کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همچنان روی خودرو نظرم مثبته،انشالله زودتر مقاومتش رو بشکنه تا فشار خرید روش بالا بره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
این مقاومت که با خط قرمز رنگ در rsi نشون دادم،بشکنه دیگه هیچی جلودار خودرو نیست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نمودار خوبی داره ،شکست 225 تومن و تثبیت بالای اون یعنی شروع روند صعودی
یا کف یا خیلی نزدیک به کف.باید منتظر فشار خرید روشون بود.
خکاوه اومد بالای 144 تومن یه گام مثبت خوب برداشت گام دوم شکست 150 تومن خواهد بود.
درود اقا سجاد
چارتها را که بررسی میکردم...تقریبا میتونم بگم خکاوه یکی از بهترین چارتهای بازار را داره...تو گروه خودرو هم فشار خرید خوبی رو این سهمه...اون هدف 280 تومنی هم گفتند دیدم...بنظر خرید 140 تومنش خوبه...دیروز و امروز دوباره خریدم...بنظرم من بیاد بالای 160 تومن و تثبیت بشه ...میتونه روند خوبی بده...
درود اقا سجاد
چارتها را که بررسی میکردم...تقریبا میتونم بگم خکاوه یکی از بهترین چارتهای بازار را داره...تو گروه خودرو هم فشار خرید خوبی رو این سهمه...اون هدف 280 تومنی هم گفتند دیدم...بنظر خرید 140 تومنش خوبه...دیروز و امروز دوباره خریدم...بنظرم من بیاد بالای 160 تومن و تثبیت بشه ...میتونه روند خوبی بده...
درود علیرضا خان
احوالات؟
فروشنده ها اکثرا در مثبت فروشنده اند،در منفی یا فروشنده نیست یا هست از نوع عجولش هست .اگر کمی خریداران فشار خرید رو بالا ببرند مشکلی در صف خرید نداره.بالای 150 تومن بیاد که من خیلی خوشبین به اومدنش هستم میشه گفت اوکیه.
خگستر دیگه رفت،امروز یه لحظه نوسانش رو دیدم ولی فراموش کردم هشدار خرید بدم.هرچند از قیمت های خیلی پایین نظرم رو مثبت گفته بودم.
هیچ نگران کروی نباشید یا با رسیدن به اون محدوده حمایتی که در پست های قبلی گفتم،برگشت میزنه یا قبل از رسیدن به اون محدوده.سهم رو رصد کنید.
حجم خرید در مثبت باید قابل توجه باشه،قیمت پایانی باید همگام با قیمت بالا بره.اختلاف بین بالاترین قیمت و پایانی زیاد نباشه و قیمت بتونه از باند بیست روزه خودش رو بالا بکشه
آکنتور نزدیک صف فروش.بنظر میاد باید در محدوده 4300 تا 3800 تومن دنبال حمایت باشیم که من بیشتر روی 4000تومن نظر دارم.
انشالله فردا از اواسط وقت معاملات به بعد ممکنه بازار برگرده.معمولا چهارشنبه بازار مثبت میشه،سه شنبه هم آخرهای وقت به پیشواز اون میره.
خگستر دیگه رفت،امروز یه لحظه نوسانش رو دیدم ولی فراموش کردم هشدار خرید بدم.هرچند از قیمت های خیلی پایین نظرم رو مثبت گفته بودم.
قطعی شدن فروش بلوک بانک پارسیان زیر مجموعه خودرو خصوصا خگستر که نزدیک با15درصد وپارس را مستقیم و غیر مستقیم داره
فروش 28زیر مجموعه خودرو شامل خمهر و خوساز و خمحرکه و بیمه پارسیان خگستر و.....
داشتن 310تومان سود انباشته به ازای هر سهم و افزایش سرمایه300درصدی از انباشته.
...........................
خگستر را بسیار ارزنده کرده است.براحتی با فروش بانک پارسیان و زیر مجموعه قابل فروشش حداقل600تومان تعدیل مثبت سود داره 310تومان هم سود انباشته
میشه900تومان
......................
لذا بهتر هست بقیه خودروایها را در خگستر حل کنیم.
امروز اضافه کردم و بجاش از خودروایها کم کردم.
نظر