کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ذوب هم در این قیمت ها خوب میخرند،یه دلیلش صف خرید فولاد میتونه باشه دلیل دومش هم ممکنه از ما بهترون بدونند!
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
هدفش بالاست،گام به گام جلو میریم مثل گروه خودرو.گام اول 160 تومن.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درود بر ارومبورس
به نظرت تا فرصت هست با ذوب چیکار کنیم.بفروشیم یا بریم مجمع؟
یک ماه یا 40 روز طول میکشه تا سهم های جدید قابل معامله بشه.
الان قیمت بعد از مجمع افزایش سرمایه 120 درصدی میشه 118 تومن به اضافه اینکه سود هر سهمش هم بنظرم 26 تومن زیان بشه الان 58 تومن زیانه.بنظرم بعد از مجمع میتونه بالای یه ده بیست درصدی باز کنه و بعدش یه ماه دیگه سهم های جدید قابل معامله بشه.
فکر میکنم بد نباشه برین مجمع ولی چون ذوب نشون داد که سهم پرحاشیه ای هست بازهم خودتون یه دو دو تا چهار تا بکنید.
من که فروختم
شاید بتونم ضرری که از کلاش بازیهای آقایون کردمو تو سهمهای دیگه جبران کنم/ارزش ریسکشو نداشت
امیدوارم با بررسیهای بهتر و با همفکری کسی مثل اروم عزیز
من که فروختم
شاید بتونم ضرری که از کلاش بازیهای آقایون کردمو تو سهمهای دیگه جبران کنم/ارزش ریسکشو نداشت
امیدوارم با بررسیهای بهتر و با همفکری کسی مثل اروم عزیز
من یه مقدار اندک دارم و باهاش میمونم .
فقط میتونم بگم خدا این مدیران ذوب رو لعنت کنه.
امیدوارم آب خوش از گلوی این احمد صادقی مدیرعامل ذوب پایین نره.
انشالله چنان مریضی بگیری که سالها در بیمارستان به تخت خواب بچسبی.شیاد دروغگو
نظر