orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10180

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    قثابت هم امروز نسبت به روزهای گذشته خیلی عرضه شده،نمیدونم میتونه این عرضه رو تحمل کنه یا نه؟ فردا مشخص میشه.
    این یه هدف 160 تومنی داره ولی ممکنه در کوتاه مدت نرسه.
    یعنی داره ميره سمت هدف 160تومني؟ بنظر میاد زود فروختیم.
    با اون حجم عرضه میلیونی دیروز و صف خرید امروز بنظر میاد خریداران خوبی داره،عصر بررسی میکنم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

سلام سجاد جان خوبی خیلی تشکر از تاپیکی که ایجاد کردی.با این که فاذر رو زیر نظر گرفتی در این چند وقته به نظرت پایین کشیدن امروز قیمت سهم واسه خارج کردن نوسان گیرا بود که زیر 400 حجم خوب بخوره یا اینکه عبور توان نداشت و فردا منفیه روند سهم ؟!و الان در محدوده خرید اشباع هست یا نه.آخه یه جا شنیدم که مثلث متقارن زده و هدف 420 450 و نهایت 480 در سر داره ؟ممنون میشم یه تحلیل ارائه کنی
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• b-asgharne
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1052

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
        کسی جواب اینو نمیدونه ؟؟؟
        شاید فروش آبشاری حقیقی ها و اون کندل سیاه رنگ با حجم 14 میلیون خبهمنی ها رو ترسوند ،( خریدار هم حقیقی بود ).
        احتمالا این هم از فردا روند معاملاتش عادی خواهد شد.

البته در کل امروز حقوقی ها بیشتر عرضه کننده بودند و به غیر چند تا سهم بیشتر صف های خرید را عرضه کردند و باید دید حجم تقاضا فردا هم مثل امروز بالا خواهد بود.

نظر

• asir
          ستاره دار(4)
          • Jan 2013
          • 416

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
          جناب اروم بورس شما واگرایی مثبت جایی ندیدین توی نمودارا این روز ها...
          با اجازه جناب اروم

واگرایی مثبت خفن در وگستر وشبندر هر دو با مکدی متاسفانه نمیدونم نمودارش رو انتقال بدم
          حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• nima_1
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 31

آقا سجاد نظرت در خصوص معاملات شليا چيه

نظر

• H.J.RAD
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 23

با سلام و خسته نباشید
              جناب orumbourse نظرتون در مورد رمپنا چیه؟ امروز مقداری خرید کردم
              ممنون

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10180

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                سلام سجاد جان خوبی خیلی تشکر از تاپیکی که ایجاد کردی.با این که فاذر رو زیر نظر گرفتی در این چند وقته به نظرت پایین کشیدن امروز قیمت سهم واسه خارج کردن نوسان گیرا بود که زیر 400 حجم خوب بخوره یا اینکه عبور توان نداشت و فردا منفیه روند سهم ؟!و الان در محدوده خرید اشباع هست یا نه.آخه یه جا شنیدم که مثلث متقارن زده و هدف 420 450 و نهایت 480 در سر داره ؟ممنون میشم یه تحلیل ارائه کنی
                درود

بیشتر بخاطر شفاف سازی بود وگرنه امروز صف خرید هم شد و تا قبل شفاف سازی خیلی هم خوب میخریدند حتی بهتر از حفاری.
                ولی اومدن گزارش شفاف سازی در حین بازار ،فروشنده های هیجانی به سهم میاره،بخاطر همین هم یه عده ای فروش هیجانی کردند.من همچنان عقیده ام اینه که دیدتون رو میان مدت بکنید کوتاه مدت ممکنه فیلم زیاد روش انجام بشه ولی میان مدت میشه سود کرد.شما مطمئن باشید این مقاومت 400تومن هم شکسته میشه.

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                تو این گروه بهترین سهم خدیزل خبهمن است که الان متعادل معامله میشه چرا ؟
                دیروز عرض کردم 440 تومن یه مقاومت هست بخاطر همونه.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود

بکاب از نظر من بعد از یه صعود تا 1500تومن وارد اصلاح شده ولی بنظرم میاد آخرهای اصلاح باشیم.من فکر میکنم این سهم در اینده قیمت های بالای 1500تومن رو میتونه ببینه ولی ممکنه این قیمت با اعمال افزایش سرمایه تغییر بکنه.این سرمایه کمی داره ،بنظرمن تا زمانیکه زیر 1050 تومن هست هنوز در اصلاحه ولی بالای اون بره میشه گفت وارد روند صعودی شده.
                شاید در کوتاه مدت اذیت کنه یا اصلاح داشته باشه ولی من در آینده بلند مدت فکر میکنم اهداف خوبی داره،البته من فکر میکنم این باید حتما افزایش سرمایه بده ،با این احتمال ،ممکنه در قیمت هایی افزایش سرمایه بده و طوری بازگشایی بشه که اگه قیمتش محاسبه بشه بدون افزایش سرمایه بالای 1500تومن باشه.فعلا در اصلاح هست ولی شدت اصلاح تا زمانیکه بالای 750 تومن هست کم هست ولی با شکست اون ممکنه کمی فشار فروش بیشتر بشه.اونم میشه حد ضرر.
                کفرا هم بنظرم اومد در یه موج اصلاحی متوسط چهار طی مسیر میکنه،خیلی افت کرده،هنوز در اصلاحه ولی بالای 1020 تومن بیاد وارد روند میشه.احتمالا آخرهای اصلاح باشه.
                من فکر میکنم اگه دیگه زیر 700تومن نیاد میتونه صعود خوبی بکنه .نمودارش گرچه در اصلاحه و هنوز وارد روند صعودی نشده ولی خیلی جذابه.فعلا با حد ضرر 700تومن نگه دار ترجیحا شکست اون با خبر بدی باشه میشه حد ضرر وگرنه کم حجم بشکنه و خبری هم نباشه ممکنه دوباره برگرده.
                نشانه های شروع روند یکیش اومدن بالای 900 تومنه.

درود
                زیاد روی پالایشی ها فعال نیستم،شتران یا هر سهم پالایشی دیگه در دو حالت میتونه صعود کنه یا باید بازار مثبت قوی باشه یا قیمت جهانی نفت اونقدر صعود کنه که برای اینها تاثیر زیادی در سودشون داشته باشه.
                بنابر این الان فقط با بازار مثبت میتونه بالا بیاد ولی من فکر میکنم هر نوسانی با بازار مثبت داشته باشه تا زمانیکه زیر 450 تومن باشه هنوز در روند نزولی و اصلاحه.
                من فکر میکنم هنوز اصلاحش تموم نشده.
                شکست 300 تومن میتونه فشار فروش برای سهم بیاره.

درود

بترانس روی 1000تومن با مقاومت خیلی مهمی دست و پنجه نرم میکنه بنظر من شکست این مقاومت یه مسیر همواری رو برای صعود در اختیار بترانس قرار میده،احتمال شکست بالاست گرچه الان بالای اون قیمت هست ولی اکنون به اون مقاومت واکنش نشون میده.فکر میکنم حرف هایی در آینده برای گفتن خواهد داشت.

درود

نمیدونم ولله این دیتای بلندی نداره،یا باید با بازار هماهنگش کنی یا روی اعداد رند و یا با پی بر ایی ،براش هدف در بیاری.
                مثلا همین 440 تومن میتونه یه مقاومت براش باشه ولی من نمیدونم این هدف هست یا نه؟اینو بازار و مسایل بنیادی خواهد گفت.

درود

من نظرم رو با تعیین حد ضرر دوبار گفته ام.

درود
                سهم بدی نیست داره به مقاومت 485 تومن واکنش نشون میده. احتمال اینکه برگرده و دوباره بشکنه وجود داره شایدکمی بازی کنه .تا زمانیکه زیر 420 تومن نیومده این نظر پابرجاست.

درود

نظرم رو بارها گفته ام ،نگهش دار.
                .
                .
                .
                .
                خسته شدم.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10180

آقایون بنیادی کار،در مورد بنیادی پسهند مطالعاتی داشته اید؟ من خودم حوصله خوندن گزارشاتش رو ندارم، بنظر میاد امروز خط روند نزولی رو شکسته این علامت خوبیه ظاهرا افزایش سرمایه سیصد درصدی هم داره.

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3237

آقا ممکنه لطفا یک سهم میان مدت معرفی فرمایید حدودا 30 درصد نقد هستم . خودم روی خدیزل چافست مردد هستم. اینها مورد تایید شما هستند یا سهم بهتری پیشنهاد می کنید
                    Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10180

روحاني: از رکود صحبت نکنيد/ دولت کشور را با نفت 30 دلاري اداره مي کند نه 147 دلاري
                      تاریخ انتشار: 94/10/21 12:42
                      ايسنا/ رئيس جمهور گفت: بعضي ها نيايند از رکود صحبت کنند. دولت کشور را درشرايط نفت 30 دلاري اداره مي‌کند نه اقتصاد 147 دلاري. دولت کشور رادر شرايط تحريم اداره مي‌کند نه در شرايط عادي. به گزارش ايسنا،حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني در مراسم بهره برداري از مراحل 15 و 16 پارس جنوبي با بيان اينکه برداشتن تحريم و تعامل سخت است. خرابکردن و آتش زدن که کاري ندارد، ساختن کار مهمي است. افزود : همه بايد متحد شويم تا انتخابات صحنه رقابت آزاد ،‌اخلاقي و درست و عاقلانه باشد. وي در ادامه افزود: انتخابات جاي تهمت و تحقير نيست چرا واقعيت را به مردم نگوييم؟ براي چه دولت منتخب مردم را تخريب کنيم؟ دروغ که واضح مي‌شود . کسي نمي تواند در بلندمدت به مردم دروغ بگويد چرا از خوشحالي مردم شاد نيستيم؟ اختلاف به طور طبيعي پيش مي آيد اما اختلافات کوچک را نبايدبه شکاف هاي بزرگ تبديل کنيم. منفعت کشور مال همه است. پارس جنوبي نماد همکاري دولت و سپاه است رئيس دولت يازدهم همچنين با اشاره به اينکه افتتاح فاز 15 و16 پارس جنوبي نماد همکاري و هماهنگي بين دولت و نهادهاي کشور از جمله سپاه پاسداران است، خاطر نشان کرد: ان شاء الله سال آينده شاهد افتتاح فاز 17 و 18 پارس جنوبي هم خواهيم بود. وي ادامه داد:افتتاح فاز 15 و 16 به اين معنا است که توطئه تحريم‌ها نمي تواند ملت ما را شکست دهد ما در شرايط تحريم توانستيم در سال گذشته فاز 12 و امسال هم فاز 15 و 16 را افتتاح کنيم. اين‌ها به معناي همت اين ملت براي توسعه و سازندگي کشور است. دولت با وجود همه توطئه ها بر سر قول هاي خود پابرجا است رييس جمهورخاطر نشان کرد: بعضي ها نيايند از رکود صحبت کنند. دولت کشور را درشرايط نفت 30 دلاري اداره مي‌کند نه اقتصاد 147 دلاري. دولت کشور رادر شرايط تحريم اداره مي‌کند نه در شرايط عادي. دولت با وجود همه توطئه ها بر سر قول هاي خود پابرجا است و در روزهاي آينده ما شاهد در هم پيچيده شدن طومار تحريم‌ها خواهيم بود. روحاني در ادامه با بيان اينکه ملت ايران با ايستادگي و مقاومت و رهبري رهبر انقلاب توانست از مسير بسيار سختي عبور کنند، افزود:‌بعد از روز اجراي برجام و پايان تحريم‌ها عظمت کار بزرگ مردم را توضيح مي دهم تا مردم بدانند چه کار بزرگي انجام داده اند. همسايگان ما در دنيا هم بداند اين ملت بزرگ و غيور مي‌تواند از همه پل‌هاي سخت زمانه عبور کند و کشتي اين کشور را به ساحل امن برساند. اتکاي ما به نفت در بودجه 25 درصد خواهد بود وي در ادامه خاطر نشان کرد: در شرايطي که همه توليد کنندگان و صادرکنندگان نفت در مشکلات عجيبي گرفتار شده اند بودجه سال 95 در شرايطي تقديم مجلس مي‌شود که اتکاي ما به نفت 25 درصد خواهد بود. در حاليکه ساير کشورهاي توليدکننده و صادرکننده نفت خام منطقه نود تا 100 درصد اتکايشان به نفت است.اگر خواستند به ما ضرر بزنند اول خودشان ضرر مي‌کنند . کسر بودجه امسالشان هم 100 ميليارد دلار است. رئيس جمهور همچنين با اشاره به اينکه در اين شرايط دولت افتخار دارد که توانسته تورم را مهار کند و رشد اقتصادي کشور در امسال هم مثبت است، تصريح کرد: سال آينده با عبور از تحريم‌ها سال رونق اقتصادي خواهد بود. ما بسيار خوشحاليم که يکي از قول هايمان در زمينه انرژي ، نفت، گاز و پتروشيمي در حال تحقق است. در سال 96 همه فازهاي پارس جنوبي به پايان خواهد رسيد. روحاني در بخش ديگري از اظهارات خود با اشاره به اينکه دولت به قول خود درباره ايجاد فضاي سياسي باز متعادل و غير امنيتي عمل کرده است افزود: ان شاء الله شوراي نگهبان هم در اين مسير خواهد بود و ما شاهد نشاط سياسي در کشور خواهيم بود. رئيس جمهور در ادامه گفت: اينکه ما قدم به قدم جلو مي رويم يعني کشور را به سمت استقلال کامل اقتصادي مي بريم. آن روزهايي براي ما خوشحال کننده است که ثروت کشور در سايه فناوري، بهره وري، بازار کار ، احياي استعدادها و تلاش جوانان به دست آيد. پارس جنوبي در روزهاي پاياني خود مي‌تواند سالي 100 ميليارد دلار دستاورد داشته باشد. اتکاي ثروت ما بايد به فناوري داخلي، کار و تلاش و تعامل سازنده با جهان باشد، نه رشد قيمت نفت. زماني چين و هند رشد مي‌کند و به نفت نياز دارند و نفت ما 140 دلار مي‌شود و بعد مي گوييم چه روزهاي خوشي. قشنگ نيست که کسي بخواهد ريزه خوار سفره ديگري باشد. وابستگي قيمت نفت ما به رشد چين وهند مي‌شود اقتصاد مقاومتي؟ ما بايد اقتصادي داشته باشيم که روي پاي خود بايستد. در مسائل سياسي هم به علم و دانش نياز داريم رئيس دولت تدبير و اميد همچنين با بيان اينکه تعامل ما با جهان بايد بر مبناي ابتکار سياسي خودمان باشد ،‌خاطر نشان کرد: فناوري که فقط در نفت ، گاز ،‌صنعت،‌معدن و آي تي نيست ما در سياست خارجي هم به فناوري نياز داريم. در گفت‌وگو با جهان هم به فناوري و هنر نياز داريم علم فقط مربوط به صنعت نيست در مسائل سياسي هم به علم و دانش نياز داريم. ما بايد پيچ و خم هاي پيش روي خود را با خرد ،‌علم ، منطق ، استعداد ، همکاري، هماهنگي، انسجام و اتحاد حل کنيم. رئيس جمهور در ادامه با اشاره به اينکه اگر پارس جنوبي نهايي شود منفعت آن به همه مردم و حتي ساير کشورها هم مي‌رسد گفت:‌ لوله گاز، لوله صلح، ارتباط و تعامل با جهان است. اگر توليد گاز ما از يک هزار ميليون بشکه عبور کند، ما آن را صادر مي‌کنيم و صادرات گاز به کشورهاي همسايه و غير همسايه يعني ارتباط با جهان. همانطور که شما در اجلاس سران کشورهاي گازي در تهران ديديد، گاز مايه نزديکي و وحدت کشورها است. وي افزود: با وجود همه شرايط سخت ما در زمينه انرژي ،آب ، حمل و نقل، ترانزيت، علم و فناوري،صنايع و معادن و کشاورزي پيشرفت خوبي امسال داشتيم و در زمينه توليد محصولات کشاورزي ما به سمت خوداتکايي حرکت کرده و کسري تراز مواد غذايي ما سال به سال پايين مي‌آيد. اين‌ها نشانه رشد و حرکت است. روحاني با بيان اينکه گاز تنها پول، تعامل با جهان و خوداتکايي نيست، تصريح کرد: گاز يعني هواي پاک، محيط زيست و نجات از آلودگي که اين‌ها از معضلات بزرگ جهان است. ما شاهد آلودگي در شهرهاي بزرگ بوديم و در اين ايام برخي دستگاه‌هاي تبليغاتي هر چه خواستند گفتند ولي نگفتند در همين ايام وضع آلودگي هوا در شرق آسيا،‌ هند و يا اروپا چگونه بود. رفع آلودگي‌ها در کوتاه مدت امکان پذير نيست رئيس جمهور با تاکيد بر اينکه ما بايد به سمت هواي سالم برويم خاطر نشان کرد: رفع آلودگي‌ها در کوتاه مدت امکان پذير نيست. ما بسياري از آلودگي‌ها را در اين دولت کم کرديم. برخي آلودگي‌ها هم ديگر وجود ندارد و برخي از آن‌ها هنوز وجود دارد. اصلاح سوخت ماشين‌ها و خانه‌ها و به روز کردن شرايط حمل و نقل بخشي از کارهايي است که بايد انجام بگيرد. توسعه توليد گاز هم مي‌تواند آلودگي‌ها را کم کند. روحاني با تشکر از قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء، وزير اقتصاد و همه دست‌اندرکاران پارس جنوبي اظهار کرد: وقتي تحريم‌ها رفع مي‌شود موانع برداشته مي‌شود و ما آنوقت آماده رقابت با جهان هستيم. ان شاءالله در بخش نفت و گاز تحول بزرگي ايجاد مي‌شود. من به قرارگاه خاتم الانبياء گفته‌ام چند ابرپروژه بزرگ را مدنظر بگيرد و به نتيجه برساند. البته تاکيد هم کرده‌ام که مردم بوشهر هم بايد خير اين پروژه‌ها را حس کنند که استاندار بوشهر هم گفته برنامه‌اي در اين راستا تهيه کرده و ما آن را در دولت بررسي خواهيم کرد. رئيس دولت تدبير و اميد در پايان گفت:‌ من تاکيد دارم تا پروژه صد در صد کامل نشده نبايد آن را افتتاح کرد. يک بار بايد کلنگ زد و يک بار هم افتتاح کرد نه اينکه صدبار کلنگ بزنيم و صدبار افتتاح کنيم. من از آقاي زنگنه سوال کرده ام که آيا همه بخش هاي فاز 15 و 16 تکميل شده است که ما براي افتتاح مي‌رويم که خوشبختانه امروز اين دو فاز کامل بود. با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/11, 15:42.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10180

اگر ما در ابتدای موج پنجم باشیم یکی از خصوصیات اینگونه از موج ها پرنوسان بودن اونهاست.
                        من فکر میکنم روند صعودی بسیاری از سهم ها هم اینگونه خواهد بود پرنوسان با موج های کوتاه پنج شش درصدی و با حجم معاملات قابل توجه تا زمانیکه سقف قبلی رو نشکسته اند ولی پس از شکست سقف قبلی کم نوسان یا اصطلاحا شارپی با حجم معاملات کم. فعلا پس نوسانی بالا خواهیم رفت مثل همین چند روز گذشته.
                        مقاومت مهم شاخص روی 64500 تا 65000 واحد می باشد که بنظر من عکس العمل اندک منفی میتونه داشته باشه.
                        امروز نمودار برخی خودرویها رو یه بررسی کردم بنظرم اومد فعلا جا برای صعود دارند مثلا خکاوه اول100 تومن و پس از رد شدن از اون 120 تومن.
                        خزامیا ابتدا 130 تومن و پس از رد شدن طی نوساناتی 180 تومن.
                        طبیعتا اونایی که این سهم ها رو دارند با حد ضرر کار کنند فردا نیان بگند اورم بورس گفت فلان و بهمان میشه.

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

ان چه وضعشه !!!
                          این اورم بورس گفت فلان و بهمان میشه.
                          /:.winksmiley02.:/
                          آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2016/01/11, 20:26.

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

سجاد جان با اجازت ما ديدمون به فاذر نه کوتاه مدتيه نه ميان مدت از سال 92 بعد افزايش سرمايه با توصيه آقا بهنام و چند تا از دوستان وارد فاذر شدم تو قيمت 300 وارد شدم تو نزول تا 185 نه اينکه خارج نشدم بلکه اضافم کردم والانم ديدم به فاذر واسه پسا تحريم و توسعه و راه اندازى پالايشگاه سيراف؛فاينانس پروژه بانياس سوريه؛پول فروش بويلرهاى پتروشيمى بوشهر؛دهدکده گردشگرى اراک؛و چند پروژه معوق و پروژه هاى پيش روى سهم با کسب رتبه 1 پيمانکارى و اطلاعيه جديد شرکت نفت که در کنار پيمانکار خارجى بايد يه ايرانيم حضور پيدا کنه خلاصه هدفم به خاطر بحث تکنيکاليش بود و گرنه بنيادى که فاذر داره واسه سرشماريش تاپيک کلى ورق ميخوره
                            بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

خکمک رو هم تحلیل بفرمایید
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

سلام
                                بنظرتون فردا بانک تجارت شانس صعود از 100 تومن را داره؟

نظر

در حال کار...
                                X