کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
[QUOTE=orumbourse;666083]درود
با حد ضرر 175 تومن نگهش دار،فکر میکنم اگه بازار خوب باشه توانایی رسیدن به حداقل 270 تومن روهم داره.الان در ناحیه پرمقامتی قرار داره و به اونها واکنش نشون میده.
درود
در صفحات قبلی در موردش مطلب گذاشته ام همینطور در کانال.
درود
کساپا احتمالا در یه موج پنجمی معامله میشه که هدفش در میان مدت شکست 350 تومن خواهد بود کمی باید حوصله داشته باشی.حد ضررت 190 تومنه.
تکمبا رو هم نمودارش رو ندارم.[/QUOTE
استاد نظرتان در مورد تعویض وپترو چیه ؟ با سهمی در حال رشد؟
بیاید یه مسابقه بذاریم ببینیم کی میتونه حجم صف خرید خودرو رو درست حدس بزنه،بنظر من میتونه بین 350تا 400 میلیون صف خرید داشته باشه.
قیمت خورد،ایندفعه خیلی نزدیک بود410 میلیون حجم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
از صف فروش وتجارت کمی اضافه کردم،ببینم شنبه چیکاره ایم؟
استاد نظرتان در مورد تعویض وپترو چیه ؟ با سهمی در حال رشد؟
ولله چی بگم،بالاخره من نظرم رو روی وپترو گفتم،سهم های دیگه هم در موردش مدام حرف میزنیم،حالا دیگه میل شماست .
.
.
.
.احتمالا شنبه بازار بهتری از امروز داشته باشیم.
سجاد جان
درود
کانال خوبت را چند جا معرفی کردیم...به امید موفقیت...
در پناه خدا باشید..
مرسی برادر.
.
.
.
آخر وقت حجم قابل توجهی از صف فروش وتجارت برداشته شد.
بخشی از صحبت جناب مهدی ساسانی..باربد...
//////////////////////////////////////////////////
اگر سرمایه گذار خارجی نزدیکتون هست بگید این مطلب را یاد داشت کنه
اینجا ایران است
تو ایران ما سهامدارایی داریم که وقتی پایانی سهمی مثبت چهار است روی منفی 4 میفروشند
بعد فرداش همان سهم را وقتی پایانی منفی 2 است روی مثبت 5 میخرند
بعد از یک مدت اینها ضرر میکنند
بعد کمپین میزنند و میگن بیایید بریم فلان جا جمع بشیم
بگیم چرا اقای فلانی نمیاد بورس بخره این بازار بره بالا ما خوشمون بیاد
بعد همین ها تو حرفهاشون میان از اصول سرمایه گزاری وارن بافت و .....برای دوستانشان تعریف میکنند
بگید اون سرمایه گذار خارجی اینها را چند بار بخونه تا بعدا بدونه اینجا کجاست و ما با کیا شدیم جماعت بورسی
نظر