کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اره درسته خوب معامله شد من تعجب کردم خوب خودش رو کشید بالا ولی احسان عزیز پیش رو یه مقاومت دیگه هم داریم (مقاومت میانگین متحرک قیمتی سالانه)روی شکل نشونتون میدم که میشه محدوده 245 تا 250 تومن و سپس مقاومت 265 تومن. ضمن اینکه دوستان بنیادی کار احتمال تعدیل منفی برای نه ماهه میدن، شاید بهتر باشه سنگین باهاش حرکت نکنیم.
احسان عزیز
همانطور که دوستان بنیادی کار پیش بینی کرده بودند تعدیل منفی برای نه ماهه داده ولی خریداران بیشتر بر اساس فروش بلوکی میخریدند،اما بازهم میتونه تاثیر اصلاحی حداقل ده درصدی داشته باشه.
بنظرم اگر چنانچه برای تعدیل منفی نبنده و روی تابلو باشه بنظرم فروشش بد نباشه ،برای خرید دوباره در قیمت های پایین ،البته من اعتقاد دارم حرکت صعودی اخیر بد نبوده(بشرطی که پشتش یه خبر مثل فروش بلوکی صحت داشته باشه) و تا زمانیکه زیر 190 تومن نیومده همچنان میتونه باز از این حرکت ها بکنه.اما اگر چنانچه فروش بلوکی صحت نداشته باشه بهتره باهاش نمونیم.
حال چنانچه برای تعدیل ببنده و زیر 200تومن باز کنه بنظرم اون وقت اوضاع قارشمیش میشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
همانطور که دوستان بنیادی کار پیش بینی کرده بودند تعدیل منفی برای نه ماهه داده ولی خریداران بیشتر بر اساس فروش بلوکی میخریدند،اما بازهم میتونه تاثیر اصلاحی حداقل ده درصدی داشته باشه.
بنظرم اگر چنانچه برای تعدیل منفی نبنده و روی تابلو باشه بنظرم فروشش بد نباشه ،برای خرید دوباره در قیمت های پایین ،البته من اعتقاد دارم حرکت صعودی اخیر بد نبوده(بشرطی که پشتش یه خبر مثل فروش بلوکی صحت داشته باشه) و تا زمانیکه زیر 190 تومن نیومده همچنان میتونه باز از این حرکت ها بکنه.اما اگر چنانچه فروش بلوکی صحت نداشته باشه بهتره باهاش نمونیم.
حال چنانچه برای تعدیل ببنده و زیر 200تومن باز کنه بنظرم اون وقت اوضاع قارشمیش میشه.
به احتمال خیلی زیاد فردا اول صبح متوقف میشه و چند روز دیگه پس از ارائه پیش بینی 9 ماهه و تعدیل منفی که خواهد داد نماد باز میشه ولی فکر نکنم بزارن بره زیر200 البته به شرطی که شایعه معامله بلوکیش تکذیب نشه
از بيل گيتس پرسيدند: از تو ثروتمند تر هم هست؟ گفت: بله فقط يک نفر. - چه کسي؟
- سالها پيش زماني که از اداره اخراج شدم و به تازگي انديشههاي خود و در حقيقت به طراحي مايکروسافت مي انديشيدم، روزي در فرودگاهي در نيويورک بودم که قبل از پرواز چشمم به نشريه ها و روزنامه ها افتاد. از تيتر يک روزنامه خيلي خوشم اومد، دست کردم توي جيبم که روزنامه رو بخرم ديدم که پول خرد ندارم. خواستم منصرف بشم که ديدم يک پسر بچه سياه پوست روزنامه فروش وقتي اين نگاه پر توجه مرا ديد گفت اين روزنامه مال خودت؛ بخشيدمش؛ بردار براي خودت. گفتم: آخه من پول خرد ندارم! گفت: براي خودت! بخشیدمش! سه ماه بعد بر حسب تصادف توي همان فرودگاه و همان سالن پرواز داشتم. دوباره چشمم به يک مجله خورد دست کردم تو جيبم باز ديدم پول خورد ندارم باز همان بچه بهم گفت اين مجله رو بردار براي خودت. گفتم: پسرجون چند وقت پيش من اومدم يه روزنامه بهم بخشيدي تو هر کسي مياد اينجا دچار اين مسئله مي شه، بهش ميبخشي؟!
پسره گفت: آره من دلم مي خواد ببخشم؛ از سود خودم ميبخشم. به قدري اين جمله پسر و اين نگاه پسر تو ذهن من موند که با خودم فکر کردم خدايا اين بر مبناي چه احساسي اين را ميگويد.
بعد از 19 سال زماني که به اوج قدرت رسيدم تصميم گرفتم اين فرد رو پيدا کنم تا جبران گذشته رو بکنم. گروهي را تشکيل دادم و گفتم بروند و ببينند در فلان فرودگاه کي روزنامه مي فروخته. يک ماه و نيم تحقيق کردند متوجه شدند يک فرد سياه پوست مسلمان بوده که الان دربان يک سالن تئاتره. خلاصه دعوتش کردند اداره؛ از او پرسيدم: منو مي شناسي؟ گفت: بله! جناب عالي آقاي بيل گيتس معروفيد که دنيا مي شناسدتون. گفتم: سال ها قبل زماني که تو پسر بچه بودي و روزنامه ميفروختي دو بار چون پول خرد نداشتم به من روزنامه مجاني دادي، چرا اين کار را کردي؟ گفت: طبيعي است، چون اين حس و حال خودم بود. گفتم: حالا ميدوني چه کارت دارم؟ ميخواهم اون محبتي که به من کردي را جبران کنم. جوان پرسيد: چه طوري؟ - هر چيزي که بخواهي بهت ميدهم. (خود بيلگيتس ميگويد اين جوان وقتي صحبت ميکرد مرتب ميخنديد) جوان سياه پوست گفت: هر چي بخوام بهم مي دي؟ - هر چي که بخواهي! - واقعاً هر چي بخوام؟ بيل گيتس گفت: آره هر چي بخواهي بهت مي دم، من به 50 کشور آفريقايي وام دادهام، به اندازه تمام آنها به تو ميبخشم. جوان گفت: آقاي بيل گيتس نمي توني جبران کني! گفتم: يعني چي؟ نميتوانم يا نميخواهم؟ گفت: ميخواهي اما نميتوني جبران کني. پرسيدم: چرا نميتوانم جبران کنم؟ جوان سياه پوست گفت: فرق من با تو در اينه که من در اوج نداشتنم به تو بخشيدم ولي تو در اوج داشتنت ميخواهي به من ببخشي و اين چيزي رو جبران نميکنه. اصلا جبران نميکنه. با اين کار نميتوني آروم بشي. تازه لطف شما از سر ما زياد هم هست!
بيل گيتس ميگويد: همواره احساس ميکنم ثروتمندتر از من کسي نيست جز اين جوان 32 ساله مسلمان سياه پوست
- سالها پيش زماني که از اداره اخراج شدم و به تازگي انديشههاي خود و در حقيقت به طراحي مايکروسافت مي انديشيدم، روزي در فرودگاهي در نيويورک بودم که قبل از پرواز چشمم به نشريه ها و روزنامه ها افتاد. از تيتر يک روزنامه خيلي خوشم اومد، دست کردم توي جيبم که روزنامه رو بخرم ديدم که پول خرد ندارم. خواستم منصرف بشم که ديدم يک پسر بچه سياه پوست روزنامه فروش وقتي اين نگاه پر توجه مرا ديد گفت اين روزنامه مال خودت؛ بخشيدمش؛ بردار براي خودت. گفتم: آخه من پول خرد ندارم! گفت: براي خودت! بخشيدمش! سه ماه بعد بر حسب تصادف توي همان فرودگاه و همان سالن پرواز داشتم. دوباره چشمم به يک مجله خورد دست کردم تو جيبم باز ديدم پول خورد ندارم باز همان بچه بهم گفت اين مجله رو بردار براي خودت. گفتم: پسرجون چند وقت پيش من اومدم يه روزنامه بهم بخشيدي تو هر کسي مياد اينجا دچار اين مسئله مي شه، بهش ميبخشي؟!
پسره گفت: آره من دلم مي خواد ببخشم؛ از سود خودم ميبخشم. به قدري اين جمله پسر و اين نگاه پسر تو ذهن من موند که با خودم فکر کردم خدايا اين بر مبناي چه احساسي اين را ميگويد.
بعد از 19 سال زماني که به اوج قدرت رسيدم تصميم گرفتم اين فرد رو پيدا کنم تا جبران گذشته رو بکنم. گروهي را تشکيل دادم و گفتم بروند و ببينند در فلان فرودگاه کي روزنامه مي فروخته. يک ماه و نيم تحقيق کردند متوجه شدند يک فرد سياه پوست مسلمان بوده که الان دربان يک سالن تئاتره. خلاصه دعوتش کردند اداره؛ از او پرسيدم: منو مي شناسي؟ گفت: بله! جناب عالي آقاي بيل گيتس معروفيد که دنيا مي شناسدتون. گفتم: سال ها قبل زماني که تو پسر بچه بودي و روزنامه ميفروختي دو بار چون پول خرد نداشتم به من روزنامه مجاني دادي، چرا اين کار را کردي؟ گفت: طبيعي است، چون اين حس و حال خودم بود. گفتم: حالا ميدوني چه کارت دارم؟ ميخواهم اون محبتي که به من کردي را جبران کنم. جوان پرسيد: چه طوري؟ - هر چيزي که بخواهي بهت ميدهم. (خود بيلگيتس ميگويد اين جوان وقتي صحبت ميکرد مرتب ميخنديد) جوان سياه پوست گفت: هر چي بخوام بهم مي دي؟ - هر چي که بخواهي! - واقعاً هر چي بخوام؟ بيل گيتس گفت: آره هر چي بخواهي بهت مي دم، من به 50 کشور آفريقايي وام دادهام، به اندازه تمام آنها به تو ميبخشم. جوان گفت: آقاي بيل گيتس نمي توني جبران کني! گفتم: يعني چي؟ نميتوانم يا نميخواهم؟ گفت: ميخواهي اما نميتوني جبران کني. پرسيدم: چرا نميتوانم جبران کنم؟ جوان سياه پوست گفت: فرق من با تو در اينه که من در اوج نداشتنم به تو بخشيدم ولي تو در اوج داشتنت ميخواهي به من ببخشي و اين چيزي رو جبران نميکنه. اصلا جبران نميکنه. با اين کار نميتوني آروم بشي. تازه لطف شما از سر ما زياد هم هست!
بيل گيتس ميگويد: همواره احساس ميکنم ثروتمندتر از من کسي نيست جز اين جوان 32 ساله مسلمان سياه پوست
رئیس سابق سازمان بورس با اعلام دلایل افت شاخص گفت:بورس وضعیت بنگاهها را نشان میدهد و ارتباطی با سیاستهای دولت ندارد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی صالحآبادی در مورد نوسانات شاخص بورس و اینکه گفته میشود در زمان مدیریت وی شاخص بورس حبابی بود، به تسنیم، گفت: بورس تابعی از عوامل کلان اقتصادی است، زمانی که در سازمان بورس بودم، نفت حدود 100 دلار و اکنون حدود 40 دلار است. آیا قیمت آن زمان نفت حبابی بود؟ وی افزود: بورس تابعی از قیمتهای جهانی و سودآوری شرکتها و بنگاهها است. امروز قیمت نفت و کالاهای جهانی بهشدت کاهش یافته و رکود بر اقتصاد داخل حاکم است . در کنار این موارد برخی تصمیمات در حوزه نرخ خوراک پتروشیمیها و بهره مالکانه نیز بر روی بازار سرمایه اثرگذار بوده است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: بورس تابعی از عوامل کلان اقتصاد ایران و جهان است، نمیتوان بورس را مجرد از عوامل اقتصادی در نظر گرفت و بورس خوب، بورسی است که بتواند عوامل اقتصادی را در شاخصهای خود نشان دهد.
صالحآبادی تصریح کرد: بورس، وضعیت بنگاهها را نشان میدهد و ارتباطی با سیاستهای دولت ندارد. اکنون قیمت جهانی نفت کاهش یافته و بودجه کشور هم به درآمدهای نفتی وابسته است و این کاهش قیمت روی بودجه دولت و اقتصاد کشور اثر میگذارد. از طرفی قیمت کالاها کاهش یافته و این مساله بر سودآوری بنگاهها اثرگذار است.
وی ادامه داد: وقتی شرایط اقتصادی کشور بهبود یابد، طبیعتا شاخصهای بورس هم بالا میرود. انتظار ما این است بعد از لغو تحریم، بنگاهها بتوانند راحتتر از دنیا تأمین مالی کرده و با افزایش صادرات مشکلات خود را مرتفع کنند که اثرات آن را در بورس خواهیم دید.
وی با تأکید بر اینکه یکی از دلایل افت بورس این است که شرکتها سودآوری لازم را ندارند و این نشأت گرفته از اقتصاد کشور است، اظهار کرد: نقش عوامل اقتصاد جهانی در بورس بسیار پررنگتر است.
منبع خبر: بورس پرس
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فردا صف خرید فاذر نزدیک مقاومت بسیار مهم دو ساله هست ،پس چنانچه رفتار ناهنجاری از سهم دیده شد نباید تعجب کرد ولی پیش بینی من اینه که با اندکی نوسان ساعتی یا روزانه مقاومت 380 تومن رو خواهد شکست.
فردا صف خرید فاذر نزدیک مقاومت بسیار مهم دو ساله هست ،پس چنانچه رفتار ناهنجاری از سهم دیده شد نباید تعجب کرد ولی پیش بینی من اینه که با اندکی نوسان ساعتی یا روزانه مقاومت 380 تومن رو خواهد شکست.
منظور از ناهنجار اینه که بعضا فشار فروش بیاد تا منفی بره و بعضا فشار خرید بیاد تا صف خرید بره دو باره عرضه بشه بعد تا منفي بیاد ،یعنی کلا سهم جهتی در تایم ساعتی نداشته باشه یا واضحتر بگم نشه تشخیص داد که امروز میدان دست فروشنده هاست یا خریدارها.
البته ممکنه به این شکل غلیظ نباشه ولی انتظار دارم با نزدیک شدن به مقاومت 380 عرضه زیاد باشه و جدالی بین خریدارها و فروشنده ها در بگیره که بنظر من در نهایت خریداران غالب میدان خواهند بود.
منظور از ناهنجار اینه که بعضا فشار فروش بیاد تا منفی بره و بعضا فشار خرید بیاد تا صف خرید بره دو باره عرضه بشه بعد تا منفي بیاد ،یعنی کلا سهم جهتی در تایم ساعتی نداشته باشه یا واضحتر بگم نشه تشخیص داد که امروز میدان دست فروشنده هاست یا خریدارها.
البته ممکنه به این شکل غلیظ نباشه ولی انتظار دارم با نزدیک شدن به مقاومت 380 عرضه زیاد باشه و جدالی بین خریدارها و فروشنده ها در بگیره که بنظر من در نهایت خریداران غالب میدان خواهند بود.
ممنونم شما هدف رو چند میدونید؟(در کجا سیو سود خوبه؟)
ممنونم شما هدف رو چند میدونید؟(در کجا سیو سود خوبه؟)
اول بذار 380تومن رو بزنیم و بعد ببینیم عرضه ها بالای اون چقدره،چون قاعدتا خریدار بعد از شکست مقاومت خواهد اومد ولی به احتمال زیاد بالای 500خواهد بود ،اگه 380رو بزنیم.
فعلا اول روز هفته کمی بازار در گروه بانکی گیجه،ولی امیدواریم رفته رفته بهتر بشه.
نظر