دیروزنور150هزارتاقنیشاخریده وهیچ کدام ازعمده هافروشنده نبودند.
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
قنیشا ..تایم هفتگی ...
اگر بتونه بالای 1550 بیاد وتثبیت بشه احتمال زیاد هدف بعدی بالای 2000 واحتمال زیاد 2400 خواهد بود ...در صورت شکست 1550 حد ضرر بزارن دوستان 1550 ..هر چند بارها گفتم کدوم صندیها در صدر لیست خرید هستن ولی خوب قنیشا تکنیکال زیبایی داره ..فقط تکنیکالی اونم بعد شکست 1550 ....امروز هم حقوقی ها بالای 500 تا خرید کردن ...
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقنیشا بالای 1550 اومد ...دوستانی که مایل هستن با حد ضرر 1550 می تونن وارد بشن با هدف بالای 2000...
فعلا زیباترین تکنیکال از ان قنیشا هست ...فقط تکنیکالی هدف سهم بالای 2500...تکنیکالی ..حد ضرر 1550...نمودار سهم در بالا هست ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبه نظرم از هفته بعد دیگه باید منتاظر لیدری قنیشا باشیم ..هر چند قشیر همچنان در صدر هست ولی خوب قزوین به قنیشا داره میرسه ...
فعلا زیباترین تکنیکال از ان قنیشا هست ...فقط تکنیکالی هدف سهم بالای 2500...تکنیکالی ..حد ضرر 1550...نمودار سهم در بالا هست ..كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام اگر این هفته قنیشا لیدر باشدو از مقاومت 1550 تومان عبور کند قپیرا هم می تواند از مقاومت 1300 تومان هم عبور کند و خود را به قیمت 1500 برساند نظر شما چیست با تشکر
ولی بنده همچنان قشیر قزوین قشهد قمرو هگمتان وقنیشا رو ترجیح می دم ..اینها فرصت خرید نداد قپیرا میشه به خریدش فکر کرد ...
نظر
-
اطلاعیۀ صدور مجوز افزایش سرمایه
در اجرای قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (مصوب آذرماه 1384)، تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدید شرکت قند نیشابور (سهامی¬عام)، در این سازمان مورد بررسی قرار گرفت. براساس رسیدگی انجام شده، مواردی حاکی از مغایرت با قوانین و مقررات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگردیده و افزایش سرمایه با مشخصات زیر و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، از نظر این سازمان بلامانع میباشد.
تعداد سهام قابل انتشار: 000ر000ر45 سهم
ارزش اسمی هر سهم: 000ر1ریال
مبلغ افزایش سرمایه: 000ر45 میلیون ریال
منبع تأمین افزایش سرمایه: سود انباشته (000ر5 میلیون ریال)، اندوختۀ طرح توسعه (000ر5 میلیون ریال) و مطالبات حال¬شدۀ سهامداران و آوردۀ نقدی (000ر35 میلیون ریال)
موضوع افزایش سرمایه: اصلاح ساختار مالي و جبران مخارج سرمایه¬ای انجام گرفته
خاطر نشان ميسازد، شروع پذیرهنویسی، حداكثر تا شصت روز پس از تاريخ اين مجوز امكانپذير خواهد بود. عدم شروع پذیره¬نویسی در مهلت مقرر، موجب ابطال اين مجوز گرديده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جديد از اين سازمان خواهد بود. همچنین مطابق مادۀ 21 قانون بازار اوراق بهادار، ثبت اوراق بهادار نزد سازمان، به¬منظور حصول اطمینان از رعایت مقررات قانونی و مصوبات سازمان و شفافیت اطلاعاتی بوده و به¬منزلۀ تأیید مزایا، تضمین سودآوری و یا توصیه و سفارشی در مورد شرکت یا طرح مرتبط با اوراق بهادار، توسط سازمان نمیباشد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
وقتش رسیده که تاپیک قندیها از بین تاپیک های گرد گرفته خانه تکانی کنند و بالا بیان. تعجبم از اینه که اینهمه اساتید معزز در این تاپیک قلم زدند اما مدتهاست کسی اینطرفا پیداش نشده. معاملات چند وقت اخیر قنیشا و حرکات نورهمدانیان باعث شد کل تاپیک را مرور کنم و از تحلیلها و نظرات گذشته بهره ببرم. امیدوارم حرکت قندی ها ادامه داشته باشه و دوستان در تاپیک مشارکت داشته باشند.در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
نظر