نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rad
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 557

پاسخ : نجيمي

سلام دوستان
    دوست بلندمنش اقای نجیمی
    درباره خرید سهم وسپه در قیمت 157تومن و نگهداری سهم چه نظری داری؟
    مناسب خرید هست یا خیر؟
    سپاسدار شماییم.
    آخرین ویرایش توسط rad؛ 2016/01/29, 01:11.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

در اصل توسط rad پست شده است View Post
      سلام دوستان
      دوست بلندمنش اقای نجیمی
      درباره خرید سهم وسپه در قیمت 157تومن و نگهداری سهم چه نظری داری؟
      مناسب خرید هست یا خیر؟
      سپاسدار شماییم.
      سلام. والا آمار وسپه رو نداشتم ولي رفتم يك بررسي كردم. آش شعله قلمكاره و همه چي داره و بيشتر هم سهم هاي مرتبط قيمتهاي جهاني. زير 140 براي خريد بدك نيست. البته من سهم اينجوري نمي پسندم. به نظرم قيمتش بياد پائين تر. اگه نخريدي عجله نكن. ظاهرا 4 شنبه منفي 5 هم شده و حقوقي خريده صفو. من رو سهم مثبت نيستم حالا خود داني. من ميخواستم بخرم زير 110 تومن بهش فكر ميكردم. ضمنا گزارش 6 ماهش هم بد گند زده.

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

بنده بنا بر تحلیل کاظم نادرعلی از حتاید با eps 150 تومنی مترصد خرید حتاید در قیمتی مناسب با گین 50% هستم مثلا از 600 تا 900 ! شما به عنوان بنیادی کاز بنظرتان نقطه قیمتی مناسب برای خرید و زمان مناسب برای خرید را کی میدانید ؟ در مورد نگهداری 3 ماه ثنوسا و ثاخت نظرتان چه میباشد؟

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
          بنده بنا بر تحلیل کاظم نادرعلی از حتاید با eps 150 تومنی مترصد خرید حتاید در قیمتی مناسب با گین 50% هستم مثلا از 600 تا 900 ! شما به عنوان بنیادی کاز بنظرتان نقطه قیمتی مناسب برای خرید و زمان مناسب برای خرید را کی میدانید ؟ در مورد نگهداری 3 ماه ثنوسا و ثاخت نظرتان چه میباشد؟
          نسبت جاري سهم منفي است يعني ميشه گفت ممكنه واسه دادن حقوق كارمنداش مشكل داشته باشه
          ذخيره مالياتي شو تو اخرين صورتش خرج كرده بيچاره
          دقيقا واسه چي اينو خريدي

@tmeta
          پي نوشت
          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

گفتم مترصد خرید حتاید هستم و نه خرید کرده........شاید روی این حساب بخواد افزایش سرمایه هم بده!

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

حتايد بايد بندر رجايي رو كامل در اختيار بگيره و قراردادهاي جديد باهاش ببندند. خبر دارم كه قراردادهاي خوبي هم جديدا بسته ولي سهامدار عمده خوبي نداره. بله ميتونه 150 تومن هم سود بسازه اگر حسينا رو بيرون كنن كه بعيده. كلا اگر 150 هم سود بسازن چيزي به كسي نميدن. ميبرن تو زيرمجموعه. حتايد به اين راحتي گين 50% به كسي نميده.

ثاخت = خوبه ولي سنگينه
              ثنوسا=آشغاله ولي سفته باز توشه.
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/29, 11:12.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

سهام بورس كالا رو مثل يك ملك چهاربر تو بهترين نقطه تجاري ميدونم كه فروشندش پول لازمه ;)

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

برخی آنچنان از لحاظ کردن کاهش هزینه مالی و گشایشات ال سی و فایننس و یوزانس و... صحبت میکنند و ما بقی را به نفهمی و عدم درک شرایط جدید متهم میکنند که ادم براي اطمينان از نفهم چون الاغ بودنش ناخودآگاه دستش ميرود به سمت گوشش ببيند مخملي است يا نه!

شما بياييد مثلا فروش 9 ماهه امسال خاور را ضربدر 10 كنيد!!!

خوب است اقا؟ پسا برجاميم ديگه ، جشن گرفتيم همه چي 10 برابر

جناب براي اينكه شما راضي باشي فروش خاور هم 10 برابر كل 9 ماهه يعني 3 هزار ميليارد تومان فروش سالانه خاور راضي هستي؟ با اون 3000 ميليارد معروف هم هارموني داره همچين به دل آدم ميچسبه

حاشيه سود هم 15٪ راضي هستيد؟

هزينه هاي جذب نشده هم صفر!!! بله صفر خب ميدونيد كه پسابرجاميم يعني اصلا مگه شركتي داريم ظرفيت خالي كار كنه؟ مگه داريم؟

هزينه هاي اداري عمومي و تشكيلاتي هم كه ميدانيد وقتي ايران ميشود آلمان خاورميانه يعني حداكثر بهره وري، يعني فروش شما 10 برابر شد، هزينه هاي اداري عمومي و ... حداكثر2-3 برابر بشود از 250 ميليارد تومان بيشتر نشود كه ...

هزينه مالي هم كه ميدانيد شيرجه زديم در يوزانس و فايننس و... بعد اون بانك خارجي كافر كه ميخوايم فايننس بگيريم كه ميدونين اصلا احمقه از اصل چون كافره ، يعني اصلا نميره اعتبار سنجي كنه و وام بده ، يا اصلا به خارجي چكار داريم همين داخل بهره قراره نصف بشه از فردا يعني تا دلتون بخواد وام 12-13٪ از فردا به مناسبت پسا برجام در همان بانكي كه سايپا رفته بود بگيره (يادتونه كه ؟ ?) به مدت يكماه برقراره لذا هزينه مالي هم 200 ميليارد تومان

سرمايه در گردش؟ نه اينا رو بلد نيستم تخصصي نكنيد بحث رو من حاليم نميشه كل پول خودرو هايي كه قراره فروش بره رو اول از خريدار ميگيريم بعد بهش ماشين ميديم هر وقت دلمون خواست. حرفي هم بزنه با پشت دست ميزنيم تو دهنش. بله ميزنيم چون پسا برجاميم

خب بيايم حساب كنيم ببينيم چقدر پول زديم به جيب :

فروش 3000 ميليارد تومان
                  بهاي تمام شده 2550
                  سودناخالص 450 ميليارد تومان

هزينه هاي عمومي اداري و تشكيلاتي 250 ميليارد
                  هزينه مالي 200 ميليارد

سود قبل از ماليات 0 ميليارد
                  سود خالص 0 ميليارد

بله سودی نماند اما فعلا كه حال و روز ايشان اينطور است:

ما خاور را بنظر كيميا كنيم *** صف شركتهاي خاك بر سر به حرفي زياد كنيم
                  در حبس تحريم و سوئيفت نيستيم*** ببين كه پسا برجام چه كارها كنيم
                  تحليلگر مدعي و مستان و سرخوشيم*** سود گنده از دل شركتهاي زيانده پيدا كنيم
                  موج هيجان و گنده ي بازار سرمايه ايم *** با ميل به سود كلان، شركتهاي خراب باد كنيم
                  وقتي كه سود تپل در خاور و خكاوه كنيم *** بگو چرا سهم پدر مادر دار و سالم ابتياع كنيم؟
                  بيخيال اصول باش و بيا در صف سهام نشين *** تا تو را نيز چون خود ، يك شبه اغنياء كنيم
                  (حسام حسيني)
                  ------------------------
                  كانال طنرتلخ رو ميخونم خوبه
                  telegram.me/boursegoldensignal
                  ------------------------

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

ديگه هر ننه قمري واسه خودش گروه راه انداخته. آخه تو كه حر و از بر تشخيص نميدي و صفحه تخصصي راه انداختي لااقل برو كدال رو بخون.

نظر

• amir2007dkn
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 340

سلام دوست عزیز متاسفانه بازار عجیبی شده من ابسال بعد بازگشایی غرورافرینش بعد تعدیل منفی 50 درصدی فروختم ولی با تعجب حدود 10 میلیون ضرر کردم و بازم بالا رفت تو عمر بورسیم هیچ وقت سهام زیانده نخریدم و نگه نداشتم حالا هرچقدر هم بالا بره من این ریسکو نمیکنم متاسفانه گروههای تلگرامی هم مثل قارچ هی سبز میشن و سیگنال و ...زاجع بهشون نگیم بهتره سایت بورکس و گروه تلگرامشون که کاملا در اختیار یه گروهه تمام پستهای منو پاک میکردن چون در جهت اگاهی دادن بچه ها بود ولی همون پستها رو با تاخیر دیگران میزاشتن کلی تمجید میشدن منم اومدم بیرون به هر حال با سه سهم حپترو و حکمت و شپنا هستم نظرتون راجع به پارسان و وبانک و وبشهر چیه من کلا سهامدار میان مدتم نه نوسانگیر اگه توصیه برا خرید دارین یا اصلاح دارین استقبال میکنم

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

والا آبسال كه آشغاله. حپترو مثبت نيستم به نظرم حسينا بهتر از حپترو هست ولي حپترو سفته باز داره و كوچيكه. از حكمت بهتر زياده. شپنا هم كل كل گروهش وابسته به نفته و الان نفت وضع خوبي نداره حالا آينده رو نميدونم ضمن اينكه پالايش و پخشم تكليف رو معلوم نميكنه. پارسان 200 بشه ميشه روش فكر كرد ولي ظاهرا قيمت متانول هم اومده پايين و سهم هم بالا باز شد و اين سهمم وابسته به نفته. وبانك هم زيرمجموعه هاش خيلي مربوط به جهانيه و تو اين چند وقته خيلي بالا رفته و براي خودش و حقش دارن سفته بازي ميكنن. وبشهر هم جديدا زياد باهاش ور ميرن. وبشهر رو مثبت هستم ولي نه تو اين قيمت البته بعيده با اين خريد حقوقي آرمان شهر پايين بياد.
                        والا براي بلند مدت رانفور.سيستم.رتكو.بورس كالا. البته هر كدوم رو تو منفي بخري برد كردي و كلا تك سهم نبايد بشي. خودكفايي هم هست ولي چون از 1000 اومده 2000 نميتونم پيشنهاد بدم. به هر حال ارزش دفتريش بيش از 3500 تومنه و 650 تومن سود تلفيقيش هست.
                        روي مبين و همراه هم مثبت هستم ولي خودم ندارم چون خيلي سنگين هستند.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

منفي رتكو براي خريد خوبه

بورس كالا 100.000 تا خريدار رو 606 نشسته و فروشنده خاصي هم نداره.

توي همكاران حقوقي خريداره.

رانفور فرونشده نداره.

ميگن از چند روز ديگه پول هاي خارجي ها مياد تو بورس... بعيد هم نيست
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/30, 10:14.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

اين گزارش رتكو هست. كلا 90 ميليون سهمه. و سهم منفيه

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

دوستاني كه از فروش زامياد ناراحت بودن الان ميتونن 7 ميليون 178 تومن بخرن /:.yead.:/

سهم هايي كه دارم فقط نگهداري ميكنم. نوسان هم نميگيرم.

يكي از مشكلات بورس اينه كه گزارشان مالي فقط به زبان فارسي هست.
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/01/30, 11:41.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

اون چه سهميه كه هيچ بهاي تمام شده نداره ؟ /:.coolsmiley02:./

نظر

در حال کار...
                                X