کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است
View Post
عروسی رو نمیدونم کدوم کوچه س
ولی این ستاره مال ملا بود
تو چنگش بود
توو مشتش بود
یه لحظه غافل شد
از کفش رها شد
رو هوا قاپیدمش
من از ملا معذرت میخوام ملا مقتدای ماس ولی از ستاره نمیشه گذشت /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/@};-@};-@};-
اونم ستاره سوم
چاکریم
نوش جان
گوارای وجود
ملا ابرام یه ستاره تو
هفت اسمان کهکشان راه شیری نداره
اینم نمیخواد
بعضی از کاربران با اهدافی متعالی تر از شرکت در یک مسابقه عادی ، در اینجا حضور دارند... اونها بحثشون جداست ، شما راحت باشید...
ما اینجا شورای نگهبانِ فروم داریم
شورای نگهبان ها ، کلاً اینطوری هستند که تا رئیس شون زنده است ! اجازه تغییر قانون رو نمیده ...
اون پیش بینی هم 85 هزار نبود ، میلیون بود ! پیش بینی کردند تا 5 روز آینده شاخص 83 میلیون رشد میکنه . اون شخص رو هم من هرهفته محاسبه میکنم ولی دست آخر توی کادر عکس نمی افته . مجبور میشم دستی وارد کنم . هفته پیش یادم رفت وارد کنم . لاکن تاثیری در ستاره نداره .
-------------------------
در مورد قسمت آخر یعنی حذف ستاره از افراد بی ستاره
پیشنهاد میکنم هرکس بی ستاره بود و آخر شد ، به ازای هر ستاره ، یک هفته مسدود بشه ( شوخی) /:.yead.:/
چاکریم
نظر شورای نگهبان و خبرگان اینه
بزارید به حساب ملا ابرام
ملا اعتبار میگیرم
پس میدم
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
نظر