تدبیر✘ و امید☹

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    وال استریت ژورنال مدعی شده قرداد ایران با بویینگ 100 هزار فرصت شغلی در آمریکا ایجاد میکنه !

جالب اینکه همین رسانه ها قبل از انتخابات آمریکا مدام میگفتند ترامپ بیاید دنیا آشوب می شود ! بازارها به هم میریزند ! ترامپ جنگ طلب است ! و ....
    گفته های رسانه ها و مسئولین (چه در ایران و چه در دنیا) به نظر من پشیزی ارزش ندارند.
    مهم عمل است.
    دقیقا مثل بورس.
    من اعتقاد دارم که باید ببینیم جهت گیری ها در عمل کجا را نشان می دهند و تا حد امکان حرف ها را نشنیده بگیریم.
    از قضا این گونه تحلیل ساده تر هم می شود.
    مهم نیست آمریکا چطور اداره می شود: یک یا چند رهبر پنهان دارد؟ غول های سرمایه گذاری سیاست های کلان آمریکا را ابلاغ می کنند؟ رئیس جمهوری که انتخاب می شود رهبر واقعی اقتصاد و سیاست و جنگ در آمریکا است؟ و ...
    مهم نیست بسنجیم ببینیم نفوذ فلان نفر در آمریکا چقدر است و آن کس دیگر چقدر...

کافی است ببینیم در عمل جهت گیری ها کدام سمت هستند و به کدام سمت دارند می روند.
    (و البته خود پیدایش و نمایش این مسئولین و اظهار نظر هایشان هم یک جور عمل و جهت گیری عملی است! که باید در سطحی بالاتر از خود حرف ها و نمایش ها بررسی شود. به این معنی که باید به جای اینکه ببینیم آقای ترامپ چه گفت ببینیم آن چیزی که باعث شد آقای ترامپی به وجود بیاید و چنین حرفی بزند چه بود. به این شیوه خود «پیدایش آقای ترامپ» می شود یک اقدام در عمل. مشابه همان پیدایش هیتلر که پیش تر گفتم.)

==============

در مورد فرصت های شغلی:
    الان من فکر می کنم فروش سلاح در آمریکا تا حد خیلی خوبی انجام شده و تا مدتی آمریکا و غرب نیازی ندارد که سلاح بفروشد. یعنی تا زمانی که دوباره انبار های سلاح پر شود و چرخه های زمانی پر شود و دوره های رکود کامل شوند...
    آمریکا نیاز دارد که درآمدش از راههای دیگر تامین شود. نمی دانم چه راههایی... با توجه به حضور چین راه هایش خیلی محدود باید شده باشد... ولی بالاخره می تواند فناوری باشد... می تواند سرمایه گذاری داخلی باشد... می تواند چیزهای دیگر باشد... یکی اش هم همین بازار ایران و منطقه است که بخشی اش همین بوئینگ بود و بسیاری اش مانده و در این میان کارزار نظامی تمام شده و کارزار های اقتصادی/سیاسی مانده...
    (منظورم از بازار منطقه: مهمترینش عراق که دروازه ی ورود به عراق مطمئنا ایران است. یا بازار آینده ی یمن یا سوریه و ... یا خود ایران یا عربستان یا مصر و ...)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      نکات زیادی در موارد کفته شده قابل بحث است فقط ذر مورد هواپیما بگم که هواپیماهای چدید چه ایرباس و چه بوئینگ یک سوم مصرف سوخت نسبت به قبلی ها دارند حالا خودتان صرفه اقتصادی را حساب کنید
      در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      بله جناب آباد... خیلی جای بحث دارد... خرید ایرباس البته زیاد جای بحث ندارد. ولی خرید بوئینگ است که کلی اطلاعات می تواند به ما بدهد.
      من به هیچ وجه گمان نمی کنم این خرید ها خریدهایی اقتصادی بوده باشند. (چون شما به مصرف سوخت اشاره کردید این را عرض می کنم.) اگر مسئله اقتصادی صرف بود باید فقط از ایرباس (یا نهایت از روسیه و چین) خرید انجام می شد... ولی خرید از آمریکا آن هم خریدی بسیار دراز مدت و البته سنگین خیلی جای تفکر دارد (به طوری که شنیدم هواپیماها قرار است تازه از یکی دو سال بعد شروع به تحویل بشوند تا بیش از ده سال دیگر...)
      اصلا به جنبه ی سیاسی اش نمی خواهم نگاه کنم. اگر هم مسائل سیاسی را می گویم می خواهم جنبه ی اقتصادی اش را بسنجم.
      به نظر من یک توافقی بین ایران و آمریکا صورت گرفته که یکی از
      حکم های تضمینش همین قرارداد بلـــــــــــــــــــند مدت بوئینگ است.
      اما در مورد اینکه توافق چه بوده... پیش تر مقداری گفتم. (که یکی از دوستان هم به ما خندیدند) و می توانم بگویم هر چه بوده به این موارد هم مربوط است:
      *
      فروش سنگین سلاح توسط آمریکا و انگلیس به عربستان
      *
      فروش سنگین نفت در چند سال توسط عربستان
      *
      خالی شدن ذخایر پولی شدید عربستان در طی چند سال به طوری که از یکی از غنی ترین خزانه های جهان دارد تبدیل می شود به یکی از بی پول ترین خزانه ها
      * قدرتمند تر شدن
      ایران در منطقه
      * پایان یافتن زمان تاثیر گذاری
      تحریم ها در ایران
      * نزدیک شدن به پایان زمان تاثیر گذاری
      داعش
      *
      آینده ی بازار منطقه (خودرو، دستگاه های برقی و لوازم خانگی، بازسازی صنعت ها، فرصت های سرمایه گذاری پولی و ...)
      *
      تغییر دیدگاه اندک و نسبی غرب نسبت به ایران و عربستان (به طوری که عربستان پیش تر خیلی ارج و قرب داشت ولی الان گاها یکی به نعل یکی به میخ با او کار می کنند... به طوری که به بعضی نشریات و حتی بعضی مسئولین اجازه داده می شود بر علیه عربستان حرف بزنند! همین طور ایران نیز از محور شرارت و گزینه ی حمله ی نظامی و تحریم های کامل تبدیل شده به وضعیت یکی به نعل و یکی به میخ! به طوری که به بعضی بنگاه های اقتصادی اجازه ی تعامل داده می شود و بعضی مسئولین هم از روابط حرف می زنند)

من گمان می کنم
      قرارداد بوئینگ را باید با این دیدگاه نگاه کنیم و ببینیم موید این سناریو می تواند باشد یا مبطل؟ ببینیم این قرارداد کجای این سناریو قرار دارد؟ ببینیم آیا سناریو دیگری می تواند باشد که این قرارداد در جریان آن منعقد شده باشد...
      نکته ظریفی وجود دارد تجارت و مبادلات اقتصادی منبع و مسهل صلح است و عدم منفعت ( یکی از موارد اقتصاد است ) موجد تعارض و تناقض و تزاحم ، بنابراین نمی توان تنها عینک اقتصادی به جشم زد چرا ؟؟ برای پاسخ به این چرا باید در این سوال مداقه کرد ، آیا قانون ( که یکی از منابع اصلی اش سیاست است ) طلا ( منظور ثروت است ) می سازد یا خیر این طلا است که قانون را می سازد ؟ یا هر دو رابطه متقابل دارند ؟ که باز بحث اولویت مطرح است . آنجه ما در ان ضعیف هستیم زیر ساخت تئوریک است و و بدون زیرساخت فکری مورد اجماع می خواهیم شاخه های توسعه را تنومند کنیم آنگاه ..........

و اشاره * نکات زیادی در موارد کفته شده قابل بحث است * به این خاطر ذکر شده بود.
      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/12/12, 22:56.
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        نکته ظریفی وجود دارد تجارت و مبادلات اقتصادی منبع و مسهل صلح است و عدم منفعت ( یکی از موارد اقتصاد است ) موجد تعارض و تناقض و تزاحم ، بنابراین نمی توان تنها عینک اقتصادی به جشم زد چرا ؟؟ برای پاسخ به این چرا باید در این سوال مداقه کرد ، آیا قانون ( که یکی از منابع اصلی اش سیاست است ) طلا ( منظور ثروت است ) می سازد یا خیر این طلا است که قانون را می سازد ؟ یا هر دو رابطه متقابل دارند ؟ که باز بحث اولویت مطرح است . آنجه ما در ان ضعیف هستیم زیر ساخت تئوریک است و و بدون زیرساخت فکری مورد اجماع می خواهیم شاخه های توسعه را تنومند کنیم آنگاه ..........

و اشاره * نکات زیادی در موارد کفته شده قابل بحث است * به این خاطر ذکر شده بود.
        خوب... این طوری بحث عمیق تر هم می شود...
        البته متاسفانه... چون من خیلی دوست دارم در این سایت به سمت نتیجه نزدیک باشم...
        الان این مبحثی که شما مطرح کردید موضوع را عمیق تر می کند و حوزه ی بررسی های ما را هم پیچیده تر، وسیع تر و دارای فرعیات و پایه های بیشتر می کند... :(
        به طور مثال عرض می کنم... مطمئنا وقتی ما می خواهیم در مورد این صحبت کنیم که آیا قانون طلا می سازد یا این طلا است که قانون را می سازد بدون شک باید یک سری هم بزنیم به این مبحث که آیا قدرتمندان دین و خدا را می سازند... یا چیزی به نام دین (که از سرچشمه ای ماورای طبیعت و دنیا می آید) واقعا وجود دارد؟
        .
        .
        .
        خیلی بحث گسترده می شود...
        بعد موضوع سیاسی هم می شود... و دوستان هم می آیند و بحث به ایران و جمهوری اسلامی ایران هم کشیده می شود و ... ماشاء الله مبین نت هم که تازگی ها خیلی فعال شده! ;)

=========

منظورتان را از این جمله نفهمیدم:

آنجه ما در ان ضعیف هستیم زیر ساخت تئوریک است و و بدون زیرساخت فکری مورد اجماع می خواهیم شاخه های توسعه را تنومند کنیم آنگاه ..........
        ==========

به نظر من : 1- ما زیاد زمان برای صرف روی این مباحث نداریم... (کار یک هفته دو هفته نیست... کار چندین ترم مباحث دانشگاهی و مطالعات سیاسی/اجتماعی است...) ولی 2- به نتایج این بحث نیاز داریم... (مهم است که بدانیم آینده ی اقتصادی آمریکا و ایران و روابط سیاسی فی مابین به کدام سمت قرار است برود...)
        روی همین حساب فکر کنم باید طوری بحث را جمع کنیم که تا جای ممکن مفید و مختصر باشد... و پیشنهادی که می توانم بکنم این است که به جای اینکه در اصل مبحث بیاندیشیم... فقط به نتایج بیاندیشیم... مثلا بگوییم «حالا از دو حالت که خارج نیست: یا قانون است که طلا را می سازد یا برعکس... در حالت اول فلان... و در حالت دوم فلان...» یا بگوییم: «حالت دوم به احتمال 95 درصد نیست و بنابر این نتایج را بر پایه ی حالت اول بیان می کنیم...»

===========

شاید اگر بخواهم بحث را خیلی کوتاه و جمعش کنم بتوانم خیلی محکم بگویم: حالا باقی دنیا را کار نداریم... ولی مطمئنا در آمریکا این طلا است که قانون را می سازد! یعنی کاملا تفکرات داروین (البته خود داروین که نه... پیروان داروین) و همین طور تفکرات سوداگرانه ی صرف و همین طور سیاست هایی که از اندیشه های نیچه می تواند حاصل شده باشد، در جای جای تاریخ آمریکا و تصمیمات و اعمال آمریکا (در کل طول تاریخش و الان) به وضوح قابل مشاهده است...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          وال استریت ژورنال مدعی شده قرداد ایران با بویینگ 100 هزار فرصت شغلی در آمریکا ایجاد میکنه !

جالب اینکه همین رسانه ها قبل از انتخابات آمریکا مدام میگفتند ترامپ بیاید دنیا آشوب می شود ! بازارها به هم میریزند ! ترامپ جنگ طلب است ! و ....
          اگر زمانی فرا برسد که آمریکا مانند وقتی که چین را بعنوان یک کشور مستقل و متکی به خود(چین) پذیرفت ، ایران را هم بپذیرد وارد دوره جدیدی از روابط بین المللی خواهیم شد . ایران برگه های موثر زیادی دارد ، و از طرفی در معرض آسیب های فراوان هم هست ، شاید ما کمی بد شانس هستیم جای شوروی سابق را در تعارضات با امریکا گرفته ایم . و جنگ سردی ( بعید می دانم به گرم تبدیل شود ) بین ما و امریکا در جریان است . به نظر تبدیل این جنگ سرد ، در قدم اول به صلح سرد همت دو طرف را می خواهد به نظرم در این که این اتفاق نیفتاده امریکایها بیشتر مقصرند .
          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/12/12, 23:45.
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            خوب... این طوری بحث عمیق تر هم می شود...
            البته متاسفانه... چون من خیلی دوست دارم در این سایت به سمت نتیجه نزدیک باشم...
            الان این مبحثی که شما مطرح کردید موضوع را عمیق تر می کند و حوزه ی بررسی های ما را هم پیچیده تر، وسیع تر و دارای فرعیات و پایه های بیشتر می کند... :(
            به طور مثال عرض می کنم... مطمئنا وقتی ما می خواهیم در مورد این صحبت کنیم که آیا قانون طلا می سازد یا این طلا است که قانون را می سازد بدون شک باید یک سری هم بزنیم به این مبحث که آیا قدرتمندان دین و خدا را می سازند... یا چیزی به نام دین (که از سرچشمه ای ماورای طبیعت و دنیا می آید) واقعا وجود دارد؟
            .
            .
            .
            خیلی بحث گسترده می شود...
            بعد موضوع سیاسی هم می شود... و دوستان هم می آیند و بحث به ایران و جمهوری اسلامی ایران هم کشیده می شود و ... ماشاء الله مبین نت هم که تازگی ها خیلی فعال شده! ;)

=========

منظورتان را از این جمله نفهمیدم:

==========

به نظر من : 1- ما زیاد زمان برای صرف روی این مباحث نداریم... (کار یک هفته دو هفته نیست... کار چندین ترم مباحث دانشگاهی و مطالعات سیاسی/اجتماعی است...) ولی 2- به نتایج این بحث نیاز داریم... (مهم است که بدانیم آینده ی اقتصادی آمریکا و ایران و روابط سیاسی فی مابین به کدام سمت قرار است برود...)
            روی همین حساب فکر کنم باید طوری بحث را جمع کنیم که تا جای ممکن مفید و مختصر باشد... و پیشنهادی که می توانم بکنم این است که به جای اینکه در اصل مبحث بیاندیشیم... فقط به نتایج بیاندیشیم... مثلا بگوییم «حالا از دو حالت که خارج نیست: یا قانون است که طلا را می سازد یا برعکس... در حالت اول فلان... و در حالت دوم فلان...» یا بگوییم: «حالت دوم به احتمال 95 درصد نیست و بنابر این نتایج را بر پایه ی حالت اول بیان می کنیم...»

===========

شاید اگر بخواهم بحث را خیلی کوتاه و جمعش کنم بتوانم خیلی محکم بگویم: حالا باقی دنیا را کار نداریم... ولی مطمئنا در آمریکا این طلا است که قانون را می سازد! یعنی کاملا تفکرات داروین (البته خود داروین که نه... پیروان داروین) و همین طور تفکرات سوداگرانه ی صرف و همین طور سیاست هایی که از اندیشه های نیچه می تواند حاصل شده باشد، در جای جای تاریخ آمریکا و تصمیمات و اعمال آمریکا (در کل طول تاریخش و الان) به وضوح قابل مشاهده است...
            به نکته خوبی اشاره کرده اید بحث نتیجه گرایی ... بهترین و موفق ترین مدیران، مدیران نتیجه گرا هستند اما مباحث مطرح شده یک مثنوی است و واقعا بحث روی ان همت تلاش ، تحقیق و ...... لازم دارد اما اینکه شما مبحث را به سمت دین بردید به نظرم حوزه کار بسیار گسترده می شود و شاید نتوان به سادگی جمع کرد فراموش نکنید ادیان و مذاهب از گستردگی بسیا زیادی برخوردارند و برخی از انها ریشه ماورایی ندارن ، و این بحث رابطه ثروت و دین هم در این حوزه قابل بررسی است اما بدرد ما در بورس نمی خورد .

بنده همواره سپاسگزار خدای رحمان بوده ام و برای انسانهای صادق ، درست کار و نیکو کار از درگاهش موفقیت طلب کرده ام .

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

اخبار مهم و بزرگ این مدت:
              1. ترور سفیر روسیه در ترکیه - سرنگونی هواپیمای روسیه به مقصد سوریه - ترور نماینده ی روسیه (در ناتو؟) در بلژیک
              2. همکاری بیشتر ترکیه با محور روسیه-ایران (اگر خاطرتان باشد چندین بار مورد ترکیه و نقش واقعی اش در این جستار گفته ام... و اینکه دو رو دارد نشان می دهد که روی واقعی اش به نظر می رسید به سمت ما باشد.)
              3. افزایش یکباره ی قیمت دلار تا 42000 ریال که می گویند به خاطر عرضه نکردن دلار از طرف پتروشیمی ها بوده (می گویند!)
              4. اعلام رشد 8 درصدی از طرف رئیس جمهور
              5. نهایی کردن خرید 100 فروند ایرباس! (پیرو خبر قبلی بوئینگ!)
              6. تایید ضمنی تحریم های داماتو (؟) توسط اوباما (به وسیله ی امضاء نکردن و وتو نکردن آنها) و اعلام این حرکت به عنوان نقض کامل برجام توسط تمام مسئولین ایرانی
              7. رای ندادن و وتو نکردن قطع نامه ای بر ضد رژیم صهیونیستی توسط آمریکا!!!!!!
              8. افت بسیاری از قیمت های جهانی کالاها (مانند روی) بعد از رشدی عجیب و بزرگ و توقف موقت رشد نفت (که گمان می کنم در میان مدت اوج بگیرد)

حلب را هم که فکر کنم گفتم و
              عراق و یمن/عربستان و سوریه در همان وضع قدیمشان هستن د. ولی همچنان به جایی نرسیده اند که پیشبینی های اقتصادی شرکت ها و اقتصاد دانان به سمت شناسایی بازارهای عالی در منطقه برسد و بخواهد روی قیمت سهام شرکت ها تاثیر بگذارد...

نمی دانم کامل گفتم یا نه؟ اگر شما هم خبری در این حد و اندازه (که کل اقتصاد دنیا/منطقه/ایران یا یک رشته صنعت را برای میان مدت/بلند مدت بتواند تحت تاثیر قرار دهد) بفرمایید.

تفسیر و توضیح و بررسی اینها هم با اینکه فوووووق العاده مفید و راه گشا است متاسفانه نمی توانم انجام دهم و پی گیر باشم... اگر شما وقت داشتید بفرمایید، به عنوان خواننده استقبال می کنم.
              فقط این را بگویم که به نظر من چند نکته را باید اهمیت داد و باقی ماجرا را نسبت به آنها پی گیری کرد...
              بخشی از یک مقاله را چند وقت پیش می خواندم (به انگلیسی در مورد نمودار) می گفت از 100 درصد نقاط درون یک نمودار باید نسبت به 80 درصد آنها بی تفاوت باشی! فقط 20 درصد داده ها هستند که مهم هستند و اطلاعاتی که از آنها می گیری به درد بخور هستند! (فکر کنم بیشتر نقاط پاشنه یا Pivot Points مد نظرش بود)
              الان در این مسائل سیاسی هم به نظر من باید به چند نقطه اهمیت زیاد داد و سایر اخبار را در ارتباط با آنها بررسی کرد! چیزهایی که در نظر دارم اینها است:
              • آن ملاقات اولیه ای که ظریف با کری داشت و آن فایل پاورپوینتی که نشانش داد.
              • مسئله ی بهار عربی یا خاورمیانه ی جدید و فتنه ی 88 (و اینکه بازیگران (روسیه و ایران و آمریکا و عربستان و اروپا و ...) چه در سر داشتند و الان چه چیزی را می خواهند/می توانند اجرا کنند.)

باقی مسائل با تمامی بزرگی شان (حتی ترامپ یا داعش و کارهایی که اینها می کنند و ...) به نظر من باید با توجه به این نقاط پاشنه اصلی بررسی شود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام

اخبار مهم این مدت:

1. کاملا
                ترکیه طبق پیشبینی هایی که می کردیم برگشته. با حمله به پ ک ک آغاز شد... با کودتای یک روزه ادامه یافت... با بحث عبد الله گولن و نقش آمریکا داغ شد و با بحث نزدیک شدن ترکیه به ایران و روسیه (و مثلا ظاهر منفعت طلب ترک ها) به ثمر نشست... نمی خواهم خودنمایی کنم ولی اگر دوستان به پیشبینی های صفحات گذشته رجوع کنند می بینند ما چه می دیدیم.
                2. محور مقاومت+روسیه در برابر محور آمریکا+عربستان در عراق و سوریه همچنان موفق تر است طبق پیشبینی ها.
                3. در گذشت آقای هاشمی
                رفسنجانی.
                (نمی خواهم زیاد وارد مسائل سیاسی اش شوم اینجا... ولی جالب بود که تا دیروز هر دو طرف ردش می کردند و بعد از فوتش هر دو طرف سعی می کردند به نفع خودشان تفسیرش کنند... جالب بود... بعضی ها که تا دیروز به آخوند ها فحش می دادند و حتی خاتمی و حجت الاسلام خمینی را قبول ندارند از آقای رفسنجانی به خوبی یاد می کردند! بگذریم...)
                4.
                ترامپ کامل رئیس جمهور شد.
                در باره ی برجام با قدرت اظهار نظر نمی کند و می خواهد ببیند این وسط چیزی می تواند بکند؟ یا نه؟ ایران هم به احتمال قوی آن بوئینگ ها را وجه مصالحه قرار می دهد و سعی می کند بیشتر باج ندهد... تا ببینیم چاقوی که تیز تر است؟ دنبه ی که لذیذ تر است؟
                به حرف ها نباید نگاه کرد... اوباما هم اول که آمد دم از change می زد... باید دید در عمل چه اتفاقاتی می افتد و این اتفاقات (به دور از هیاهو ها، به دور از احساسات شخصی) چگونه تفسیر می شوند...
                5.
                پلاسکو آتش گرفت.
                (یاد شهدای آتش نشان گرامی @};- )
                6. چندین بار رئیس جمهور در ماه اخیر از
                رشد اقتصادی خبر داد و اخیرا چندین بار اشاره کرده اند که رونق به همه ی بخش ها آمده و مسکن هم به زودی رونق خواهد گرفت...
                من دفعه ی پیش بسیار بسیار روی سیمانی ها تاکید کردم ولی دقیقا زمانی که سیمانی ها آن صعود جانانه را انجام دادند از سیمانی ها جدا بودم! نمی خواهم این بار هم همان اتفاق بیافتد...
                سیمان، کاشی، انبوه سازی (و البته یک جورهایی هم آقای روحانی به بانک ها اشاره داشت!) اینها گروه هایی هستند که باید مد نظر بگیریم...
                7. فروکش کردن خیلی سریع تب
                دلار... به طوری که دلار با سرعتی بیش از آنچه بالا رفته بود برگشت و الان 38000 ریال است. برخی می گفتند این کمک دولت بوده به بانک ها چون با فروش زیاد دلار سود کرده اند... یکی دو بار هم وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی مصاحبه کرده اند گفته اند 36000 ریال قیمت خوبی برای تک نرخی شدن ارز است. (32300 تا 38000 اختلاف زیادی است که البته رسیدن 38000 ریال به 36000 یا 37000 ریال کار یک شب است ولی رسیدن 32300 به 35000 هم حتی کار سخت و زمان بری است و با توجه به اینکه وزیر اقتصاد دم از پایان سال زده است به احتمال قوی می خواهد این 32300 را یک شبه بکند 36000 ریال!)

یا علی
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

1- اتخاذ موضع آقای سیف مبنی بر اینکه
                  پول های نفت خارج از ایران می ماند!
                  2- اتخاذ موضع آقای سیف مبنی بر اینکه
                  قیمت دلار تا 35000 ریال پایین نخواهد آمد! (همان 36000 انگار قابل حساب است.)
                  3- آقای
                  ترامپ انگاری گفته پول سازمان ملل را (اگر همکاری نکنند) قطع می کند و گویا تهدید کرده از ناتو و سازمان ملل بیرون می آید!
                  همین طور آقای ترامپ خیلی جدی صحبت خودش مبنی بر بستن
                  مرز مکزیک دارد اجرایی می کند. (من پیش از مطرح شدن آقای ترامپ در مورد مکزیک و رابطه اش با ایران در این جستار گفتم... که البته ایده ی احمقانه ای است! اگر صهیونیست ها توانستند تبادل سلاح به غزه را کنترل کنند... اگر ایران توانست جلوی قاچاق و مواد مخدر را بگیرد... آمریکا هم می تواند دور مکزیک دیوار بکشد! (یا دور خودش!) و جلوی تردد مکزیکی ها را بگیرد...)
                  همین طور آقای ترامپ 90 روز
                  محدودیت برای ورود اتباع هفت کشور از جمله ایران به خاک خودش ایجاد کرد.
                  در نهایت هنوز آقای ترامپ جعبه سیاه است و نمی دانیم جهت گیری های اقتصادی (و حتی سیاسی) اش دقیقا به کدام سمت است.
                  4-
                  وزیر امور خارجه ی فرانسه به تهران آمد و مدیران یک سری شرکت هم با خودش آورد و از تولید مشترک صحبت کرد.
                  5- وزیر امور خارجه ی فرانسه گویا
                  موضع تندی نسبت به ترامپ داشت و در جایی گفت «برجام» دیگر قابل مذاکره نیست! و طوری صحبت می کرد که گویا می خواست برای آمریکا خط و نشان بکشد و بگوید خارج کردن انگلیس از اتحادیه ی اروپا و لطمه خوردن شرکت های فرانسوی از قطع رابطه با ایران و روی کار نیامدن دموکرات ها بی جواب نخواهد ماند! (ول کن تا ول کنم!)
                  6-
                  بازار چند روزی است که رو به راه شده... البته از خیلی پیش منتظرش بودیم ولی بالاخره با تاخیر دارد بالا می آید... همان طور که مدت ها منتظرش بودیم با خودرویی ها این بازی شروع شده...
                  7- دولت 4500 میلیارد ریال (؟) گویا می خواهد اختصاص بدهد برای بالا بردن
                  حقوق بازنشستگان! (خیلی خوب است... اگر می توانست پیشرفت اقتصادی هم بدهد هم خوب بود... و این را می رساند که دولت پول دارد! که این آخری برای ما مهم است.)
                  8- وبملت باز شد و تا دو روز دیگر
                  بانک های دیگر (وتجارت و وبصادر و ودی و وپاسار) هم قرار است باز شوند... که اتفاق خیلی خوبی به شمار می آید.

یا علی

================
                  ولی هر چقدر عمیق نگاه کنیم می بینیم آن بوئینگ ها مهمترین نقطه ی تفسیر مسائل آمریکا است.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام

1- اتخاذ موضع آقای سیف مبنی بر اینکه
                    پول های نفت خارج از ایران می ماند!
                    2- اتخاذ موضع آقای سیف مبنی بر اینکه
                    قیمت دلار تا 35000 ریال پایین نخواهد آمد! (همان 36000 انگار قابل حساب است.)
                    3- آقای
                    ترامپ انگاری گفته پول سازمان ملل را (اگر همکاری نکنند) قطع می کند و گویا تهدید کرده از ناتو و سازمان ملل بیرون می آید!
                    همین طور آقای ترامپ خیلی جدی صحبت خودش مبنی بر بستن
                    مرز مکزیک دارد اجرایی می کند. (من پیش از مطرح شدن آقای ترامپ در مورد مکزیک و رابطه اش با ایران در این جستار گفتم... که البته ایده ی احمقانه ای است! اگر صهیونیست ها توانستند تبادل سلاح به غزه را کنترل کنند... اگر ایران توانست جلوی قاچاق و مواد مخدر را بگیرد... آمریکا هم می تواند دور مکزیک دیوار بکشد! (یا دور خودش!) و جلوی تردد مکزیکی ها را بگیرد...)
                    همین طور آقای ترامپ 90 روز
                    محدودیت برای ورود اتباع هفت کشور از جمله ایران به خاک خودش ایجاد کرد.
                    در نهایت هنوز آقای ترامپ جعبه سیاه است و نمی دانیم جهت گیری های اقتصادی (و حتی سیاسی) اش دقیقا به کدام سمت است.
                    4-
                    وزیر امور خارجه ی فرانسه به تهران آمد و مدیران یک سری شرکت هم با خودش آورد و از تولید مشترک صحبت کرد.
                    5- وزیر امور خارجه ی فرانسه گویا
                    موضع تندی نسبت به ترامپ داشت و در جایی گفت «برجام» دیگر قابل مذاکره نیست! و طوری صحبت می کرد که گویا می خواست برای آمریکا خط و نشان بکشد و بگوید خارج کردن انگلیس از اتحادیه ی اروپا و لطمه خوردن شرکت های فرانسوی از قطع رابطه با ایران و روی کار نیامدن دموکرات ها بی جواب نخواهد ماند! (ول کن تا ول کنم!)
                    6-
                    بازار چند روزی است که رو به راه شده... البته از خیلی پیش منتظرش بودیم ولی بالاخره با تاخیر دارد بالا می آید... همان طور که مدت ها منتظرش بودیم با خودرویی ها این بازی شروع شده...
                    7- دولت 4500 میلیارد ریال (؟) گویا می خواهد اختصاص بدهد برای بالا بردن
                    حقوق بازنشستگان! (خیلی خوب است... اگر می توانست پیشرفت اقتصادی هم بدهد هم خوب بود... و این را می رساند که دولت پول دارد! که این آخری برای ما مهم است.)
                    8- وبملت باز شد و تا دو روز دیگر
                    بانک های دیگر (وتجارت و وبصادر و ودی و وپاسار) هم قرار است باز شوند... که اتفاق خیلی خوبی به شمار می آید.

یا علی

================پی نوشت============
                    1- ولی هر چقدر عمیق نگاه کنیم می بینیم آن بوئینگ ها مهمترین نقطه ی تفسیر مسائل آمریکا است.
                    2- یادم رفت بگویم ایران در پی جریان ترامپ آزمایش موشکی انجام داد و یمن نیز ناوچه ی عربستان را زد و به سمت دو جزیره در دریای سرخ شلیک انجام داد. باز هم
                    آمریکا در پی این اقدام از گزینه های روی میز گفته. اروپایی ها هم از آزمایش موشکی انتقاد کرده اند (وزیر فرانسه اگر اشتباه نکنم گفت نباید جواب اشتباه را با اشتباه داد.)
                    3-
                    وزیر دفاع ارمنستان به تهران آمد.
                    4-
                    مرکل به ترکیه می رود.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/02/02, 21:59.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

هر چه هست برای کوتاه مدت می توان پیشبینی کرد که بازارها نوسانی باشد. البته نه نوسانی خنثی بلکه نوسانی با شیبی به سمت تضعیف دلار و بالا رفتن قیمت کالاها.
                      چون آقای ترامپ خیلی جدی موضوعات را مطرح کرده (مثلا در مورد مکزیک انگار دستور داده از همین الان شروع کنند به کشیدن دیوار!) پس به نظر می رسد این نوسان همراه با تضعیف دلار
                      در میان مدت هم ادامه داشته باشد... (یعنی دست کم چند ماه)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

و اما اقتصاد ایران... و تاثیر جریانی به نام ترامپیزم! بر روی آن... (ترامپیزم من در آوردی بود... برای تبدیل نام شخص به نام یک جریان و گرایش)

باید دید تصمیمات (البته نه لفظی بلکه عملی) (از هر دو سوی ایران و آمریکا) چگونه پیش می رود.

خوب... ایران که هیچ گاه رابطه ی مستقیم اقتصادی با آمریکا نداشته... موضوع چند جا است: 1- تاثیر روی اتحادیه ی اروپا 2- تاثیر روی چین و سایر شرکای اقتصادی ایران 3- داغ کردن یا خاموش کردن فتنه های منطقه ای (داعش و ارتش آزاد و ...)

اگر آمریکا بخواهد همزمان به ایران فشار وارد کند و همزمان بخواهد به اروپا یا چین هم فشار وارد کند برای ما فرق که نخواهد کرد هیچ ممکن است اوضاع بهتر هم شود! (چنانچه دیدیدم وزیر فرانسه آمد ایران و یک دهن کجی به ترامپ کرد... و همان طور که گفتم ما با آمریکا روابط مستقیم نداشته ایم و الان تحریم های زیادی هم شده ایم که از این بیشتر بعید است تحریمی عملی وجود داشته باشد...)

اگر آمریکا فقط بخواهد فشار مستقیم را بر ایران وارد کند اوضاع خیلی بد می شود... یعنی همان نوسان رو به کاهش که برای دلار گفتیم این بار باید برای بازارهای ایران بگوییم... و آن وقت مسئله ی ثانویه ای مطرح می شود که آیا دولت می خواهد بورس را در آن زمان خوب جلوه بدهد یا نه؟ و اگر بخواهد آیا توانش را دارد یا نه؟
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

فعلا که ترامپ فقط در مورد ایران دارد زیادی صحبت می کند... (و همان طور که گفتم این بد است.)

آقای روحانی تقریبا برای انتخابات همه چیز را باخته! هم اعتماد مردم را... هم اقتصاد را... هم برجام را!
                          ترامپ (بخوانید آمریکا) هم این را می داند و سر بزنگاه می خواهد امتیاز را از آقای روحانی بگیرد...
                          آقای روحانی هم هیچ چیزی ندارد! هیچ گزینه ای ندارد! در دو ماه چه می توان کرد؟
                          ایشان حتی برای 22 بهمن هم چیزی ندارد در بلندگو کند! (الان که این را گفتم یک مقدار دلم برایشان سوخت... :( :d )
                          چهار سال همه چیز مملکت را بست به برجام و آخر هم برجام فرجام خوشی نیافت!

======================

همان طور که گفتم از 100 درصد یک نمودار باید 80 درصدش را ریخت دور!
                          و یکی از آن 20 درصدی هایی که ما رویش حساب می کنیم آن
                          پاورپوینتی است که آقای ظریف به آقای کری نشان داد.
                          روی همین حساب یکی از احتمالات این است که موضع آمریکا در برابر ایران برای دوشیدن تتمه ی شیر عربستان باشد...
                          هنوز خزانه ی عربستان خیلی جا برای سلاح های آمریکایی جا دارد... آمریکای دیوانه ی مدل ترامپی! هنوز عربستان به حالت استقراض نرفته... پس هنوز جا دارد... و هنوز می تواند هواپیما با خلبانش را کرایه کند...

این احتمال هم خیلی قوی است... (و از آن پاورپوینت این احتمال در می آید)

با این احتمال نه تنها آمریکا و ایران دو دشمن در مقابل هم هستند... بلکه دو دشمن در حال همکاری با یکدیگر هستند...

ولی اگر این احتمال درست باشد وجه ضمانت این همکاری چیست؟ آمدیم و آمریکا تمام شیر عربستان را دوشید و بعد هم پیچید به بازی... و دست ایران را هم گذاشت در پوست گردو... برای ایران چه دارد؟ ایرانی که چند سال زیر تحریم بوده... خوب... شاید بتوان گفت: از دست ندادن و بلکه کسب متحدان استراتژیک و بلند مدت... (سوریه-عراق-یمن-لبنان...) هم از نظر سیاسی هم از نظر اقتصادی (بازار) + خوش نامی (به خصوص اینکه ایران منجی نجات از شر داعش شد و چندین بار علنا ترامپ اعلام کرد که آمریکا داعش را به وجود آورده است... و این را مردم منطقه امروز یا در آینده خواهند شنید...)

ولی این احتمال چقدر قدرت دارد؟ چه دلایلی بر این احتمال داریم؟ چگونه می توانیم (در آینده) متوجه شویم این احتمال درست بوده یا غلط؟
                          متاسفانه وقت ندارم رویش فکر کنم و بنویسم...

ولی هر چه باشد... اگر این احتمال درست باشد بازار به استقبال این احتمال نخواهد رفت... چرا که رویه و ظاهر کار بد است و بازار به آن دهن کجی خواهد کرد و بعید هم می دانم آقای روحانی بخواهد و بتواند قضیه را جمع کند...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

1- ترامپ یک مقدار تعدیل کرد حرف هایش را. و گفت اگر ایرانی ها به ما احترام می گذاشتند برجام را قبول داشتم.
                            2- یک دادگاه در آمریکا دوباره مشکل
                            ورود و خروج اتباع ایرانی و چند کشور دیگر را به آمریکا لغو کرد.
                            3- گویا بعد از سلسله تحولات حول جریان ترامپ (از طرف ایران آزمایش موشکی و زدن ناوچه ی عربستان) دیروز
                            یمن موشکی به سمت جده یا ریاض شلیک کرده. اگر این طور باشد این بلند برد ترین موشکی است که تا کنون آزمایش شده. (به این معنی که ایران به بازی ترامپ وارد شده.)
                            4- در بخشی از سخنانش، آقای ترامپ گفته
                            عربستان کامل به ما حال نمی دهد و عربستان روزی 1 میلیارد دلار درآمد دارد و به ازای این همه حمایتی که ازش می کنیم فقط به ما به اندازه ی یک بادام می دهد.
                            5- به تازگی
                            عربستان و آمریکا (ترامپ) با هم تلفنی صحبت کرده اند.
                            6- گویا
                            عربستان تجهیزات جدید نظامی از آمریکا خریداری کرده است دوباره.
                            7- آقای وزیر گفته به اندازه ی 100 میلیارد دلاااااار!!!
                            ساختمان خالی در ایران وجود دارد!

======================

آن احتمال دوشیدن بیشتر عربستان قوی تر دارد می شود.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پیشبینی جنجالی!
                              ==========

بگذار یکی دیگر از آن پیشبینی های جنجالی ام را انجام دهم...
                              مانند تمام شدن جنگ عراق و سوریه و تغییر جهت ترکیه و ...
                              هر چند باز هم ممکن است دوستان دانای ما! بیایند اینجا به ما بخندند...

پیشبینی می کنم کشور
                              آمریکا تا ظرف 10-15 سال آینده به طور کامل نابود شود و از بین برود. یعنی دقیقا همان طور که مرگ شوروی را در بر گرفت آمریکا هم بمیرد.
                              با این تفاوت که از دل شوروی روسیه ای قدرتمند دوباره جان گرفت ولی بعید می دانم از دل ایالات متحده ی کنونی چیز خاصی در بیاید...

ادامه دارد...
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/02/19, 04:39.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

چرا این پیشبینی؟
                                به خاطر اینکه همین الان هم آمریکا در حقیقت مرده ی سر پا است! در حقیقت هیچ وقت زنده نبوده...
                                موضوع اینجا است که در اسم ایالات متحده است ولی در حقیقت چیزی به نام متحد و اتحاد و قوام و انسجام وجود ندارد...
                                مایه ای برای ایجاد انسجام وجود ندارد...

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X