كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفاسمین موجودی انبار بالایی داره در صورتی که امسال همه رو بفروشه سود خیره کننده ای خواهد ساختتحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
https://t.me/BourseTahlil63
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
فردا 690 رو میبینه و برمیگرده برای شکستن 727 تومان و انشالله تاج شدن هدف 860-900 تومانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
سلام جناب محمدي لطفا پيام خصوصي رو دريابيد
مرسي
شرمنده دوستان عزيز ولي ديدم ايشون توي اين تاپيك هستن مجبور شدمشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
کار ما که نیست چون خدایش پول زیاد میخوادخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبه نظر میاد کف کانال رو لمس کرد و برگشت و باید دید کسی پیدا میشه بزنه زیر سهم یانه
کار ما که نیست چون خدایش پول زیاد میخواد
سهم در این قیمت ها کف است
کروی هم همینطور(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
اینقدر فروشنده کم داره که با یه خرید 400-500 هزار سهمی صف خرید میشه فقط یکی باید چراغشو روشن کنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postاین سهم اهداف 1300 تا 1500 را در میان مدت نشانه گرفته
سهم در این قیمت ها کف است
کروی هم همینطورخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خوب امروز سهم مثبت شد ولی معلوم نیست هفته دیگه بالای 727 دوام میاره یا نه؟؟
در صورت تثبیت روی این عدد میشه به 860 هم فکر کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
لطفا زمان خروج از این سهم رو بگین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ممنون[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
نظر