) راحت می توانند کل صنعت ایران را بخرند... (لا اقل تمام سهام سهامداران حقیقی را به 5 برابر قیمت بخرند)
              و آیا دولت اجازه ی این کار را خواهد داد؟ (هم نقش دولت تضعیف می شود و هم دولت رقیب پیدا می کند و هم اختیار صنعت و اقتصاد از دست دولت خارج می شود و هم امکان دارد بعد از مدتی ادعای مالکیت کنند و ...)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

با سلام؛
                یک نگاهی امروز به نشریات انگلیسی، آمریکایی، فرانسوی و آلمانی می زدم...
                همان طور که قبلا هم گفتم به نظر می رسد عربستان را می خواهند کله پا کنند.
                (جالب بود، یکی از نشریات انگلیسی محمد بن سلمان را خطرناک ترین انسان سال معرفی کرده بود!!! این در حالی است که انگلیس یکی از بزرگترین فروشندگان اسلحه به عربستان است!)

این طور که بویش می آید تمام تلاش ها دارد صورت می گیرد که این امر بین ایران و عربستان باشد ...

البته این از شواهد بر می آید...
                ولی به هیچ وجه با استدلال سازگار نیست. (مگر ممکن است بخواهند عربستان را تضعیف یا حذف کنند؟)

به هر حال... ببینیم چه می شود...
                در هر صورت رویکرد دیپلماسی ایران در این دولت واقعا با تدبیر و قابل تحسین بوده، بالاخص جمع کردن قضیه ی سفارت عربستان تا جایی که امکان داشته و جلوگیری از ایجاد تنش میان ایران و عربستان توسط تیم دیپلماسی این دولت.
                چیزی که مشاهده می کنم حفظ منافع بلند مدت و کوتاه مدت در عین حال است که به خوبی دارد صورت می گیرد.
                (همان طور که قبلا اشاره داشتم همین ها بعدا می شود نان سر سفره ی ما و معادل ریالی این جور تدبیر ها را بعدا در بورس خواهیم دید)

با این اوضاع و احوال بعید می دانم جنگ سوریه، یمن و عراق بیش از یک سال دیگر ادامه داشته باشد...
                هر چند که این موارد و تبعات این موارد بلــــــــــــند مدت است...
                ولی همان طور که می دانیم بازار سود های آتی را پیش خور می کند.

و بهترین صنایع منتفع از این وضعیت (به خصوص رهایی عراق از داعش) به نظر می رسد صنعت سیمان و خودرو و ارائه دهنگان خدمات فنی/مهندسی باشند. (البته تمام صنایع سود می برند... دارویی ها، فولادی ها و معادن، صنایع ریلی، بیمه و بانک، لوازم خانگی... حتی نفت و پتروشیمی!)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• ashkan zandi
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1136

:)):))

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                    در جدیدترین اظهارات درباره بازار سرمایه :

رئیس جمهور: شرایط بورس بهتر شده و قطعاً بهتر خواهد شد/دولت نقشی ندارد

رئیس جمهور در جدیدترین اظهارات درباره بازار سرمایه گفت: بورس گوش شنوایی دارد و شرایط اقتصادی کشور و منطقه را می بیند. بنابراین شرایط بورس این روزها بهتر شده و قطعاً بهتر خواهد شد.
                    به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسن روحانی قبل حضور در برنامه خبری دیروز، در جدیدترین اظهارات مربوط به بازار سرمایه اظهار داشت: در بازار های مالی اثر پسا برجام را خواهیم دید.

وی با بیان اینکه دولت در بورس نقش چندانی ندارد و بازار در اختیار بخش های مختلف کشور است، افزود: بورس گوش شنوایی دارد و حرکت می کند و شرایط

اقتصادی کشور و منطقه را می بیند. بنابراین شرایط بورس این روزها بهتر شده و قطعاً بهتر خواهد شد.

بالاترین مقام اجرایی کشور با پیش بینی رشد درآمدهای نفتی سال آینده کشور ، خاطر نشان کرد: به علت حل و فصل مسائل مالی و بانکی، شرایط سرمایه

گذاری در ایران قطعاً بهتر خواهد شد.

روحانی ادامه داد: درحالی آثار پسا برجام یک شبه رخ نخواهد داد و نیاز به زمان دارد که از این پس شاهد حرکت رو به رشد اقتصادی کشور خواهیم بود.

سلام

دولت از نظر دیپلماسی و بهداشت خوب عمل کرده،

اگر از نظر صداقت و اقتصاد هم خوب عمل می کرد بهتر می شد...

مدیریت و کنترل بورس بد نیست، ولی اینکه احساس کنی رئیس جمهورت با تو در یک جبهه نیست و می خواهد سرت کلاه بگذارد و دروغ تحویلت بدهد یک مقدار برای آدم گران تمام می شود... /:.zzzzzz.:/

=============

البته خوبی منفی بزرگی که دیروز (و امروز البته) داشتیم (و داریم) این است که با هیجان همراه بوده است... و به نظر بنده هر چیزی که با هیجان همراه باشد موقت و غیر پایدار است... به همین خاطر شاید بتوان این ریزش شدید و دست جمعی بازار دیروز را اصلاحی در مسیر صعود دانست و این گونه تعبیر کرد که دولت با رشد یک باره ی بازار موافق نیست، بلکه با رشد آرام آن موافق است!

=============

از نکته های بودجه و پیش بینی های انجام شده ی ثانویه ی آن، صحبت دیروز آقای سخنگو بود که گفت دولت تورم سال آینده را 12 درصد دیده است!!!
                    و تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام

بد نیست دوباره یک
                      جمع بندی از اوضاع کلی داخل و خارج داشته باشیم تا چارچوب ها و حدود و خطوط کلی بازار دستمان بیاید. طبق روال گذشته ابتدا عناوین اصلی را بررسی می کنیم:

1-
                      تحریم ها نصفه نیمه دارد حل و فصل می شود.
                      2-
                      جنگ منطقه خیلی کهنه شده و خیلی زود باید تمام شود. (همان طور که گفتیم شیر عربستان دارد تمام می شود و تا آنجا که می شد دوشیده شد و آن نشریات اروپایی که رفت کنار این اواخر یک تهدیدی هم از سمت آمریکا صورت گرفت (در مورد 11 سپتامبر) تا قطره های آخر این شیر هم فعلا دوشیده شود و البته انبارهای تسلیحات فرامنطقه ای خالی از طرف دیگر ایده های وهابی دیگر آن بدعت و جذابیت پیشین را ندارد و از طرف دیگر الان نوبت صنایع دیگر اروپایی و آمریکایی است که در عراق و یمن و سوریه و سایر کشور ها مشغول به فعالیت و آبادانی و فروش کالا شوند...)
                      3- حضور بسیار زیاد
                      هیات های مختلف از تمامی کشور های جهان (از چین و کره و ژاپن تا فرانسه و یونان تا کشور های آفریقایی و ...) که من در عمر خودم همچین چیزی را در ایران شاهد نبودم.
                      3-1- اگر این را کنار موضوع دیگر یعنی
                      قدرت و نفوذ نظامی-سیاسی-مذهبی ایران در منطقه به ویژه در یمن و عراق و سوریه و لبنان (و یا حتی بخش هایی از آفریقا و آسیا و آمریکا که هنوز به وضوح اعلام نشده) قرار دهیم.
                      می توان نتیجه گرفت که این رفت و آمد ها و گفتگوهای آمریکا و اروپا و آسیا با ایران برای بازاری هفتاد میلیونی نیست بلکه برای
                      بازاری حدودا چند صد میلیونی (شاید بیش از نیم میلیارد) است و اگر این حدسم درست باشد آینده ی بلند مدت بسیار بسیار بسیار عالی ای در افق ده ساله ی بورس ایران وجود خواهد داشت.

================

اما نتایجی که از این موارد می گیریم همگی
                      بلند مدت است (بسیار بلند مدت. بالای یک سال) ولی در میان مدت و کوتاه مدت کدام صنایع پیشرو می توانند باشند؟ سه گزینه ای که رویش کار می کنم سیمان و بانک و پتروپالایش است.
                      بدون شک یکی از گزینه ها
                      سیمان است برای من. (سیمان خیلی افت کرده و شواهد حاکی از آن است که در کوتاه مدت هم رشد در قیمت و حجم تولید و فروش را تجربه خواهند کرد. در بنلند مدت هم که گفتیم اگر جنگ منطقه تمام شود و یا سرمایه گذاری ها در ایران شروع شود تمام ظرفیت تولید سیمان هم پاسخ گو نخواهد بود!!!)
                      گزینه ی بعدی
                      بانک است که با کاهش سود بانکی ممکن است منتفع یا متضرر شوند. و با برداشته شدن تحریم ها بیشتر منتفع می شوند (البته یک مقدار بانک های خارجی ممکن است بیایند که باز هم برای اینها به احتمال قوی آخر سر خوب می شود) زمان رونق اینها زمانی است که بنگاه های دیگر و در مجموع اقتصاد کشور شکوفایی را شاهد باشیم. (خوب وام بگیرند و خوب وام را پس دهند)
                      گزینه ی بعدی
                      شیمیایی ها است که هم فاینانس های فوق العاده ای دارند و هم طرح های توسعه فوق العاده و هم افزایش قیمت نفت و قیمت محصولات و ... (و البته اندکی بابت نرخ سود زیان می کنند که مهم نیست)

اما در این میان کدام زودتر نتایج مثبت را در خودشان (در کوتاه مدت و میان مدت) منعکس خواهند کرد؟
                      شاید
                      سیمانی ها و بعد پتروپالایشی ها
                      ولی سیمانی ها هر چند افت شدیدی داشته اند و مستعد صعودند... اما همچنان
                      خطرناک هستند.
                      (البته خودم به شخصه سبدم قبلا خودرویی بود و الان دارم بانکی اش می کنم چرا که در بانک دو تا تک سهم ِ دی و وقوام هست که به نظرم مطمئن ترین هستند و اصلی ترین بخش استراتژی من
                      زیان نکردن است. در کل همه ی بانکی ها هم مطمئن هستند.)
                      (گروه های دیگر هم به نظرم زیاد مستعد نیستند.
                      خودرویی ها که موج پنجمشان را دارند می زنند (به نظر من) و تمام شود قیمتشان متعادل و واقعی می شود... دارویی ها که رشد زیادی کرده اند و هر چند خیلی پتانسیل های عالی ای دارند ولی به خاطر رشد زیادشان خطرناک هستند (با استراتژی من) فولاد و معادن سنگ آهن هم در دراز مدت عالی هستند ولی در کل کند هستند... رایانه را زیاد آشنایی ندارم (هر چند رانفور و س ایر شرکت ها آینده ی خوبی دارند ولی ریتمشان را نمی شناسم) سایر معادن و حمل و نقل و بیمه را هم خوب ن می شناسم. ساختمانی ها هم رونق می گیرند ولی می گویند آن سودآوری سابق را هیچ وقت دوباره پیدا نخواهند کرد به علاوه اینکه سیمانی ها با رشد اینها بهتر و بیشتر رشد می کنند.)
                      پس اگر بخواهم برای خودم جمع بندی کنم باید بگویم این سه صنعت خوب هستند. و هر کدام ویژگی های خاص خودشان را دارند. بانکی ها (عمومیتشان) کند هستند. سیمانی ها اندکی خطرناک هستند و پتروپالایشی ها بین این دو.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام

فکر کنم پیش تر هم گفته ام...
                        با اینکه
                        بازار الان واقعا افتضاح است /:.sadsmiley.:/ /:.wacsmiley.:/ /:.negaran.:/ و خیلی از دوستان دم از نقد شدن و خروج از بازار و یا احیانا گیر کردن در بازار می زنند به نظر من افق پیش رو (البته افق بلند مدت یعنی بیش از 6 ماه) واقعا عالی است. واقعا!
                        به زودی گزارش های سه ماهه ی صنایع می آید و به نظر من در آنها شگفتی را مشاهده خواهیم کرد!
                        این یعنی خروج از رکود و سلامی به رونق.
                        اما در عجبم... واقعا دولت چه کار کرده که صنایع سیمانی و خودرویی و مقداری مسکن و حتی پتروشیمی و ... (یک مقدار) جان گرفته اند؟
                        هر طور نگاه می کنم حرکت خاصی از دولت نمی بینم ولی
                        تمام صنایعی که دارم از نظر بنیادی بررسی می کنم یک رونق بسیار عالی پیش رو دارند. دست کمش این است که در آنها دیگر از رکود و شرایط بسیار سخت سال 94 خبری نیست...
                        (باز هم می گویم علائم در تماااااااااام صنایع برای من مشهود است... هم لوازم خانگی (مثلا پارس) هم سیمان (مثلا ستران) هم مرتبط با پتروشیمی (مثلا رتکو) و هم خودرویی (مثلا خدیزل) و هم دارویی و هم ... همه جا میزان تولید و فروش دو ماهه شان عالی است.)
                        ولی
                        واقعا چرا؟
                        • شاید واقعا از طریق بانک ها دارد پول به صنایع تزریق می شود... ولی چرا در رسانه ها اعلام نشده؟ چرا کسی در بازار (بورس) از این موضوع دمی نمی زند؟
                        • شاید دولت مستقیما (پول نفت دستش آمده و) دارد به بنگاه ها پول تزریق می کند... ولی چرا دولت اعلام نکرده؟ دولتی که هم روالش این است که مثل سابقین هر دستاورد کوچکی را جار بزند و هم مجبور است که این کار را بکند (تا فشار نشان دولت ِ رکودی_تورمی را از سر خود رفع کند)... چرا اعلام نکرده؟
                        • سرمایه گذاری خارجی هم که مطمئنا نیست! چرا که اگر سرمایه گذاری خارجی بیاید ابتدا یکسری از صنایع خاص منتفع می شوند و به تبع آنها صنایع دیگر در بازار (با فاصله زمانی) رشد می کنند... مسلما مشتری داخلی خودروساز ها با سرمایه گذاری خارجی زیاد نمی شود! (لا اقل اگر ربط داشته باشد با تاخیر یک ساله باید این مشتری زیاد شود)
                        • یکی از دوستان می گفت اینها به خاطر این است که مردم دیده اند اتفاقی با برجام نمی شود و دیگر آن پولی که برای خرید پسابرجامی در نظر گرفته بودند وارد میدان کرده اند... (این هم توجیه قابل قبولی نیست)

نمی دانم. (محتمل ترین حالت همان است که دولت هم از طریق بانک ها و هم مستقیم دارد پول تزریق می کند و مطالبات را می دهد و صدایش را هم فعلا در نمی آورد تا به موقع از آن استفاده کند.)

ولی این را می دانم که این سال 95، سالی عالی برای بورس خواهد بود :.thumbsupsmileyanim و من در نظر دارم وقت زیادی برای بورس بگذارم و می خواهم سود خوبی ببرم. همه چیز جفت و جور است و ان شاء الله خدا روزی خوبی از این طریق به ما خواهد داد. /:.grlim:./ /:.coolsmiley02:./
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خوب شد این نکته را گفتم.
                          باید بگردیم ببینیم با پول دار شدن دولت چه صنایعی و کدام شرکت ها زیر و رو می شوند؟
                          در وهله ی اول شاید به نظرتان این بیاید که
                          شرکت هایی که از دولت مطالبات دارند پول دار می شوند... ولی موضوع پیچیده تر از این حرف ها است! شاید مطالبات را به حساب دارایی ها و یا حساب سود انباشته (بدون تقسیم و بدون افزایش سرمایه و یا حتی بدون کارایی!) بردند... شاید اصلا قبلا این مطالبات پیش خور شده بود و هزار شاید دیگر...
                          شاید خیلی شرکت هایی که به ذهنمان هم خطور نمی کند از این پول دار شدن منتفع بشوند! (به عنوان مثال بنده خیلی روی سهگمت از این بابت حساب باز کرده ام! با پول دار شدن دولت فکر می کنم که آزاد راه تهران شمال جان خواهد گرفت و این آزاد راه که یک مسئله ی خاص و بغرنج و در عین حال نمونه در کشور است که بار خیلی زیادی هم خواهد داشت به احتمال قوی به صورت بتنی (به جای آسفالته) اجرا خواهد شد! و به احتمال قوی میزان زیادی سیمان در آن استفاده خواهد شد و با توجه به سهامداران سهگمت و با توجه به موقعیت سهگمت امکان دارد سهگمت از این موضوع به خوبی منتفع شود جوری که درآمد های خوبی برای سال های آتی در این شرکت ببینیم!)
                          یک سری شرکت های دیگری که پیش از شرکت های اصلی ای که پول مطالباتشان را دریافت کرده اند منتفع خواهند شد (به نظر من)
                          ارائه دهندگان خدمات فنی مهندسی هستند. مثلا رتکو یا صدرا یا تپکو یا رمپنا یا...
                          (شرکت های
                          دارویی هم همین طور که بعدا خواهم گفت چرا... کلا همه منتفع خواهند شد ولی باید دید کدام بیشتر منتفع می شود!)
                          یک موضوع اصلی در این جا بحث زمان است! (دارم به این نتیجه می رسم که بررسی زمانی (چه در بررسی های بنیادی و چه در بررسی های نموداری) به اندازه ی بررسی های قیمتی و تعیین کف ها و سقف ها و روند ها اهمیت دارد!!!!!!) به عنوان مثال یک شرکت هلدینگ ممکن است به واسطه ی زیر مجموعه هایش از این مطالبات یک سود سازی فوق العاده داشته باشد! ولی چه زمانی؟ این مطالبات باید بیاید یک بار در مجامع شرکت های زیر مجموعه تقسیم شود و بعد به مجمع هلدینگ برسد و تقسیم شود و بعد دریافت شود و ... که اگر فرآیند این گونه باشد ممکن است تا یک سال یا بیشتر این سود به ما نرسد که در آن هنگام کار از کار گذشته و بررسی هایی که ما کردیم مفت ارزش نداشته!

اگر شد بعدا یک وقت می گذارم و صنایع و شرکت هایی که از این موضوع (به نظر من) منتفع خواهند شد را بررسی می کنم. شما هم اگر چیزی به ذهنتان آمد بفرمایید.

یا علی
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خوب چون الان یک مقدار وقت دارم بگذار دارویی ها را هم بگویم.
                            دارویی ها شاید بیشترین نفع را از پول نفت ببرند!
                            دارویی ها الان وضع خیلی خوبی دارند که می توانند عالی شوند.
                            صورت های اینها را که نگاه کنید ، اعداد جالبی تحت عنوان
                            مطالبات و مطالبات معوق یا حتی مطالبات مشکوک الوصول مشاهده می کنید که تهش را بگیرید به دولت ختم می شود.
                            از این بهتر سنگینی شدید بار
                            وام های کلانی است که خودتان می دانید منظورم چیست.

با این دیدگاه
                            باید یک چشممان به زمان پول دار شدن دولت باشد و یک چشممان به صورت های مالی دارویی ها و هر چه شرکتی وضعش بدتر باشد (یعنی وام های فلج کننده ی بیشتری در صورت هایش مشاهده شود و دوره ی وصول مطالبات دراز مدت تری داشته باشد) از این دیدگاه برای ما بهتر است!

و احیانا یک حسابدار آشنا در یک بیمارستان هم دیگر اگر داشته باشیم که به محض دریافت پول به ما اطلاع دهد دیگر می شود نور علی نور...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بهترین راه مهار تورم (در صورت پول دار شدن دولت و تمایل دولت به ایجاد رونق) چیست؟

به نظر من بهترین راه کشاندن سرمایه های خرد به سمت بورس است. البته نه به این معنی که برای ما خوب شود و ارتفاع و عمق بازار (قیمت ها) افزایش پیدا کند بلکه به این معنی که بازار نوسانی شود و بعد از هر رشدی عرضه های بزرگی از طرف خصوصی سازی و اوراق قرضه و امثالهم داشته باشیم. یعنی عرض بازار (حجم اوراق و داد و ستد ها) افزایش پیدا کند.

اما این وسط دو مسئله وجود دارد.
                              1- پول اگر از بانک ها بیرون بیاید یک سری از بانک ها ورشکست می شوند.
                              2- مسکن نیاز به رونق دارد.

پس شما اگر جای دولت بودید (در صورتی که پول دستتان رسیده بود) چه کار می کردید؟

آن عریض شدن بورس را که تقریبا من مطمئنم. اما برای اینکه زیادی پول از بانک بیرون نیاید یکی از کارها این است که سود بالا باشد. (جذابیت نسبی داشته باشد)
                              دومین کار که بهترین است و امیدوارم دولت موفق شود این است که بازار طلا و ارز را راکد کند تا نوسان گیران (و سرمایه گذاران!) آن سمت بیایند به سمت بانک و بورس و احیانا ساختمان.

ساختمان هم باید بدون افزایش قیمت رونق پیدا کند. (چطور؟)

این چیزهایی بود که به ذهن من می رسید و فکر کنم دولت همین راهکار ها را باید انتخاب کند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

شک نداشته باشید گزارش های سه ماهه ی (تقریبا) تمام شرکت ها عالی است. (این را هم بنده مثل آن موارد بالا) تقریبا مطمئن هستم.

(اما آیا وضعیت خوب صنعت و کاهش سود بانکی در کوتاه مدت یک حالی به قیمت های بورسی می دهد؟ اگر دولت کمتر عرضه کند ان شاء الله...)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X