کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حرکت نرخ اوره فیوچر خاورمیانه به سطوح بالاتر از ۲۶۰ دلار
نرخ قرارداد فیوچر اوره ماه اکتبر ۲۰۲۰ که نزدیکترین قرارداد, به قراردادهای نقدی میباشد، به سطوح ۲۶۳ دلار رسید.
/کانال تحلیلی پارسیس
____
البته اوره ما ۵۰ دلار کمتر معامله میشه fob حدودا ۲۱۲ دلار
به نظر من که الان زمان خوبی برای خرید مسکن نیست. ضمن اینکه بجای خرید مسکن در منطقه یک تهران میشه در استانبول پرتغال و اسپانیا و یونان خونه خرید. یعنی من باشم اینکارو میکنم
----
سیروان خسروی
------
جالبه شرکتهای لبنیاتی بورسی زیان میسازن بعد صورت مالی رو نگاه میکنی می بینی دولت قیمت فروش کالا رو تعیین میکنه. خوب وقتی یک شرکت نتونه سود بسازه مشخصه دیگه کسی نمیره شرکت مشابه راه اندازی کنه
--------
کارتون سیمسون ها مرگ ترامپ رو در سال 2020 پیش بینی کرده بود !
------
رشد قیمت مسکن و پراید نسبت به رشد دلار کمتر بوده. قیمت مسکن در تهران بیشتر از این کشش نداره. یعنی روی دست سازنده باد میکنه
به نظر من که الان زمان خوبی برای خرید مسکن نیست. ضمن اینکه بجای خرید مسکن در منطقه یک تهران میشه در استانبول پرتغال و اسپانیا و یونان خونه خرید. یعنی من باشم اینکارو میکنم
----
سیروان خسروی
------
جالبه شرکتهای لبنیاتی بورسی زیان میسازن بعد صورت مالی رو نگاه میکنی می بینی دولت قیمت فروش کالا رو تعیین میکنه. خوب وقتی یک شرکت نتونه سود بسازه مشخصه دیگه کسی نمیره شرکت مشابه راه اندازی کنه
-------- کارتون سیمسون ها مرگ ترامپ رو در سال 2020 پیش بینی کرده بود ! ------
رشد قیمت مسکن و پراید نسبت به رشد دلار کمتر بوده. قیمت مسکن در تهران بیشتر از این کشش نداره. یعنی روی دست سازنده باد میکنه
سلام
همچین چیزی پیشبینی نکرده. اون عکس ترامپ داخل تابوت اصلا مربوط به این سریال نیست و ساختگیه.
در گزارش تلفیقی وغدیر سود خالص نسبت به پارسال فقط 22 درصد زیاد شده
قیمت خودرو دوباره افزایشی شده. پژو 206 تیپ2 شده 240 تومن. نتیجه حمایت بی اندازه نظام از صنعت خودروسازی اینه که با این همه نارضایتی مردم از قیمت و کیفیت، این شرکتها مدام هزاران هزار میلیارد زیان روی هم میگذارن
یک نمونه از مدیریت جهادی گروه سرمایه گذاری غدیر این هست که تو همین یکسال اخیر هزاران میلیارد وجه نقد شرکتهای این هلدینگ رو به ریال نگهداشتن و بی ارزش کردن بدون اینکه هیچ برنامه خاصی برای افزایش سرمایه داشته باشن
گزارش 6 ماهه شرکت اصلی غدیر 65 درصد افزایش سود داشته که ناشی از فروش دارایی هست. کلا شرکتی که سودش با فروش دارایی زیاد بشه بدرد نمیخوره.
---
دیجی کالا هم دیگه بدرد نمیخوره جنس فیک رو بجای اصلی میفروشه. نگاه میکنن به نظرات مردم توی سایت هر چی رو ازش تعریف کردن گرون میکنن. 10 میلیون پوله منو یک هفته نگه داشتن جنس رو به علت گرون شدن نفروختن پول رو برگشت زدن بدون یک هدیه. من هر ماه میانگین 1 میلیون تومن ازشون خرید دارم. چند ساله ازشون یخچال و ساید و... خریدم
پیشنهاد هیئت مدیره غدیر برای تقسیم سود بیشتر از هر سال هست امسال گفتن 73 درصد. که به نظرم بیشتر از این چیزا تقسیم میکنن به نظر من امسال سود شپدیس رو هم کامل تقسیم میکنن
شرکت گفته ناو غدیر طبق صورت مالی در مورخ 31 خرداد 14780 ریال بوده
معاملات ایران خودرو رو نگاه کنید ارزش بازار شرکت 83 هزار میلیارد تومن با زیان سه ماهه 3700 میلیارد تومن. بعد شرکتهایی که سود واقعی میسازن منفی
دلار نیما 229,963
نوسان قیمت دلار روی بازار تاثیر منفی گذاشته. میگن برنده شدن بایدن احتمالش زیادتره و دلار کاهش پیدا میکنه.
نظر