خب با این همه حرف که زدین من گیج شدم الان فاسمین سهم خوبیه نگه دارمش یا بهتره تو این قیمتها بفروشم خواهش میکنم یکی منو کمک کنه من زیاد از این چیزایی که شما درباره شرکت گفتین سردر نمیارم...
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Postدکتر جان من که کالسیمین ندارم اما به علت کروی بودن!!!
سود شما سود بنده هم هست...
ببینم چه می کنید:d[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
شکوفه باحاله...
=))
اما شکوه هم بد نبود دکتر جان...
;)
ولی فقط هم به تحلیل رفقا تکیه نکن مهربان جان.
ماشالا در تحلیل بازار خودت وارن بافتی هستی... /:)آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/11/28, 01:46."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
...من مخلصتم شکوه جان....فعلا مرحله تثبیته ....که میبینیم بخوبی داره بالای 660 صورت میگیره....اگر بتونه ظرف یکی 2 هفته اینده 720 رو با قدرت و با حجم بالا بشکونه تا 880 شیرین میره....بازی این سهمو بلدم....البته یه درصدیم ممکنه تا 440 بریزه که غمتون نباشه قضا بلا بوده....:d[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
اصلا حرفت درباره 440 منطقی نیست سهامی که پیش بینی میشه تو گزارش 9 ماهه سود بیشتری اعلام کنه چرا باید پسرفت داشته باشه این منفی بودن امروز فقط بخاطر کاهش قیمت جهانی روی بود نه چیز دیگه بیخود جو نده....
Zinc November 28,02:56
Bid/Ask 0.8837 - 0.8841
Change -0.0054 -0.61%
Low/High 0.8829 - 0.8906
اینم آخرین قیمت جهانی روی
نظر
-
:d.دکتر جان با این 440 چش بازار رو کور کردیا....
حالا خودمونیم از کجا اومده بود حتما سکرته...
دیگه داره خیالم راحت میشه خود بافتی. ...:->.;)."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
با سلام خدمت دوستان
کالسیمین متاسفانه با خبر احتمال افزایش قیمت خاک در عبور از مقاومت 660 ناکام ماند . حمایت اول سهم 645 و حمایت بعدی 630 میباشد . تنها نیروی محرک سهم در کوتاه مدت افزایش قیمت جهانی میباشد که گویا برای دوستان تنها فرصت خروج است !!!!!! ولی در کوتاه مدت با آمدن گزارشات 9 ماه سهم روند صعودی محکمی در پیش میگیرد . به قول مدیران کالسیمین گزارشات 6 ماهه خود را محتاطانه داده تا برای 9 ماه و 1 ساله جا برای تعدیل داشته باشد .
-------------------------------------------------------------
با نگاهی به گذشته این سهم نشان میدهد که این سهم و یا کلا گروه روی در 3 ماه آخر سال جهش چشمگیری داشته اند . باید دید که حقوقی های فعال در این گروه کی چراغ سبز برای حرکت این سهام میدهند . فعلا گویا نمیخواهد . سهم دنبال بهانه ای برای منفی شدن میباشد
نظر
-
دوستانی که از ترس گران شدن خاک سهم کالسیمین را میفروشند ایا تا بحال گزارش شرکت را بررسی کردن ببینن چقدر بر سود تاثیر دارد؟
اگه افزایش نسبت فروش را به مواد مستقیم حساب کنید متوجه میشید که بازهم توانایی دادن تعدیل بسیار خوبی رادارد و برای امسال راحت میتواند سود 200 تومانی را محقق کند لطفا برای متضرر نشدن خودتان یک بار بررسی کنید.@};-
نظر
نظر