کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اوناییکه دیروز نگران بازار و سهامشون بودند امروز بازار مثبته،در هر قیمتی دلشون خواست میتونند بفروشند.
من تا آخر با بازار هستم ولی من تبلیغ سهمی رو نمیکنم بلکه دارم نظرم رو راجب به اون میگم.
هر کسی با یه روز منفی دچار استرس و ناراحتی میشه ،بفروشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
وبصادر بالای 110 تومن بیاد سیگنال اول رو برای اتمام اصلاح کوچیک میده ولی سیگنال قطعی با شکست 115 تومن عملی میشه.قیمت پایانی امروز بالای 4 درصد باشه یعنی خریداران قویی و مصممی داره .
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سهامداران حرفه ای دارند به صورت هوشمند بین گروههای مختلف جابجا می شن و سایر سهامداران به صورت حدس و خطا جلو رفته و خودشون رو با اتفاقات و شرایط جدید بازار ( از جمله ریختن ناگهانی شاخص و مثبت آنچنانی به فاصله چند روز حجم معاملات بالا در روز شاخص منفی 900 و البته البته رکوردهای جدید در آینده) و شرایط پس از برجام وفق داده و روز به روز ترسشون ریخته و جسورتر خواهند شد و در روزهای آتی با رشد و اصلاح بازار عقلانی تر برخورد خواهند نمود تا کی و کجا ؟ تاکجاش به نظرم تابع زمانه و بهتره نظری ندیم و دوست روند باشیم و باهاش ادامه بدیم. ولی زمانش به نظر من تا هفته سوم فروردین یا اواخر فروردین بازار رشدش ادامه پیدا کنه (هنوز قطعی نیست چون عده ای معتقدند تا انتخابات ، ولی من فکر می کنم بعد انتخابات یک هفته فوقش اصلاح داشته باشیم و) سپس تا 2 ماه شاید هم کمتر استراحت کنه و منتظر عملکرد های 3 ماهه باشه البته نه اینکه تو عملکرد 3 ماهه اتفاقی بیافته بلکه بازار تحریک شده و حرکت بعدی بازار معلوم خواهد شد و اون موقع بهتر میشه راجبه موج های بعدی نظر داد.
بدرود
سهامداران حرفه ای دارند به صورت هوشمند بین گروههای مختلف جابجا می شن و سایر سهامداران به صورت حدس و خطا جلو رفته و خودشون رو با اتفاقات و شرایط جدید بازار ( از جمله ریختن ناگهانی شاخص و مثبت آنچنانی به فاصله چند روز حجم معاملات بالا در روز شاخص منفی 900 و البته البته رکوردهای جدید در آینده) و شرایط پس از برجام وفق داده و روز به روز ترسشون ریخته و جسورتر خواهند شد و در روزهای آتی با رشد و اصلاح بازار عقلانی تر برخورد خواهند نمود تا کی و کجا ؟ تاکجاش به نظرم تابع زمانه و بهتره نظری ندیم و دوست روند باشیم و باهاش ادامه بدیم. ولی زمانش به نظر من تا هفته سوم فروردین یا اواخر فروردین بازار رشدش ادامه پیدا کنه (هنوز قطعی نیست چون عده ای معتقدند تا انتخابات ، ولی من فکر می کنم بعد انتخابات یک هفته فوقش اصلاح داشته باشیم و) سپس تا 2 ماه شاید هم کمتر استراحت کنه و منتظر عملکرد های 3 ماهه باشه البته نه اینکه تو عملکرد 3 ماهه اتفاقی بیافته بلکه بازار تحریک شده و حرکت بعدی بازار معلوم خواهد شد و اون موقع بهتر میشه راجبه موج های بعدی نظر داد.
بدرود
درود
نمیدونم من جسورتر و بی باک تر شده ام یا بی منطق عمل میکنند ولی من همچنان میخرم.امروز هم وساپا خریدم.
اگر خزامیا دوباره بخواد بیاد پایین و زیر 200 تومن ،باز هم میخرم برای شرکت در مجمع.
با سلام خدمت ارومبورسخان عزیز و دانا.فولاد مبارکه بخرم یا برخی دیگر سهام که بودن خان میگوید مانند ثاخت و سپاها و ساختمانی ها بر برخی فولادی ها میچربند؟ با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
با سلام خدمت ارومبورسخان عزیز و دانا.فولاد مبارکه بخرم یا برخی دیگر سهام که بودن خان میگوید مانند ثاخت و سپاها و ساختمانی ها بر برخی فولادی ها میچربند؟ با تشکر
فولاد سهم کندیه ولی برای میان مدت خوبه،بخر نگهش دار.
باتشکر ارومبورس خان. آینده ی فولاد را چند میبینی؟ خوب است مثلا 300 یا 400 میلیون تومن از فولاد بخرم.به من هم وصال ندهد گیر نوه هایم میاید. 300 میشود مثلا در یک سال؟
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
باتشکر ارومبورس خان. آینده ی فولاد را چند میبینی؟ خوب است مثلا 300 یا 400 میلیون تومن از فولاد بخرم.به من هم وصال ندهد گیر نوه هایم میاید. 300 میشود مثلا در یک سال؟
استاد قلی از شما بعیده گول این بازی های بازار رو بخورید . آخه چی شده که فکر میکنید بورس باید بالا بره ؟؟!! فردا نگین چرا پولمون سوخت ...
زمانش رو دقیق نمیدونم ولی نمودارش یه 250 تومن رو نشون میده،البته این رو هم بگم چون با قیمت های جهانی نفت بتای مثبت داره،هر چقدر قیمت نفت بالاتر بیاد فشار خرید بیشتر و هرچقدر قیمت نفت پایین بیاد خریداران متزلزل میشند ولی فشار فروش مثل قبل نخواهد بود و تمامی اینها در بازار مثبت میتونه اتفاق بیفته نه در بازار منفی .
فکر نمیکنم فولاد بتونه در بازار منفی با این وضعیت قیمت های جهانی نفت لیدری کنه و بازار برگردونه به مثبت.فعلا بازار دست خودروییها و غیره هست نه دست پتروشیمی ها و سنگ اهنها و فولادیها ولی اینا هم در کنار اونا با بازار مثبت میتونند بالا برند،البته نه به شتاب خودروییها.
نظر