كالسیمین‌ (فاسمین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

خوب این سهم فعلا درگیر به ظلع فوقانی چنگال شد
    اگر بشکنه مثل آب خوردن سهم تریگر لاین چنگال را که محدوده 887 تومان را در یک بازه زمانی حدودا دو ماهه خواهد دید
    بعد از یه کمی بازی نمودن روی این بال چنگال احتمالا این مقاومت مهم را خواهد شکست

لینک تصویر
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• aghaye boursi
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 109

چه خبر از کالسیمین؟؟؟

نظر

• rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

گفته شده فاسمین از محل تسعیر ارز حاصل از فروش صادراتی خود با وضعیت مطلوبی مواجه شده ولی اثرات آن در نیمه دوم سال در صورتهای مالی این شرکت انعکاس خواهد یافت.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

به نظر میرسه کم کم نوبت این سهم و گروه روی برسه
          این گروه بسیار مهجور واقع شدند

نظر

• 3yh
            عضو عادی
            • Mar 2013
            • 265

فکر کنم این بار دیگه بتونه از مقاومت 660 عبور کنه ....
            گزارشش که خیلی خوب بود و و اونایی که با این سهم اشنا هستند میدونند که
            با توجه به این گزارش و این حجم تولید اگر قیمت روی بازی در نیاره فکر کنم توان سود سازی شرکت آنقدری هست که در مقاومت 660 هم پی بر ای شرکت زیر 5 باشه.
            فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

تحقق 25 درصدی سود هر سهم «فاسمین»
              شرکت کالسیمین طی سه ماه نخست امسال توانست معادل 25 درصد از پیشبینی سود هر سهم خود را به تحقق رساند.
              «فاسمین» پیشبینی سود هر سهم سال مالی 92 را مبلغ یک هزار و 84 ریال اعلام کرده که طی دوره سه ماهه مبلغ 271 ریال از این رقم را کنار گذاشت.
              این شرکت در فصل بهار توانست معادل 17 درصد از پیشبینی فروش 2 هزار و 560 میلیارد ریالی خود را پوشش دهد.
              سود ناخالص و سود عملیاتی این شرکت هر کدام به ترتیب برای سال مالی 92 بیش از یک هزار و 100 میلیارد ریال و یک هزار و 20 میلیارد ریال
              پیشبینی شده که در همین دوره توانست معادل 25 درصد و 26 درصد از رقمهای یادشده را محقق کند.
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• sofi
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 30

طبق نمودار زیر خروج از کانال صعودی یعنی شروع روند نزولی
                وخروج از کانال نزولی یعنی شروع رند صعودی
                کانال 2 در مقطعی به کندلها فشار آورده تا وارد مسیر نزولی بشن اما خط پایینی کانال 1 مانع شده
                که در نهایت کانال 3 این ماموریتو انجام داده
                دقت شود تمامی کانالها هم پهنا وطبق زاویه خاصی متقاطع شده یا موازی هستن
                فایل های ضمیمه شده
                [SIZE=3][COLOR=#FF0000]خواسته هایت درست زمانی براورده میشوند که عطش رسیدن به آن راازدست داده باشی وزمانی به کابوس تبدیل میشوند که تلاشت را ازدست داده باشی[/COLOR][/SIZE]

نظر

• sofi
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 30

در نقطه a کانال صعودی اول نزدیک بود مه روندو تغییر بده اما شکست
                  درعوض ماموریت صعود به کانال دوم محول شدفاسمين1.png
                  [SIZE=3][COLOR=#FF0000]خواسته هایت درست زمانی براورده میشوند که عطش رسیدن به آن راازدست داده باشی وزمانی به کابوس تبدیل میشوند که تلاشت را ازدست داده باشی[/COLOR][/SIZE]

نظر

• sofi
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 30

روند یا از تقاطع ها رد شده یا در فواصل زمانی بین دو تقاطع پیوت تشکیل داده
                    ازتقاطع1 تا10 حدودا یک ونیم سال طول کشیده از تقاطع های 1 تا5 عبور کرده
                    ودرست درزمان مابین تقاطع 6و7 یعنی زمان aقله درست کرده
                    همچنین مابین دو زمان 8و9 یعنی زمان bکف تشکیل داده و تقاطع 9و10 را لمس کرده
                    با توجه به اینکه نمیتونه شیب تیز تقاطع بالای 10 را طی کنه شاید این هفته بشه تخمین زد هدف کدوم تقاطعهفاسمين2.png

نظر

• سنایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 364

فاسمین یه زمانی برو بیایی داشت
                      ارجمند فر زمین زدش

نظر

• sabz1
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 76

همه یک مقدار فاسمین تو سبد داشته باشید که از قافله عقب نیوفتید.زود دیر میشه.موفق باشید

نظر

• آسمان بورس
                          عضو جدید
                          • Aug 2013
                          • 6

قیمت های جهانی سرب و روی نوید روزها خوشی را برای فسرب فاسمین ؛ فرآور و کروی دارند
                          قیمت جهانی سرب 10 درصد از روری پیش افتاد

http://www.livedata.ir

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

میگن فاسمین امسال 300 تومان سود میسازه درسته یعنی دلیل این که امروز اینجوری جمعش کردن همین بود؟؟؟
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مجتبی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 514

سلام
                              تحلیل من سود 130 تومنی رو نشون میده. اگه قیمت های جهانی مثبت باشن که عدد 130 فراتر خواهد رفت. به نظر من کبافق توی گروه روی بسیار مناسب تر از همه هستش بعد کاما بعد فاسمین.
                              تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                              https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
                                سلام
                                تحلیل من سود 130 تومنی رو نشون میده. اگه قیمت های جهانی مثبت باشن که عدد 130 فراتر خواهد رفت. به نظر من کبافق توی گروه روی بسیار مناسب تر از همه هستش بعد کاما بعد فاسمین.
                                فاسمین موجودی انبار بالایی داره در صورتی که امسال همه رو بفروشه سود خیره کننده ای خواهد ساخت
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X