orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2577

پاسخ : orumbourse channel

قابل توجه مسئولان و مدیران سازمان بورس و ناظر بازار

امروز در بازگشایی ســایـپـا ظلمی بزرگ صورت گرفت و حتی کار به نامه نگاری اعتراضی به ناظر بازار و مسئولان بورس انجامید

امروز خساپا قربانی رفتار سلیقه ای مسئولان بازار شد.

واقعاً با این شیوه بازگشایی با روح و روان و اعصاب سهامداران بازی کردن.~X(

خساپا را با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی کردن تا با اینكار و صف خرید میلیاردی سهم ، باعث تحرک و رشد بازار و گروههای مربوطه شوند.

یعنی سایپا قربانی و پاسوز کلیت بازار و بقیه سهم ها شد.

باید ناظر بازار اجازه میداد که سهم بدون محدودیت باز بشود تا حداقل 50 و 70 درصد بالاتر عرضه و تقاضا صورت میگرفت.

خساپا در این مدت از رشد بازار جا مانده بود و حالا با این محدودیت بازگشایی، بقیه سهم ها و بازار را صف خرید کرد.

سایپا درست است که شده لیدر بازار ، اما خودش هیچ نفع و سودی از این لیدری و اخبار مثبت مجمع و تصمیمات شركت تا الان نبرده.

از چند روز پیش و هفته قبل رشد بازار و رشد گروه خودرویی ، علاوه بر موضاعات پسابرجام و عقد قرارداد با شركتهای خارجی، دلیل دیگر و مهمتر داشت و آن دلیل مهم اخبار مثبت سایپا و توضیحات و شفاف سازی شركت در نامه ارسالی به بورس در خصوص افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، واگذاری و فروش املاک و دارایی ها ، افزایش سرمایه شركتهای زیرمجموعه و اخبار و تصمیمات و اتفاقات مثبت مجمع فوق العاده سایپا بود.

اما خود ساپیا که منشا و منبع این اتفاقات مثبت است از رشد و افزایش قیمت جا ماند. بقیه گروه خودرویی از کنار این موضوع سود بردن و رشد کردن.

باید قبول کنیم که در این برهه زمانی در حق سایپا ظلم شد. شركتی که بیشترین اخبار و اتفاقات مثبت در حول محور این شركت قرار است بیفتد.

مثال در مورد ظلم شدن به سایپا فراوان است: مثلاً چند روز قبل ناظر بازار سهم ورنا را با دامنه باز ، بازگشایی کرد و اجازه داد سهم با 72% قیمت بالاتر بازگشایی شود و بعد صف خرید سهم و صف خرید سنگین تر در روزهای آینده.

و یا سهم وساپا با 45% بالاتر بازگشایی شد و ادامه صف خرید

و یا همین شفارس ناظر بازار اجازه داد سهم بدون محدودیت دامنه نوسان با 106 % قیمت بالاتر باز بشود و یا کماسه بعد از مجمع با 70% قیمت بالاتر بازگشایی شد

پس چرا ناظر بازار در مورد خساپا سلیقه ای رفتار کرد و اجازه نداد سهم با دامنه باز ، بازگشایی شود.

سایپایی که همه اخبار و اتفاقات و تصمیمات مثبت و تاثیرگذار در صنعت خودرو قرار است در این شركت رخ دهد.

چرا برای رشد بازار و سایر سهم ها ، سایپا را سپر قرار دادید و از صف خرید میلیاردی خساپا برای رشد بازار استفاده میکنید.

گناه سهامداران سایپا چیست!!!!#:-S

مطمئن باشید که اگر سایپا امروز در زمان بازگشایی در تنگنا قرار نمیگرفت و ناظر بازار اجازه میداد که سهم بدون محدودیت دامنه نوسان با 50 % و 70 % بالاتر بازگشایی میشد، باز مجدداً برایش صف خرید سنگین تشکیل میدادن و همین محرک و کاتالیزور خوبی بود برای ادامه رشد بازار.

الان سایپا صف خرید بالای میلیارد دارد و اگر حقوقی روزانه عرضه نكند ، سهم در صف خرید مدتها قفل میشود و گره معاملاتی و بقیه ماجرا........

پی نوشت : پشت صف خرید میلیاردی خساپا ، بیش از دو میلیارد حجم تقاضا و دستور خرید پنهان و بالقوه وجود دارد.

نظر

• bari
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 193

در اصل توسط bari پست شده است View Post
      دوستان اگر قصد خرید از گروه قندی رو دارن اولویت اول قلرست بدون توجه به نوسانات هدف بالای 400...................
      واقعا تبدیل شد به یکه تاز میدان قندی ها
      امیدوارم استفاده کرده باشید از دومین سیگنال بعد فسرب

نظر

• صولت الدوله قشقایی
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 839

در کانال ها سیگنال خرید رو دو سهم مخابرات و صادرات زیاده
        صرفا جهت اطلاع دوستان

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10181

در اصل توسط deh-ab پست شده است View Post
          با اجازه جناب سجاد جان:
          قلر عالیه.
          قنیشا بیاد 120 الی 125 کم ریسک و خوبه.
          حفاری پایین باز بشه فرصت خریده چون دوستان خبر رانتی دارن.
          کپارس و فلوله برای خرید به نظرم خوب هستن.
          پیام برای خرید خوبه و آینده روشنی داره.(البته سهم بازار پایه است)
          لازما افزایش سرمایه بزنه رو کدال حداقل 600 تومنه.(اینم بازار پایه است)
          شنفت جای رشد داره و سود خوبی توش خوابیده.

دوستان بررسی شود. اینا فقط جهت بررسی معرفی شده.
          کپارس رو یه بررسی روش انجام دادم،بد نیست هنوز در روند نزولیه ولی تمایل داره از روند نزولی خارج بشه و خط روند رو بشکنه و فکر میکنم میتونه بشکنه خط برخورد روی 700 تومن قرار داره و با نوساناتی اون رو خواهد شکست با شکست اون حداقل 900 تومن.یه مقاومت قوی هم روی 650 تومن داره که با نوساناتی میشکنه.
          سرمایه و تعداد سهام کم با پی برایی مناسب برای یه سهم سود ده و با سود انباشته 64 تومنی برای هر سهم از مزیت های این سهم هست.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10181

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
            در کانال ها سیگنال خرید رو دو سهم مخابرات و صادرات زیاده
            صرفا جهت اطلاع دوستان

با اخابر موافقم ،فردا مقاومت 300 تومن رو میشکنه و فکر میکنم تا 400 تومن مشکلی نداشته باشه.
            در مورد بانکیها هم ما روی وتجارت فعال بودیم ولی وبصادر هم نوسان کنه وارد شدن بهش ،خوبه.
            وبصادر احتمالا در یه موج 5 هست و حداقل تا 160 تومن میتونه بره مقاومت محدوده 125 تا 130 خیلی قویه ولی با نوساناتی خواهد شکست
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/08, 23:46.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• پوریای ولی
              عضو عادی
              • Jan 2016
              • 48

فولاد مبارکه را در نظر داشته باشید
              نقل قول از گل آقا:

کمی آینده نگر باشیم
              فکر کنم هفته آتی تعرفه 15 درصدی بر واردات آهن اعمال بشه
              فولاد مبارکه بزودی سهام زیر مجموعه هایش را وارد فرابورس میکنه
              1.آتیه فولاد نقش جهان
              2.توکا تدارک
              3.میرکو
              4.توکا موج هرمزگان
              5. توکا سبز
              6. آسکوتک
              7. آتیه معدن نقش جهان

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10181

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
                با سلام و احترام
                جناب اروم بورس شپلی به نظرتون نگهداری کنیم یا اینکه قله رو نمیشکونه؟
                سپاس
                در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                فردا مشخص میشه.احتمال شکستنش بیشتره،من نظرم بیشتر نگهداری و شرکت درمجمع هست،فردا معاملاتش رو رصد میکنیم بنظر میاد داره به 350 تومن واکنش نشون میده و مورد خاصی نباشه بازهم دیتای جدیدش بیاد شب یه نظری میدم.
                دیتای جدید اومد و مشکل خاصی در نمودارهاش ندیدم ،شاید یه نوسان منفی داشته باشه ولی من مشکلی در مورد ادامه روند ندیدم البته یه مقاومت قوی (سقف کانال )هم در محدوده 365 تا 370 تومن میتونه داشته باشه.من فکر میکنم سقف این کانال رو میشکنه البته با نوسان منفی یا اندک اصلاحی .با حد ضرر 310 تومن نگه دار.شرکت در مجمع افزایش سرمایه این سهم خوبه.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10181

در اصل توسط پوریای ولی پست شده است View Post
                  فولاد مبارکه را در نظر داشته باشید
                  نقل قول از گل آقا:

کمی آینده نگر باشیم
                  فکر کنم هفته آتی تعرفه 15 درصدی بر واردات آهن اعمال بشه
                  فولاد مبارکه بزودی سهام زیر مجموعه هایش را وارد فرابورس میکنه
                  1.آتیه فولاد نقش جهان
                  2.توکا تدارک
                  3.میرکو
                  4.توکا موج هرمزگان
                  5. توکا سبز
                  6. آسکوتک
                  7. آتیه معدن نقش جهان
                  بله حواسمون بهش هست امروز در موردش مطلب زدیم

نظر

• کاران
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 94

سلام بر سجاد عزیز و گرامی
                    برگشت دوبارت خیلی ها رو خوشحال کرد واین اعتبارو بهت تبریک میگم و سپاسگزارم که خواست مخاطبای پر تعدادو بر رفتار ناشایست یه نفر بالاتر دونستی
                    منم دوتا سهم پیشتهاد کنم روش یه بررسی داشته باش.البته یکیشو یکی از دوستان گفت و شما هم مفصل تحلیلش کردی چون بنیادی خوبی داره(کپارس)
                    ثشاهد و کپارس
                    در یه تحلیل از شرایط بازار در اسفند میزاری چون قاعدتا باید روزهای ابتدایی اسفند یه اصلاحاتی داشته باشیم و اینکه برای گروه خ بهتر نیست یه استراحتی باشه یا یه کله میخان برن بالا
                    مثلا با تخصصی که داری تو یه مقطعی از گروه خ سوییچ کنیم رو یه گروه دیگه مثلا بانکیها یا گروه ث و دوباره برگردیم
                    سپاس بابت همه چیز

نظر

• bari
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 193

بعد قلرست انتظار دارم قنیشا بشدت مورد اقبال بازار قرار بگیره

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10181

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
                        سلام بر سجاد عزیز و گرامی
                        برگشت دوبارت خیلی ها رو خوشحال کرد واین اعتبارو بهت تبریک میگم و سپاسگزارم که خواست مخاطبای پر تعدادو بر رفتار ناشایست یه نفر بالاتر دونستی
                        منم دوتا سهم پیشتهاد کنم روش یه بررسی داشته باش.البته یکیشو یکی از دوستان گفت و شما هم مفصل تحلیلش کردی چون بنیادی خوبی داره(کپارس)
                        ثشاهد و کپارس
                        در یه تحلیل از شرایط بازار در اسفند میزاری چون قاعدتا باید روزهای ابتدایی اسفند یه اصلاحاتی داشته باشیم و اینکه برای گروه خ بهتر نیست یه استراحتی باشه یا یه کله میخان برن بالا
                        مثلا با تخصصی که داری تو یه مقطعی از گروه خ سوییچ کنیم رو یه گروه دیگه مثلا بانکیها یا گروه ث و دوباره برگردیم
                        سپاس بابت همه چیز
                        درود

در مورد اصلاح گروه خودرو،من نظرم اینه که گروه خودرو اصلاح کنند مطمئن باش کل بازار که بتای مثبت داره اصلاح میکنه حالا شاید یکی دو تا سهم مثبت بمونه.
                        من فکر نمیکنم گروه خودرو مثلا منفی بخوره بعد گروه بانکی مثبت باشه،حتی اگه مثبت باشه قوی نمیتونه باشه.من نظرم اینه که هر دوی این گروه تابعی از بازار مثبت هستند و البته پیشرو گروه خودروست.
                        در مورد داشتن یه استراحت برای گروه خودرو و بهتر بودن اون باید عرض کنم که وقتی روند نرمال باشه بله حرف شما درسته ولی وقتی صف های خرید بالای دویست میلیونی میبینیم که حتی با چندین بار عرضه دوباره شکل میگیرند این نشون دهنده اینه که این گروه خریداران قویی داره که سیر نمیشند و میتونه فعلا بالا بره بدون اینکه اصلاح بالای بیست درصدی داشته باشه.
                        ضمن اینکه اصلاح رو در روند صعودی فروشندگان در منفی تشکیل میدند،پس الان باید دو مرحله شکل بگیره بعد اصلاح شروع بشه، ابتدا صف خرید ها عرضه بشه بشکلی که دیگه خریداری در مثبت نباشه سپس عرضه ها در منفی هم اونقدر باشه که اون خریداران در منفی رو هم از میدان بدر کنه.فعلا این جو بر بازار حاکم نیست.
                        بعد از انتخابات شاید. البته باید دید ما در چه زمانی به اون مقاومت 78600 واحد برخورد میکنیم؟حتی اگه برخورد کردیم اون پروسه ای که من گفتم شکل میگیره یا نه؟
                        بهرحال بازار رو رصد میکنیم.
                        ثشاهد هم باشه نگاه میکنم میگم.

نظر

• hosein4151
                          عضو عادی
                          • Nov 2014
                          • 38

درود به همه ی دوستان بالاخص اروم بورس عزیز
                          ،تاپیک چقدر عالی شده،
                          در راستای هدف تاپیک بنده با استفاده از فیلتر دیده بان ،سهمهایی رو که حقوقی چند روز متوالی اقدام به خرید میکنه(نسبت به حقیقی) رصد میکنم و خدمتتون عرض میکنم،امیدوارم بتونم کمک کنم .
                          از روز شنبه تا امروز دو سهم
                          1)فخوز
                          2)شیران توسط حقوقی خرید شده،
                          اگه دوستان پیشنهادی جهت رصد سهمها دارند لطفا ارائه بدن

نظر

• meisam_em
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 2124

در اصل توسط hosein4151 پست شده است View Post
                            درود به همه ی دوستان بالاخص اروم بورس عزیز
                            ،تاپیک چقدر عالی شده،
                            در راستای هدف تاپیک بنده با استفاده از فیلتر دیده بان ،سهمهایی رو که حقوقی چند روز متوالی اقدام به خرید میکنه(نسبت به حقیقی) رصد میکنم و خدمتتون عرض میکنم،امیدوارم بتونم کمک کنم .
                            از روز شنبه تا امروز دو سهم
                            1)فخوز
                            2)شیران توسط حقوقی خرید شده،
                            اگه دوستان پیشنهادی جهت رصد سهمها دارند لطفا ارائه بدن
                            بسیار عالی و جالب
                            ضمن تقدیر و تشکر فراوان از استاد سجاد عزیز و همه دوستان بنظر بنده هم در این بازار شکار سهم های فاند قوی منفی یا بدون صف خرید میباشد
                            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• farin
                              عضو عادی
                              • Feb 2015
                              • 82

فخاس نظرتون چیه؟؟

نظر

• meisam_em
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 2124

سخنگوی انجمن تایر؛ یکسان سازی نرخ ارز افزایش ۳۵ درصدی قیمت تایر را به همراه دارد و هرگونه تغییر در نرخ ارز در قیمت تایر تاثیر خواهد گذاشت .....

نظرتون راجب پکرمان یا پتایر چیست؟با تشکر
                                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

در حال کار...
                                X