تدبیر✘ و امید☹

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

    #181
    پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

    اهم سخنان دیشب رئیس جمهور
    ==================




    ?دولت دو هدف اساسی در بخش اقتصاد دارد، یکی ریشه‌کن کردن فقر مطلق در طول دولت دوازدهم است. دوم رونق اقتصادی است. این دو مقوله یعنی بالا بردن درآمد و توزیع عادلانه که دو هدف دولت است.

    ((یک مسئله ای که هست این است که کاملا مشخص است آقای روحانی خودش تصمیم گیرنده ی مسائل کلان اقتصادی نیست! به او می رسانند. اگر قالیباف می شد می گفتم خودش تصمیم گیرنده است یا محسن رضایی. یا در دولت هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد خودشان تصمیم گیرنده بودند. ولی مشخص است که در این دولت آقای روحانی خودش مسائل کلان اقتصادی را جهت دهی نمی کند و به او القاء می کنند این حرف ها را. و البته به نگر من این حالت بهتر است! خیلی بهتر است!))
    ((در این نوشته ی بالا به وضوح نقش صنایع دارویی تو چشم می زند! می بینید؟ و البته پایین ماندن سود صنایع غذایی! در کنار گردش چرخ آنها!))


    ?متوسط اشتغال خالص ما تا تابستان 96 سالانه 685 هزار اشتغال خالص بود. تلاش ما این است که این رقم بالا برود و تا دو سال آینده به عدد 900 هزار نفر برسانیم. آمار اشتغال خالص ما در تابستان 96 نسبت به سال گذشته 700 هزار نفر است.

    ?مبنای ما این نیست که یارانه نقدی را افزایش دهیم، البته می‌دانید که ما یارانه را در بخش‌هایی افزایش دادیم اما نه به صورت نقدی.

    ?سیاستی که در دولت یازدهم داشتیم تا تورم را یک رقمی کنیم دنبال می‌کنیم و هدف ما این است که تورم یک رقمی بماند. البته تورم تک‌رقمی به معنای این است که قیمت‌ها همان هشت درصد یا 9 درصد افزایش پیدا کند نه اینکه 30 درصد افزایش داشته باشد.

    ((تورم چگونه پایین می ماند؟ و چه تاثیری دارد؟ تورم یا دستوری پایین می ماند یا با عرضه و تقاضا. یعنی یا باید بنگاه را مجبور کنی با فلان قیمت بفروشد که در این صورت باید مواد اولیه را هم ارزان بخرد و همین جور همه صنایع باید دستوری قیمت ها را پایین نگه دارند. یا باید عرضه زیاد شود. مثلا عرضه مسکن، عرضه طلا، عرضه سهام! عرضه غذا، عرضه خودرو و... یا باید تقاضا کم شود. یعنی مردم که کم درآمد شود خود به خود رکود می شود و قیمت ها کاهش پیدا می کند! مانند همین الان.))
    ((کاهش تورم باعث می شود بانک ها نتوانند از این تورم استفاده کنند و همین طور انبوه سازان نتوانند امروز سیمان و فولاد ارزان تر بخرند و بعدا همان را به خاطر مرور زمان گران تر بفروشند. کلا هر کسی احتکار می کرده کمتر بهره خواهد برد. اگر تورم 30 درصد بوده و هر سال دست کم 30 درصد فروش و درآمد یک شرکت صادرات محور بهتر می شده احتمالا این رقم در آینده به 9 درصد می رسد. یعنی به همین میزان از محبوبیت صنایع صادرات محور کم می شود.))

    ?در بحث رشد، ما در دولت گذشته همزمان با کنترل تورم، رشد منفی را مثبت کردیم. رشد ما منفی هفت بوده در سال 91 بوده است. در سال 95 رشد قابل توجهی داشتیم که برای اولین بار به رشد دو رقمی رسیدیم. امسال هم در سه ماهه اول رشد ما با نفت شش‌ونیم و بدون نفت هفت است

    ?باید سرمایه‌گذاری خارجی را باید بیشتر جذب کنیم. بیشتر کشورها می‌دانند که دیگر نباید به ایران کالا صادر کنند بلکه باید سرمایه‌گذاری کنند.

    ?ما در صد روز اول دولت دوازدهم 25 هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی گذاشتیم. این بودجه هم تخصیص داده شده و هم پرداخت شده است. البته برای سال آینده به این نتیجه رسیدیم که بودجه عمرانی را اهرم کنیم تا از صندوق، بانک‌ها و از سرمایه مردم استفاده کنیم. بنابراین طراحی ما برای بودجه عمرانی رقم بالایی است.

    ?یکی از هدف‌های ما در دولت دوازدهم این است که بنگاه‌های اقتصادی واگذار شود. بخش‌های عمومی غیر دولتی مثل بانکها نیز باید واگذار شود. من با مقام معظم رهبری صحبت کردم و ایشان هم موافق هستند که این بخش‌ها به مردم واگذار شوند.

    ?افزایش نرخ ارز عمدی نبوده است. افزایش قیمت به طور متوسط 5 درصد بود. این قیمت در سال جاری هم به خاطر مسائلی رشد غیرقابل قبولی داشت. البته هر سال در آذر ماه و دی ماه نرخ ارز افزایش پیدا می‌کند و بعد کاهش پیدا می‌کند. اما برنامه دولت این نیست که بخواهد از طریق افزایش نرخ ارز درآمدزایی کند. همه ارزهای دولتی نرخ‌هایی دارند که در طول سال ممکن است نوسان داشته باشد، اما اینکه ما به صورت عمدی نرخ ارز را افزایش دهیم تا درآمد داشته باشیم اینگونه نیست.

    ?قول من به مردم این بود که دولت دوازدهم مثل دولت یازدهم، دولت حزبی و جناحی نباشد و فراجناحی و بر اساس شایستگی‌ها باشد. در شرایط فعلی هیچ چیز مهم‌تر از انسجام و وحدت ملی نیست.

    ?جغرافیای ایران ایجاب می‌کند که بتوانیم از ظرفیت ترانزیت به خوبی استفاده کنیم. در حال حاضر پروازهای خارجی از آسمان ایران بیشتر شده است، بخشی از آن به دلیل حوادث اوکراین و بخشی هم به دلیل وقایع قطر بود.

    ?در زمینه انرژی، هم سوآپ گازی داریم هم سوآپ نفتی داریم و این ترازیت بسیار می‌تواند مفید باشد. ترانزیت شمالی- جنوبی برای ما اهمیت دارد و مذاکرات سه‌جانبه با حضور ایران، روسیه و آْذربایجان برای ترانزیت است. بر همین اساس مذاکرات ما با هند و پاکستان و افغانستان برای ترانزیت است. ما در بندر چابهار بیش از یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کردیم و کشورهای زیادی حاضرند که در چابهار سرمایه‌گذاری کنند.

    ?اساس سیاست خارجی ما در دولت یازدهم با دولت دوازدهم متفاوت نیست. اساس ما این بود که تعامل عزت‌مندانه داشته باشیم. اساس ما این است که در منطقه مشکلاتمان را از طریق مذاکره حل کنیم نه رویارویی.

    ((شما این را چگونه می خوانید؟ من این را این گونه می خوانم که احتمالا با کودتای داخلی می خواهیم بن سلمان را براندازیم.))

    ?عربستان به دنبال حل دو مشکل است و به این دلیل ایران را دشمن خودش معرفی می‌کند. یکی اینکه دنبال سرپوش گذاشتن برای شکست‌هایش در منطقه است. دوم، مسائل داخلی عربستان است. ما در هر مقطعی باید منافع ملی را در نظر بگیریم و نباید عصبانی شویم، البته باید حواسمان جمع باشد. قدرت ما در برابر تهدیدات دو بال نیاز دارد: بال دیپلماسی و بال قدرت نظامی. هر کدام از این بال ها ضعیف باشد نمی‌توانیم به اهدافشان برسیم،

    ?در طول این دو سال از برجام استفاده اقتصادی داشتیم. سرمایه‌گذاری‌‌های خارجی و توافق بانکی صورت گرفته و به اندازه کافی نفت تولید کردیم و فروختیم. ما توانستیم میعانات گازی را که قبلا روی آب بود بعد از برجام بفروشیم. به هر حال برجام گشایشی ایجاد کرد و اینکه در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد خیلی مهم است.





    ================================================== ==============


    به نقل از بورس7:

    ✅گزیده مهمترین صحبت های اقتصادی دکتر روحانی ریاست جمهور:

    ✅ سرمایه گذاری خارجی ) در صد روز نخست در بخش سرمایه گذاری خارجی 21 میلیارد دلار موافقت فاینانس و 5 میلیارد دلار قرارداد نهایی شده است.

    ✅ بودجه عمرانی )در بخش بودجه عمرانی 25 هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی قرار دادیم . در مجموع تا پایان سال رقم قابل ملاحظه خواهد بود . برای سال آتب بودجه عمرانی را اهرم می کنیم و از صندوق ، بانک ها و سرمایه مردم استفاده می کنیم و بودجه بالایی خواهیم آورد و در 19 آذر در مجلس توضیح خواهم داد.

    ✅ صندوق ها ) نسبت به صندوقها وضع ما هر سال در حال بدتر می شود سال آینده 50هزار میلیارد تومان باید کمک کنیم و باید فکری کرد.به سازمان تامین اجتماعی دستور دادم که همه بنگاهها را وارد بازار کنند و بفروشند و مدیریت این بنگاهها را کنار بگذارندهدف دولت واگذاری بنگاهها به مردم است من با مقام معظم رهبری هم مطرح کردم نظر ایشان هم انتقال این بنگاهها به مردم است با وزیر اقتصاد صبحت کردم که هر رئیس بانکی که می آید شرط اولش فعال کردن این داراییهای راکد است

    ✅ بانک ) بانک ها نیاز به تحول بزرگ دارند . مشکل بانک ها تنها برجام نیست . دو لایحه مبارزه با پولشویی و توریسم به مجلس دادیم. شفاف سازی کار بانک ها و بخش اقتصادی دولت در دستور کار است.

    ✅ سپرده گذاران ) از اواخر دولت یازدهم با موسساتی مواجه شدیم که غیر مجاز بودند و پول مردم را نمی دادند 3 میلیون و 400 هزار خانوار درگیر این مساله بودند . دولت قدمهای بزرگی برداشته و در جلسه سران سه قوه تصریح کردیم که کار سریعتر جلو رود .

    ✅ ارز) دولت برنامه ای برای کسب درآمد از افزایش نرخ ارز نخواهد داشت . مهمترین برنامه در اقتصاد آرامش است و نوسان شدیدی در نرخ ارز امسال یا سال آتی انجام نمی شود.

    ✅سرمایه گذاری در بنادر ) ظرفیت بندر چابهار به 8.5 میلیون تن می رسد . فاز به فاز ادامه خواهیم داد .

    ✅راه آهن ) راه آهن قزوین به رشت طبق برنامه تا پایان سال نهایی خواهیم کرد . ازبکستان قصد متصل شدن به راه آهن افغانستان دارد . ایران دو مسیر در غرب و جنوب در راه آهن به عراق متصل خواهد شد . خط راه آهنی جدید به کشور ترکیه. برای برقی شدن راه آهن تهران به مشهد که چینی ها 2 میلیارد دلار سرمایه گذاری کردند .
    ادامه راه آهن به زاهدان و در دولت آتی ادامه پیدا میکند .جزو طرح هایی است که دولت دوازدهم به پایان خواهد رساند.

    ✅انرژی برق ) در زمینه انرژی برق با ترکمنستان ، عراق و ترکیه تبادل برق داریم و طرح بزرگی با پاکستان داریم .

    ✅اینترنت ) ایران مسیر عبور اینترنت است و ایران در ماه های اخیر بحث عبور ترانزیتی اینترنت300 مگ اضافه شده است.

    ✅کسب و کارهای نو ) وام هایی که به شرکت ها داده می شود . کارآفرینانی که از خارج به ایران وارد می شوند . سالانه 300 نفر برای کارآفرینی به کشور وارد می شوند.

    ✅لوکوموتیو ) با روسیه در بخش تولید واگن و لوکوموتیو مشغول هستیم

    ✅معدنی و فولاد) فولاد ایران به اروپا صادر می شود و بخشی از بازار فولاد اروپا را قصد دارد بگیرد .

    ✅ناوگان هوایی ) ناوگان هوایی را در حال نوسازی هستیم.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

    نظر

    • mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

      #182
      پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

      محمد حسين اديب
      ===========

      چه سهامي را نخريم ؟ زخم خورده هاي بورس كيانند؟
      ============================



      ?پنج شركت اول بورس آمريكا تا كنون سود تقسيم نكرده اند ، پس سهامدار با چه انگيزه اي سهام مي خرد؟ سود سهامدار از طريق افزايش ارزش سهام حاصل ميشود و نه تقسيم سود

      ?اما در ايران شركتهائي كه سود تقسيم نكنند مورد استقبال مردم قرار نمي گيرند ، اينگونه شركتها نوعا در مواجه با سهامدار ، شكست مي خورند

      ?هزينه خط كشي خيابان هاي تهران با فن آوري موجود كه موج دومي است سالانه ٤٠٠ ميليارد تومان است اما اگر خط كشي خيابان هاي تهران با فن آوري نانو( فن آوري موج چهارم ) انجام شود هزينه آن فقط ٤٠ ميليارد تومان است يعني يك دهم ، البته طول عمر خط كشي با فن آوري موجود سه سال است اما طول عمر خط كشي با فن آوري موج چهارمي نانو ١٢ سال است

      ?با تحقيق انجام شده در دانشگاه آكسفورد، توليد در ٧٣ درصد از كالا و خدمات ، اقتصادي است كه با فن آوري موج چهارم انجام شود ؛ هزينه تمام شده در فن آوري موج چهارم بطور ميانگين ٥٠ درصد از فن آوري موج سوم كمتر است ، هزينه تمام شده در فن آوري موج سوم نيز ، چهل درصد از فن آوري موج دوم كمتر است ، لذا توليد كالا و خدمات در ٧٣ درصد موارد ، با فن آوري پيش موج چهارمي ؛ توجيه اقتصادي ندارد

      ?مدير عامل يكي از معادن بزرگ كشور در بازديد من از معدن با افتخار اظهار داشتند كه اصلي ترين ماشين معدن كه كار اصلي را انجام مي دهد متعلق به ٤٧ سال قبل است و وقتي بلافاصله سئوال كردم سود معدن در سال گذشته چه ميزان بوده اظهار داشتند درآمد معدن از محل فروش سنگ آهن معادل هزينه عملياتي معدن است يعني سنگ آهن با قيمت رايگان ارائه ميشود ، زماني كه با فن آوري موج دومي ٤٧ سال قبل از معدن بهره برداري ميشود هزينه عملياتي معدن معادل قيمت فروش سنگ آهن ميشود

      ?هشتاد درصد شركتهاي بورسي با فن آوري موج دومي شبيه فن آوري موجود براي خط كشي خيابان هاي تهران و فن آوري معدن سنگ اهن ياد شده ، اداره ميشوند؟، اينگونه شركتها طي سه سال آينده تعطيل ميشوند

      ?سهام كارخانجات بورسي با فن آوري پيش موج جهارمي را نخريد؛ اينگونه شركتها با استفاده از قلت آگاهي مردم بي اطلاع ، شركتي كه بايد تعطيل شود را به مردم مي فروشند
      در اينگونه شركتها ، در ده سال گذشته پولي را كه بايد صرف نوسازي آن مي كردند ، پولي را كه بايد براي خريد تكنولوژي موج چهارمي تخصيص مي دادند به نام سود شناسائي كرده و بين سهامدار تقسيم كردند

      ?شركتهائي كه بي رويه سود تقسيم مي كنند و به شدت مورد استقبال سهامدار واقع ميشوند شركتهاي آينده دار ارزيابي نميشوند ؛ در مراحل بعد سهام اينگونه شركتها به شدت سقوط مي كند
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

      نظر

      • MAJIDGOLD
        ستاره دار(2)
        • Mar 2014
        • 120

        #183
        پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

        [Forwarded from علی محمد پورمقدس (علی محمد پورمقدس)]
        "آن روزها را یادمان هست..."

        ? حمیدرضا شکوهی، روزنامه‌نگار حوزه انرژی، در کانال "از نفت چه خبر؟" نوشت:

        ✍️ نشست 173 کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) امروز پنجشنبه 9 آذر 1396 در شرایطی برگزار شد که بیژن زنگنه، بیش از یک دهه – با وقفه ای هشت ساله در دولت اصولگرایان - در قامت وزیر نفت ایران در این نشست حاضر شده و با سیاست ورزی مبتنی بر اقتصاد نفت، همواره در احقاق حق ایران در اوپک و سنگین تر کردن کفه ترازو برای ایران تلاش کرده است.

        ✍️ اکنون که دوباره ثبات بر نفت ایران حاکم شده و سیاستهای نفتی ایران در عرصه بین المللی به ثبات رسیده است، شاید یادآوری دوران گذشته، بتواند مسیری را که نفت ایران طی بیش از چهار سال گذشته پیموده تا دوباره به جایگاه فعلی در اوپک برسد بیش از پیش ملموس کند.

        ✍️ یادمان هست که در دوران محمود احمدی‌نژاد، دولت مورد حمایت اصولگرایانی که اکنون یا در مقابل رفتارهای رییس آن دولت سکوت کرده اند یا اینکه به او لقب لات و دروغگو داده و خودش و رفقایش را فرقه زنبیلیه توصیف کرده اند، وزارت نفت، بی ثبات ترین دوران را طی کرد.

        ✍️ انتخاب 8 وزیر و سرپرست برای وزارت نفت طی هشت سال، اوج بی ثباتی در نفت بود که حاصلش را در کاهش سطح پرستیژ صنعت نفت ایران در عرصه بین الملل و همراهی ایران با تصمیماتی که به ضرر صنعت نفت ایران بود نشان داد.

        ✍️ یادمان نرفته دورانی را که آقایان، با حذف سقف تولید نفت در اوپک همراهی کرده و یک لحظه هم به منافع ملی ایران در بازار جهانی نفت فکر نکردند.

        ✍️ یادمان هست محمود احمدی‌نژاد که برخلاف رییس دولت سلفش عطش قدرت داشت، وقتی سومین وزیر نفت دولت هایش – مسعود میرکاظمی – هم به بهانه ادغام دو وزارت نفت و نیرو برکنار شد، خودش با جمله ای تاریخی در 27 اردیبهشت 1390 سرپرستی وزارت نفت را برعهده گرفت: "جایگاه و اهمیت صنعت نفت در اقتصاد ملی آنقدر مهم است که تصمیم گرفتم سرپرستی وزارت نفت را خود برعهده داشته باشم!"

        ✍️ گویی همه شعارهایش در همه حوزه ها به سرانجام رسیده بود و اکنون نوبت به نفت رسیده بود تا از برکات مدیریت معجزه هزاره سومی ایشان بهره مند شود.

        ✍️ هرچند که شعار اصلیش را که آوردن پول نفت بر سر سفره ها بود؛ تکذیب کرده بود...

        ✍️ یادمان هست سال 2011 را که ایران رییس دوره ای اوپک بود؛ اما در فاصله کمتر از دو روز به نشست 159 اوپک، ایران وزیر نفت نداشت و وزارت نفت با سرپرستی احمدی‌نژاد اداره می شد.

        ✍️ اوپک نه تا آن روز چنین شرایطی را تجربه کرده بود و نه بعد از آن تجربه کرد که کشوری رییس دوره ای اوپک باشد اما وزیر نفت نداشته باشد و این یعنی تا دو روز قبل از اجلاس 159 اوپک، مشخص نبود رییس اوپک کیست!

        ✍️ حال بگذریم از شانتاژهای تبلیغاتی اصولگرایان که طوری وانمود می کردند که گویی کسب ریاست اوپک برای ایران افتخاری است، درحالیکه جایگاه رییس و دبیرکل اوپک متفاوت است و خواه ناخواه نوبت ریاست دوره ای ایران در اوپک می رسید. هرچند که همان ریاست دوره ای اوپک هم به این روز افتاد!

        ✍️ یادمان هست روز تاریخی اوپک، 18 خرداد 1390 را که باز هم برای اولین بار فردی در جایگاه ریاست اوپک قرار گرفت که حتی یک روز هم در نفت سابقه نداشت!

        ✍️ احمدی‌نژاد رضایت داده بود از سرپرستی وزارت نفت کنار بکشد، اما راضی نشد وزیری متخصص در راس نفت قرار دهد و محمد علی آبادی، بدون یک روز سابقه وزارت و حتی مدیریت بر نفت، در قامت سرپرست وزارت نفت راهی وین شد تا اوپکی ها و همه آنها که چشم به نشست اوپک داشتند؛ شگفت زده شوند.

        ✍️ یادمان هست سخنان علی آبادی به زبان انگلیسی در افتتاحیه نشست 159 اوپک را که روخوانی ضعیف او از متنی که به آن تسلطی نداشت، با لهجه ای نامناسب، آنقدر حالت طنز به خود گرفت که در دوره ای که شبکه های اجتماعی موبایلی هنوز فراگیر نشده بود، در سایت های خبری و حتی تفریحی دست به دست می شد تا مردم ببینند نماینده کشور در اوپک که اتفاقا رییس دوره ای اوپک هم بوده، چگونه با سخنرانی خود، آبروریزی کرده است.

        ✍️ یادمان هست آن دوران مملو از بی ثباتی و آبروریزی و نادیده گرفتن حقوق ایران را در اوپک. شاید بیش از چهار سال تنفس در فضای ثبات و ارتقا جایگاه ایران در اوپک، موحب شده فراموش کنیم چه روزهایی را از سر گذراندیم و این یادآوری ها می تواند کمکمان کند که قدر دوران تازه را بدانیم.

        ✍️ نه زنگنه معصوم است و نه وزارت نفت، وزارتخانه ای بی خطا. اما با هر دیدی که به کارنامه زنگنه بنگریم نمی توانیم دستاوردهای او را در بازگشت پرقدرت نفت ایران به بازارهای نفت جهان و حضور تاثیرگذار ایران در اجلاس سالهای اخیر اوپک نادیده بگیریم.

        ✍️ ارتقا جایگاه نفت ایران در عرصه بین الملل، نقطه قوت کارنامه زنگنه است؛ جایی که کارنامه دولت اصولگرایان در آن مردود شده بود.
        @AliMohamadPourmoghadas

        نظر

        • mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

          #184
          پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

          در گزارش عملکرد ۱۰۰ روز اول دولت اعلام شد:
          وعده های بورسی وزیر اقتصاد و برگزاری مجمع بانک ها+ دفاع از شاخص

          وزیر اقتصاد با تاکید بر عدم برنامه دولت برای افزایش قیمت ارز با هدف تامین منابع،گفت: تا ماه آینده نماد بسته ای در بورس نخواهد بود و مشکل ۱۴شرکت حل و مجمع سالانه بانکها برگزار می شود.

          به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مسعود کرباسیان که در برنامه گفت و گوی ویژه خبری حضور داشت و گزارشی از عملکرد ۱۰۰ روز اول وزارت اقتصاد داد ، اظهار داشت: به عنوان وزیر اقتصاد مسئول حفظ ارزش پول ملی بوده و به مردم اطمینان می دهم دولت به دنبال جذب منابع مالی از محل افزایش نرخ ارز نیست.

          وی در بخش مربوط به بازار سرمایه هم گفت : تا ماه آینده نماد بسته ای در بورس نخواهد بود. برهمین اساس مشکل ۱۴ شرکت که با توقف نماد روبرو هستند ، حل می شود. همچنین مجمع سالانه بانک ها در حال برگزاری بوده و طی چند هفته آتی هم مجمع دیگر بانک ها برگزار خواهد شد.

          این وزیر با اشاره به روند صعودی شاخص بورس در ماه های اخیر ، گفت: شاخص بورس طی ۱۰۰ روز فعالیت دولت دوازدهم از قله تاریخی عبور کرد و به بیش از 91 هزار واحد رسید که به رغم افزایش ۱۱ درصدی ، هیج نوسان جدی هم نداشته است.

          ((نشان می دهد خودش را می خواهد بزند به آن راه و رشد شاخص را واقعی بپندارد.))



          کرباسیان از فروش ۱۵هزار میلیارد تومانی اموال مازاد بانک ها از سال گذشته تا سال جاری خبر داد و گفت: در این میان دو بانک ملی و تجارت فهرست اموال مازاد را ارایه کرده و بانک سپه هم در حال نهایی کردن گزارش مربوطه است. سایر بانک ها نیز ملزم به ارایه سریع گزارش شده اند.

          وی با اشاره به رشد ۶۰ درصدی اعتبار عمرانی و پرداخت بیش از ۳۳ هزار میلیارد تومان از ابتدای سال ۹۶ تاکنون ، ادامه داد: بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت به صورت نقدی، تهاتر و یا ارایه اوراق به پیمانکاران طرح های عمرانی و شرکت ها پرداخت شده است.

          کرباسیان با تاکید بر تداوم خصوصی سازی شرکت ها افزود: طبق آمارهای موجود، بنگاه های واگذار شده در مقایسه با دوران مدیریت دولتی، از سود آوری و بهره وری بیشتر و افزایش جذب نیروی کار برخوردار شده اند.

          انتهای پیام
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

          نظر

          • mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

            #185
            پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

            سخنرانی وزیر اقتصاد در همایش بیمه و توسعه :
            واگذاری آسیا ، البرز و دانا قطعی است

            آذر ۱۳, ۱۳۹۶


            بورس۷:

            وزیر اقتصاد تاکید کرد: امر خصوصی سازی در بیمه ها باید دنبال شود من شخصا معتقدم سه بیمه در اختیار دولت باید واگذار شود من به جد واگذاری این سه بیمه را دنبال می کنم

            کرباسیان در بیست و چهارمین همایش بیمه وتوسعه با بیان اینکه منابع مالی بیمه ها در ثبات بازار سرمایه نقش مهمی دارد ، گفت : صندوقهای بیمه می توانند از منایع مازاد خود در ثبات اقتصادی کمک کنند.


            ((منظورش چیست؟ یعنی چگونه؟ منابع مازاد؟))

            به گفته وی افتصاد امن هم نقش آن به بیمه بر می گردد سهم بیمه نقش موثری است در راستای امیت در حوزه معادن ، نقت و گاز و پالابشگاهها حمل و نقل حوادث جاده ای و …

            وی در ادامه بر لزوم مدیریت ریسک توسط بیمه ها تاکید کرد و گفت : صنعت بیمه می تواند در حوزه مدیریت ریسک یک قدم جلوتر حرکت کند و قبل از پرداخت خسارت در راستای ایمنی و حفظ استانداردها گام بر دارد.

            وی بر اهمیت بیمه زندگی اشاره کرد و گفت: متاسفانه سهم ما در بیمه زندگی اندک است در حالیکه در برنامه ششم این سهم باید افزایش یابد.

            کرباسیان در ادامه به بیان خاطرات خود از گذشته در راستای پوشش بیمه ای پالابشکاهها و تاسیسات نفتی پرداخت .

            وزیر اقتصاد تاکید کرد: امر خصوصی سازی در بیمه ها باید دنبال شود من شخصا معتقدم سه بیمه در اختیار دولت باید واگذار شود من به جد واگذاری این سه بیمه را دنبال می کنم.

            وزیر افتصاد در خصوص ضرورت ارتباطات با خارحی ها گفت : اخیرا با فرانسه مذاکراتی شد حتما باید به صورت جدی دنبال شود بخصوص در بیمه های اتکائی باید پوشش ها به خارج منتقل شود

            وی عنوان کرد صندوق بیمه حوادث همگانی به زودی تصویب و اجرا می شود.

            ((این می تواند یک نان خوب برای بیمه ای ها داشته باشد.))
            کرباسبان توسعه سنهاب را از بیمه مرکزی خواستار شد تا در چارچوب دولت الکترونیک قرار گیرد.
            وی در ادامه بر افزایش توانگری شرکتهای بیمه نیز تاکید کرد.
            منبع : ریسک نیوز
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

            نظر

            • mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

              #186
              پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

              ­تغییر ماهیت بانکداری با ظهور فین‌تک‌ها

              معاون شرکت خدمات انفورماتیک گفت: ماهیت بانکداری با ظهور فین‌تک‌ها در حال تغییر است و بانک‌ها از این نوآوری‌ها، استقبال کرده‌اند ولی کافی نیست و فضا باید از وضعیت فعلی بازتر شود .

              به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ستاد خبری هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، مهران محرمیان درباره تاثیر نوآوری و فناوری های جدید در حوزه بانکداری الکترونیک گفت : امروزه نه تنها در حوزه بانکداری بلکه در همه بخش های کاری ، با پدیده ای به نام تخریب دیجیتال یا digital disruption روبرو هستیم به این معنی که عمده کسب و کارها با دیجیتال شدن کاملا عوض می شود.
              معاون شرکت خدمات انفورماتیک با بیان اینکه، برای نمونه می توان تخریب دیجیتال در حوزه حمل و نقل را مثال زد، گفت: برای بیشتر بخش ها مشابه وضعیتی که در حوزه حمل و نقل رخ داده است ، اتفاق خواهد افتاد.
              هر چند هنوز مشخص نیست به طور دقیق در حوزه بانکداری چه زمانی تخریب دیجیتال صورت خواهد گرفت ولی رخ دادن این وضعیت در صنعت بانکداری، قطعی است.
              وی به فین تک ها ( فناوری های سرمایه گذاری و تامین مالی ) در صنعت بانکداری اشاره کرد و افزود : برخی از فین تک ها با بانکداری هم زیستی دارند ولی برخی از آنها ماهیت را تغییر می‌دهند و تبدیل به نوعی از بانکداری جدید می شوند.
              در این فین تک ها، امور بانکی نه تنها توسط بانک ها بلکه توسط شرکت های غیربانکی انجام می شود.
              محرمیان تصریح کرد: وجود فین تک ها در صنعت بانکداری هم می تواند مثبت باشد و هم می تواند منجر به نابودی بانک ها شود. اما بانک ها نمی توانند مقابل فین تک ها بایستند.
              معاون شرکت خدمات انفورماتیک، به ضرورت برنامه ریزی و فراهم کردن فضای جدید برای کسب و کارهای نوظهور اشاره کرد و گفت: بانک ها باید فضا را به گونه ای مهیا کنند که به بازی برد-برد منجر شود در غیر این صورت به تقابل شدید با فین تک ها منجر می شود که بازنده اصلی آن، بانک ها خواهند بود.
              وی با بیان اینکه تخریب دیجیتال دیر یا زود در نظام بانکی رخ خواهد داد، درباره همکاری بانک ها با فین تک ها افزود: بانک ها از این نوآوری ها، استقبال کرده اند ولی کافی نیست ، فضا باید بازتر شود هرچند بانک ها تا کنون شروع خوبی داشتند.
              معاون شرکت خدمات انفورماتیک به ضرورت حرکت سریع بانک ها در مسیر همکاری با فین تک ها تاکید کرد و اظهار داشت: قوانین و مقررات در این حوزه باید زودتر مشخص شود و هرچند بانک ها در این زمینه در حال انجام اقداماتی هستند اما باید به ایجاد فضای باز سرعت بخشید.
              محرمیان درباره اقدامات بانک مرکزی در این حوزه گفت: در شرایطی که بسیاری از شرکت ها و بانک ها منتظر نظر بانک مرکزی در این خصوص بودند، معاون فناوری های نوین بانک مرکزی بخشنامه ای را ابلاغ کرد که حدود کار را مشخص می کرد که این امر گام خیلی خوبی بود.
              یادآور می‌شود، هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت با موضوع" نوآوری، بازیگران جدید و کارآیی در کسب و کار مالی" را دوم و سوم بهمن پژوهشکده پولی و بانکی در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌ کند.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

              نظر

              • mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

                #187
                پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                سیف مطرح کرد:
                ?ادغام بانک‌ها به منظور افزایش توانگری مالی

                ?ولی الله سیف درباره ادغام بانک ها به منظور افزایش توانگری مالی اظهارداشت: اصلاح نظام بانکی یک پروژه جدی نه تنها در بانک مرکزی بلکه بقیه دستگاه‌های ذیربط مثل وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه، جزو اولویت های ما است.
                وی ادامه داد: ما معیارهایی را برای بانک ها مشخص می کنیم که اینها معیارهای حداقلی است و باید به آن برسند.
                ?رییس کل بانک مرکزی در ادامه گفت: ممکن است برخی بانک ها به این نتیجه برسند که ترجیح شان باشد تا ادغام شوند و بانک مرکزی هم آنها را تشویق خواهد کرد
                /سنا
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                نظر

                • mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

                  #188
                  پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                  ?رییس سازمان بورس:صندوق‌ها نمی توانند نرخ سود را تضمین کنند

                  شاپور محمدی،رییس سازمان بورس در سومین همایش مالی اسلامی:
                  ?به هیچ عنوان جایز به انتشار ابزارهای غیر اسلامی نیستیم.
                  ?سال گذشته برای تامین دارو اوراق مرابحه منتشر شد. اسناد خزانه اسلامی نیز از دیگر ابزاری است که در قالب قانون رفع موانع تولید منتشر شد.
                  ?صکوک اجاره نیز به دلایلی همچون دارایی پایه و سند خوردن آن با مشکلاتی رو‌ به رو بود اما با این حال در سال 95 موفق به انتشار شدیم.
                  ?اختیار خرید و‌ فروش نیز در بازار سرمایه ایران مورد توجه است. اختیار فروش تبعی همچنین بسیار مهم بوده که مورد استفاده هم قرار گرفت.
                  ?جلسات مربوط به انتشار اوراق ارزی برگزار شده و اوراق جعاله نیز از حدود 3 ماه پیش مورد بحث است.
                  ?حجم انتشار اوراق مالی اسلامی در سال 94 ، حدود 5000میلیارد تومان بود. در سال 95 این حجم به 35000 میلیارد تومان رسید. در سال 96 پیش بینی سقف بودجه را دارد. به زودی به 40000میلیارد تومان و بالاتر هم خواهد رسید. ضمن اینکه باید بدانیم ایران به تنهایی این مسیر را طی کرده و این موفقیت بزرگی است. ((موفقیت بزرگ بخورد تو سرت! عزیزم!))
                  ?کاهش نرخ تامین مالی منجر به تحریک بخش تولید خواهد شد. وقتی نرخ سود بانکی بالا باشد کسی به سراغ تولید و سرمایه گذاری در بازار سرمایه نمی رود. طبیعتا این موضوع به نفع اقتصاد است. به همین دلیل از طریق کنترل صندوق ها این موضوع نیز باید رعایت می شد. برای تعیین نصاب ها نیز بخش نامه ای ابلاغ شد که صندوق ها نباید نرخ خود را تضمین کنند، نرخ پیش بینی می توانند اعلام کنند اما تضمین خیر.
                  ?اگر بخواهیم بازار موفقی داشته باشیم باید در سه حوزه اصلاحات صورت گیرد که بازار پول، سرمایه و بیمه است. نرخ های بیمه عمر هم باید در چارچوب مقررات قرار گیرد. ((می گویم حالا خارج از بحث... نرخ بیمه عمر به شما چه؟ انصافا؟))
                  ?ما با نظام پولی کشور همکاری خواهیم داشت.
                  ?سازمان بورس تلاش می کند تا سرمایه گذاران خارجی را جذب نماید. نکته اینجاست که ابزار مالی اسلامی محدودیت ندارد ریسک را کاهش می دهد و به همین دلیل ابزار مالی اسلامی مورد توجه سرمایه گذاران خارجی خواهد بود.عضویت ما در ایسکو نیز دائمی خواهد شد.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                  نظر

                  • mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

                    #189
                    پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                    پور ابراهیمی در گفت‌وگو با فارس خبرداد

                    برنامه دولت برای اخذ مالیات از سود سپرده‌های بانکی در بودجه سال ۹۷

                    رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در بحث افزایش پایه‌های مالیاتی اطلاع داریم که دولت بنا دارد یک پایه مالیاتی را تحت عنوان «مالیات بر سود سپرده بانکی» مدنظر قرار دهد.

                    محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به موضوع بررسی بودجه گفت: تصور ما این است که رویکرد دولت در بحث بودجه‌ریزی در حال تغییر است که البته این کار با یک تأخیر 5 ساله همراه است و با این تأخیر 5 ساله رویکرد محافظه‌کاری را کنار گذاشته و می‌خواهد رویکرد جسورانه داشته باشد.

                    وی ادامه داد: البته ما از این رویکرد استقبال می‌کنیم چرا که کشور باید با واقعیت‌های اقتصادی اداره شود و نه با رفتارهای پوپولیستی.

                    رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: یکی از مواردی که ما در جریان آن هستیم و دولت برای تصمیم‌گیری به آن موضوع ورود پیدا کرده است در ارتباط با یارانه‌هاست که پرداخت آن و حذف دهک‌های پر درآمد از دریافت یارانه را دولت دارد به جد پیگیری می‌کند. البته معذوریت‌های دولت در یکی دو سال گذشته به خاطر مسائل اجتماعی و انتخابات بوده که انتظار این است در شرایط فعلی راحت‌تر بتواند تصمیم بگیرد.

                    پورابراهیمی خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث کاهش هزینه‌های جاری نیز اطلاع داریم که دولت رویکرد عملیاتی را می‌خواهد در این‌باره در دستور کار خود قرار دهد که البته اجرای این امر هزینه فضای اداری کشور را نیز به دنبال خواهد داشت ولی این کار کاملاً لازم است و باید انجام شود.

                    وی افزود: بودجه‌ریزی عملیاتی به این معناست که هر دستگاه به اندازه‌ای که کار می‌کند بودجه دریافت کند و نه اینکه هر ردیف اعتباری که داشته سال بعد این میزان 20 درصد در بودجه افزایش پیدا کند.

                    رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: بعضی از دستگاه‌ها مأموریت‌هایشان مشخص است و خدماتی که به آنها ارائه می‌شود نیز باید در این چارچوب باشد و عملیاتی کردن بودجه جاری به چابک‌سازی دولت کمک می‌کند که البته کار بسیار سختی است و هزینه اجرای آن و فشارهایی که دستگاه‌ها به دولت می‌آورند که ساختار دولت را تحت تاثیر قرار می‌دهد بسیار زیاد است.

                    پورابراهیمی خاطرنشان کرد: در بحث مسائل مربوط به حذف درآمدهای اختصاصی دولت و شفاف‌سازی در این حوزه است که دولت قصد دارد در مورد 50 هزار میلیارد تومان از درآمدهای اختصاصی خود شفاف‌سازی کند و موضوعی که تحت عنوان درآمد-هزینه می‌آید به درآمدهای مبتنی بر تعریف پس از تخصیص عنوان شود.

                    وی افزود: در بحث افزایش پایه‌های مالیاتی اطلاع داریم که دولت بنا دارد یک پایه مالیاتی را تحت عنوان «مالیات بر سود سپرده بانکی» مدنظر قرار دهد که البته باید دید در متن لایحه دولت این موضوع به چه شکل نهایی می‌شود، آیا حذف خواهد شد و یا خواهد آمد و اگر در لایحه بیاید به چه صورت خواهد بود و اقداماتی که در این زمینه در حال انجام شدن است در جمله اقدامات اساسی است.

                    رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: در ارتباط با مدیریت طرح تحول سلامت نیز از محورهایی است که دولت به طور جد روی آن کار می‌کند که هزینه‌های این بخش را کمتر کند که بتواند حجم عظیمی از تعهداتی در حوزه سلامت که دولت را زیر فشار قرار داده خارج کند.

                    پور ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: بحث کاهش تعهدات طرح بیمه سلامت ایرانیان از موضوعات مهمی است در حوزه کاهش هزینه‌های دولت مد نظر است و احتمال دارد جمعیت تحت پوشش این بیمه افزایش پیدا نکند مگر اینکه بخشی از افراد تحت پوشش این بیمه غربالگری شوند و از این طریق بخشی از تعهدات دولت کاهش پیدا کند.

                    انتهای پیام/
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                    نظر

                    • mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

                      #190
                      پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                      رونق بسیار محتمل بورس در آینده
                      ==================




                      سلام
                      یک موضوعی را گمان کنم چند بار اینجا گفته ام ولی باز چون می ترسم کامل نگفته باشم یک احساس عذاب وجدان دارم و گمان کنم باید باز هم تاکید کنم.

                      1- دولت می خواهد به سمت حالت درست حرکت کند که در آن بانک ها و خود دولت یک مقدار باید لاغرتر شوند. یعنی بنگاه داری از سمت دولت و بانک ها بیاید به سمت بخش خصوصی واقعی.
                      2- بهترین حالت برای دولت این است که پول سپرده گذاران را بیاورد و بنگاه ها را بدهد به اینها. (در هر حالت دیگر مشکلات بزرگی سر راه قرار دارد. یعنی هم سهام عدالت مساله ساز است و هم اگر سپرده گذاران تخلیه نشوند مشکل ساز می شود و هم اگر پول برود به سمت دلال بازی و یا سکه و ساختمان و ارز و ... کار خراب می شود.)
                      3- بهترین جا برای واگزاری بورس است.
                      4- بورس باید رونق پیدا کند تا بیانداز بیاندازها شروع شود! (البته بیانداز بیانداز را برای اجناس بنجل استفاده می کنند. ولی به هر حال منظور این است که دولت باید بورس را جذاب کند که هر چه در آن عرضه می کند سریع به فروش برود و برای مورد بعدی که باز قرار است عرضه شود باز دوباره تقاضای تضمین شده و از پیش آماده وجود داشته باشد! در غیر این صورت بانک ها و دولت نمی توانند اموالشان را بفروشند.)


                      *این مسئله بسیار مهم است. (از جنس رشد سال 92)
                      *این مسئله بسیار محتمل است.
                      *این مسئله بسیار نزدیک است.
                      *این مسئله ربطی به برجام و تفاهم و سیاست بین الملل و ... ندارد.
                      *این مسئله ربطی به وضعیت بنیادی و نموداری ندارد.
                      *این مسئله ربطی به پول نفت و بودجه عمرانی و ... ندارد.
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                      نظر

                      • mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

                        #191
                        پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                        در ادامه مطالب بالا این خبرها را باید بررسی کنیم که همه در ظرف کمتر از یک ماه پیش آمده اند:
                        • موضوع واگذاری بیمه ها به خارجی ها (آلمان و انگلیس و ... بود اگر اشتباه نکنم) که بعدا انگار به بخش خصوصی داخلی هم مطرح شده. (داخلی اش هم همین امروز آمده که بانک ملت گفته سهام بیمه آسیا اش را می فروشد.)
                        • موضوع واگذاری خودرویی ها به مردم. که هم از سمت وزیر صنعت و هم از سمت وزیر اقتصاد مطرح شده.
                        • مجوزهای افزایش سرمایه زیاد که دارد از سمت سازمان بورس داده می شود. (مهمش از مطالبات و آورده نقدی است... یعنی در خصوص این مطلبی که دارم عرض می کنم... ولی سایر افزایش سرمایه ها مثلا تجدید ارزیابی دارایی که باعث رقیق شدن سهم و امکان زیاد شدن شناوری و پایین آمدن قیمت تابلو سهام می شود هم حتی موثر است!)
                        • عرضه های اولیه بزرگ و زیاد که خبرش آمده و مطمئنم که به زودی خودش هم می آید.


                        باز هم اگر اشتباه نکنم در این مورد خبر داشتیم.

                        همان گونه که عرض کردم
                        انگار بیانداز بیانداز ها شروع شده و به همین واسطه راحت یکی دو سال می توان به رشد عالی بورس امیدوار بود. رشدی که با هیچ خبر سیاسی و حتی اقتصادی دیگر هم حتی از بین نمی رود! و از جنس رشد های عظیم سال 95 و 92 است... (شاخصشان هم دیگر دروغین نیست! و با بازار دارد راه می آید! /:.tonguesmiley:./ البته انگار فقط با جیب من یکی راه نمی آید /:.hmmsmiley.:/ که آن هم مهم نیست... همین که دروغین نباشد خودش کلی جای ذوق دارد!)
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/12/16, 18:03.
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #192
                          پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                          در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          در ادامه مطالب بالا این خبرها را باید بررسی کنیم که همه در ظرف کمتر از یک ماه پیش آمده اند:
                          موضوع واگذاری بیمه ها به خارجی ها (آلمان و انگلیس و ... بود اگر اشتباه نکنم) که بعدا انگار به بخش خصوصی داخلی هم مطرح شده. (داخلی اش هم همین امروز آمده که بانک ملت گفته سهام بیمه آسیا اش را می فروشد.)
                          موضوع واگذاری خودرویی ها به مردم. که هم از سمت وزیر صنعت و هم از سمت وزیر اقتصاد مطرح شده.

                          باز هم اگر اشتباه نکنم در این مورد خبر داشتیم.

                          همان گونه که عرض کردم انگار بیانداز بیانداز ها شروع شده و به همین واسطه راحت یکی دو سال می توان به رشد عالی بورس امیدوار بود. رشدی که با هیچ خبر سیاسی و حتی اقتصادی دیگر هم حتی از بین نمی رود! و از جنس رشد های عظیم سال 95 و 92 است...

                          بازار بورس تا زمان انتخابات 1400صعودی خواهد بود و باید از آخرین فرصت استفاده کامل را برد که شاید تا سالها تکرار نشه !!
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

                            #193
                            پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                            1396/9/25
                            حمایت وزیر صنعت از واگذاری سهام خودروسازان و تامین مالی 4 هزار میلیاردی

                            وزیر صنعت با ضمن حمایت از واگذاری سهام دولت در خودروسازان،گفت: صنعت خودرو به 4 هزار میلیارد تومان نیازمند بوده و باید فرایند تأمین مالی این صنعت در اولویت باشد.
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                            نظر

                            • mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

                              #194
                              پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                              چه جستار خوبی شد این جستار! ? ? ?
                              انصافا فکرش را هم نمی کردم این قدر باحال شود...
                              چه آن اولش که با نقد دولت شروع شد و دقیقا فهمیدیم این چند ساله قرار است چه بکند... و حسابی به دولت توپیدیم...
                              چه از صفحه ی 7-8 به بعدش که روند جستار عوض شد و به بررسی مسائل کلان سیاسی/اقتصادی در سطح کشوری/بین المللی و مسائل تاثیر گذار روی کل بورس یا روی صنایع بورس پرداختیم...
                              چه بررسی ها و پیشبینی هایی که کردیم...

                              و اصلا اینکه مطالب اقتصاد کلان کنار هم در یک جا گردآوری شد و اخبار به صورت بسیار خلاصه و مفید قرار داده شد خیلی کار قشنگ و عالی ای شد...

                              اگر همین روند را بتوانم ادامه دهم و هر هفته و یا هر ماه حدودا یک بررسی از کلیت اقتصاد داشته باشم و یک پیشبینی در مقیاس بزرگ انجام دهم خیلی خوب می شود و چراغ راهی می شود برای پیشبینی های کوتاه مدت ترم...
                              (دقیقا مانند بررسی ریزموج های الیوتی تحت بررسی امواج و روندهای اصلی)

                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

                              نظر

                              • abed
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 427

                                #195
                                پاسخ : تدبیر✘ و امید☹

                                در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                رونق بسیار محتمل بورس در آینده
                                ==================

                                ایا با رونق دادن به تولید که راه اصلی مقابله با تورم ومسایل اقتصادی است نیر کار را دنبال میکنند (البته بلند مددتر است)؟ در غیر این صورت همان مسایلی نظیر حجم عظیم نقدینگی که کارر ا قفل کرده و اقتصاد را به رکود کشانده که نهایت به بورس نیز صدمه میزند. ولی فکر میکنم منظور شما بیشتر کوتاه مدت یکساله است که بتوانیم از موقعیت استفاده کنیم. من نشانه هایی از ترقیب تولید ندیدم. شما میدونید؟ مگر سرمایه گذاری جارجی بیاید که با شرایط فعلی بعیده. بنابر این استراتژی ما کما فی السابق کوتاه و با دید اینکه پول کجا قرار است برودیاید باشد . درسته؟ یا استراتژی پویا و فابل تغییر با تغیییرات محیط (منظور واکنشی باشه) باشد؟ که تاخیر دارد


                                سلام
                                یک موضوعی را گمان کنم چند بار اینجا گفته ام ولی باز چون می ترسم کامل نگفته باشم یک احساس عذاب وجدان دارم و گمان کنم باید باز هم تاکید کنم.

                                1- دولت می خواهد به سمت حالت درست حرکت کند که در آن بانک ها و خود دولت یک مقدار باید لاغرتر شوند. یعنی بنگاه داری از سمت دولت و بانک ها بیاید به سمت بخش خصوصی واقعی.
                                2- بهترین حالت برای دولت این است که پول سپرده گذاران را بیاورد و بنگاه ها را بدهد به اینها. (در هر حالت دیگر مشکلات بزرگی سر راه قرار دارد. یعنی هم سهام عدالت مساله ساز است و هم اگر سپرده گذاران تخلیه نشوند مشکل ساز می شود و هم اگر پول برود به سمت دلال بازی و یا سکه و ساختمان و ارز و ... کار خراب می شود.)
                                3- بهترین جا برای واگزاری بورس است.
                                4- بورس باید رونق پیدا کند تا بیانداز بیاندازها شروع شود! (البته بیانداز بیانداز را برای اجناس بنجل استفاده می کنند. ولی به هر حال منظور این است که دولت باید بورس را جذاب کند که هر چه در آن عرضه می کند سریع به فروش برود و برای مورد بعدی که باز قرار است عرضه شود باز دوباره تقاضای تضمین شده و از پیش آماده وجود داشته باشد! در غیر این صورت بانک ها و دولت نمی توانند اموالشان را بفروشند.)


                                *این مسئله بسیار مهم است. (از جنس رشد سال 92)
                                *این مسئله بسیار محتمل است.
                                *این مسئله بسیار نزدیک است.
                                *این مسئله ربطی به برجام و تفاهم و سیاست بین الملل و ... ندارد.
                                *این مسئله ربطی به وضعیت بنیادی و نموداری ندارد.
                                *این مسئله ربطی به پول نفت و بودجه عمرانی و ... ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X