تدبیر✘ و امید☹

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

منظورم چیست؟
    ببینید... کشورهایی مانند آلمان، انگلیس، ژاپن... چیزهایی دارند که در سطح کشوری مایه ی همبستگی و وحدتشان می شود... چیزهایی مانند دین، میهن دوستی، تاریخ و ... اینها باعث می شود مردم به هم خیانت نکنند، هم جهت و هم سو شوند... باعث می شود قوای داخلی کشور به جای اینکه (در جهت های متضاد با هم باشد و) همدیگر را خنثی کند (در یک سو قرار بگیرد و) هم افزایی داشته باشد و تبدیل به یک قدرت ملی شود... تبدیل به یک آرمان مشترک... تبدیل به یک روح و بدن متحد...
    این گونه است که اگر آلمان را هزار بار از هم بپاشی دوباره کشوری قدرتمند از دل آن بیرون می آید... دست کم تا زمانی که مردمی وجود دارند و این احساسات و روحیات و افکار در آنها وجود دارد...
    یعنی زنده است! از هم نپاشیده و نمی پاشد!
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اما آمریکا...
      آمریکا از نظر ذاتی فاقد همچین نعمت هایی است...
      اما به صورت مصنوعی و موقت دست آویز هایی بوده که در طول تاریخش (تا کنون) آن را سر پا و متحد نگه داشته...
      نه چیزهایی از قبیل دین و آرمان مشترک و نژادپرستی و میهن دوستی و دشمن مشترک و از این قبیل موارد...
      بلکه چیزهایی مانند اقتصاد. مانند همزیستی مسالمت آمیز. مانند تلاش مشترک (البته برای آرمان های کوتاه مدت!) مانند این نظریه که «من به دولت حال می دهم و دولت هم به من حال می دهد»
      در رسانه های آمریکا خیلی تلاش برای تبلیغ میهن پرستی و افتخار به آمریکایی بودن انجام می شود... ولی من احساس می کنم این تبلیغات راه به جایی نبرده و نمی برد... من فکر می کنم در خروجی این تبلیغات چیزی در نمی آید مثل اینکه مثلا یک سرباز آمریکایی در میانه ی جنگ بیاید بگوید: من برای میهنم جانم را فدا خواهم کرد... یا مثلا یک کارخانه دار آمریکایی در میانه ی بحرانی اقتصادی بیاید بگوید: من از منافع خودم خواهم گذشت برای بقای اقتصاد میهنم... همین طور کارگران و سیاست مداران و سایر اقشار...
      از طرف دیگر خواسته/ناخواسته رسانه های آمریکایی دارند ترویج خودخواهی و رفاه طلبی هم می کنند که دقیقا برعکس سیاست بالا است...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پس به نظر من آمریکا همین الان هم مرده است و از هم پاشیده...
        ولی این موضوع باطنی هنوز ظاهر نشده...
        ولی یک جرقه ی کوچک می تواند این انبار پر از مواد مشتعله را به آتش بکشد...
        خیلی راحت! خیلی ساده...

و دلیل اینکه تا الان هم این مرگ به سراغ آمریکا نیامده این است که بحران هایی که حکم جرقه ی اولیه ی آتش سوزی را دارند هنوز به طور کامل به سراغ آمریکا نیامده...
        چیزی که آمریکا را به چالش بکشد...

چیزی قوی تر از بحران مسکن-بانک در سال های گذشته...
        یا قوی تر از تظاهراتی که بر علیه ترامپ صورت گرفت...
        یا یک جنگی که به عنوان تهدیدی جدی به داخل مرزهای آمریکا کشیده شود...

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/02/19, 03:21.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

به نظر من اوضاع الان آمریکا مانند یک کوه پر از برف است که بالقوه بهمن را در خود ذخیره دارد... فقط منتظر یک جرقه ی اولیه است برای یک جریان سازی... و بعد ادامه ی بهمن...

منظور از بهمن چیست؟
          یعنی کاهش هر روزه ی دارایی های مردم در بورس و سبقت گرفتن از هم برای خروج از آن...
          یعنی بیرون کشیدن پول از بانک ها...
          یعنی خروج (بلکه فرار) سرمایه ها و انسان ها و مهاجرت آنها به اروپا و سایر نقاط دنیا...
          یعنی فرار سربازان از پادگان ها...
          یعنی اینکه دشمن یک پادگان را در بخشی از آمریکا گرفته باشد و هیچ سرباز آمریکایی ای جرات نداشته باشد به جنگ آنها برود...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در این بین موانع و تقویت کننده هایی نیز وجود دارند... کشورهایی از خارج از آمریکا که منافع و موجودیت آمریکا برایشان مهم است...
            تقویت کننده مانند کشورهایی مانند ایران و روسیه و چین که بیشتر از حفظ آمریکا دوستدار تضعیف یا سقوط آمریکا هستند...
            و در مقابل کشورهایی مانند انگلستان و اروپا و ژاپن که اقتصادشان و منافعشان به شدت به آمریکا و موجودیت آن وابسته است و به شدت برای حفظ آن تلاش خواهند کرد...
            و انگلستان نشان داده که سیاست مداران خوبی دارد... و بازی هایش به راحتی قابل خواندن نیست... و خیلی در این رابطه می تواند تاثیر گذار و مهم باشد... (به شخصه سه سناریو می توانم برای انگلستان در این موضوع ببینم: 1- تلاش کامل برای بقای آمریکا و لحظه ی آخر کنار کشیدن و جدا شدن یا نابود شدن با نابودی آمریکا. 2- تلاش کامل برای بقای آمریکا و پیوسته جدا شدن به طوری که اگر مرگ کامل به سراغ آمریکا بیاید تاثیر زیادی روی اقتصاد و سیاست انگلیس نگذارد. 3- بی تفاوتی نسبت به فروپاشی آمریکا و تلاش برای ایجاد مستعمره یا همپیمان از بقایای ایالات تجزیه شده ی آمریکا)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خود آمریکا هم می تواند کارهایی برای حفظ بقا و همبستگی اش انجام دهد...
              مانند ایجاد جنگ جدید... برای ساخت دشمن مشترک و یا در اختیار گرفتن منابع و منافع اقتصادی... (که البته یک داد و ستد پر خطر است! چه بسا اگر در جنگی جدید نتواند برتری خودش را نشان دهد و ضعفی از آمریکا دیده شود یا سربازان وادهند اوضاع بدتر شود که بهتر نشود... به عنوان مثال در جنگ های جدید خاورمیانه به خصوص در عراق آمریکا کسب منافع اقتصادی که نکرد هیچ به نظر می رسد منافعی هم از دست داد و نیز به قدرتمندتر شدن ایران و روسیه کمک هم کرد... یا در افغانستان فقط کاشت و چیزی برداشت نکرد! یا در سوریه حرف از شروع جنگ و عبور سوریه از خط قرمز شیمیایی زده شد ولی در عمل حرف ناتمام ماند...)
              در آفریقا که مستعمره ی همیشگی کشورهای مختلف بوده نیز زمینه ی جدیدی برای ایجاد مستعمره وجود ندارد... به علاوه اینکه ایران از نظر سیاسی/مذهبی/نظامی و چین از نظر اقتصادی در حال نفوذ به آن منطقه هستند... و ای بسا درآمد آمریکا از این منطقه کمتر بشود که بیشتر نشود...
              همین طور در منطقه ی خاورمیانه نیز ایران و روسیه به شدت و قدرت بسیار زیادی و با شتاب در حال نفوذ به سمت مستعمرات سنتی آمریکا هستند... به نحوی که دیگر الان می توان گفت منافع یمن و عراق به طور کامل از دست آمریکا خارج شده است...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

کار دیگری که آمریکا می تواند بکند ایجاد زمینه های اقتصادی قدرتمند داخلی است...
                آمریکا هنوز برترین قدرت فناوری دنیا است و شبکه اینترنت و رایانه و نرم افزار جهان را در اختیار دارد...
                همین طور هنوز اقتصاد برتر جهان است...
                و از نظر نظامی نیز در مناطق بسیار زیادی از دنیا حضور دارد که این حضور در هر لحظه می تواند برایش اقتصاد بیشتر بیاورد...

و اقتصاد به شدت مانند همیشه می تواند وحدت آمریکا را تضمین کند.

ولی باز فکر می کنم احتمال سناریوی زوال و فروپاشی آمریکا بیشتر باشد... و پیشبینی قدرتمندی هم هست.
                هم اکنون زمزمه هایی از جدایی ایالتی از آمریکا هست که هر چند من نمی دانم این موضوع ساختگی است و یا واقعی و نیز قدرت این جریان را نمی دانم و فکر هم نکنم موضوع مهمی باشد... حرف من چیز دیگری است... که این موارد می توانند در کنار آن مطرح شوند...

تا ببینیم خدا چه می خواهد...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ناگفته نماند که اگر ایران هم در وضع فساد کنونی بماند بی تردید مرگش نزدیک خواهد بود!
                  هر چند ممکن است مرزهای ایران از نظر نفوذ سیاسی/اقتصادی/نظامی فراتر از مرزهای زمان پادشاهی داریوش رود... ولی از درون خواهد مرد و فروپاشی به سراغ آن هم خواهد آمد... اگر فساد کنونی باقی بماند...
                  فسادی که اکثر مردم آن را دیده اند و می دانند بسیاری از مسئولین در آن سهیم هستند...
                  نحوه ی این فروپاشی هم به این گونه خواهد بود که ابتدا نیروهای انقلابی و جوانان پرشور و طرفداران دو آتشه ی نظام که عموما به خاطر دین گرد نظام را گرفته اند طرد خواهند شد و نظام را رها خواهند کرد و همین حالت باعث خواهد شد که نیروهای مخالف با تحرکات معمول خود (مانند تظاهرات سال 88) کنترل را به تدریج به دست گیرند و در نهایت جو متشنج و اوضاع آشوب خواهد شد و آن زمان دوباره باید بررسی کنیم که از دل این آشوب ها چه چیزی در خواهد آمد...

البته باز هم می گویم:
                  اگر این فساد بماند و گسترده تر شود.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

مشکل بانک ها
                    ========

سلام

داشتم به این فکر می کردم که چرا بین «سود پرداختی بانک ها» و «تورم اعلامی» شکاف وجود دارد؟ شکاف منفی!؟
                    در حقیقت باید یک شکاف کوچک مثبت وجود داشته باشد تا بانک ها بتوانند امرار معاش کنند... ولی الان شکاف منفی است...

می خواهم این را ریشه یابی کنم...

البته اگر بانک بنگاه داری نکند و فقط بانکداری کند این تورم به هیچ وجه برایش مهم نیست... ولی در ایران همیشه بنگاه داری و استفاده از تورم روش کسب درآمد بوده...
                    این جور بگویم که درستش این است که بانک بیاید یک سپرده ای دریافت کند با n درصد بعد یک تسهیلاتی بدهد با n+1 درصد... و این 1 درصد بشود سود خودش...
                    ولی در ایران به تسهیلات به این چشم نگاه نمی شود... به تسهیلات به چشم یک اجبار دولتی نگاه می شود که مجبور هستند با سود کم پرداخت کنند... در عوض امرار معاش بانک ها از طریق بنگاه داری و استفاده از تورم صورت می گیرد... به این شکل که اگر یک سپرده ی n درصدی می گیرند... این را می برند می خوابانند در بخش مسکن (یا سایر بازارها) که تورمش n+1 درصد است... و این 1 درصد می شود سود بانک...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

مشکل بانک ها

چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد؟
                      (احساس می کنم) همه چیز زیر سر این وزیر اقتصاد ِ .... است.
                      تا الان پول نداشتیم... پول نفتی وجود نداشت... ولی الان که پول نفت داریم از دهان رئیس بانک مرکزی و سایر نهادهای اقتصادی می شنویم که پول نفت همان خارج نگه داشته می شود! و بخشی از آن به داخل وارد می شود... خوب این جوری تورم مهار می شود... ولی آیا اینها نمی دانند بانک ها الان دارند با زیان کار می کنند؟ آیا اینها نمی دانند که سال های سال بانک ها بنگاه داری کرده اند و یک شبه نمی توانند تمام بنگاه هایشان را بفروشند؟ پس چرا این کار را می کنند؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

مشکل بانک ها

سناریوهای در ذهن من:
                        1- برایشان مهم نیست. (فکر می کنند هر بنگاهی ممکن است یک روز ورشکسته شود... این اشکال ندارد... اگر به گردش چرخ اقتصاد مملکت آسیب وارد نکند...)
                        2- اصلا می خواهند (یک سری از) بانک ها ورشکسته شوند... (مثلا مسائل سیاسی، یا اینکه احساس می کنند بانک ها زیادی خورده اند و الان باید پس بدهند، یا می خواهند یک سری از بانک ها را در بقیه ادغام کنند)
                        3- نمی توانند کاری کنند. (پول در خارج از کشور مانده و نمی توانند پول را وارد کنند که تورم ایجاد کنند تا بانک ها نجاب پیدا کنند... یا پول را مجبورند در جای دیگر که اوضاعش بدتر است استفاده کنند... مثل طرح نجات خودرویی ای که سال گذشته زدند... یا بازپرداخت بدهی های دولتی... و تایید این سناریو هم این است که اگر پول داشتند که اوراق چاپ نمی کردند که! پس اینکه می گویند درآمد نفت زیاد شده و ... همه اش حرف است و در عمل خبری نیست...)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

مشکل بانک ها

دولتی ها نمی توانند کاری کنند.
                          از آنجا که دو مورد اول از سمت بنده منتفی است و گزینه ی دیگری هم به ذهنم نمی رسد، لاجرم گزینه ی سوم را انتخاب می کنم. چرا منتفی است؟ برای اینکه بانک به کل مملکت وابسته است و کل مملکت هم به بانک! اگر بانک ها بخواهند متزلزل شوند کل جامعه یک باره سست می شود و فرو می ریزد! زیاد توضیح نمی دهم فقط این را ما در عمل در یونان و آمریکا و هزار جای دیگر دیده ایم! حتی دیده ایم که کل اتحادیه اروپا چطور بسیج شده بودند که بانک های کشور های عضو را نجات دهند! مثلا آلمان برای یونان... پس اینکه کل بانک ها برای دولت مهم نباشد یا از قصد بخواهند سر همه ی بانک ها را زیر آب کنند منتفی است... اما اگر چند بانک خاص را هدف گیری کرده باشند چطور؟ مثلا بانک های کوچکی که در دولت قبلی به صورت قارچ_وار سبز شدند... (حالا یا به خاطر مسائل سیاسی یا به خاطر تدبیر دولتی-مملکتی) این تصمیم را هم اگر داشته باشند باز یک هدف فوق العاده سخت است... تقریبا غیر ممکن! چگونه ممکن است شما ده تا موسسه را ورشکست کنید و این ورشکستگی دودش در چشم وبملت و وبصادر و بانک ملی و سپه نرود؟؟؟؟؟ الان وبصادر یک موسسه ی کوچک را در خود هضم کرد این همه مشکل دارد... حالا چطور می تواند یک موسسه ی دیگر را هم به دوش بکشد؟؟؟ از طرف دیگر... اگر شما وضعیت را برای بانک های کوچک سخت کنید این فقط برای بانک های کوچک نیست... برای کل بانک ها است...یعنی اگر 5 درصد به موسسه ثامن ضرر می کند... این طور نیست که وبصادر زیان نکند! 5 درصد هم وبصادر زیان می کند (علاوه بر اینکه باید بعدا همین ثامن را هم در خود بتواند هضم کند! ثامنی که دارد الان 5 درصد زیان می کند...) پس به نظر می رسد اینها واقعا توانایی نجات بانک ها را ندارند...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

اوضاع چطور پیش خواهد رفت؟
                            دکتر محمد حسین ادیب پیشبینی کرده اند که یک سری از بانک ها ورشکست شوند و در بانک های دیگر ادغام شوند و نهایت 4-5 تا بانک بماند و این ها هم یک باره سودشان به جای 30 درصد بشود 3 درصد!!! آیا همچین چیزی ممکن است؟ بهتر است این گونه بپرسیم: آیا دولت اجازه ی همچین چیزی را خواهد داد؟
                            تاییدیه: چرا که نه؟ این همه موسسه تا الان ورشکست و ادغام شده اند... حالا چه اشکالی دارد بانک قوامین و آینده و چند بانک در حاشیه هم هضم شوند؟ سپرده ها هم که مشکل خاصی پیدا نمی کنند و سپرده گذاران هم ناراحت نمی شوند... سهامداران هم تقریبا به اصل پول خودشان می رسند و ناراحت نمی شوند... بانک های بزرگ هم در کوتاه مدت ممکن است دچار مشکل شوند ولی در بلند مدت حال هم که می کنند! در کوتاه مدت/میان مدت هم وقتی بانک های کوچک مردند سود را حسابی می کشیم پایین (یا خود به خود می آید پایین) تا در کوتاه مدت هم اینها اذیت نشوند...
                            رد کننده: 1- بانک های بزرگ تا یک مقدار قدرت هضم دارند... اگر بیشتر از این مقدار قرار باشد بانک های کوچک ورشکست شوند، بانک های بزرگ هم خودشان دچار مشکل می شوند... 2- هر موسسه ای که ورشکست می شود یک ضربه به وزارت اقتصاد و تیم ریاست جمهوری است... و در حقیقت بی کفایتی اینها را در سطح جامعه منعکس می کند... (البته اگر از طرق دیگر بتوانند کفایت خودشان را نشان دهند این منتفی می شود... ولی در سطح جامعه می توان پیشبینی کرد که وقتی مردم سایر مشکلات اقتصادی را می بینند و بعد ورشکستگی بانک های کوچک را هم ببینند این را ناتوانی اقتصادی دولت قلمداد کنند...)
                            به هر حال... آنچه تا الان مشاهده شده ورشکستگی یک سری از موسسات تازه به وجود آمده بوده... و اینکه امکانش هم بسیار بالا است که چند بانک هم ورشکست شوند. و این کاملا یک تصمیم دولتی است... که اجازه بدهد یا ندهد... یا اگر اجازه دهد کی بگذارد این ورشکستگی صورت بگیرد... و به چه نحو...
                            اما اگر ورشکستگی ها اتفاق بیافتد چه می شود؟ از نظر اجتماعی قطعا یک مقدار مشکلاتی به وجود می آید... هر چقدر هم دولت در این زمینه قوی عمل کند باز سپرده گذارانی هستند که با مشکل مواجه می شوند و سهامدارانی هستند که سردرگم یا سرمایه_باخته می شوند... پس یک روند یک شبه نیست و به قدرت دولت بستگی دارد و باید این روند را آهسته و پیوسته پیش ببرد...
                            از نظر اقتصادی چطور؟ سپرده گذاران باید یک مقدار متضرر بشوند... البته نه خیلی... سهامداران باید یک مقدار متضرر شوند... اینها هم نه خیلی.... بانک های بزرگ در بلند مدت منتفع می شوند چرا که یک وعده ی غذایی بزرگ خورده اند و هضم کرده اند! (البته به شرط اینکه در آینده بتوانند املاکی که گرفته اند را بفروشند!) و در کوتاه مدت دچار مشکل می شوند... در کل اقتصاد هم تا زمانی که سود بالا است و بانک ها برای نجات خود دارند دست و پا می زنند باید وضع کل اقتصاد بد باشد چون هم وام ها گران می شود و هم پی بر ای سایر بازار ها پایین می آید... (چون سود سپرده ها جذاب است.) ولی به محض اینکه قائله فیصله پیدا کرد و ماجرا تمام شد باید سود ها حسابی پایین بیایند و وضع همه ی بازارها خوب شود... (چند موضوع برای تفکر: 1- چرا سود پایین می آید؟ چون رقابت از بین می رود و بانک های بزرگ هم دیگر توان پرداخت سود بالا ندارند. 2- بعد از کاهش سود کسی حاضر می شود سپرده گذاری کند؟ همان گونه که در خارج سپرده های 3 درصدی وجود دارد اینجا هم پس می شود با کاهش تورم سپرده ی کم بهره داشت... 3- اوضاع سهام بانک ها چطور می شود؟ و ...)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام

به نظر می رسد با شفاف شدن وضعیت انتخابات یک مقدار اوضاع تصمیم گیری ما هم شفاف تر شده است...

آقای احمدی نژاد و نماینده اش آقای بقایی صلاحیتشان مورد قبول واقع نشد... این (به نظر من) چشم انداز اقتصادی مناسب تری در بلند مدت برای کل مملکت و بورس خواهد داشت... {۱}
                              در کوتاه مدت هم اگر آشوبی مانند سال 88 تکرار نشود فکر کنم برای بازار ها خیلی خوب شده است... (کوتاه مدت یعنی از فردا تا یک هفته بعد از انتخابات)
                              اما در میان مدت...
                              یعنی از یک هفته بعد از انتخابات تا یکی دو ماه بعد از انتخابات...
                              اینجا نامعلوم است... و به احتمال قوی بازار هم به خاطر این نامعلومی گیج خواهد خورد. (اوضاع نوسانی) تا اینکه دست پشت پرده بیاید و حرکتی بزند و برای همه مشخص شود مسیر بازار چگونه خواهد بود...
                              البته اینجا هم می توان پیشبینی هایی کرد... اگر آقای روحانی بیاید به احتمال قوی سریع فتیله را پایین خواهند کشید و اوضاع را از «خیلی خوب» به سطح «خوب»، «معمولی» یا «بد» تنزل خواهند داد.
                              اگر آقای رئیسی بیاید به احتمال قوی ابتدا یک شوک منفی به بازار وارد خواهد آمد... (اوضاع بد یا خیلی بد) و بعد از مدتی بازار در اوضاع نوسانی گیج خواهد خورد تا تکلیفش با شرایط مشخص شود...

در هر دو حالت بازار کاملا منتظر اعلام نحوه عملکرد دولت با بانک ها خواهد بود... تا اگر ذره ای احساس کند بانک ها قرار است سودشان پایین بیاید (ورشکستگی و ادغام) به سرعت به سقف بچسبند... (بترکند!)

=======پانویس=======
                              {1} حالا این جای بحث دارد... شاید یک نفر که از نظر سیاسی از آقای احمدی نژاد خوشش می آید از نظر اقتصادی هم بیاید بگوید آقای احمدی نژاد در بلند مدت کارنامه ی اقتصادی بهتری می توانستند داشته باشند...
                              ولی من وقتی پیش خودم بالا پایین می کنم می بینم این طور نیست... می بینم حرکت های تند و احساسی زیادی گرفته اند... یکی اش ساخت مسکن مهر بود که کشور را در شرایط شکننده قرار داد و با یک تحریم کار اقتصاد مملکت را خراب کرد... یا یارانه... (که هر چند نیاز اقشار آسیب پذیر است و باید اجرایی می شد... ولی) باعث شد نقدینگی به شدت بالا برود و بعد همان پول یارانه به صورت تورم از دماغ مردم در بیاید...
                              الان من فکر کنم چه تیم رئیسی/قالیباف رئیس جمهور شود چه تیم روحانی/جهانگیری از نظر اقتصادی برای بلند مدت بهتر باشد...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

مشاور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت که دولت تا پایان سال گذشته 80 درصد از بدهی های خود را به پیمانکاران پرداخت کرده است .

(راست و دروغش را من نمی دانم... ولی اگر درست باشد...)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X