کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بانک دی و سرمایه گذاری بوعلی در حال حمایت سنگین از سهم
صف خرید فردا مبارک سهامداران /:.grlim:./
عـزیز برادر ، کـاش من هم مـانند شـما جـوان بـوذم و خـوش باور بـه این جـماعـت ..
نـه دیروز صف شـد نه امروز ... ولی مطمعن هستم روزی این اتفاق میافته .... امید وار باشید...
دیروز از محل فروش این تحفه ...... قزوین و سرخطی رو مثبت اضافه کردم و امروز رو منفی کفپارس7520 و دسانکو 3350رو ....
هفته دیگه شاید همسنگر شدیم .../:.grlim:./
اگر قیمت الان سهم 78000 ریال باشد با کسر این مبلغ، قیمت هر سهم می شود 43260 ریال.
ای پی اس سال بعد 9477 ریال است. 43260 ریال تقسیم بر 9477 ریال می شود 4.56 یعنی الان نماد دارد با پی بر ای 4.5 معامله می شود (به شرط پرداخت مطالبات و استفاده از انباشته). که به نظر من خوب است. (به خصوص اینکه اعتقاد دارم به تدریج تعدیل مثبت و افزایش نرخ فروش خواهد گرفت)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
اگر قیمت الان سهم 78000 ریال باشد با کسر این مبلغ، قیمت هر سهم می شود 43260 ریال.
ای پی اس سال بعد 9477 ریال است. 43260 ریال تقسیم بر 9477 ریال می شود 4.56 یعنی الان نماد دارد با پی بر ای 4.5 معامله می شود (به شرط پرداخت مطالبات و استفاده از انباشته). که به نظر من خوب است. (به خصوص اینکه اعتقاد دارم به تدریج تعدیل مثبت و افزایش نرخ فروش خواهد گرفت)
با تشکر واقعا تحلیل خوبی کردید بله این سهم ارزندهای است وباید در پرتو داشته باشی واقعا ارزشمند است
دوست عزیز این مطالبات از دولت قاعدتا در اجزای صورتهای مالی که منجر به اون مقدار سود انباشته شده موجود هست دیگه،
پس جمع زدن دوباره اون با سود انباشته درست نیست به نظر من !
دوست عزیز این مطالبات از دولت قاعدتا در اجزای صورتهای مالی که منجر به اون مقدار سود انباشته شده موجود هست دیگه،
پس جمع زدن دوباره اون با سود انباشته درست نیست به نظر من !
نخیر مطالبات در سود انباشته لحاظ نمیشه و در اون دخیل نیست و هر دو جداگانه هستن
شرکتها بخشی از سود خالص خود در پایان سال مالی را به عنوان سود نقدی به سهامداران پرداخت می کنند و بخش دیگری را تحت عنوان سود انباشته در شرکت نگه می دارند که در حساب سود انباشته در قسمت حقوق صاحبان سهام قرار می گیرد که این مبلغ صرف سرمایه گذاری های شرکت می شود.
بنابراین سود انباشته بخشی از سود خالص شرکت است که به سهامداران پرداخت نمی شود و در هر سال با مبالغ انباشته سال های قبل جمع می شود.
نخیر مطالبات در سود انباشته لحاظ نمیشه و در اون دخیل نیست و هر دو جداگانه هستن
شرکتها بخشی از سود خالص خود در پایان سال مالی را به عنوان سود نقدی به سهامداران پرداخت می کنند و بخش دیگری را تحت عنوان سود انباشته در شرکت نگه می دارند که در حساب سود انباشته در قسمت حقوق صاحبان سهام قرار می گیرد که این مبلغ صرف سرمایه گذاری های شرکت می شود.
بنابراین سود انباشته بخشی از سود خالص شرکت است که به سهامداران پرداخت نمی شود و در هر سال با مبالغ انباشته سال های قبل جمع می شود.
مطالبات از دولت بابت چی هست ؟ قطعا یه خدماتی به دولت داده که هنوز بابتش پولی دریافت نکرده، اما در صورتهای مالی که لحاظ میشه این خدمات ارایه شده ! و مبلغش !
مثلا اگر برق فروخته به دولت یا شرکتهای دولتی، مقدار برق فروخته شده و مبلغ اون در صورتهای مالی منعکس میشه ! اما هنوز دریافت نشده !
پس این مطالبات در دل صورتهای مالی موجود هست، که در نهایت در سود شرکت لحاظ شده، چه انباشته چه غیر انباشته !
البته یک بحث دیگری در مورد جریمه برای این مطالبات مطرح هست که بعیده بتونن از دولت جریمه بگیرن !
نظر