کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز دماوند رو ریز تر نگاه کردم
فکر نمیکردم زیر 8200 بیاد
به نظرم با یه نوسان رو به بالا تا کف کانال بیاد دوباره البته پایینی نداره
حداکثر حدود 8 کندل دیگه
عجب دعوایی شد در مجمع این حقانی کیه داره با خاک یکسان میکنه همشون رو با بلدوزر رد شد از روی هییت مدیره و رییس و.. آقا بره مجلس رای میدم بره رییس جمهور شه هم بهش رای میدم چهار نفر از این آدمها می خواد ملکت بابا دمت گرم داداش
کلا ۳۸۸ هکتار زمین داره -۱۹۸ هکتار زمین نیروگاه است - که معارش هفته گذشته آمده بود نیروگاه رو خراب کنه /:.negaran.:/- ( یارو عجب تخمی داشته ) -۲۰۰ هکتار هم رفع معارض شده از زمینهای نیروگاه دماوند و در سال ۹۹ رای صادر خواهد شد و سند خواهند گرفت ( این زمین در جنب نیروگاه است و غیر از زمین نیروگاه است)
کلا ۳۸۸ هکتار زمین داره -۱۹۸ هکتار زمین نیروگاه است - که معارش هفته گذشته آمده بود نیروگاه رو خراب کنه /:.negaran.:/- ( یارو عجب تخمی داشته ) -۲۰۰ هکتار هم رفع معارض شده از زمینهای نیروگاه دماوند و در سال ۹۹ رای صادر خواهد شد و سند خواهند گرفت ( این زمین در جنب نیروگاه است و غیر از زمین نیروگاه است)
اون زمان که نیروگاه رو میساختیم بهش میگفتیم زمینای رحیمی. خانیه واسه خودش. موقع ساخت هم قشون کشی میکرد باج میگرفت میرفت کنار.
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر