کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شراز هم برای تعدیل با اهمیت سود متوقف شد،فکر نمیکنم منفی باشه انتظار تعدیل مثبت دارم در حالیکه صورتهای مالی رو مطالعه نکرده ام فقط از روی نمودار میگم.
انتظار قیمت های بالا رو برای شراز دارم.حالا ببینیم پیش بینی سودش چطوری میده؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
میخوای بفروشش بیا روی سهم دیگه یا بعد از مجمع بگیریش تا پولت بلوکه نشه.
اینم میره بالا ولی خب الان ادا میده.
اونقدر ها هم فروشنده در منفی نداره مشکل از نبود خریدار قوی در سهم هست که امیدورام بیاد.
ولله اگه اذیت میکنه یه مقدراش رو یا کلا بفروشش بیا روی سهم دیگه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پالایش نفت شیراز طی نامه شماره مورخ 1394/12/22 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 1,027,549 میلیون ریال مبلغ 254 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
شرکت آخرین پیش بینی سال مالی ۹۴ را هم مبلغ ۲۲ ریال سود اعلام کرده است.
این حجم بالای فروش روی سقف قیمتی امیدوارم خریدار رو پشیمون نکنه! اصلا اجازه نمیدن صف بمونه!
الان صف خرید شد.
اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پالایش نفت شیراز طی نامه شماره مورخ 1394/12/22 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 1,027,549 میلیون ریال مبلغ 254 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
شرکت آخرین پیش بینی سال مالی ۹۴ را هم مبلغ ۲۲ ریال سود اعلام کرده است.
از کانال کدال تلگرام
درود
کدال برای من باز نشد.
پیش بینی سود قبلی 22 ریال بود یا 361 ریال؟ 22ریال باشه که تعدیل مثبته ولی 361 ریال باشه تعدیل منفیه.
خبهمن هم سه تا شرکتش رو اگهی مزایده برای فروش داده.
فن پردازان بهمن ،سرمایه گذاری توسعه انرزی هور و سرمایه گذاری اندیشه فردا.
قیمت پایه 1370 میلیارد تومن.باید دید این سه تا سهم براش چند تموم شده اند.مطمنئا سود زیادی کسب خواهد کرد.
در مورد خرید خبهمن زیر 300 تومن چندین پست تحلیل گذاشته بودم.
در قیمت جستجوی کدال ،خودرو رو بنویسید تمامی اطلاعیه های خودرو میاد.
مجمعش هم امروز هست.
درود
کدال برای من باز نشد.
پیش بینی سود قبلی 22 ریال بود یا 361 ریال؟ 22ریال باشه که تعدیل مثبته ولی 361 ریال باشه تعدیل منفیه.
منم مبلغ 22 ریال رو پیدا نکردم
فکر کنم اخرین پیش بینی 94 همون سه ماهه بود که 361 بودش
اولین پیش بینی 94 هم 435 بود که 95 شده 254
نه ماهش هم مبلغ 450 ریال ضرر واسه هر سهم بدست اورده
مقدرا مثبت شاخص رسید به بالای 1000 واحد.
کم کم فشار خرید بیشتر هم میشه.
منم مبلغ 22 ریال رو پیدا نکردم
فکر کنم اخرین پیش بینی 94 همون سه ماهه بود که 361 بودش
اولین پیش بینی 94 هم 435 بود که الان شده 254
نه ماهش هم مبلغ 450 ریال ضرر واسه هر سهم بدست اورده
مرسی ،اطلاعیه رو باز کردم.
پیش بینی امسال رو از 361 ریال به 22 ریال رسونده ولی پیش بینی سال بعد رو 254 ریال کرده .
نظر