كالسیمین‌ (فاسمین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parham 82
    Banned
    • Sep 2011
    • 259

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
    من چند سال متوالی سهامدار فاسمین هستم و تجربه این سهامداری اینکه همیشه بعد از مجمع افت قابل توجهی در این سهم اتفاق می افتد و سپس به ورودیهای جدید و سهامدارانی که در آن قیمت های اصلاح شده اضافه کرده اند ، سود مناسبی می رساند. من چهار شنبه بجز حق ها که به حساب وارد نشده بقیه را فروختم و منتظر اصلاح نهایی حوالی 500 تا 530 می مانم و سپس ورود می کنم.بلحاظ بنیادی و تکنیکی هیچ مشکلی در این سهم نمی بینم و تا پایان دوره مالی 91 هم اتفاقات جالبی را برای سهم انتظار دارم. از جمله تعدیل مثبت و افزایش سرمایه جدید. سفارش خاصی هم به خوانندگان ندارم.

اگه سهامدارش بوده باشین
    باید اینم بگین که هر سال قبل از مجمع صعود خوبی
    می کرد و بعد مجمع نزول
    ولی امسال اصلاً صعود نکرده که بخاد نزول کنه
    ضمناً چرا این پست رو همه جا کپی کردین ؟

نظر

• پرویز
      عضو جدید
      • Mar 2012
      • 14

احمد عزیز من هم چند ساله سهامدار کالسیمین هستم، هر سال به قول پرهام شاهد صعود بودیم. ولی امسال نه. در ضمن چه جوری به اصلاح 500 تا 530 رسیدید؟

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post

اگه سهامدارش بوده باشین
        باید اینم بگین که هر سال قبل از مجمع صعود خوبی
        می کرد و بعد مجمع نزول
        ولی امسال اصلاً صعود نکرده که بخاد نزول کنه
        ضمناً چرا این پست رو همه جا کپی کردین ؟
        جناب پرهام عزیز:

1- همه جا کپی نشده است ابتدا در بخش مسابقه نوشتم چون دیدم خیلی ها در سبد این هفته خود قرار داده اند ، بعد پشیمان شدم که چرا در تاپیک خودش نگذاشتم . این بود که در تاپیک مربوطه هم کپی کردم.

2- سال مالی 87 سودی تقسیم نشد و شرکت در حال رشد بود و خبرهای تعدیلی مثبت و افزایش سرمایه پیش رو باعث افزایش قیمت تا سال مالی 88 و تقسیم سود150تومانی و سپس افزایش 120% افزایش سرمایه شد.

3- در سال 89 بعد افزایش سرمایه قیمت سهم از 7170 شروع شد و با افت و خیزهای متعدد و تعدیلهای چند باره تا 100% افزایش قیمت جلو رفت و در نهایت با 1200تومان به مجمع رفت و 115تومان تقسیم کرد.

4- سال نود تفاوتش با سالهای قبل این بود که افزایش سرمایه 120% در برج 9 اتفاق افتاد . رشد قیمت از مجمع 89 تا زمان افزایش سرمایه حدود 300تومان بود وبعد از افزایش سرمایه هم حدود 150تومان افزایش قیمت داریم. حالا خود قضاوت کنید آیا با وجود این افزایش سرمایه و این افزایش قیمتها باز هم مدعی عدم افزایش قیمت تا مجمع90هستید؟ چرا بدون مطالعه نظر می دهید؟. لااقل سری به آرشیو معاملات سهم و نمودارها و سوابقش بزنید تا متوجه بشوید طی چند سال اخیر اتفاقات درون شرکت چه بوده ، بعدا اگر من خطایی کردم دست به افشاگری و رسوا کردن بزنید.

5- من تنها هدفم این بود که دوستانی که می خواهند الان وارد سهم بشوند ،با خیال راحت تر و مطالعه باشد نه نوشته های متعدد در تبلیغ سهم.در این شرایط که بازار ریسک سیستماتیکش بالا ست باید با احتیاط بیشتر خرید و فروش کنیم.

امیدوارم همانطور که نظر خیلی از دوستان است اینبار افت قیمت نداشته باشد و از همین جا حرکت مثبت و شارپی را تجربه کند و من هم اگر چنین سیگنالی را احساس کردم ضمن خرید مجدد اطلاع رسانی خواهم کرد. در پایان از حساسیتی که بخرج دادید تشکر می کنم .

نظر

• رافعی
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 39

البته توی این بازار هیچ چیز بعید نیست و همیشه نباید مثبت فکر کرد بعضی اوقات منفی فکر کردن باعث خرید بهتر میشه ولی من فکر نمیکنم تا530 بیاد پایین
          بدون مبارزه تسلیم نشو.[COLOR="#800080"][SIZE=4][/SIZE][/COLOR]

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

در اصل توسط پرویز پست شده است View Post
            احمد عزیز من هم چند ساله سهامدار کالسیمین هستم، هر سال به قول پرهام شاهد صعود بودیم. ولی امسال نه. در ضمن چه جوری به اصلاح 500 تا 530 رسیدید؟
            از این نمودار :

با روند نباید جنگید بلکه باید همراه بود. امروز هم دیدید در منفی کامل و صف فروش شد.
            آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2012/05/12, 17:35.

نظر

• NINA
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 70

سود شرکت کی تقسیم میشه ؟

نظر

• رافعی
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 39

مهر ماه

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

در اصل توسط رافعی پست شده است View Post
                  مهر ماه
                  اعلام کردن از طریق کدام بانک ؛؟چون چند روز پیش زنگ زدم شزکت گفتن تو روزنامه دنیای اقتصاد خبرشو می زارند
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• رافعی
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 39

من همیشه شماره حساب و مشخصات فکس میکنم و سود برام میریزن. ولی خبر دیگه ای ندارم.

نظر

• hossein sh
                      ستاره دار(1)
                      • Mar 2012
                      • 688

فاسمین آماده سقوط به کانال 400 تومان.
                      بدجوری ریخته این چند روز.

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

کالسیمین 4409 =))
                        این فروشندگان قیمت خرید براشون چند در اومده؟ :d

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          کالسیمین 4409 =))
                          این فروشندگان قیمت خرید براشون چند در اومده؟ :d
                          این روزها کسی به قیمت خرید فکر نمی کند بلکه به جلوگیری از زیان بیشتر می اندیشد و الا بسیار بعید است که زیر این قیمتها خریدی صورت گرفته باشد.کالسیمین بعد از سال 88 چنین قیمتهایی را ندیده است. بنابراین مطمئن باش همه فروشندگان با زیان سنگین خارج می شوند.دیگر سهمها هم همینطورند.

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 103

تحلیل تکنیکال کالسیمین

درنمودار سهم وجود یک الگوی کوسه صعودی مشهود میباشد که در صورت عمل کردن الگو و صعود و شکستن کانال رگریسیون
                            قیمت توانایی صعود تا هدف قیمتی مشخص شده در شکل دوم والگوی 0-5 احتمالی را در قیمت 6154 ریال (تراز 50 درصد فیبو
                            ریتریس بازوی bc الگوی 0-5) و قیمت6189 ریال (تراز 100 درصد الگوی AB=CD سیمیتری) خواهد داشت.

الگوی AB=CD سیمیتری و پیش بینی تشکیل الگوی 0-5 در صعود احتمالی

سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
                            آلبرت انیشتن

نظر

• محمد حسن
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 423

در گروه روی فرآور همچنان می تازد کبافق حجم خوبی معامله شد حرکت صعودی شروع کرده است کاما و کروی در مثبت
                              اما فاسمین ارزنده ترین سهم این گروه همچنان در قیمتهای طلایی برای خرید بسر می برد

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

با سلام در چند روز گذشته در سایت های مختلف بیان می شد که کالسیمین به مشکل خاک بر خورده ولی شفاف توضیح نمی دانید که دلیل به مشکل خوردن کالسیمین به خاک چیست آیا در برداشت از خاک به مشکل بر خورده یا موارد دیگر امروز با پی گیری یکی از دوستان که کار گزاری می باشد و رابطه خوبی هم با شرکت دارد سوال کردم و در جواب این مشکل بیان کرد که کالسیمین به مشکل خاک کم عیار بر خوده است و عیار خاک کم می باشد تا یک ماه آینده هم مشکل بر طرف می شود و هیچ نگرانی وجود ندارد و امسال هم 100 تومان سود را دارد با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X