"اثرات اجراي برجام در صنعت ،پترو ، معدن و... "

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاظمی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 331

"اثرات اجراي برجام در صنعت ،پترو ، معدن و... "

با سلام واحترام

با توجه به اینکه در روزهای آخر بررسی برجام در قوای قانون گذاری آمریکا وایران هستیم و امیدواری به تصویب و اجرای برجام زیاد شده ،برای همین ایجاد تایپیکی با عنوان "اثرات اجراي برجام در صنعت ،پترو ، معدن و... "رو لازم دیدم.
    از همه ی دوستانم تقاضا می کنم اگه مطلبی یا نظری در رابطه با موضوع بالا دارن در این تایپیک قرار بدهند تا راه برای سرمایه گذاری با ریسک کمتر و سود بیشتر در شرکتهای ذینفع فراهم بشه - به خصوص برای دوستانی که تفکرات میان مدت و بلند مدت دارند ....
    تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
  • کاظمی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 331

پاسخ : "اثرات اجراي برجام در صنعت ،پترو ، معدن و... "

بخش صنعت
    -------------

با فرض نبود كاستيهاي سياستي، اولين و مهمترين اثرات اجراي برجام در بخش بهبود عملكرد اعتبارات اسنادي -ال سي-، افزايش واردات كالاهاي سرمايه اي و در نهايت افزايش سرمايه گذاري صنعتي ظاهر خواهد شد. همچنين با كاهش هزينه هاي مبادله واحدهاي توليدي، سودآوري شركتهاي توليدي افزايش يافته و با كاهش قيمت تمام شده اين واحدها، ميزان رقابت پذيري محصولات توليد به مراتب افزايش پيدا خواهد كرد. همچنين علاوه بر تقويت سرمايه گذاريهاي داخلي، امكان شكلگيري سرمايه گذاريهاي مشترك به خصوص در صنعت خودرو بسيار محتمل است.

نظر

• کاظمی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 331

بخش پتروشيمي
      ------------------

افزايش درآمدهاي صادراتي، كاهش قيمت تمام شده و افزايش سودآوري در نتيجه كاهش هزينه هاي مبادله اي، افزايش سهم 11 تا 15 درصدي صنعت پتروشيمي ايران در بازارهاي اروپايي، در حالت كلي قابل حصول خواهد بود. مهمترين اثرات اجراي برجام و لغو تحريمها برصنعت پتروشيمي با فرض رعايت الزامات مورد نياز؛ مشتمل بر تكميل طرحهاي نيمه تمام پتروشيمي در قالب فاينانس و سرمايه گذاري مشترك و... دسترسي سريع و ارزان به تجهيزات كليدي و دانش فني مورد نياز به خصوص دستيابي به دانش فني تبديل متانول به پروپيلن - MTP - و تأمين كاتاليستهاي ضروري خواهد بود.

نظر

• کاظمی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 331

بخش معدن
        -------------

اثرات برجام بيشتر در صنايع مس و افزايش سودآوري اين شركتها و فراهم شدن امكان خريد تجهيزات مورد نياز بخش معدن و رفع موانع تكنولوژيكي در بخش اكتشاف، استخراج و فرآوري مواد معدني، قابل بروز خواهد بود.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام

بانک ها
          ==========

1- اگر هر شرکتی در هر صنعتی بتواند رشد کند این به معنی رشد بانک خواهد بود. چرا که وام های بیشتر خواهند گرفت و بهتر آن وام ها را بازپرداخت خواهند کرد.
          2- همین طور اگر قرار باشد مراودات اقتصادی شرکت ها بیشتر شود، این مراودات بیشتر به منزله ی کارمزد های بیشتر نقل و انتقال و همین طور مقادیر بیشتر سپرده ها خواهد بود. برای همین بانک ها مقدار بیشتری پول را به طور میانگین در سپرده های خود شاهد خواهند بود.
          3- برخی بانک ها شعب خارجی دارند که در حال حاضر تعطیل است و در پساتحریم می توانند به فعالیت خود ادامه دهند و سودآور باشند.
          4- برخی بانک های خارجی قصد تاسیس شعبه در ایران را دارند (یا به صورت شعب مستقل یا شعب مشترک) که این موضوع به همکاری بیشتر بین بانک های ایرانی و خارجی می انجامد و در نتیجه در بانک ها هم میزان فعالیت های اقتصادی شان بیشتر می شود و هم فرصتی در اختیار بانک ها قرار می گیرد تا سامانه های مدیریتی خودشان را بهینه کنند.
          5- وضع دولت و بانک مرکزی (به واسطه دریافت پول های بلوکه شده و پول فروش نفت بیشتر) بهتر خواهد شد و می تواند بدهی خودش را به بانک ها بپردازد.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کاظمی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 331

سلام - در این قسمت نگاهی کلی به اثر لغو تحریم های اروپا و آمریکا- به صورت مجزا -بر بخش های مختلف اقتصاد ایران خواهیم انداخت تا در آینده راحت تر بتونیم به بررسی وتحلیل اثرات اجرای برجام بپردازیم:خب از اونجایی که لغو تحریم های اتحادیه اروپا به دلیل سابقه مراودات بیشتر با ایران از اثر گزاری بیشتری نسبت به آمریکایی ها در اقتصاد کشور برخورداره بنابراین ابتدا به اروپا می پردازیم.

تحريمهاي اقتصادي و مالي اتحاديه اروپا
            -----------------------------------------

لغو تحريمهاي مربوط به امور مالي، بانكداري و بيمه
            -----------------------------------------------------

- نقل و انتقال منابع مالي بين اشخاص حقيقي، حقوقي يا نهادهاي اروپايي ازجمله مؤسسات مالي و اعتباري اتحاديه اروپايي با طرفهاي مقابل ايراني بدون الزام به اخذ مجوز يا اعلام.
            - افتتاح شعب بانكي، شركتهاي تابعه يا دفاتر نمايندگي بانكهاي ايراني در دولتهاي عضو اتحاديه.
            - ايجاد مشاركتهاي جديد در قالب سرمايه گذاري مشترك ، تحصيل منافع مالكانه يا ايجاد روابط كارگزاري بانكي بين بانكهاي ايراني با بانكهاي اتحاديه اروپا، افتتاح دفاتر نمايندگي، شركتهاي تابعه، مشاركت يا افتتاح حسابهاي بانكي توسط اشخاص اروپايي در ايران.
            - ارائه خدمات بيمه اي و بيمه اتكايي به ايران يا دولت ايران، اشخاص حقيقي، حقوقي يا نهادهاي ايراني يا اشخاصي كه به نمايندگي يا تحت كنترل آنها اقدام مينمايند.
            - ارائه خدمات تخصصي پيام رساني -سوئيف- به اشخاص حقيقي يا حقوقي، نهادها يا افراد ايراني.
            -تعهد دولت هاي عضو اتحاديه اروپا مبني بر ارائه حمايتهاي مالي در جهت تجارت با ايران ازجمله اعطاي اعتبارات صادراتي، بيمه صادرات و تعهد پرداخت براي وام بلاعوض، كمكهاي مالي و وامهاي ترجيحي به طرفهاي تجاري ايران.

منبع: مرکز پژوهش های مجلس
            آخرین ویرایش توسط کاظمی؛ 2015/09/14, 23:53.

نظر

• کاظمی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 331

لغو تحريمهاي بخشهاي نفت، گاز و پتروشيمي
              -------------------------------------------------

-واردات و خريد فرآورده هاي پتروشيمي ايران و تأمين تسهيلات اعتباري مربوطه.
              - فروش، عرضه يا نقل و انتقال تجهيزات يا فناوري، كمك فني و آموزشي مورد استفاده در صنايع پتروشيمي ايران به هر شخص ايراني در داخل يا خارج ايران
              - اعطاي هرگونه وام يا تسهيلات اعتباري به هر شخص ايراني كه در بخش پتروشيمي در داخل يا خارج ايران فعاليت ميكنند و همچنين اشخاصي كه به سرمايه گذاري در صنعت پتروشيمي و يا سرمايه گذاري مشترك با اشخاص ايراني در ايران اقدام مي كنند.

نظر

• کاظمی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 331

لغو تحريمهاي بخش كشتي سازي و حمل ونقل دريايي
                --------------------------------------------------------

- فروش، تأمين، انتقال يا صادرات تجهيزات و فناوريهاي دريانوردي براي ساخت، تعمير يا نگهداري يا بازسازي كشتي.
                - طراحي، ساخت يا مشاركت در طراحي يا ساخت كشتي هاي باري و نفتكش.
                - تأمين كشتي براي حمل ونقل فرآورده هاي پتروشيمي.

نظر

• کاظمی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 331

لغو تحريمهاي بخش فلزات، طلا و ساير فلزات گرانبها
                  -------------------------------------------------------

-فروش، عرضه، خريد، صادرات، انتقال، حمل ونقل طلا و فلزات گرانبها و الماس و ارائه خدمات واسطه گري، تأمين مالي به دولت ايران، نهادهاي عمومي، شركت و مؤسسات عمومي يا بانك مركزي ايران.
                  -فروش، عرضه، انتقال يا صادرات مستقيم يا غيرمستقيم كليه فلزات ازجمله گرافيت و فلزات خام يا نيمه ساخته همانند آلومينيم و فولاد به هر شخص حقيقي، حقوقي يا نهاد ايراني يا براي استفاده در ايران منطبق با برجام.

نظر

• کاظمی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 331

تحريمهاي اقتصادي و مالي آمریکا
                    -----------------------------------

تعليق تحريمهاي بانكي و مالي
                    ---------------------------------

-انجام فعاليتها شامل عمليات مالي و بانكي با دولت ايران، بانك مركزي و مؤسسات مالي ايراني شامل اعطاي وام، نقل و انتقال، حساب بانكي، سرمايه گذاري، ضمانتنامه، صدور اعتبارات اسنادي (ال سي)،ارائه خدمات پيام رساني تخصصي مالي (سوئيفت).

نظر

• کاظمی
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 331

تعليق تحريمهاي مربوط به بيمه
                      -----------------------------------------------------

-ارائه خدمات مربوط به صدور بيمه نامه و بيمه خوداتكايي.

تعليق تحريمهاي بخشهاي انرژي و پتروشيمي
                      -------------------------------------------------

-خريد، فروش و حمل ونقل فرآوردههاي پتروشيمي
                      -ارائه كمك و سرمايه گذاري ازجمله از طريق مشاركت و ارائه خدمات مالي و فناوري.

تعليق تحريمهاي بخش كشتيراني و حمل ونقل دريايي
                      ---------------------------------------------------------

-بيمه كشتي هاي مورد استفاده براي نقل و انتقال فرآورده هاي پتروشيمي
                      - ارائه خدمات مالي و خدمات مورد استفاده بخش كشتيراني
                      - فروش و اجاره كشتي به ايران.

نظر

• کاظمی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 331

تعليق تحريمهاي طلا و فلزات گرانبها
                        --------------------------------------

-فروش، عرضه، صادرات يا انتقال طلا و ساير فلزات گرانبها به ايران يا از ايران و انجام يا تسهيل نقل و انتقال مالي و ارائه خدمات تأمين امنيت، بيمه و حمل ونقل.
                        -فروش، عرضه يا انتقال گرافيت، فلزات خام يا نيمه ساخته از آلومينيم، فولاد، زغال سنگ و ارائه خدمات مالي، بيمه و حمل ونقل.

تعليق تحريمهاي بخش خودروسازي
                        -------------------------------------

-اجرا يا تسهيل عملياتهاي نقل و انتقال مالي يا ساير معاملات براي فروش، عرضه يا انتقال كالاها و خدمات مورد استفاده در ارتباط با بخش خودروسازي ايران.

نظر

در حال کار...
                        X