گروه سيماني(سغرب-هگمتان-سشرق-سفارس و ......)

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
    با سلام
    در مورد فرا رسیدن زمان رشد سیمانیها با شما هم نظرم , گمانم سیمانیها 2ماه پیش , موج 3 رو تموم کرده باشند و وارد موج 4 شده باشند , الانم باید آخرای موج A از 4 باشند :

حد نهایی اصلاح در موج 4 رو میشه با کانال کشی پیدا کرد:

اما چون موج 2 ساده بوده انتظار هست که موج 4 پیچیده باشه و اصلاح زمانی انجام بده تا اصلاح قیمتی ; پس فردا 20دسامبر موج 4 معادل 50 %موج 2 اصلاح زمانی میکنه و میتونه زمان مناسبی برا برگشت قیمت باشه
    اگه نگاهی به دیگر ابزارهای تکنیکال بیاندازیم میتونیم تاییداتی برا پایان حرکت نزولی قیمت پیدا کنیم :
    _در تایم روزانه در اسیلاتور های MACD و MOMENTUM واگرایی مثبت شکل گرفته و در تایم هفتگی RSI به 50 رسیده
    _این دوتا چنگال هم احتمال نزول بیشتر قیمت رو کاهش میدهند

با تشکر

محسن عزیز واقعا ممنون از تحلیل گروه و شاخص سیمانی ها، واقعا عالی بود دستتون درد نکنه

تو این گروه یه چندتا سهمی مونده بود که اصلاح کنن که تو این چند روزه مقداری اصلاح شدن و سهم های دیر گروه که وضعیت بهتری دارن میل بیشتر برای اصلاح ندارن
    مثل سغرب...سرود..ستران...سبهان..سکرما ...سکرد ...سفارس و...که تقریبا لیدرهای گروه هستن ...

هرچند نمیشه رشدی به مانند گروه کاشی براش متصور بود اما امیدوارم مثل این گروه زیاد اذیتمون نکنه
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

سلام دوستان
      منم امروز خریدم هم از سغرب و هم از سرود بقیش هم که فعلا تو صفیم و ندادن. حیف بود مارو جا بزاره:))
      ///

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

سيمان غرب صف شد كسايي كه از كاشي ها جا موندن اينم اوضاش خوبه شايد گروه بعدي سيمان باشه ها
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

صبح یه 100 هزار تا سرود نسشستیم ببینیم کسی میاد که صف بشه ولی لغو کردیم . حیف شد . البته تو صفیم الان
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

وای خدایا میترسم بهم نرسه این همه گفتیم سیمانییییییییییییییییییییی چه صفی شدن همشون
            ///

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

اونايي كه سيمان غرب زياد دارن تك خوري نكنن ي مقدار بدن تا ما هم خريدامون تكميل شه
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

دمش گرم سرود حجمو داد خوشم اومد :d
                ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                  تبریک به آریو عزیز که پیش بینی بسیار عالی داشتند.....ما هم به تقلید از دوستان سیمانی برداشتیم....مصطفی جان رنج سیمان شرق....شمال....سپاهان....خاش...و خزر کار بچه های اصفهان به رهبری دوستت بودا....چه قدر به من میگفت که فقط منتظر گره سیمان سپاهان باشید و بعد.و......
                  آره مهران اوندفه که باهم بیرون بودیم دقیقا همین گره سپاها رو گفت.

دیروز دیدم تو گره س و پول نداشتم بخرم!!!!!!!!!!!!!

ذنجشم ازش پرسیدم گفت کار من بوده
                  به هر صورت نوش جون تو و امید و بقیه بچه های سایت که هوشمند بودن

من خودم یکم سبجنو داشتم دادم به صف خرید و جاش کپشیر برداشتیم;)
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• rezaafshari110
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 347

سلام
                    آقایون گل مهران و مصطفی و میثم
                    من تا حالا سیمانی نخریدم.امروز که فکر نکنم این ص.خ ها بزارن.
                    لیدراشون کدومان؟برای فردا چی خوبه؟
                    حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                    همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                      سلام
                      آقایون گل مهران و مصطفی و میثم
                      من تا حالا سیمانی نخریدم.امروز که فکر نکنم این ص.خ ها بزارن.
                      لیدراشون کدومان؟برای فردا چی خوبه؟
                      سلام آقا رضای گل....ارادت من به سیمان کرمان...غرب<عشق آریو جان>ثابت شده است...بعد ...شاهرود...هگمتان و به خاطر قیمت نازل شرق و شمال....

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

رضا جان الان که کل گروه شده لیدر!
                        ولی از نظر من : سکرما ، سغرب ، سرود ، سپاها ،سخزر.........آخرش کل گروهو گفتم:d
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

همون هایی که مهران عزیز و مصطفی جان پیشنهاد دادن (-:
                          البته ما بهبهان و بجنورد هم خریدیم به خاظر جو که فعلا خریدمون اشتباه بوده مثل اینکه. نظر من همون سغرب و سروده. سدور هم ما خریدیم البته به خاظر جو گروه کلا جو گیر شدیم :))
                          ///

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

در بین سیمانی ها سغرب سخزر هگمتان و به خصوص سشمال بچه ها این یکی سشمال واقعا قیمتش مفت هستش با تو جه به پی بر ای و بنیادی شرکت این سشمال رو واقعا دریابید
                            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• sirwan
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 330

سمازن هم سیمان حوبیه -سفانو صادرات دارد
                              گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

البته بچه ها اکثر سیمانی ها خوب هستد یعنی هر کدوم یه خصوصیتی دارند مثلا سغرب صادرات قوی داره یا سشمال تنها تولید کننده سیمان رنگی هستش که الانم تو ساختمونهای جدید خیلی کاربرد داره سفارس یا سخزر بود که کوره های نسل جدید داره میسازه خلاصه اکثرشون خوب هستن و از همه مهمتر این که سهامداران حقیقی سیمانی از نسل با تجربه بورس هستند و بسیار منطقی عمل میکنند فقط چون تعداد شرکتهای سیمانی زیاد هستش شاید صف خریدشون به قدرت صف خرید کاشی یا قندیها نباشه اما قطعا اگه امروز یا فردا گیر کسی سهام سیمانی بیاد همه سود میکنیم فقط یادتون باشه سیمانیها مثل قندیها نیستند که اگه چندتاشون صف فروش بشن باز چندتاشون صف خرید باشن سیمانیها اکثرا همه با هم میریزن پس موقع خروج رو با دقت شناسایی کنید البته من از اون نسل با تجربه بورس نیستم اما خوب معمولا در بدترین شرایط هم سیمانی و خودرویی خرید و فروش میکنم عادته دیگه به امید سود کردن همه بچه ها
                                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

در حال کار...
                                X