orumbourse channel
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
پاسخ : orumbourse channel
چه رنج مثبتی روی ذوب و خبهمن زدند،ذوب صف شده ولی خبهمن هنوز نیست که اونم به احتمال بالای 90 درصد میشه.
البته بگم من نماینده هیچ گروه یا منابع مالی نیستم که با فرمان من سریع رنجشون بزنند ،نه من خودم تنها کار میکنم و آلوده این کارها نمیشم.حتی خبر رانتی هم نمیگیرم ولی میتونم قدرت اونها رو از روی حرکاتشون پیش بینی کنم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Postسلام سجاد جان کانالو بیخیال شدی؟
روند والغدرو چطوری میبینی ؟
ولغدر هنوز توی رونده،فکر نمیکنم زیاد پایین بیاد شاید بخواد پایین بیاد 260 تومن همون.بنظرم میتونه باز هم بره بالا.شاید بازار یه کمی دیگه هم مثبت بشه اینم بالا بره. بالای 305 تومن بره براش خوبه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
دیروز قبل از اومدن گزارش خساپا و خزامیا من با نگاه کردن به نمودارهای خودرویها متوجه شدم که امروز روز مثبتی برای خودرویها خواهد بود ولی واقعیتش فکر میکردم ممکنه نوسان ساعتی باشه ولی اومدن گزارش خساپا و خزامیا باعث قفل شدن اینها در صف خرید شد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
من خودم خبهمن ندارم ولی تصورم اینه که فروشنده ها اشتباه میکنند مثل اون اشتباهی که اون روز فروشنده های ذوب روی 320 تومن داشتند،خبهمن بالای مقاومت 290 تومن بیاد و همچنین بالای 300 تومن بره بنظرمن اون وقت توجه ها بسمتشون میتونه جلب بشه.
فعلا منتظر شکست 290 و 300 تومن هستم.
در مورد خاور هم اون روز یه سیگنال هایی داده بودم همینطور در مورد وپترو در جواب سوال دوستی.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
مثبت های این روزهای قیمت جهانی نفت کمی امیدوار کننده هست.
شاید یه دلیل صف خرید پالایشی ها هم این باشه.
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postسلام استاد
بیزحمت دوباره نمودار کفرا رو نگاه میکنید؟
امروز عرضه های حقوقی داره اذیت میکنه....
خیلی شرمنده که سوال تکراری شده
ممنون
فردا کمی مثبت و صف خرید بشه میتونه باعث برگشت روند کوتاه مدت بشه.هنوز روند میان مدت صعودیه.هر لحظه ممکنه روند کوتاه مدت بسمت روند میان مدت متمایل شه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سجاد جان خسته نباشید. حکشتی هم تو چند روز اخیر معاملات پرحجمی داشته. با اخبار مثبتی هم در مورد حمل و نقلی ها هست به نظر میاد تو این محدوده قیمتی مناسب باشه. شما هم اگه یه نگاهی بهش داشته باشید با اطمینان بیشتر میشه تصمیم گیری کرد. مرسی
نظر
-
در اصل توسط ha110 پست شده است View Postسلام اقا سجاد
لطف میکنیددر مورد بفجر نظرتونو بگید
گفته تو مجمع امسال 260 سود میدم سود سال بعدش هم خوبه نگهداری ورفتن به مجمع چطوره
هنوز برای مجمع مونده یه یکی دو ماهی .بستگی به این داره که در چه قیمتی بره مجمع و همچنین زمان رفتن به مجمع جو بازار چه جوری باشه؟اون وقت میشه تصمیم گرفت که قیمتش برای مجمع خوبه یا نه؟
اینم تازه اومده ما رفتار سهامدار عمده اش رو نیمدونیم ولی این دو سه روز عرضه ای به اون صورت نداشته ممکنه در یه قیمتی تمامی صف رو عرضه کنه.
نظر
نظر