کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگه قرار باشه گروه خودرو بالا بره،این خکاوه هم بالا ميره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
الان روی 208 وبملت بخرم تارکت چند میدید ؟؟! منطقی البته
فعلا 230
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
وبملت صف خرید بشه برای بقیه گروه بانکی هم فشار خرید میاد
هستم
مثل اینکه تکنیکال در بازاری که داخلش پول باشه بهتر کار میکنه
اگه تکنیکال در بازار منفی یا بازاری که پولی نداره،کار نمی کرد من الان در زیان 50درصدي بودم ولی الان نه در زیان بلکه در سودم.
خکاوه از منفی اومد مثبت،خبهمن هم به نظر من با مثبت شدن گرو خودرو نباید در منفی باشه.
آقا خاور را بهتر می پسندید یا خکاوه؟ سهام بیمه ای چطور؟
هر دو تا زیان ده اند ولی بنظرمن خکاوه بهتره.در مورد بیمه هم دسترسی به نمودار ندارم
اتکام ممکن است با توجه به جو بازار و عرضه اولیه رشد کند ولی آش دهن سوزی نیست به نظرم در حال حاضر پارسیان ، ما ، و میهن از اتکام بهترند ودی هم منتظر گزارش 9 ماهه هستم اگر مشکلاتش نسبت به 6 ماهه کمتر شده باشه ، گزینه قابل بررسی است . در مورد پارسیان هم که به نظر بنده بسیار خوب است نمی دانم چرا بازار اقبال نکرده به پارسیان، من خریدم رو در پارسیان هم تکمیل کردم ، پارسیان در قیمت فعلی خیلی کم ریسک هست و میشه راحت باش سهامداری کرد. مهین رو هم که از فبل خریده بودم ، به نظرم اگر دانا و آسیا گزارش 9 ماهه شان مثل 6 ماهه باشه ریسک خواهند داشت.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دوستان گل خسته نباشید...کسی از دوستان این تاپیک خچرخش رو نداره !؟؟؟ فکر میکنم در تاپیک خچرخش در فروم بورسی و فروم تالار بورس به اندازه کافی صحبت شده درباره این سهم و برنامه افزایش سرمایه اش !
ولی اینکه چرا تو این تاپیک خاطرخواه نداره با اینکه اکثر دوستان این تاپیک دنبال سهم های کم ریسک هستند واقعا برام جای سوال داره ! بنظرم ارزش ریسک داره این سهم کم شناور پر امید با بنیاد !
خچرخش رو دوست دارم و قصد خرید هم داشتم ولی هر بار خواستم بخرم از نمودارش واگرایی منفی و عدم همراهی دیدم بنابراین دستم به خرید نرفت.حتی همین الان واگرایی رو نشون میده ولی پایین نمیاد.اون زمان بجاش خاهن خریدم توی تایپک خاهن هم نوشتم.
منم معمولا سهمی رو که نتونم روندش رو پیش بینی کنم واردش نمیشم ،بخاطر همین هم صحبتی در موردش نکرده ایم.
ولی من فکر میکنم اوناییکه در افزایش سرمایه خچرخش شرکت کنند سود خوبی می برند.
من فاذر رو 314 فروختم با جو سازی و خبر های غیبی تخیلی بعضی ها رو 187 تومن خاهن بجاش گذاشتم امروز 17% بالاتر 218.5 دادم رفت اما فاذر 26% پرید بالا تا الان
این خکمک لعنتی من هم شده 94 براش کابوس و سد کارون هر ریتم هم فشار خرید باشه نمیپره بالا کلی هم دارم
خچرخش هم من 32000 تا میانگین 233 دارم
امروز با پول فروش خاهن 128000 تا وتجارت 1030 تومنی و 30000 تا بیمه دانا 150.5 خریدم برای هفته بعد
نظر