سوالات و تبادل نظر >>> FaRsHiD.U

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamzeh
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 397

پاسخ : سوالات و تبادل نظر >>> FaRsHiD.U

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post
    سلام ارادتمند
    بله از حدود ٢٥٤ ميتواند برگردد اما
    هم شاخص و هم خودرو ٢ سناريو پيش رو دارند
    دقيقا ١ ماه ديگر در چنين روزهايي يك ماژور خواهيم داشت حدس من اين است كه سقف باشد ، يعني از ٢-٣ روز اول هفته شاهد رشد شاخص بمدت ١ ماه و تا عدد ٧٢٠٠٠-٧٣٠٠٠ خواهيم بود اگر چنين اتفاقي بيافتد خودرو هم ميتواند رشد خوبي داشته باشد
    سناريوي بعدي كه اكثر تحليل گران تكنيكي انتظار چنين چيزي را دارند نزول فرسايشي تا ١ ماه اينده است، حتي در اين حالت نيز احتمالا شاهد ٧-١٠ روز شاخص مثبت خواهيم بود در اينصورت خودرو نيز نهايت تا سقف اخر رشد خواهد داشت.
    سلام آقا فرشید
    من فکر میکنم رشد پایدار بازار از حدود اواسط شهریورماه شروع بشه ، چون تکنیکالی هنوز خیلی از سهم ها جا برای افت دارن( البته حدود 5 تا 10 درصد نهایتا) و همچنین بازار برای رشد یک بهانه میخواد و این بهانه ، تایید توافق هسته ای در کنگره آمریکا میتونه باشه که موعد نهایی اون 26 شهریور هست که طبق معمول بازار از قبل به استقبال خواهد رفت .
    توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• zizo
      عضو عادی
      • Jul 2014
      • 48

فرشیدجان بنظرت حرکتی که در چندروز اخیر در هپکو شروع شده آیا ادامه دار است و به سمت سقف قبلی میباشد یا مقطعی است وباید الان خروج کرد؟

نظر

• hamzeh
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 397

آقافرشید من خپارس رو اینجوری میبینم :
        14 سپتامبر (که میشه دقیقا یک ماه دیگه) یک کف محکم از لحاظ زمانی میتونه باشه (همپوشانی 100درصد ابزار TCRو ATP زمانی) و از نظر قیمتی : 83 تومان (همپوشانی100درصد ابزارAPP و 78درصد ابزار RETقیمتی)هست .
        پس در نتیجه قیمت 83 تومان یک کف محکم قیمتی و حول و حوش 14 سپتامبر یک کف محکم زمانی هست .و احتمالا رشد پایدار در این سهم با هدف سقف کانال در این بازه زمانی و قیمتی شروع خواهد شد .
        با توجه به نحلیل های شما در مورد این سهم ، نظر شما در این باره چیست ؟
        آخرین ویرایش توسط hamzeh؛ 2015/08/13, 13:40.

نظر

• hamzeh
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 397

وخارزم :
          کف سهم به لحاظ زمانی حول و حوش 8سپتامبر و به لحاظ قیمتی حدود 127 تا 130 تومان هست که با کف کانال هم همپوشانی داره .
          من فکر میکنم رشد پایدار با هدف سقف کانال از این زون قیمتی و زمانی شروع بشه و هر رشدی قبل از اون صرفا یک نوسان کوتاه مدت هست .
          آقا فرشید نظر شما چیست ؟

نظر

• hamzeh
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 397

شاخص کل :
            شاخص کل حدود 2000 تا 2500 واحد جا برای اصلاح داریم تا به کف مثلث برسیم .
            آقافرشید من به عنوان نمونه ،نمودار دو سهم خپارس و وخارزم رو گذاشتم و اگه بقیه سهمهای لیدر این روزهای بازار که از گروه خودرویی و بانکی هستند رو بررسی کنیم ،کف اکثر سهمها به لحاظ زمانی حدود اواسط شهریور ماه تشکیل خواهد شد و به لحاظ قیمتی البته خیلی با کف فاصله نداریم (نهایت حدود 5 تا 10 درصد دیگه ) و با توجه به اینکه تو اون بازه زمانی میرسیم به ضرب العجل قبل از تایید توافق هسته ای در کنگره ، شاید بازار به احتمال تایید این توافق ، به استقبال بره و یه رشد 20 تا 30 درصدی تو اکثر سهمهای بازار شاهد باشیم .(البته یه نوسان رو به بالا در حدود 10 درصد به قول خودتون ممکنه داشته باشیم تو هفته آینده ، منظور من رشد پایدار هست که از اواسط شهریور هست )
            البته این نظر شخصی من هست که قطعا خالی از اشتباه نمیتونه باشه .
            البته اینم بگم من در حال یادگبری و آموزش هستم و هدفم از قرار دادن نمودارها بیشتر استفاده از دانش و تجربه اساتیدی مثل شما هست و هیچ قصد و نیت دیگه ای ندارم .
            ممنون میشم در این راه ما رو کمک کنید و در باره خط خطیهای بنده اظهار نظر بفرمایید .
            ممنون .
            آخرین ویرایش توسط hamzeh؛ 2015/08/13, 14:42.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 839

در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post
              14 سپتامبر (که میشه دقیقا یک ماه دیگه) یک کف محکم از لحاظ زمانی میتونه باشه (همپوشانی 100درصد ابزار TCRو ATP زمانی) و از نظر قیمتی : 83 تومان (همپوشانی100درصد ابزارAPP و 78درصد ابزار RETقیمتی)هست .
              پس در نتیجه قیمت 83 تومان یک کف محکم قیمتی و حول و حوش 14 سپتامبر یک کف محکم زمانی هست .و احتمالا رشد پایدار در این سهم با هدف سقف کانال در این بازه زمانی و قیمتی شروع خواهد شد .
              حمزه جان تحلیل شما با تحلیل آقا فرشید یکی هست.
              نمودار ایشون هم همونی هست که شما کشیدین و همین هدف 83 تومن
              ولی الان قیمت 90 هست و تا 83 تومن همش 7 تومن اختلاف هست و بازه زمانی 1 ماهه. قطعا یه صعود حداقل 10 درصدی باید باشه تا بعدش ریزش تا 83 تومن تا زمان هم پر بشه

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

جناب فرشید...و سایر دوستانی که تبحر در تکنیکال دارید....ممنون میشم....بدونم که چه مقدار در خرید..و...فروش تکیه رو تکنیکال دارید..............بنده تقریبا به این فرم تو خرید فروش هام پایبندم....20 درصد تکنیکال...50 درصد مرور چند روز اخیر معاملات...وجریان نقدینگی.....و قدرت خریدار و فروشنده........20 درصد جو گروه...و...بازار...در شرایطی که متعادل باشه بازار ... 10 درصد فاند..........البته تو 2 سال اخیر................هر کجاش به نظر دوستان اصولی نیست...ممنون میشم راهنمایی کنند..............البته تو سهم های تجدید دارایی ....فقط سهامداری تا روز موعود....معمولا کم پیش میاد تو پرتفو سهمی بالای 20 درصد باشه...........سرمایه هم....زیر 1 میلیارده مثله اکثریت دوستان
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• tazevared5
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 191

سلام لطفا ثامان را بررسی کنید آیا الگوی سقف دوقلو شکل گرفته ممنون میشم نمودار تحلیلی اراعه کنید
                  آخرین ویرایش توسط tazevared5؛ 2015/08/13, 17:57.

نظر

• hamzeh
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 397

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                    حمزه جان تحلیل شما با تحلیل آقا فرشید یکی هست.
                    نمودار ایشون هم همونی هست که شما کشیدین و همین هدف 83 تومن
                    ولی الان قیمت 90 هست و تا 83 تومن همش 7 تومن اختلاف هست و بازه زمانی 1 ماهه. قطعا یه صعود حداقل 10 درصدی باید باشه تا بعدش ریزش تا 83 تومن تا زمان هم پر بشه
                    من هم گفتم با یه رشد ده درصدی که احتمال هم داره اتفاق بیفته موافقم ولی منظور من رشد پایدار (مثلا برای همین خپارس تا سقف کانال ) هست که برای اون رشد اختمالا باید یه سهمی مثل خپارس قیمت 83 تومان رو ببینه و این ظرف زمانی حدودا یک ماهه هم پربشه !

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

فرشید حان اگه امکانش هست تحلیل وبملت رو بروز کنید.

نظر

• لوئیز
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 81

سلام آقا فرشید
                        من فکر میکنم رشد پایدار بازار از حدود اواسط شهریورماه شروع بشه ، چون تکنیکالی هنوز خیلی از سهم ها جا برای افت دارن( البته حدود 5 تا 10 درصد نهایتا) و همچنین بازار برای رشد یک بهانه میخواد و این بهانه ، تایید توافق هسته ای در کنگره آمریکا میتونه باشه که موعد نهایی اون 26 شهریور هست که طبق معمول بازار از قبل به استقبال خواهد رفت .
                        سلام آقا حمزه من هم با نظر شما موافقم ولی تا 26 شهریور یک ماه مونده معمولا یک ماه قبل بازار شروع به رشد میکنه

نظر

• ايساتيس
                          عضو جدید
                          • Dec 2013
                          • 14

سلام آقا فرشید.چند تا سوال داشتم.
                          1-کلمه ماژور یعنی چه؟
                          2-در پست 2226 در نمودار ولصنم دوتا خط آبی عمودی کم وپررنگ با تاریخ های 13 و18 آگوست دیده میشه .این دوخط در بعضی از نمودار ها دیده میشه آیا این دوخط فاصله زمانی خرید سهم رو نشون میده؟
                          3-نمودار خاذین را اگر امکان داره یه توضیح مختصر بدین .

نظر

• farshidu
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Apr 2014
                            • 2222

در اصل توسط sepid85 پست شده است View Post
                            سلام فرشید
                            سلام

در اصل توسط malek39 پست شده است View Post
                            سلام و صبح بخیر آقا فرشید آخرین پست درمورد وساپا پست شماره 2011 مورخ95/05/03بوده که احتمالانیاز به روز شدن داره ممنونم

تحلیل همچنان معتبر است. شرطش شکست 100 تومان است . ممکنه از حدود 100-102 یک رشد داشته باشد.

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                            فرشید عزیز وملت را بررسی انجام می دید
                            تحلیلش را دارم تا 1 ساعت دیگر حتما

در اصل توسط H.Ahadi پست شده است View Post
                            جناب آقا فرشيد ثشرق و زحمت ميكشيد بررسي كنيد من 212 خريدم افزايش هم خورده ميخوام ردش كنم چون پول لازمم زياد فرصت ندارم.
                            سپاسگزارم
                            با حد ضرر 132 اگر نگه دارید احتمالا طی چند روز آتی یک رشدی دارد.

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
                            لطفا سهم شدوص را بررسی کنید ممنون
                            برای خرید مناسب هست یا میره زیر 200

هدف آخر نزولی 165-180 هست اما احتمال دارد قبل از آن یک رشدی بکند به شرطی که 205 را نشکند. شکست 205 مساوی نزول تا هدف ذکر شده.

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                            ثشرق و وساپا را تحلیلی همراه با توضیح ارائه بدهید بسیار ممنون میشوم

ثشرق را کار نکردم در همین حد که به دوست گرامی عرض کردم. وساپا هم تحلیلش در تاپیک هست تحلیل همچنان معتبر است. شرطش شکست 100 تومان است . ممکنه از حدود 100-102 یک رشد داشته باشد.
                            Trade Mindfully

نظر

• فرشته کوچک
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 54

آقا فرشید گل تشکر بابت پاسخ گویی،بانک دی سقف اش کجاست؟

نظر

• farshidu
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Apr 2014
                                • 2222

سلام آقا فرشید

وخارزم :
                                کف سهم به لحاظ زمانی حول و حوش 8سپتامبر و به لحاظ قیمتی حدود 127 تا 130 تومان هست که با کف کانال هم همپوشانی داره .
                                من فکر میکنم رشد پایدار با هدف سقف کانال از این زون قیمتی و زمانی شروع بشه و هر رشدی قبل از اون صرفا یک نوسان کوتاه مدت هست .
                                آقا فرشید نظر شما چیست ؟

شاخص کل :
                                شاخص کل حدود 2000 تا 2500 واحد جا برای اصلاح داریم تا به کف مثلث برسیم .
                                آقافرشید من به عنوان نمونه ،نمودار دو سهم خپارس و وخارزم رو گذاشتم و اگه بقیه سهمهای لیدر این روزهای بازار که از گروه خودرویی و بانکی هستند رو بررسی کنیم ،کف اکثر سهمها به لحاظ زمانی حدود اواسط شهریور ماه تشکیل خواهد شد و به لحاظ قیمتی البته خیلی با کف فاصله نداریم (نهایت حدود 5 تا 10 درصد دیگه ) و با توجه به اینکه تو اون بازه زمانی میرسیم به ضرب العجل قبل از تایید توافق هسته ای در کنگره ، شاید بازار به احتمال تایید این توافق ، به استقبال بره و یه رشد 20 تا 30 درصدی تو اکثر سهمهای بازار شاهد باشیم .(البته یه نوسان رو به بالا در حدود 10 درصد به قول خودتون ممکنه داشته باشیم تو هفته آینده ، منظور من رشد پایدار هست که از اواسط شهریور هست )
                                البته این نظر شخصی من هست که قطعا خالی از اشتباه نمیتونه باشه .
                                البته اینم بگم من در حال یادگبری و آموزش هستم و هدفم از قرار دادن نمودارها بیشتر استفاده از دانش و تجربه اساتیدی مثل شما هست و هیچ قصد و نیت دیگه ای ندارم .
                                ممنون میشم در این راه ما رو کمک کنید و در باره خط خطیهای بنده اظهار نظر بفرمایید .
                                ممنون .

و شاید سقف

سلام
                                تمام تحلیل ها بسیار عالی
                                اکثر تحلیل گران تکنیکی با شما هم نظر هستند یک سناریو این هست که یک نوسان رو به بالا و سپس ریزش مجدد تا زمان اعلام نظر کنگره
                                اما آیا کنگره توافق را تایید می کند؟
                                آیا بازار به استقبال آن تاریخ نخواهد رفت؟
                                یک جمله می گویم که ممکن است غلط باشد و فقط نظر شخصی هست: بنظر من نیمه سپتامبر زمان نقد شدن هست
                                شرطش هم رشد بازار از 2 شنبه 3 شنیه تا آن تاریخ است و احتمال شاخص 72-73 هزار
                                اواسط هفته شاید بهتر و مطمئنتر بشود نظر داد.
                                اگر این سناریو رخ دهد رشد بازار احتمالا از ابان یا آذر باشد.
                                Trade Mindfully

نظر

در حال کار...
                                X