نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

طرف تو کانال نوشته چرا سهام ریالی رو میفروشید. خوب احمق ارزش بازار غدیر بعد کسر سود مجمعش میشه 50 هزار میلیارد تومن که نصف ایران خودرو میشه. کدوم خری قبول داره ایران خودرو دو برابر غدیر می ارزه /:.yead.:/

حقوقی ها بعد این همه ریزش بازم نمیخرن. شاید بهتر باشه یک سری حقیقی ها با یک ضرر وحشتناک ازین بازار برن هر چه زودتر بهتر

شانس بیاریم بقیه چیزا هم ارزون بشه وگرنه بد کلاهی سرمون رفته
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/08, 10:04.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

دلار نیما از دلار آزاد و صرافی ملی بالاتره !
      کاشکی این شستا رو هم باز میکردن قال قضیه کنده میشد

نظر

• کاوه آهنگر
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 425

دلار نگه داشتن خودشون خالی کنن بعدش مثل بورس ول میکنن تا زیر 10 تومن هم سوراخ میشه!

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

حدود نصف نمادهای گروه پتروشیمی صف سنگینی ندارن نهایت فردا جمع میشن. چند تا هم امروز جم و جور میشن عین شخارک. چند تا نماد مثل شگویا و پارسان و.. بودن صفشون بیشتر کار داره

هی یاد مارانی و مهناز و بقیه میوفتم غش غش میخندم . یکی از آشناها ماشین فروخت آورد تو بورس الان باید با پولش موتور گازی بخره /:.yead.:/ به خودمم میخندم به خیلی پیشگو ها و کانال ها

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
            حدود نصف نمادهای گروه پتروشیمی صف سنگینی ندارن نهایت فردا جمع میشن. چند تا هم امروز جم و جور میشن عین شخارک. چند تا نماد مثل شگویا و پارسان و.. بودن صفشون بیشتر کار داره

هی یاد مارانی و مهناز و بقیه میوفتم غش غش میخندم . یکی از آشناها ماشین فروخت آورد تو بورس الان باید با پولش موتور گازی بخره /:.yead.:/ به خودمم میخندم به خیلی پیشگو ها و کانال ها
            اتفاقا بیشترین حباب را ماشین مخصوصا خارجی دارد. چند ماه دیگر قیمت دلار حدود 20 هزار و قیمت ماشین خارجی با عوارض و .. با دلار 26 محاسبه خواهد شد. یعنی مثلا اپتیما فول 2020 که حدود 30 هزار دلار است در ایران حدود 800 میلیون خواهد بود. اپتیمای 2018 باید حدود 600 میلیون باشد. الان چند است ؟ ماشین خارجی بیشترین افت را در بین تمام بازارها خواهد داشت. اپتیما و سوناتا و کمری در محدود 800 تا 900 میلیون و سراتو و النترا در محدوده 550 میلیون خواهند بود.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

شاید تو محل شما دلار ارزون شده ولی چیزی که من دارم می بینم دلار ازاد ۲۵ تومن و نیما ۲۵۸۰۰ هست.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

تحلیلی عضو شورای عالی بورس از اثر نوسان دلار بر بورس و تصمیم لحظه ای سهامداران

?عضو شورای عالی بورس با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی نرخ ارز و مبلغ فروش ارز حاصل صادرات پتروشیمی ها در نیما گفت: عمده سرمایه گذاران با عدم تحلیل وضعیت بازارهای جهانی، لحظه ای تصمیم می گیرند.

?شاهین چراغی با انتشار مطلبی در فضای مجازی اعلام کرد: نرخ ارز از ۳۳ به ۲۳.۵ هزار تومان معادل ۴۰ درصد ریزش داشته است. سرمایه گذاران نمی دانند اصولاً ارز حاصل صادرات شرکت ها در سامانه نیما در نیمه نخست سال با مبلغی نزدیک ۱۷ هزار تومان به فروش می رفت و اخیراً اجازه داده بودند دلار حاصل از صادرات پتروشیمی ها کمی افرایش پیدا کند که آن هم همچنان با ارز آزاد تفا‌وت اساسی داشت.

?لذا در دلار قیمت بالا عملاً عایدی برای پتروشیمی ها نداشت اما با افزایش حجم فروش قطعاً سود پتروشیمی ها افزایش می یابد. ضمناً هزینه ارزان فروشی و جابجایی ارز را نخواهند داشت . لذا عمده سرمایه گذاران چون تحلیلی از وضعیت بازارهای جهانی و تجارت و.... ندارند ، لحظه ای تصمیم می گیرند.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

ارزش سهام رو صف خرید و فروش تعیین نمیکنه. چند وقت دیگه که سهام با ارزش ملت رو به مفت خریدن متوجه ارزش سهامتون میشید وقتی قفل صف خرید شد. از این چیزا زیاد دیدین. مهم قیمت دلار هست که ۲۵۲۰۰ تومنه در حالیکه شرکتهای دلاری پارسال با دلار ۱۵ تومن فروش داشتن. این سختی ها و اعصاب خوردی ها هم بخشی از پول دراوردن در بورس هست. باید بهش عادت کنید. وقتی همه دپرس هستن سهام ارزنده رو شکار کنید. شخصا به تخمم نیست سهامم میاد پایین فقط به این فکر میکنم زودتر سودشو بگیرم اضافه کنم. اگه برای معامله روزانه تو بورس اومدید باید بهتون بگم خیلی وقت پیش باید خروج میزدید و نشون میده اینکاره نیستید. من سهام برای همیشه خرید کردم نه نوسانگیری.
                  چیزی که قراره ۱۰ یا ۲۰ سال بعد یاد بگیرید و تجربه کنید بهتون میگم. سهامتون رو به مفت و منت جمع میکنن بعد تا جایی بالا میبرن که آه از نهادتون بلند بشه. اگه سهام سودسازی دارید که خیلی نزول داشته و وضع شرکت خوبه بهتره در مورد فروشش بیشتر فکر کنید. اگه بخواید مثل همه فکر کنید بازدهی شما در بورس مثل همه خ اهد شد و توی بورس همه ثروتمند نمیشن
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/08, 15:04.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3793

...با کدوم دلار و کدوم واردات ..قراره این قیمت ها محقق بشه ؟؟مملکت اگر دلار داشت....کالای اساسی و دارو وارد می کردن ...یا دست کم قطعات برا مونتاژ...

نظر

• mossafer
                      عضو عادی
                      • Nov 2020
                      • 87

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      ارزش سهام رو صف خرید و فروش تعیین نمیکنه. چند وقت دیگه که سهام با ارزش ملت رو به مفت خریدن متوجه ارزش سهامتون میشید وقتی قفل صف خرید شد. از این چیزا زیاد دیدین. مهم قیمت دلار هست که ۲۵۲۰۰ تومنه در حالیکه شرکتهای دلاری پارسال با دلار ۱۵ تومن فروش داشتن. این سختی ها و اعصاب خوردی ها هم بخشی از پول دراوردن در بورس هست. باید بهش عادت کنید. وقتی همه دپرس هستن سهام ارزنده رو شکار کنید. شخصا به تخمم نیست سهامم میاد پایین فقط به این فکر میکنم زودتر سودشو بگیرم اضافه کنم. اگه برای معامله روزانه تو بورس اومدید باید بهتون بگم خیلی وقت پیش باید خروج میزدید و نشون میده اینکاره نیستید. من سهام برای همیشه خرید کردم نه نوسانگیری.
                      بی تربیت هم هستین که.

ادبیاتتون رو درست کنید لطفا.

سهامدارش که اینجوری حرف بزنه از سهامبازها چه انتظاری دارین.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

تنها کسی که صادق بود و علنا تو قله گفت نقد کنید و خودمم برای مدتی نقد شدم خودم بودم. این همه کانال با این همه ممبر و دک و پز هیشکی حرف نزد. خیلی هاشون تا جا داشت به ممبرهاشون چپوندن نقد شدن.
                        نیازی به کسی ندارم. راهی که تو این ۷ سال رفتم رو میرم نه ممبر میخام نه پول. اطلاعات و تجربه رو مفت دارم بهتون میدم
                        کلا اگه کسی با ادبیات من حال نمیکنه بره. تازه من خیلی رو خودم کار کردم این شدم

نظر

• Deutschland
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 838

اینجا یه سامان نامی بود قدیم
                          اون هم زبل پود
                          خوب تحلیل میکرد
                          خبر داری ازش؟

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                            اینجا یه سامان نامی بود قدیم
                            اون هم زبل پود
                            خوب تحلیل میکرد
                            خبر داری ازش؟
                            نه
                            ____
                            دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 25,800 فروش?
                            قابل توجه اونایی که میگن دلار خریدیم ۱۸ تومن

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

ايران اينترنشنال به نقل از دو منبع اسراييلي گفت كه ترامپ تا 70 روز ديگه سيل تحريم هايي كه به سختي لغو خواهد شد عليه ايران اعمال ميكند

نظر

• Deutschland
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 838

بزگترین دشمن ایران اصلاطلب ها هستن
                                ستون ۵ بایدن
                                ادم های مصل عارف.لاریجانی
                                سپاه باید بیاد جلو....
                                این وطن فورش ها رو باید دار زد که ایرانو فوروختن

نظر

در حال کار...
                                X