کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
به نظرم برای احترام به شعور همکاران بورسی و پیوستن به کمپین (نه به شاخص های جعلی ) ، این مسابقه یا حذف یا تحریم بشه ، یا حداقل کلمه ی تقلبی ( جعلی ) به عنوان مسابقه اضافه بشه ...
مثلا عنوان مسابقه:
مسابقه هفتگی شاخص جعلی ( تقلبی ) بورس
صدای اعتراض به شاخص های جعلی و فریبنده داره بلند تر میشه ، و طبیعی هست که انتظار داشته باشیم این صدا از جانب بورسی ها بسیار بلند تر و حجیم تر باشه تا برسه به دست اون تیم فریب و بازیگر شارلاتان طراح شاخص ها ، که باید برسه ....
هفته ای که گذشت شک داشتم این هفته بازار یه بالا میزند یا هفته بعد. ظاهرا بالا افتاده این هفته.هفته ای که گذشت ۱۴۰۰۰ تا پایینتر از پیش بینیم شد پس باید از دو میلیون ۱۴۰۰۰ تا کم کنم بشود
1,986,000 حالا ۱۴۰۰۰ تا هیجان بهش اضافه میکنم به خاطر ۴ شنبه آخر وقت:D
نظر