کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حسن کلید داره تو سازمان ملل حرف میزنه تهش چیزی گیره ما نمیاد کلش کل کل با امریکا و اسراییل. اینجوری که داره میگه ما داریم تو سوییس زندگی میکنیم خبر نداریم. خب فکر کنم فردا ۲۰۰ بره رو دلار ./.:biggrinsmiley.:/
گفته می شود این ناوچه اسپانیایی هم اکنون به سمت بمبئی در هند در حرکت است تا سرنشینان آن از جمله 215 ملوان بتوانند در انتخابات 26 ماه می شرکت کنند. بنابراین گزارش، وزیر دفاع اسپانیا روز دوشنبه دستور داد به دلیل افزایش تنش ها بین آمریکا با ایران، ناوچه مندز نونیز با 215 نظامی، همراهی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را ترک کند.اسپانیا نمی خواهد پایش به طور ناخواسته به یک درگیری با ایران کشانده شود.
وزیر دفاع اسپانیا دستور داده که ناوچه جنگی 'مندز نونیز' به خاطر افزایش تنش هایی که اخیرا بین واشنگتن و تهران صورت گرفته ، گروه جنگ به سرکردگی ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن را ترک کند.
دلار نیما 229,601 ریال بله 875 تومن جهش در یک روز به نظر من سهم هایی مثل شپدیس کلا باید قفل باشن ولی بهتر ما که خریداریم بزار مفت بخریم /:.yead.:/
اعصابمون خورد شد 500 تومن ته حسابم بود هر چی شپدیس خرید میزدم نمیگرفت اخرش خریدم
اگه همینجوری پیش بریم با همین تحریم و افزایش نقدینگی سهمی مثل شپدیس رشدهای عجیب میکنن. خیلی واضح هستش چون دلار مثلا 10% افزایش داشته باشه این شرکت 30 % سودش زیاد میشه البته فرضی گفتما.
تو گروه پتروشیمی خیلی سهم ها الکی بالا میان مثلا زاگرس سود خاصی نمیسازه همش هو و چو افزایش متانول هست. خیلی شرکتها صادرات خاصی ندارن بیشتر داخلی میفروشن.
با این دلار خودروسازی باید جمع کنه بره
این همه کانال وی آی پی با کلی ممبر همه تا گردن تو ضررن ولی من ارزش پورتفوم از شاخص 2 میلیون هم بالاتره . واقعا کانالها حق دارن ، وقتی خر مفت هست چرا سوار نشن
با این وضع دلار پتروشیمی ها بهترین گروه برای سرمایه گذاری و نگهداری هستن بی صبرانه منتظر گزارشات 6 ماهه هستیم هر روز کدال رو چک میکنم لحظه ب لحظه /.:biggrinsmiley.:/
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
هرچند که در گروه شیمیایی، بسیاری شرکت ها نام پتروشیمی دارند اما تحولات فعلی اثرات بسیار متفاوتی بر آن ها خواهد داشت. در این مطلب به چند نکته اشاره خواهم کرد:
1) قیمت دلار در بخش صادراتی بر اساس نرخ صرافی های غیر دولتی تعیین می شود. آن ها که صادر می کنند، دلار را با نرخ 25000 تومان می فروشند. در داخل، کالاهایی که تقاضای قوی دارد با همین دلار قیمت می خورد و آن ها که روی قیمت پایه هستند، عملا با دلار 22000 تومان معامله می شوند.
2) در پایان خرداد، دلار 15700 تومان بوده و طبق نیما در پایان شهریور نزدیک به 22000 تومان بوده است ازین زاویه تسعیر ارز گزارش تابستان بسیار بزرگتر از بهار خواهد بود و قابل توجه.
3) در بازار جهانی، برخی کالاهای بالا دست از کرونا آسیب دیدند. مثلا متانول برای مدت زیادی 160 دلار باقی ماند اما همکنون 200دلاری شده است. اوره از کرونا آسیب ندید و نهایتا پلیمری های بالا دست، اندکی مارجین بهتری گرفتند. پلیمرهای پایین دست که ماده اولیه را از یک اولفینی خرید می کنند و محصولاتی نظیر PVC، ABS،PP تولید می کنند، حاشیه سود بسیار بهتری گرفتند یعنی محصولاتشان 100درصد رشد کرده نسبت به بهار اما خوراک مصرفی 50 تا 70درصد افزایش یافته ضمن اینکه ماده اولیه آن ها 70درصد بهای تمام شده است. بنابراین اوره ای ها که بی تاثیر از کرونا بودند، متانول و پلیمر هم که در تابستان بهتر شد اما شرکت هایی نظیر شبصیر، شغدیر و پلی پروپیلن جم (جم پیلن) از این تحولات اثر مثبت با اهمیت گرفتند.
4) برخی شرکت های پتروشیمی از خوراک بین مجتمعی استفاده می کنند. علی رغم آنکه نرخ خوراک و محصول تقریبا به یک اندازه به صورت دلاری رشد کرده اما ريالی اگر نگاه کنیم، محصول رشد بسیار بیشتری داشته است. اینکه چرا خوراک بین مجتمعی افزایش اندکی داشته مشخص نیست اما اثر مثبت با اهمیتی داشته است.
با این اوصاف باید بگیم تابستان برای صنعت پتروشیمی بسیار بهتر از بهار بود. هم تسعیر ارز بیشتری دارند و هم به لحاظ مقداری، درگیر کرونا و تعطیلی نبودند.
اما تصور می کنم آن ها که درصد بالایی صادر می کنند همچون زاگرس، شخارک، شپدیس ... این ها تسعیر ارز با اهمیتی داشته باشند.
آن ها که خوراک بین مجتمعی را به محصول پایین دست تبدیل می کنند، مانند شغدیر، شبصیر، جم پیلن ... این ها به لحاظ عملیاتی حاشیه سودشان بسیار رشد کرده است.
نهایتا صنعت اوره که سال قبل اوره پریل را 18 میلیون ريال می فروخته، با وضعیت جاری، اوره را 45 میلیون ريال خواهد فروخت. خراسان هم که اوره را کریستال ملامین تبدیل می کند، یک مارجین بهتری را تجربه می کند چون کریستال بالای قیمت جهانی معامله می شود.
در نهایت گزارش 6 ماهه صنعت پتروشیمی، حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.
۲۸۱۰۰ $
مذاکره ای در کار نیست ایران باید تسلیم بشه بگه هر چی شما میگید موشک هسته ای منطقه و.. هر چی شما بگید انجام میدیم تازه بعدشم ما اینکارارو بکنیم ممکنه مثل لیبی هیچ کاری برامون نکنن تازه شروع کنن به تجزیه ایران
قبلا گفتم سودش کم شده گزارشش خوب نبود.
---------- واقعیتهای تلخ بازار پایه: پسته کیلویی ۳۲.۵ میلیون تومان یک نمونه حباب دیگه
---------
مدیرعامل ثشاهد میگه دارایی ما 20 برابر شده . شما سهامتون 100 تومن باید بشه 2000 تومن که اونم من 500 تومنم نمیخرم
ثشاهد همیشه ۱۰۰ تومن بود الانم با این تورم مگه چقدر سودسازیتون زیاد شده هیچی. فقط تعجب من اینه مدبران اقتصاد که ۵ درصد سهمو داره چرا خالی نکرد. هیچ وقت سهامدار عمده اجازه بالا رفتن سهمو نمیداد خیلی بالا میرفت ۲۰ درصد بود. معلوم نیست پشت پرده چه گاوبندی کردن سهمو پروژه کردن
رشد نرخ ارز با توجه به کمبود منابع ارزی ادامه خواهد یافت
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین:
?در بهترین حالت امسال ۳۵ تا ۴۰ میلیارد دلار درآمد ارزی کشور خواهد بود که این رقم برای اداره کشوری با ابعاد ایران بسیار اندک و ناچیز است.
? به این ترتیب از نرخ ریال به شکل روزمره کاسته خواهد شد و هر کسی هم که در دولت باشد با این وصف کاری نمیتواند بکند.
?به بیان سادهتر اکنون دیگر به نظر من چیزی تقصیر دولت نیست و با کمبود منابع عملا امکان فعالیت دولت کاسته شده است.
نظر