امروز وشنبه اخرین فرصت خرید
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
به نظرتون تا کی باید شاهد این قیمتهای مزخرف و اعصابخرد کن باشیم.
سهام ........ با ابنکه تازه از مجمع در اومده و 35 تومن سود برای سال اینده پیشبینی کرده 1100 تومن صف خریده.
اون وقت فاسمین با این وضعیت قیمت جهانی و دلار 1260 تومنی باید قیمتش این باشه!!!!!!!!!!!!
خسته شدم..........خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
بچه ها تو گزارش 9 ماهه فاسمین.موجودی اماده برای فروش با مقدار تولید و مقدار فروش نمیخونه!!
کسی میتونه علتشو توضیح بده؟
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبچه ها تو گزارش 9 ماهه فاسمین.موجودی اماده برای فروش با مقدار تولید و مقدار فروش نمیخونه!!
کسی میتونه علتشو توضیح بده؟از اونجایی که موجودی اماده برای فروش انتهای سال 89 را با مقدار تولید 9 ماهه امسال جمع میکنم . عددهای حاصل شده با موجودی اماده برای فروش 9 ماهه مغایرت داره.در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاز چه لحاظ با هم نميخونه سينا جان؟
ایا فاسمین کارمزدی هم تولید میکنه؟
نظر
-
اینا کی هستن که نمیزارن قیمت سهم بالا بره؟حقوقی؟خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
شركت 385000 تن توليد داشته تو 9 ماهه اما اگه دقت كنيد فروشش تو 9 ماهه 447000 تن بوده كه مشخصه 62000 تن از موجودي آماده براي فروش برداشت كرده و فروخته.....نميدونم منظورتونو متوجه شدم يا نه...علت اين مغايرتا اينه كه تو دوره هاي مختلف از موجودي آماده براي فروش استفاده ميكنن.....منظورتونو از كارمزدي متوجه نشدمدر اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاز اونجایی که موجودی اماده برای فروش انتهای سال 89 را با مقدار تولید 9 ماهه امسال جمع میکنم . عددهای حاصل شده با موجودی اماده برای فروش 9 ماهه مغایرت داره.
ایا فاسمین کارمزدی هم تولید میکنه؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
این تاپیک چرا اینقدر ساکت و بدون پست شده؟
فاسمین که دیگه ما رو بیچاره کرده.حداقل بچه های فروم یه روحیه ای به ما بدن...خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
155 تومن اختلاف قیمت فاسمین و حق تقدمش...
این واقعا بی انصافیه!!!!!!!!
X-( >:p :-?خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر

نظر