orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : orumbourse channel

نقل از تالار بورس کاربر toural :
    بانک تجارت ونیکی (سهامدار عمده اش هم است) رو می خواد با قیمت پایه 180 به بانک صادرات بفروشد مذاکراتشون رو هم انجام داده اند این خبر هنوز تو بازار نپیچیده .
    قیمت تجارت رو هم احتمالا بالای 180 باز می کنند.
    بفروشید بفروشید این بانک هیچی نداره لازم شد صف فروشش کنید سود خریدار بیشتر بشه.

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1055

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      جناب b-asgharne خدا وکیلی وتجارت های که دیروز خرید رو 119 تومن برای من تو کوتاه مدت عاقبت بخیری داره ؟؟؟
      خرید وتجارت بر اساس تکنیکال پیشنهاد ندادم و خودم هم دارم بین بانک تجارت و صادران معامله بزرگی در حال انجامه سودش هم تعدیل اساسی پیدا می کنه.
      بانک تجارت به احتمال خیلی زیاد سرمایه گذاری ملی ایران را به بانک صادرات خواهد فروخت.
      علت اینکه گفتم ونیکی هم زیر نظر باشه همینه چون حقوقی به من گفته قیمت بالای 180 خواهد بو
      د.
      جالبه گفتند با توجه به وضعیت بازار قیمت 180 یا .. (اون نمی نویسم چون اون موقع نمی دونم وضعیت بازار چطوری خواهد بود) باز خواهد شد.
      بازم خودتون تصمیم بگیرید
      من خودم کنور به تعادل برسه اونم تبدیل به تجارت می کنم مگر اینکه رشد کرده باشه

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

وتجارت یا ونیکی کدام قراره تارگت 180ببینند ؟ درست متوجه نشدم

نظر

• b-asgharne
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1055

بیا پر ریسک هم فهمید داره از خبرهای خوب تجارت حرف می زنه.

یه چیزی هم بگم نوشتن اخبار رانتی برای اامثال من کار راحتی نیست اون حقوقی که خبرها رو به من می ده نمی دونید چقدر تاکید دارم که بابا ملت نیان با خبر من جوگیر بشن سرمایه شون رو از دست بدن نفر اول خودم سرمایه ام رو از دست می دم به درک
          ولی هرچند تو فضای مجازی هم باشه باور کنید نمی تونم به مونیتور نگاه کنم ولی با این حال
          شما فرض کنید من هم یک شیاد به تمام معنا هستم و تکنیکال و حجم معاملات و همچنینی از چند نفر وارد هم بپرسید انشالله که رو سیاه نشیم.

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

نظرتون در مورد اینده قیمت نفت در محدوده 6 ماه اول سال دیگه چند هست ؟ گویا صدای همه واقعا در امده و اپک و غیر اپک دارند علیه عربستان شیاد متحد میشوند !؟

نظر

• b-asgharne
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1055

وتجارت یا ونیکی کدام قراره تارگت 180ببینند ؟ درست متوجه نشدم
              وتجارت ونیکی رو به وبصادر با قیمت پایه به من گفتند 180 حالا بالا و پایینش بعدا معلوم می شه می فروشه
              ونیکی هنوز تکنیکالش تایید نیست روی 180 ، تا کجا می ره هم نمی دونم میشه موقع حرکتش تکنیکال بررسی کرد
              ولی وتجارت رو گفتند با شرایط فعلی تا 180 می برند حالا از 150 برگشت یا مثلا بازم می گم مثلا 260 من نمی دونم اونو بازار مشخص خواهد کرد
              اجازه بدید این بحث رو همیجا تمومش کنیم و منتظر نظر دوستان در مورد سایر آکنتور ها باشیم.
              سجاد جان کجایی بیا دیگه کارت تموم نشد
              /:.smilingsmiley.:/

نظر

• b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1055

نظرتون در مورد اینده قیمت نفت در محدوده 6 ماه اول سال دیگه چند هست ؟ گویا صدای همه واقعا در امده و اپک و غیر اپک دارند علیه عربستان شیاد متحد میشوند !؟
                سناتور جان الان اروم میاد دلخور میشه میگه تاپیک به بیراهه رفته . قیمت نفت خیلی پیچیده است و آخرین آیتمی که روش تاثیر داره در کنار اخبار بد اقتصادی جهان بحث فروش نفت آرام کو است
                اگر خبر واقعی باشه قیمت پایین میاد تا سهامشو ارزون بخرند بعد خرید ناگهان بالا و سهام پالایشی مخصوصا بهران خریدنیه
                اگر خبر الکی باشه واسه پایین کشیدن قیمت نفته به علت بالا یعنی قیمت رو پایین بیارید ارزون بخرید ولی چون الکی نیت زود معلوم و قیمت بالا کشیده می شه.
                قیمت بالای 40 تا 6 ماه آینده فکر نمی کنم بره بالا علت صعود هم فعلا تکنیکی نه بنیادی. من توذهنم دارم به نفت 15 دلار که کف کانال صعودی ضعیف جدید شاید باشد فکر می کنم.
                دوستان حجم معاملات عالیه
                شاخص خط روند رو نمکی شکونده
                ولی بعد از این چون بانکیا وظیفه بالا بردن شاخص رو برعهده دارند و اینا سهامدار خسته زیاد دارند چند روزی شاید(شاید) شاخص آروم آروم حرکتش رو ادامه بده.
                با اومدن اخبار سود سایپا و اخبار جدید بانکی و شاید باز شدن آکنتور شاخص بازم اساسی حرکت خواهد کرد
                آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2016/02/02, 12:25.

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1055

ورنا باز شد با حجم 256 میلیون روند rsi شکست روند نزولی نمودار قیمت هم شکست بعید می دونم به نمودار های گفته شده پول بک بزنه حالا باید دید این 30 میلیارد تومن پول به کدوم گروه می ره.

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

برای من واقعا عجیب هست که ورنا چشم دوستان فروم بورسی رو میگیره انوقت سهم دگرگون شده و بهاری شده وساپا شده انتخاب آخر بچه ها برای خرید !

دقیقا برعکس تالار بورس امروز اینجا فکر و عمل شد !

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2577

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      درود

خساپا رو قبلا چندین بار در مورد ارزندگی و لیدر بودن و رشد اون پست زده ایم ولی در مورد وتجارت الان یه بررسی داشتم توان صعود داره و با شکست مقاومت سقف قبلی 157 تومن حداقل هدف 185 تومن رو داره. فعلا وتجارت داره به مقاومت 124 تومن واکنش نشون میده ولی ممکنه فردا یا پس فردا بشکنه. از روند نزولی هم خارج شده و پتانسیل صعود داره.
                      ولی سرعت حرکت خساپا بیشتر از وتجارت هست.
                      فردا معاملات رو با دقت بررسی میکنیم.
                      .
                      .
                      .

مرسی از شما دوست عزیز اطلاعات خوبیه.@};-@};-@};-
                      نقل قول از سایت بورکس:

گروه خودرویی یک استراحت و نفس گیری انجام دهند، بد نیست و برای کلیت بازار خوب است. :)

البته بازی اصلی این گروه بر دوش خساپا است.

از قرار معلوم مجموعه سایپا از کلاه جادوگری خودش قرار است خرگوش بزرگ در آورد.

فردا مجمع فوق العاده خساپا است برای تصميم گيري در خصوص شموليت مفاد 141 قانون تجارت و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

تا آنجا که به بنده اطلاع دادن ، احتمالاً فردا علاوه بر موارد فوق، فروش یک سری دارایی ها و ساختمان و املاک و زمین و انبار و سوله و شهرک و مجتمع را ردیف خواهند کرد تا با خبر فروش آنها زمینه رشد سهم و کلاه جادوگری خساپا را فراهم کنند. ( ملک وردآورد به مساحت یک میلیون متر مربع و ملک پلاسكوكار به مساحت 52000 متر مربع و ملک اندیشه به مساحت 5000 و ............)

مدیران سایپا دست هر چی آل کاپون ، دون کورلئونه را از پشت بستند. برای رشد و افزایش قیمت سهم دست به هر ترفندی میزنند ، افزایش سرمایه ، کاهش سرمایه ، افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، فروش ضربدری شركتهای زیرمجموعه ، فروش اموال و املاک و ساختمان........

حالا چه هدفی پشت این کار است برای افزایش قیمت سایپا بعد از مجمع فوق العاده، زمان مشخص خواهد کرد.
                      آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2016/02/02, 14:24.

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2577

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        درود

خساپا رو قبلا چندین بار در مورد ارزندگی و لیدر بودن و رشد اون پست زده ایم ولی در مورد وتجارت الان یه بررسی داشتم توان صعود داره و با شکست مقاومت سقف قبلی 157 تومن حداقل هدف 185 تومن رو داره. فعلا وتجارت داره به مقاومت 124 تومن واکنش نشون میده ولی ممکنه فردا یا پس فردا بشکنه. از روند نزولی هم خارج شده و پتانسیل صعود داره.
                        ولی سرعت حرکت خساپا بیشتر از وتجارت هست.
                        .
                        .
                        .

مرسی از شما دوست عزیز اطلاعات خوبیه.@};-@};-@};-
                        نقل قول از سایت بورکس:

گروه خودرویی یک استراحت و نفس گیری انجام دهند، بد نیست و برای کلیت بازار خوب است. :)

البته بازی اصلی این گروه بر دوش خساپا است.

از قرار معلوم مجموعه سایپا از کلاه جادوگری خودش قرار است خرگوش بزرگ در آورد.

فردا مجمع فوق العاده خساپا است برای تصميم گيري در خصوص شموليت مفاد 141 قانون تجارت و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها

تا آنجا که به بنده اطلاع دادن ، احتمالاً فردا علاوه بر موارد فوق، فروش یک سری دارایی ها و ساختمان و املاک و زمین و انبار و سوله و شهرک و مجتمع را ردیف خواهند کرد تا با خبر فروش آنها زمینه رشد سهم و کلاه جادوگری خساپا را فراهم کنند. ( ملک وردآورد به مساحت یک میلیون متر مربع و ملک پلاسكوكار به مساحت 52000 متر مربع و ملک اندیشه به مساحت 5000 و ............)

مدیران سایپا دست هر چی آل کاپون ، دون کورلئونه را از پشت بستند. برای رشد و افزایش قیمت سهم دست به هر ترفندی میزنند ، افزایش سرمایه ، کاهش سرمایه ، افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها ، فروش ضربدری شركتهای زیرمجموعه ، فروش اموال و املاک و ساختمان........

حالا چه هدفی پشت این کار است برای افزایش قیمت سایپا بعد از مجمع فوق العاده، زمان مشخص خواهد کرد.
                        آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2016/02/02, 14:16.

نظر

• b-asgharne
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1055

اینطور که به ما گفتند خساپا رو شنبه باز می کنند ببینیم چی میشه.

نظر

• پوریای ولی
                            عضو عادی
                            • Jan 2016
                            • 48

بنظر من خودرویی ها فعلا بالایی ندارند

نظر

• kor000
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 232

سلام
                              با توجه به حجمی که امروز خکاوه خورد روندش چگونه پیش میره مثبت یا منفی ؟ممنون

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
                                سلام
                                با توجه به حجمی که امروز خکاوه خورد روندش چگونه پیش میره مثبت یا منفی ؟ممنون
                                حجم زیادی خورد اون هم رو مقاومت خودرویی ها هم همگی پر عرضه و منفی بودن فردا باید دید من که فروختم ببینم چی میشه

نظر

در حال کار...
                                X