کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مهمترین مقاومت سر راه سهم،پیک مرداد ماه 99 هست ( 2562 تومان با سرمایه کنونی )
اگر سهم موفق بشه که این مقاومت بسیار مهم رو با حجم خوب رد کنه،تارگت بلند مدتی سهم 4000 تومان خواهد بود
شرایط بنیادی فوق العاده شرکت و کاهش شدید ذخیره روی جهانی،مهر تاییدی بر تحقق این مورد خواهد بود
در مجموع فقط باید صبور بود و چند ماه سهامداری کرد
همیشه سیکلهای بلند مدت معاملاتی تکرار شده
به شخصه فاسمین رو گذاشتم برای بخش بلندمدت سبد و کاری هم با نوسانش ندارم چون معتقدم که دوران طلایی فاسمین در سالهای 84 و 85 تکرار خواهد شد
اون زمان کاما و فرآور بهترین بودند و فاسمین انتخاب سوم من بود
ولی امروز فاسمین نخستین انتخابم هست
در هر حال بازار خواهی نخواهی به سمت سهام این گروه هجوم خواهد آورد،ولی تا اون زمان نیاز به صبر هست
تابستان بسیار پر باری رو برای روی جهانی پیش بینی میکنم ( به شرط تثبیت بالای سطح مقاومتی و بسیار مهم 4700 - 4600 دلار )
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
داشتم گزارشهای کالسیمین رو بررسی میکردم
به نکته جالبی برخوردم که خواستم با شما دوستان گرامی هم به اشتراک بگذارم
همون طور که در گذشته هم نوشتم،اصل محصول تولیدی و فروش شرکت برمیگرده به شمش روی
در حال حاضر آماری از فروش صادراتی شرکت در سال جدید ندارم و برای همین ازش صرف نظر میکنیم
اما نکته مهم و جالب در مورد فروش شمش روی داخلی هست
از دو دیدگاه به فروش 2 ماهه سال 1401 نگاه میکنیم
اگر تناژ فروش شمش روی داخلی رو بررسی کنیم،میبینیم که فروش فروردین و اردیبهشت سال 1401 بیش از فروش داخلی 6 ماهه نخست سال 1400 هست
اما اگر مبلغ کل فروش شمش روی داخلی رو بررسی کنیم،میبینیم که فروش فروردین و اردیبهشت سال 1401 بیش از فروش داخلی شرکت تا پایان آبان 1400 هست
یادآور میشم که حدود 73% از وزن کل فروش داخلی شرکت و حدود 24% از وزن کل فروش شرکت،مربوط به فروش شمش روی داخلی میشه و فاکتور بسیار مهمی در صورتهای مالی کالسیمین هست
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
مهمترین مقاومت سر راه سهم،پیک مرداد ماه 99 هست ( 2562 تومان با سرمایه کنونی )
اگر سهم موفق بشه که این مقاومت بسیار مهم رو با حجم خوب رد کنه،تارگت بلند مدتی سهم 4000 تومان خواهد بود
شرایط بنیادی فوق العاده شرکت و کاهش شدید ذخیره روی جهانی،مهر تاییدی بر تحقق این مورد خواهد بود
در مجموع فقط باید صبور بود و چند ماه سهامداری کرد
همیشه سیکلهای بلند مدت معاملاتی تکرار شده
به شخصه فاسمین رو گذاشتم برای بخش بلندمدت سبد و کاری هم با نوسانش ندارم چون معتقدم که دوران طلایی فاسمین در سالهای 84 و 85 تکرار خواهد شد
اون زمان کاما و فرآور بهترین بودند و فاسمین انتخاب سوم من بود
ولی امروز فاسمین نخستین انتخابم هست
در هر حال بازار خواهی نخواهی به سمت سهام این گروه هجوم خواهد آورد،ولی تا اون زمان نیاز به صبر هست
تابستان بسیار پر باری رو برای روی جهانی پیش بینی میکنم ( به شرط تثبیت بالای سطح مقاومتی و بسیار مهم 4700 - 4600 دلار )
عرض ادب
جناب بهنام اگر منظور جنابعالی از سالهای 84 و 85 رشد قیمت سهام در آن بازه یک ساله است که رشد خاصی نداشته ولی اگر از نظر موقعیت سهم در موقعیت تکنیکالی است که آن زمان در بالاترین نقطه مکانی کانال خودش قرار داشت که با توجه به موجودی دپو و قیمتهای جهانی و کاهش LME حال حاضر فکر میکنم منظور جنابعالی رسیدن قیمت سهم به آن موقعیت مکانی در نمودار باشه.
البته در گروه روی از شب عید تا کنون بیشترین بازدهی بر خلاف قیاس نسبت به فاسمین از آن کبافق بوده،یعنی حدود 90 درصد که این اختلاف باید در بازه سریعتر جبران بشه.
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عرض ادب
جناب بهنام اگر منظور جنابعالی از سالهای 84 و 85 رشد قیمت سهام در آن بازه یک ساله است که رشد خاصی نداشته ولی اگر از نظر موقعیت سهم در موقعیت تکنیکالی است که آن زمان در بالاترین نقطه مکانی کانال خودش قرار داشت که با توجه به موجودی دپو و قیمتهای جهانی و کاهش LME حال حاضر فکر میکنم منظور جنابعالی رسیدن قیمت سهم به آن موقعیت مکانی در نمودار باشه.
البته در گروه روی از شب عید تا کنون بیشترین بازدهی بر خلاف قیاس نسبت به فاسمین از آن کبافق بوده،یعنی حدود 90 درصد که این اختلاف باید در بازه سریعتر جبران بشه.
ارادت
درود بر دوست قدیمی و بزرگوار،جناب بیکرانه
در بازه زمانی آبان 84 تا مرداد 85 فاسمین از حوالی 1300 به 3500 رسید و سود مجمع هم داد ( همچین کم هم نبوده )
همون طور که در پست قبلی نوشتم،اون زمان آس های این گروه کاما و فرآور بودن
کاما از زیر 500 تا 7800 رفت و سود مجمع داد
فرآور هم از حوالی 800 تا 7500 رفت و 500 هم سود مجمع داد
و خب بازدهی فاسمین خیلی کمتر بود
هدف بحث تکرار سیکلهای بلند مدت صعودی بود
اما کالسیمین امروز از نظر من آس گروه هست
اجازه بدین گزارش عملکرد اردیبهشت و گزارش 3 ماهه بیاد تا اعداد و ارقام خودشون گویا باشند
طبق گزارش 9 ماهه،فاسمین 344 تومان سود انباشته به ازای هر سهم داشته
با توجه به عملکرد فوق العاده سه ماهه چهارم سال 1400 و انتظار سود 350 تومانی،سود انباشته هر سهم در گزارش 12 ماهه به حوالی 490 تومان میرسه
سود تقسیمی مجمع پیش رو میتونه در بازه 150 تا 200 تومان باشه
اگر پرش رو هم بگیریم و 200 تومان تقسیم بشه،باز 290 تومان سود انباشته باقی خواهد ماند و مدیریت شرکت،با خیال راحت میتونه 100% افزایش سرمایه از سود انباشته بده
طبق گزارش 9 ماهه سال 1400 شرکت 2047 میلیارد تومان کالای ساخته شده در انبار داره که با هزینه به مراتب کمتر نسبت به امروز تولید شده و حاشیه سود بالاتری رو عاید شرکت میکنه
شرکت در 6 ماهه ابتدایی پارسال 1215 ریال سود ساخته و من انتظار دارم که امسال شرکت همچین سودی رو در گزارش 3 ماهه اعلام کنه ( تقریبی )
موجودی روی جهانی به کمترین میزان خودش از مارس 2020 تاکنون رسیده و رشد قیمت این فلز در آینده نزدیک حتمی خواهد بود
در صورت شکسته شدن سقف تاریخی 16-15 ساله روی جهانی،این فلز وارد روند شارپ صعودی میشه و قیمتهای بسیار بالایی رو تجربه میکنه ( اینجاست که دوران طلایی سهام رویی تکرار خواهد شد )
این سهم ارزش سهامداری داره
در مورد کبافق هم باید بگم شرکت کوچیکی هست و دلیل رشد شارپش این بوده که شرکت در عمل تعطیل بوده و دوباره شروع به فعالیت و تولید کرده
یک زمانی در صدرا همراه بودیم و خب 100 درصد یادتون هست
صدرا سهمی بود با هزار و یک اما و اگر که اگر فلان میشد بهمان میشد و همه اش پر بود از وعده های سرخرمن ( هنوزش هم همینه و داستان ادامه داره )
آخرش هم دیدیم که هیچی نشد و سهم به فنا رفت
ولی کالسیمین داره کارش رو به بهترین شکل انجام میده و پتانسیلهاش مانند روز روشنه
حالا ممکنه فلان سهم 4 برابر بشه،ولی کاسیمین فقط 2 برابر بشه
اشکال نداره،تجربه بهم ثابت کرده که گرفتن رشد 100 درصدی و مطمین،بهتر از رفتن به دنبال سودهای رویا پردازانه هست
وقتی میشه درست بازی کنیم و ببریم،چرا قماری کنیم که تهش معلوم نباشه ؟؟!!
(کوروش بزرگ)
سلام
هم روی جهانی خوب جهش داشت و هم گزارش فاسمین عالیه و هم دپوی محصولات شگرفه و هم تقسیم سود امسال طبق سیاست جدید مدیریت عالیه و هم افزایش سرمایه عالی از جایزه و هم سهم در کف کانال خوابیده
منتظر در رفتن این فنر باشید
کسی که این سهم را با این همه آیتم مثبت بفروشد مخصوصا اکنون که فصل عالی فاسمین است بایستی یک بازنگری در سهامداری بورس داشته باشه ..در غیر این صورت طرف آدم سالمی از نظر روحی روانی نیست
حاضرم قسم بخورم حقوقی فروشنده داره کد میزنه برای دادن سهم به کد دیگرش و میداند سهم چه الماسی است چون اگر این کار را نمیکرد سهم 3000 تومان را رد کرده بود
نظر