کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وپترو رو هم از نظر تکنیکی به حمایت مهمی رسیده.کف کانال صعودی با شیب کم می باشد شکست 190 تومن میتونه سیگنال یه صعود باشه.البته با دید میان مدت و حد ضرر 150 تومن قیمت فعلی 179 تومن.
وپترو دو روزه مثبت میخوره ،فردا با مقاومت مهم محدوده 190 تا 195 تومن برخورد میکنه که مقاومت خیلی مهمی برای سهم هست.
انتظار دارم با اندکی نوسان ساعتی یا روزانه این مقاومت شکسته بشه و یواش یواش بره سمت مقاومت خط روند نزولی دو ساله خود در محدوده 225 تا 235 تومن.
البته انتظار حرکت شارپ ندارم ولی یواش یواش بنظرم بتونه بالا بره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام آقا سجاد ...شرمنده میشه یه نگاهی به نمودار منگنز بندازی و نظرت را بگی خودم راستش از معاملات امروز فکر میکنم کمی اصلاح دارد . ممنون میشم نظرت را بفرمایی
فرآور شش ماهه ،34تومن سود ساخته.
مطمئنا امروز سایر گروه روی تقاضای بالایی خواهند داشت،کروی بارها بر سهامداریش تاکید شده ،فرآور و فاسمین هم در موردش اینجا صحبت شده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام آقا سجاد ...شرمنده میشه یه نگاهی به نمودار منگنز بندازی و نظرت را بگی خودم راستش از معاملات امروز فکر میکنم کمی اصلاح دارد . ممنون میشم نظرت را بفرمایی
درود
یه الگوی سر و شانه میبینم با هدف 370 تومن مشروط بر اینکه زیر 200 تومن نیاد.اگه بخواد اصلاح کنه 240 تومن حمایت خط سر و گردن رو داره و حمایت مهمی هست.اینو نباید بشکنه اینو بشکنه کمی نسبت به تشکیل الگو ناامید میشم ولی محدوده 220 تا 210 تومن حمایت خیلی مهمی داره.
غالبر در محدوده 165 تا 170 تومن حمایت خیلی قویی داره.
امیدواریم این حمایت عمل کنه و سهم برگرده .
ولی اونایی که میخواهند در روند صعودی بخرند شکست 190 تومن میتونه یه سیگنالی برای شروع روند و شکست مقاومت های مهم دیگه باشه.
پس از بازپسگیری موصل و بیرون راندن داعشیان
و پس از ختم قائله سوریه دوران سازندگی منطقه شروع خواهد شد
در این دوران احتیاج مبرمی به سیمان و فولاد هست
و پس از شروع ساخت و ساز ارائه تسهیلات از جمله خودرو و لوازم منزل در اولویت اقتصادی منطقه قرار خواهد گرفت
بنابراین برای این چند صنعت باید سناریویی وجود داشته باشد
هر صنعتی رو بخشی از دنیا هندل خواهد کرد
احتمال دارد بخشی از سیمان و فولاد و خودرو به ایران سپرده شود
و این برای کشور بهترین حالت خواهد بود
البته اینها در حد ذهنیات است
ولله من متوجه نشدم این فروشندگان خزامیا و خودرو برای خرید در چه قیمتی در این قیمت ها فروشنده اند. گیریم خودرو مثلا بیاد تا 325 تومن و یا 310 تومن .الان چقدر با اونجا فاصله داره؟خیلی اندکه 5درصد هم نمیشه. نمیدونم ولله
امروز روز نمایش قدرت فروشندگان در گروه سیمانی هستیم .ببینیم امروز اینا چقدر قدرت دارند؟ از نظر من زیاد قوی نیست چون من فکر میکنم خریداران بیشتر با دید میان مدت خرید ه اند ولی چنانچه نوسانگیرهای کوتاه مدت ده درصدی بوده باشه و خیلی فشار فروش بیارند انتظار دارم در منفی خریدار براشون بیاد. من نسبت به اینده سیمانیها خوشبینم و سهامداری میکنم البته مثل تمامی سهم های دیگه با رعایت حد ضرر.
برای فباهنر چندی قبل گفتم ممکنه بیاد زیر 140 تومن ولی انگار نمیخواد بیاد.بالای 165 تومن قرار بگیره میتونیم امیدوار به شکل گیری یه موج صعودی باشیم.
تو این قیمت ها سهم بدی برای خرید نیست الان 158 تومن معامله میشه ،حال یه ده بیست تومن اینور اونور بشه ایرادی به خرید نیست.
خودرو فشار خرید خوبی داره ،ببینیم میتونه صف خرید بشه یا نه؟
اگه بشه پشت سرش خزامیا و خساپا هم میان
ماشالله خودرو .بنظرم امروز در قیمت 358 تومن صف خرید بشه او وقت مقاومت 365 تومن رو هم میشکنه.
امروز لبنیاتی ها هم خوب معامله شدند کمی فشار خرید در مثبت غالبر می بینم ،بذار ببینیم خریداران جسارت پیدا میکنند و رنج مثبت تا صف خرید میزنند.
سیمانیها الان منفی هستند ولی من کوچکترین ترسی ندارم.
شاید امروز هم مثبت معامله بشند اولین نشونه اش رو حق تقدم سشرق و سفارس میده.
ببینیم چی میشه؟
انشالله که هر چی بشه شرمنده دوستان نشیم.
نظر