کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سبزوا 25 درصد مثبت بازگشایی شد.
طوفان سیمانیها هنوز اول راهه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
این روزها حتما فباهنر رو در واچ داشته باشید هر لحظه ممکنه مقاومت 166 تومن رو بشکنه،هر روز رصدش کنید.حد ضرر 130 تومن
فباهنر 600 هزار تا صف خرید شد.بنظرم با این صف مقاومتش شکسته و البته همچنان اینجا کسی خریدی نداشته.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
باز خوبه ، یه نفر به تحلیل فباهنر اهمیت داده.
.
.
.
.
سپاها با 1.5 درصد قیمت پایانی منفی(که البته 2.5درصد منفی بود)اخرین قیمتش بالای صف خرید فرداست.این مشخص میکنه خریداران برنده اند یا فروشندگان.
باز خوبه ، یه نفر به تحلیل فباهنر اهمیت داده.
.
.
.
.
سپاها با 1.5 درصد قیمت پایانی منفی(که البته 2.5درصد منفی بود)اخرین قیمتش بالای صف خرید فرداست.این مشخص میکنه خریداران برنده اند یا فروشندگان.
سلام، البته بازار انتظار بیشتری داشت و صحبت از 600% بود که الان اعلام حسابرس 322% است
من نمیتونم برای سهمی که پر از حاشیه هست قیمت های بالای صد درصدی بدم.در این جور سهام باید گام به گام جلو رفت.حالا هر کی 600قیمت میده خودش هم باید مسولیت این قیمت رو قبول کنه.
پست بنده بود در اواخر اسفند سال قبل
همانطور که در شکل زیر می بینید شاخص ریزش خودش رو به اتمام رسونده و کم کم باید به سمت 82 هزار واحد بره
فقط باید اخبار بنیادی هم کمک کنه
نفت 52دلار
دلار 3600تومان را شکوند.
.................................
قطعا بورس رشد خواهد کرد خصوصا دلاریها مثل صادراتیها و پالایشگاه-معدنی سنگ اهن-کاشی-فلزات و.........
ذوب بدون شرح!این از سایت همسایه توسط استاد ارجمند تکنیکال آقا مصطفی
با این چنگال خوشگل رفتیم برای بالای 400(البته توراه نوساناتی داریم ولی روند صعودی است):
من چند بار در مورد مداران گفته ام که به روند صعودی این سهم مشکوکم و فکر میکنم نیاز به اصلاح داره ،امروز برخلاف پیش بینی ما 23میلیون صف خرید بخودش در قیمت 346تومن دید.
من تا زمانیکه مداران بالای 385تومن نیاد،همچنان اعتقاد به اصلاح خواهم بود ولی بالای 385تومن بیاد دیگه اون نظر رو نخواهم داشت.
فباهنر 600 هزار تا صف خرید شد.بنظرم با این صف مقاومتش شکسته و البته همچنان اینجا کسی خریدی نداشته.
سلام اروم عزیز امروز فباهنری شدم اونم چجوری؟؟؟ چند تا سهم نصفه و نیمه داشتنم تماما تبدیل به فباهنر کردم و البته بر غالبرها هم افزودم ....غالبر فکر کنم در زمان خودش طوفانی به پا کند تجربه رشد این سهم را دارم و مزه کرده ام ....
من چند بار در مورد مداران گفته ام که به روند صعودی این سهم مشکوکم و فکر میکنم نیاز به اصلاح داره ،امروز برخلاف پیش بینی ما 23میلیون صف خرید بخودش در قیمت 346تومن دید.
من تا زمانیکه مداران بالای 385تومن نیاد،همچنان اعتقاد به اصلاح خواهم بود ولی بالای 385تومن بیاد دیگه اون نظر رو نخواهم داشت.
شک نکنید که بالایی نخواهد داشت
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر