orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : orumbourse channel

تصمیم شورای پول و اعتبار برای دو خودروساز بزرگ؛

الزام فروش اموال ایران خودرو و سایپا/ سهام بانک پارسیان واگذار می شود
    تهران- ایرنا - شورای پول و اعتبار دو شرکت خودروسازی ایران خودرو و سایپا را ملزم به فروش بخشی از دارایی خود کرده است که ایران خودرو باید سهام بانک پارسیان را بفروشد تا بتواند سقف تسهیلات استفاده شده خود از سیستم بانکی را حفظ کند.
    الزام فروش اموال ایران خودرو و سایپا/ سهام بانک پارسیان واگذار می شود
    به گزارش روز چهارشنبه ایرنا و بر اساس تصمیم شورای پول و اعتبار که به تازگی از سوی مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی ابلاغ شده است، دو شرکت خودروساز ایران خودرو و سایپا برای حفظ سقف تسهیلات استفاده شده خود ملزم شده اند بخشی از دارایی های خود را بفروشند.
    موضوع درخواست وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد تمدید مستثنی شدن دو شرکت ایران خودرو و سایپا از محدودیت های «ذینفع واحد» در جلسه هشتم تیر ماه شورای پول و اعتبار مطرح شده و این شورا با حفظ سقف تسهیلات استفاده شده و تعهدات فعلی این دو شرکت نزد بانک ها موافقت کرده است.
    بر اساس آیین نامه های بانک مرکزی، منظور از ذینفع واحد دو یا چند شخص حقیقی یا حقوقی است که به واسطه هر یک از روابط مالکیتی، مدیریتی و مالی در معرض ریسک مشترک قرار گیرند و به گونه ای که مشکلات یکی از آنها بتواند به دیگری تسری کرده و منجر به بازپرداخت نکردن یا ایفای به موقع تسهیلات یا تعهدات آنها شود.
    شورای پول و اعتبار همچنین مقرر کرده است: شرکت های یاد شده ظرف مدت یک ماه نسبت به ارایه برنامه زمان بندی اصلاح ساختار مالی خود به بانک مرکزی اقدام کنند.
    این شرکت ها باید در مدت 6 ماه نسبت به فروش بخشی از دارایی های خود اقدام و گزارش آن را به بانک مرکزی ارایه کنند که در خصوص ایران خودرو باید به طور مشخص سهام بانک پارسیان واگذار شود.
    سیدعلی اصغر میرمحمدصادقی مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی در نامه ابلاغی خود تاکید کرده است در صورت اجرایی نشدن بندهای این بخشنامه در مهلت مقرر، مفاد این مصوبه در خصوص حفظ سقف مذکور لغو می شود.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/08/03, 10:38.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      صبح بخیر

احتمال اینکه مقدار مثبت شاخص امروز زیاد و قابل توجه باشه ،بالاست.
      اعتقاد دارم شاخص وارد روند صعودی شده و هدفش در این موج صعودی لمس سقف 89700 واحد می باشد،اما در این مسیر مقاومت های مهمی هم داریم.
      نزدیک ترین مقاومت 78300 واحد و 79 هزار تا هستند که فکر نمیکنم چالش خیلی قویی برای بازار ایجاد کنند شاید بیشتر تاثیرشون یه منفی ساعتی یا یکی دو روزی باشه اما مقاومت 81700 واحد میتونه فروشنده هایی رو به بازار بیاره که من فکر میکنم این مقاومت هم بدون مشکلی شکسته میشه.
      صبحی گفتم امروز مقدار شاخص ممکنه بالا باشه تا الان 800 واحد شده.یه مدتی بود از این مقدار ها نداشتیم تمامی اینها نشانه هست نشانه اینه که تغییراتی صورت گرفته و باید خوشبین به ادامه روند صعودی بود.
      همچنان معتقد به تحلیل بالا هستم.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

نگران خودرو نباشید،خودرو داره با یه مقاومت قوی برخورد میکنه و این واکنش رو باید داشته باشه تغییر روند از نزولی به صعودی معمولا پرحجم و البته با نوسانات غیرمنطقی همراه میشه،من همچنان خوشبینم.
        سوای اون الان قدرتمندان و جهت دهندگان به معامللات میدونند فعالان بازار روی کدوم قیمت ها حساس هستند و روی اونها دارند بازی میکنند و شاید چند میلیارد تومن براشون این بازیها سود به ارمغان بیاره.

نظر

• paiezan
          عضو فعال
          • May 2012
          • 317

سلام
          ضمن عرض سلام
          جناب سجاد نظرتون رو درباره حرکت همراه میفرمایین.
          به نظرتون به حرکت ادامه میده یا بیشتر احتمالش هست از اینجا بره برای یه اصلاح؟
          سپاس

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

دیتای جدید خودرو رو امروز گرفتم و بسیار امیدوار به شکست مقاومت 335 و 345 تومن شدم.
            البته شنبه ممکنه نوسان بکنه ولی احتمال اینکه هر لحظه یه فشار خرید برای شکستن مقاومت 345 تومن بیاد زیاده.
            بهرحال چه شنبه چه روز دیگه من خوشبین به شکستن مقاومت 335 و 345 تومن هستم.

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

جناب اروم بورس درود
              برای خودرو 345 مقاومت مهم تریه یا 356 ؟ درصد زیادی از سبدم خودرو هست نگرانشم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                جناب اروم بورس درود
                برای خودرو 345 مقاومت مهم تریه یا 356 ؟ درصد زیادی از سبدم خودرو هست نگرانشم
                درود بر رودل عزیز
                محدوده 335تا345تومن محدوده مقاومت خیلی قویتری هست،شکست این محدوده یعنی اینکه تونسته برخلاف روند 4ماهه حرکت کنه و اون وقت پتانسیل بالايي برای شکستن مقاومت های بعدی خواهد داشت،من معتقدم میشکنه حالا یا شنبه یا با تاخير یکی دو روزه.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

از نظر من خکاوه اهداف بلند مدت خوبی میتونه داشته باشه.
                  من فکر میکنم این سهم در بلند مدت ممکنه چندین برابر بشه (البته با حساب افزایش سرمایه ای که خواهد داشت )ولی ما گام به گام جلو میریم .
                  در وضعیت فعلی اگر یه موج صعودی با شکست 160 تومن شروع بشه فکر میکنم حداقل تا 280 تومن توان بالا رفتن داشته باشه.
                  حد ضرر این سهم شکست کف 127 تومن هست.تا وقتی اون حمایت و کف رو نشکسته هر لحظه مممکنه برای شروع موج صعودی فشار خریدی براش بیاد.
                  ولی یکی از علایم جرقه شروع موج صعودی اومدن بالای 150 تومن هست.اومدن بالای 150 تومن مفهومش اینه که میخواد قدرت و شانس خودش رو برای شکستن مقاومت مهم 160 تومن بنمایش بذاره و در آن صورت احتمال اینکه اون مقاومت رو بشکنه زیادتر هم خواهد بود.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

شنبه یا یکشنبه (بستگی به مقدار مثبت شاخص) در محدوده 78250 تا 78500 واحد شاخص مقاومت داره.
                    بنظر من واکنش شاخص و بازار به این مقاومت زیاد قوی و منفی نخواهد بود بلکه یا منفی ساعتی یا اندک منفی روزانه میتونه داشته باشه،اعتقاد دارم که مشکلی در شکستن این مقاومت نداشته باشیم.
                    از نظر من مقاومت 81700 واحد خیلی قویتر از این مقاومت می باشد و واکنش منفی اون میتونه چند روزه باشه، ولی با این همه اعتقاد دارم که اون رو هم میتونیم با اصلاحی چند روزه بشکنیم و به لمس 89700 واحد بیاندیشیم.
                    در حال حاضر بهترین کار اینه که در سهامی که روند صعودی دارند با رعایت حد ضر سهامداری بشه .

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

با سلام خدمت اروم بورس اگه امکانش هست ثتران رو تحلبل بفرمایید ثتران رو دارم و در زیان هستم نگه دارم یا بفروشم . درود
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        با سلام خدمت اروم بورس اگه امکانش هست ثتران رو تحلبل بفرمایید ثتران رو دارم و در زیان هستم نگه دارم یا بفروشم . درود
                        درود

ولله فعلا در روند نزولی هست،سیگنال خیلی قویی هم ندیدم که علامتی بده که بزودی میخواد تغییر روند از نزولی به صعودی بده.اومدن بالای 170 تومن یعنی از روند نزولی خارج شده.
                        ثتران قیمت خیلی نازلی داره ولی فعلا حرکتی از خودش نشون نمیده البته بعید میدونم پایینتر بیاد از محدوده 105 تا 110 تومن بیشتر افت کنه ولی هنوز سیگنال قویی صعودی ازش دریافت نکردم.
                        پیش بینی من اینه که اگر خبر مثبت بنیادی قویی برای ثتران نیاد ممکنه پرنوسان و زمانبر تا اون محدوده 105 تا 110 تومن هم بیاد .اونجا حمایت قویی داره.
                        در مورد ثتران من نظرم اینه که تا وقتی زیر 135 تومنه یعنی قدرت فروش بیشتر از خرید هست.
                        قرار گیری بین 135 تا 160 تومن هم یعنی قدرت خریدار و فروشنده برابره و میشه مچ اندازی بدون برنده رو براش درنظر گرفت ولی اومدن بالای 160 تومن و شکست 170 تومن یعنی تقاضای خرید بالاست.
                        ببخشید که نتونستم کمک زیادی بکنم.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/08/05, 16:43.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          درود

ولله فعلا در روند نزولی هست،سیگنال خیلی قویی هم ندیدم که علامتی بده که بزودی میخواد تغییر روند از نزولی به صعودی بده.اومدن بالای 170 تومن یعنی از روند نزولی خارج شده.
                          ثتران قیمت خیلی نازلی داره ولی فعلا حرکتی از خودش نشون نمیده البته بعید میدونم پایینتر بیاد از محدوده 105 تا 110 تومن بیشتر افت کنه ولی هنوز سیگنال قویی صعودی ازش دریافت نکردم.
                          پیش بینی من اینه که اگر خبر مثبت بنیادی قویی برای ثتران نیاد ممکنه پرنوسان و زمانبر تا اون محدوده 105 تا 110 تومن هم بیاد .اونجا حمایت قویی داره.
                          در مورد ثتران من نظرم اینه که تا وقتی زیر 135 تومنه یعنی قدرت فروش بیشتر از خرید هست.
                          قرار گیری بین 135 تا 160 تومن هم یعنی قدرت خریدار و فروشنده برابره و میشه مچ اندازی بدون برنده رو براش درنظر گرفت ولی اومدن بالای 160 تومن و شکست 170 تومن یعنی تقاضای خرید بالاست.
                          ببخشید که نتونستم کمک زیادی بکنم.
                          با سلام از لطف و زحمات شما سپاسگزارم.
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• paiezan
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 317

سلام
                            ضمن عرض سلام
                            سپاس

نظر

• farzen
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2012
                              • 512

سلام
                              خوشحالم از برگشتتون

اگر زحمتی نیست ومعادن تحلیلی داشته باشین

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
                                سلام
                                ضمن عرض سلام
                                سپاس
                                درود

تا وقتی بازار صعودیه اینم صعودیه روی 3750 تومن یه مقاومت قوی داره.

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                                سلام
                                خوشحالم از برگشتتون

اگر زحمتی نیست ومعادن تحلیلی داشته باشین

در میان مدت و بلند مدت با شروع موج صعودی 5 اهداف بالای 280 تومن برای ومعادن میبینم.
                                .
                                .
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/08/06, 07:37.

نظر

در حال کار...
                                X