کالسیمین فردارم مثبت بزنه و بالای روند بمونه اولین هدفش 670 تومنه که اگر اینم رد کنه میره برای هدف کلاسیک 770 تومن
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط pqow پست شده است View Postسلام
به نظر من اولین مقاومت این سهم روی بازه (610 تا 613) هست که اگر این رو رد کنه به سکوی 630 میرسه
بعد از رد کردن این مقاومت هست که رود صعودی با جدیت شروع میشه و سهام اهداف 670 و 750 رو در میان مدت میبینه
البته من یه تازه کارم
نظر اساتید چیه؟ تایید می فرمایید.
حجم معاملاتیش که امیدوار کننده نبود
یا علیدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
-
سلام
به نظر من این نماد از لحاظ تکنیکال در حال نوسان در یک مثلث می باشد که هر وقت بتواند از آن به سمت بالا خارج شود روند صعودی شروع می شود.(البته امیدوارم:D)
دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
درسهایی از گروه روی
سهام تولیدکنندگان سرب و روی از جمله گروههای با سابقه بورس تهران در زمینه رونق و کسب سودهای رویایی برای سرمایهگذاران هستند. این مساله به ویژه در سالهای 82 تا 85 و تا قبل از ریزش معدن انگوران پابرجا بود و گروه توسعه معادن روی و شرکتهای زیرمجموعهاي از کاندیداهای اصلی حضور در سبد دارايی هر سهامدار بودند. با این حال، پس از ریزش انگوران و محدود شدن خاک دریافتی، ستاره اقبال صنعت روئین رو به افول گذارد تا اینکه پس از باطله برداری از معدن و جهش ارزی، بار دیگر در دو سال اخير اقبال به اين سهام بازگشت. با این حال، در چهار ماه گذشته، سهام این صنعت از جمله گروههای با بیشترین افت قیمت بوده است. گزارشهاي 12 ماهه اکثریت بنگاههای مورد بحث نیز که در روزهای اخیر منتشر شد، امیدواریهای قبلی در خصوص تعدیل چشمگیر سود این صنعت نسبت به پیش بینیهای قبلی را از میان برد. کنکاش در گزارشهاي مزبور نشان میدهد که در سال 91 بار دیگر مشکل کمبود خوراک معدنی به میان آمده است. این مساله علاوه بر محدودیتهای معدن انگوران، به دلیل افزایش تعداد واحدهای بهرهبردار اتفاق افتاده است. این رویداد به خوبی اهمیت توجه به مساله ارزش جایگزینی در خرید سهام را یادآور میشود. واقعیت اين است که احداث واحدهای فلوتاسیون و فرآوری سرب و روی با عنايت به سود حاصله از فعالیت آن بسیار توجیهپذیر است و بازگشت سرمایه بالایی دارد. همین مساله انگیزه اقتصادی را فراهم میکند تا واحدهای این چنینی به سرعت توسعه یابند و برای سهم خواهی از این فعالیت سودآور (دریافت خاک معدن و تبدیل و فروش آن) فعال شوند. این مساله خود به خود به عنوان یک عامل محدودکننده در زمینه رشد بیمحابای ارزش بازار شرکتهای مشابه در بورس عمل میکند؛ چرا که با صرف سرمایه کم امکان فعالیت با سود مشابه را فراهم میآورد. بهاین ترتیب میتوان نتیجه گرفت هر چند ارزش جایگزینی به عنوان یک عامل نهایی در تعیین مرغوبیت سهام به شمار نمیرود، اما باید نسبت به عبور قیمت سهام از ارزش جایگزینی بسیار حساس بود؛ اتفاقی که بنا بر تجربه پایدار نبوده و در بلندمدت، با ایجاد انگيزه براي احداث واحدهای رقیب، ارزش سهام شرکت را به محدودهای متناسب با ارزش جایگزینی سوق خواهد داد.
(((*********شهریاری---دنیای اقتصاد*********)))دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
اگر فردا رو هم صف خرید بشه و مثبت چهارش رو بخوره از مثلث خارج شده و فقط به سه روز نیاز داره برای تثبیت روند صعودی خودش
اون موقع همه واسش سر و دست میشکونن
سهامداری کنید
پرسود باشیددوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
نظر