orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : orumbourse channel

شاخص 200-300 واحد موقع ریزش منفی میخوره موقع صعود فقط 20 واحد بنازم به این بازار
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      جناب سکه شانس سلام بنده تقریبا تمامی بیمه ها رو بررسی کردم بیمه مهین رو مناسب تر دیدم شما دانا و اتکایی رو آینده دار دونیستید ممنکه بگید در مقایسه این 3 تا علت خاصی مد نظر هست
      درود
      خواستم مطلبی کوتاه در خصوص اهمیت بیمه های اتکایی بنویسم دیدم کوتاهیی ان نمی تواند بازگو کننده ارزش این نوع از بیمه ها در جهان باشد...هنوز در ایران شناخته شده نیستند......لذا یکی از منابع مطالعاتی خود را به شرح لینک ذیل جهت مطالعه دج می کنم...در خصوص بیمه دانا هم در اولین فرصت نظر خود را بیان می کنم...
      در پناه خدا باشید...
      http://sbi.ir/Files/Posts/Portal1/sa...aeeze65(4).pdf

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

ارومبورس خان تاپیک مبارکت باشد.برای همه نان کند انشاالله و از شر زالوصفت و کفتار صفت و پشه پیشه مصون بماند.با تشکر
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          orumbourse درود و شب بخیر یادآوری بررسی دو مورد دیگر شاراک و سکرما ، در بررسی جدیدی هم که داشتم سخوز را از سکرما بهتر دیدم اگه ممکنه این رو هم نظر بدید. سلامت و تندرست باشید

درود
          من فقط بررسی تکنیک قیمتی میکنم شما بنیادیش رو خودتون زحمتش رو بکشید.
          شاراک،سهم بدی نیست گرچه هنوز از روند نزولی دوساله خود خارج نشده ولی دیگه اون توان نزول سابق رو نداره البته هنوز خریداران قدری هم نداره.
          احساس میکنم این اصلاح در قالب یه موج چهارم انجام میشه،خاصیت این موج ها پیچیدگی و فریب کاری هست.من احساس میکنم شاید بشه این سهم رو حوالی 425 تومن هم خرید ،احتمال این موضوع سی تا چهل درصده.
          یکی از نشانه ورود به روند صعودی و اغاز موج صعودی میتونه صعود و تثبیت بالای 640 تومن باشه
          حد ضرر این سهم برای کوتاه مدت شکست 470 تومن میتونه باشه اون وقت 450 یا 425 تومن رو ممکنه ببینه ولی حد ضرر برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت توجه به مسایل بنیادی و کاهش سودآوری باید باشه.
          .
          .
          .
          .
          سکرما.. اینم وارد روند صعودی نشده ،شکست 350 تومن برای سهم خوبه و باعث جلب توجه بازار میشه.حد ضرر این سهم 270 تومنه.بشکنه باید منتظر واکنش به 250 تومن باشید.
          از 60 میلیارد تومن سود شرکت، 31 میلیاردش مربوط به سود حاصل از سرمایه گذاری در سهام سیمانی می باشد به سود اونها بایست توجه شود.درصد تقسیم سود خوبی در مجمع داره،70 -80 درصد سود رو در مجمع تقسیم میکنه برای مجمع رفتن خوبه اگه زود بده.
          یکی از گروهایی که بیشترین افت رو داشتند گروه سیمان می باشد
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود

مشکل قنیشا و قثابت اینه که حامی روی تابلوی معاملات ندارند و بیشتر تحت تاثیر گروه هستند یعنی گروه منفی باشند اینها هم منفی هستند ولی گروه مثبت باشند اونم از نوع شدیدش این دو تا اون وقت یادشون میفته یه مثبتی بخورند.
            قنیشا واقعا اینجا مقاومت قدری داره،فردا گروه وضعیت این رو مشخص میکنه نه خودش،بعید میدونم گروه منفی باشه قنیشا مثبت باشه.
            البته ذکر این نقطه ضروریه که اخیرا در این دو سه روزه حجم های خوبی خریداری شده،بهرحال مقاومت 132 تومن فردا یه چالش جدی برای سهم هست من فکر میکنم شاید فردا نشکنه و یه منفی بخوره.
            اگر اون منفی ها زیاد نباشه و اندک باشه ممکنه یه حمله ای مجدد برای فتح 132 تومن و همراهی با گروه برای 150 تومن داشته باشه.ولی منفی زیاد باشه بهتره به 112 تومن دقت شود.
            من فکر میکنم میتونه 132 تومن رو بشکنه ولی شاید فردا نباشه.بهرحال موارد گفته شده رو مدنظر داشته باش.
            شاید قنیشا امروز بخواد مقاومت پیش روش رو بشکنه،البته شاید.
            مقاومتش 132 تومن نیست اون اشتباه عددی شده عدد دقیقش 135 و 142 تومن هست.
            .
            .
            .
            بنظر میادقشکر هم توانایی صف خرید شدن امروز داره
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/22, 09:15.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

با این چیدمانی که فروشندگان در مثبت برای خود گرفته اند،بنظر میاد هر چقدر امروز زمان بگذره فروشنده در منفی هم بفروشند و شاخص رو از مثبت به منفی هدایت کنند.
              اگر هم منفی نشه،در مثبت اندک باقی میمونه.

نظر

• farzen
                ستاره دار(2)
                • Jan 2012
                • 512

سلام خدا قوت

در مورد کگاز برسی داشتین؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

از نظر من برای شاخص محدوده 61000تا 60500 محدوده حمایتی قویی هست،اینجا بنظرم بایست یه موج صعودی داشته باشیم ولی بعید میدونم خیلی بلند باشه مثلا دو هزار واحدی.
                  قبل از رسیدن به اینجا بخواد یه موج شروع بشه بایست خبرهای خیلی قویی مختص خود بازار بیاد که الان نیست.من فعلا نظرم روی اون محدوده هست برای صعودی 2 هزار تا.
                  ببینیم چی میشه؟البته این رو هم عرض کنم که واقعا تحلیل شاخص با این دستکاریهایی که میشه خیلی خیلی سخته البته روند کوته مدتش رو عرض میکنم.
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/22, 09:54.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                    سلام خدا قوت

در مورد کگاز برسی داشتین؟
                    صفحات اول تایپک در جواب سوال یکی از دوستان یه تحلیل بلند مدتی کرده ام

نظر

• farzen
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2012
                      • 512

شفارس نظرتون چیه؟(مقداری دارم)نگهداری یا فروش؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

شاید قنیشا امروز بخواد مقاومت پیش روش رو بشکنه،البته شاید.
                        مقاومتش 132 تومن نیست اون اشتباه عددی شده عدد دقیقش 135 و 142 تومن هست.
                        .
                        .
                        .
                        بنظر میادقشکر هم توانایی صف خرید شدن امروز داره
                        قنیشا و قشکر صف شدند قمرو هم ممکنه صف بشه

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                          شفارس نظرتون چیه؟(مقداری دارم)نگهداری یا فروش؟
                          نمودارش رو ندارم...

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

پتایر رو هم خوب میخرند میگند معامله بلوکی داره.خودش زیان ده هست 210 و 230 تومن مقاومت هاش هستند که این دومی خیلی قویه.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

درود من فقط بررسی تکنیک قیمتی میکنم شما بنیادیش رو خودتون زحمتش رو بکشید. شاراک،سهم بدی نیست گرچه هنوز از روند نزولی دوساله خود خارج نشده ولی دیگه اون توان نزول سابق رو نداره البته هنوز خریداران قدری هم نداره. احساس میکنم این اصلاح در قالب یه موج چهارم انجام میشه،خاصیت این موج ها پیچیدگی و فریب کاری هست.من احساس میکنم شاید بشه این سهم رو حوالی 425 تومن هم خرید ،احتمال این موضوع سی تا چهل درصده. یکی از نشانه ورود به روند صعودی و اغاز موج صعودی میتونه صعود و تثبیت بالای 640 تومن باشه حد ضرر این سهم برای کوتاه مدت شکست 470 تومن میتونه باشه اون وقت 450 یا 425 تومن رو ممکنه ببینه ولی حد ضرر برای سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت توجه به مسایل بنیادی و کاهش سودآوری باید باشه. . . . . سکرما.. اینم وارد روند صعودی نشده ،شکست 350 تومن برای سهم خوبه و باعث جلب توجه بازار میشه.حد ضرر این سهم 270 تومنه.بشکنه باید منتظر واکنش به 250 تومن باشید. از 60 میلیارد تومن سود شرکت، 31 میلیاردش مربوط به سود حاصل از سرمایه گذاری در سهام سیمانی می باشد به سود اونها بایست توجه شود.درصد تقسیم سود خوبی در مجمع داره،70 -80 درصد سود رو در مجمع تقسیم میکنه برای مجمع رفتن خوبه اگه زود بده. یکی از گروهایی که بیشترین افت رو داشتند گروه سیمان می باشد
                              ممنون و سپاسگزارم . این جمله هم تقدیم شما-----افلاطون: زينت انسان در سه چيز است ؛ علم، محبت، آزادي.
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

چه اتفاق بنیادی برای این وپست افتاده که صف خرید 6 میلیونی داره؟! بقیه سهم های دارای سود گروه منفی هستند این مثبته،اتفاقی افتاده؟

نظر

در حال کار...
                                X