orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3238

پاسخ : orumbourse channel

بازار سبز شد اصلاح ظاهرا تمام شد. درود بر سجاد عزیز .واقعا در تشخیص روند بازار ماهر هست.
    Honesty is the best policy

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

سجاد عزیز نظرت راجع به فروش ثباغ و خرید رتاپ مثبته؟
      Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

اوناییکه دیروز نگران بازار و سهامشون بودند امروز بازار مثبته،در هر قیمتی دلشون خواست میتونند بفروشند.
        من تا آخر با بازار هستم ولی من تبلیغ سهمی رو نمیکنم بلکه دارم نظرم رو راجب به اون میگم.
        هر کسی با یه روز منفی دچار استرس و ناراحتی میشه ،بفروشه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

وبصادر بالای 110 تومن بیاد سیگنال اول رو برای اتمام اصلاح کوچیک میده ولی سیگنال قطعی با شکست 115 تومن عملی میشه.قیمت پایانی امروز بالای 4 درصد باشه یعنی خریداران قویی و مصممی داره .
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 2124

دوستان فخوز چطوره با توجه به افزایش سرمایه پیش رو.؟
            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• b-asgharne
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1055

درود بر همه
              و با جازه اروم بورس عزیز

سهامداران حرفه ای دارند به صورت هوشمند بین گروههای مختلف جابجا می شن و سایر سهامداران به صورت حدس و خطا جلو رفته و خودشون رو با اتفاقات و شرایط جدید بازار ( از جمله ریختن ناگهانی شاخص و مثبت آنچنانی به فاصله چند روز حجم معاملات بالا در روز شاخص منفی 900 و البته البته رکوردهای جدید در آینده) و شرایط پس از برجام وفق داده و روز به روز ترسشون ریخته و جسورتر خواهند شد و در روزهای آتی با رشد و اصلاح بازار عقلانی تر برخورد خواهند نمود تا کی و کجا ؟
              تاکجاش به نظرم تابع زمانه و بهتره نظری ندیم و دوست روند باشیم و باهاش ادامه بدیم.
              ولی زمانش به نظر من تا هفته سوم فروردین یا اواخر فروردین بازار رشدش ادامه پیدا کنه (هنوز قطعی نیست چون عده ای معتقدند تا انتخابات ، ولی من فکر می کنم بعد انتخابات یک هفته فوقش اصلاح داشته باشیم و) سپس تا 2 ماه شاید هم کمتر استراحت کنه و منتظر عملکرد های 3 ماهه باشه البته نه اینکه تو عملکرد 3 ماهه اتفاقی بیافته بلکه بازار تحریک شده و حرکت بعدی بازار معلوم خواهد شد و اون موقع بهتر میشه راجبه موج های بعدی نظر داد.
              بدرود

نظر

• meisam_em
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 2124

خرید وبیمه زیر 180 ........
                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                  درود بر همه
                  و با جازه اروم بورس عزیز

سهامداران حرفه ای دارند به صورت هوشمند بین گروههای مختلف جابجا می شن و سایر سهامداران به صورت حدس و خطا جلو رفته و خودشون رو با اتفاقات و شرایط جدید بازار ( از جمله ریختن ناگهانی شاخص و مثبت آنچنانی به فاصله چند روز حجم معاملات بالا در روز شاخص منفی 900 و البته البته رکوردهای جدید در آینده) و شرایط پس از برجام وفق داده و روز به روز ترسشون ریخته و جسورتر خواهند شد و در روزهای آتی با رشد و اصلاح بازار عقلانی تر برخورد خواهند نمود تا کی و کجا ؟
                  تاکجاش به نظرم تابع زمانه و بهتره نظری ندیم و دوست روند باشیم و باهاش ادامه بدیم.
                  ولی زمانش به نظر من تا هفته سوم فروردین یا اواخر فروردین بازار رشدش ادامه پیدا کنه (هنوز قطعی نیست چون عده ای معتقدند تا انتخابات ، ولی من فکر می کنم بعد انتخابات یک هفته فوقش اصلاح داشته باشیم و) سپس تا 2 ماه شاید هم کمتر استراحت کنه و منتظر عملکرد های 3 ماهه باشه البته نه اینکه تو عملکرد 3 ماهه اتفاقی بیافته بلکه بازار تحریک شده و حرکت بعدی بازار معلوم خواهد شد و اون موقع بهتر میشه راجبه موج های بعدی نظر داد.
                  بدرود
                  درود

نمیدونم من جسورتر و بی باک تر شده ام یا بی منطق عمل میکنند ولی من همچنان میخرم.امروز هم وساپا خریدم.
                  اگر خزامیا دوباره بخواد بیاد پایین و زیر 200 تومن ،باز هم میخرم برای شرکت در مجمع.

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

با سلام خدمت ارومبورسخان عزیز و دانا.فولاد مبارکه بخرم یا برخی دیگر سهام که بودن خان میگوید مانند ثاخت و سپاها و ساختمانی ها بر برخی فولادی ها میچربند؟ با تشکر
                    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                      با سلام خدمت ارومبورسخان عزیز و دانا.فولاد مبارکه بخرم یا برخی دیگر سهام که بودن خان میگوید مانند ثاخت و سپاها و ساختمانی ها بر برخی فولادی ها میچربند؟ با تشکر
                      فولاد سهم کندیه ولی برای میان مدت خوبه،بخر نگهش دار.

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

باتشکر ارومبورس خان. آینده ی فولاد را چند میبینی؟ خوب است مثلا 300 یا 400 میلیون تومن از فولاد بخرم.به من هم وصال ندهد گیر نوه هایم میاید. 300 میشود مثلا در یک سال؟
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

باتشکر ارومبورس خان. آینده ی فولاد را چند میبینی؟ خوب است مثلا 300 یا 400 میلیون تومن از فولاد بخرم.به من هم وصال ندهد گیر نوه هایم میاید. 300 میشود مثلا در یک سال؟
                          استاد قلی از شما بعیده گول این بازی های بازار رو بخورید . آخه چی شده که فکر میکنید بورس باید بالا بره ؟؟!! فردا نگین چرا پولمون سوخت ...
                          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                            استاد قلی از شما بعیده گول این بازی های بازار رو بخورید . آخه چی شده که فکر میکنید بورس باید بالا بره ؟؟!! فردا نگین چرا پولمون سوخت ...
                            از دلار 11000 تومنی شما چه خبر؟!!!

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

زمانش رو دقیق نمیدونم ولی نمودارش یه 250 تومن رو نشون میده،البته این رو هم بگم چون با قیمت های جهانی نفت بتای مثبت داره،هر چقدر قیمت نفت بالاتر بیاد فشار خرید بیشتر و هرچقدر قیمت نفت پایین بیاد خریداران متزلزل میشند ولی فشار فروش مثل قبل نخواهد بود و تمامی اینها در بازار مثبت میتونه اتفاق بیفته نه در بازار منفی .
                              فکر نمیکنم فولاد بتونه در بازار منفی با این وضعیت قیمت های جهانی نفت لیدری کنه و بازار برگردونه به مثبت.فعلا بازار دست خودروییها و غیره هست نه دست پتروشیمی ها و سنگ اهنها و فولادیها ولی اینا هم در کنار اونا با بازار مثبت میتونند بالا برند،البته نه به شتاب خودروییها.

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

خوشم میاد که هر چی خکاوه اردر فروش میزارن ملت جمع می کنند
                                بنده هم خکاوه و ونیکی از ضف فروش خریدم

نظر

در حال کار...
                                X