کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت پایانی فاسمین و حقش الان در بالاترین قیمت بعد از افزایش سرمایه قرار دارند باید دید این هفته با توجه به شرایط بازار ارز و جهانی چه میکنند:-?
گزارش 9ماهه هم که نزدیکه
قیمت پایانی فاسمین و حقش الان در بالاترین قیمت بعد از افزایش سرمایه قرار دارند باید دید این هفته با توجه به شرایط بازار ارز و جهانی چه میکنند:-?
گزارش 9ماهه هم که نزدیکه
سهامداران کالسیمین همیشه پیروز میدان رقابت بورسند. درود بر همه مسئولین و صاحبان این سهم که که با مدیریت عالی خود نمونه ای از سرآمدی و لیاقت را به همه نشان داده اند.
با سلام این مقاومت خیلی شدید می باشد ؟ و اگر این مقاومت را رد کند تا کجا رشد می کند و به نظر شما چه حجمی باید معامله شود تا از مقاومت عبور کند با تشکر از جواب شما
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
در صفحه 6 این تاپیک گفتم بازاء هر یک تومان افزایش دلار 2 تومان کالسیمین بالا میره .آن زمان دلار 1423 بود کالسیمین 600تا حال که تقریبا درستی این ادعا ثابت شده . امروز هم که دلار بالای 1650 تومان بوده و کالسیمین 720 یعنی 200تومن رفته رو دلار و 240=2*120 رو کالسیمین . هر 2 سهم کاسیمین یک دلار . میبینیم کالسیمین رشد بیشتری داشته تا دلار. پس جای نگرانی نیست.این سهم را از دست ندهید. دلار 2000تومانی هم نزدیک است.
با سلام این مقاومت خیلی شدید می باشد ؟ و اگر این مقاومت را رد کند تا کجا رشد می کند و به نظر شما چه حجمی باید معامله شود تا از مقاومت عبور کند با تشکر از جواب شما
نمیخوام جو منفی بدم چون خودمم سهام دارشم..
مقاومته 750 برای سهم خیلی سنگین باید باشه چون از تلاقیه دوتا مقاومت تشکیل شده فقط در صورته صفهای میلیونی میتونه ردش کنه..ولی خطریه شدید..چون فردا رو +4 دقیقا روی خط رونده صعودیش قرار میگیره که سریه قبلی با برخورد به این مقاومت برگشت خورده و قیمت تا 636 اصلاح شده وباز به تلاقی دو حمایته محکم برخورده وسهم رونده صعودیشو پیش گرفته فردا دقیقا عکس حالته قبلیش شاید پیش بیاد..یعنی از تلاقی سقوط کنه..که در صورت حمایته شدید تو این قیمت خط روند وبکشونه به بالا... در صورته برگشت احتمالا تا حوالیه 690-700 اصلاح کنه...
انشاا... که تحلیلم اشتباه باشه و قیمته دلار به کمک سهم بیاد.
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
حامد جان من امروز وارد شدم! نظرت چیه؟! تارگتش چنده؟:-/
سلام
رامین جان قیمت فاسمین الان بعد از افزایش سرمایه ای که اعلام کرد در بالاترین حد خودشه
منتهی از انجایی که کروی قصد اعمال افزایش سرمایه رو داره این میتونه به نوعی اقبال رو به سمت این گروه بکشونه ، اگه همین صف خرید برای کروی چند روزی پابرجا بمونه و معاملات مثبتی رو انجام بده فاسمین تا 800 مشکلی نداره ولی اگه صف کروی بریزه و بعد منفی بشه امکان اینکه فاسمین بالافاصله صف فروش بشه وجود داره
البته با اخباری که پیرامون شرکتهای رویی هستش بعیده که چنین اتفاقی بیافته و تصور من اینکه فاسمین بتونه به حوالی محدوده های 790- 800 برسه ولی با این حال باید محتاط بود
سلام
رامین جان قیمت فاسمین الان بعد از افزایش سرمایه ای که اعلام کرد در بالاترین حد خودشه
منتهی از انجایی که کروی قصد اعمال افزایش سرمایه رو داره این میتونه به نوعی اقبال رو به سمت این گروه بکشونه ، اگه همین صف خرید برای کروی چند روزی پابرجا بمونه و معاملات مثبتی رو انجام بده فاسمین تا 800 مشکلی نداره ولی اگه صف کروی بریزه و بعد منفی بشه امکان اینکه فاسمین بالافاصله صف فروش بشه وجود داره
البته با اخباری که پیرامون شرکتهای رویی هستش بعیده که چنین اتفاقی بیافته و تصور من اینکه فاسمین بتونه به حوالی محدوده های 790- 800 برسه ولی با این حال باید محتاط بود
ممنون حامد جان پس چشم از کروی بر نمی دارم:D راستی حامد جان این رامین کیه؟!!! :p
خوب خدارو شکر پس از پس زدن قیمت توسطه مقاومته 750 سهم دوباره روحمایته 733 برگشت به سمته بالا..فعلا رومقاومت داره مقاومت میکنه باید رو این قیمت صفه سنگینی بزارن..اگه فردا و پس فردا هم فالسیمین صف باشه و بالای 750 معامله بشه خطه روندو به سمته بالا هحکم میشکونه که با توجه به دلارو گروه روی دور از انتظار نیست
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر