کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز مرسی که در صفحه من فعال هستید ولی بهتره این مباحث رو در صفحه جوبازار یا اخبار فوری دنبال کنیم و اینجا رو بیشتر به تحلیل های اقتصادی اختصاص بدیم باتشکر از همه شما
هفته پیش که مرغ خریدم قیمت ها با پیک قیمتی قبل فرق نکرده بود الان گفته میشه کاهش داشته.. نمیدونم درسته یا نه اما کاهش قیمت مرغ موقتی هست چون ذخایر مرغ منجمد رو هر چی بوده روانه بازار کردن و تقاضا برای مرغ گرم کم شده پس کاهش قیمت مرغ موقتی خواهد بود چون ذخایر مرغ منجمد که تا ابد نیست.
بعیده مرغ هر کیلو زیر 30 هزار تومن بماند... کاهش قیمت موقتی هست.
دلار نیمایی زیر 25.500 تومان نیومده. به شرکت ها مجوز افزایش قیمت دادن. اقتصاد ایران در حال تطبیق خودش با دلار 25 هزار تومنی هست. این خوش بینی که برای افت قیمت دلار و اجناس ایجاد شده رو اشتباه میدانم.
شپدیس در حالی منفی معامله میشه که چند روز دیگه با سود 960 تومنی میره مجمع و سال بعد 2000 تومن حدودا میسازه و سود انباشته سنگینی هم داره . اونوقت سهم هایی مثل گدنا با پی به ای 200 قفل صف خریدن !
کجای کار ایراد داره که سهمی با پی به ای 5 و 6 رو نمیخرن ولی 200 رو میخرن.
به گزارش «نود اقتصادی» براساس جزییات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، دولت برای برگزاری انتخابات سال آینده ۱۱۷۰ میلیارد تومان بودجه پیشبینی کرده است که شامل ۱۰۱۰ میلیارد تومان بودجه برای وزارت کشور جهت برگزاری انتخابات و ۱۶۰ میلیارد تومان بودجه نیز برای شورای نگهبان جهت نظارت بر انتخابات است.
1.170 میلیارد بودجه انتخابات رو ببرن خرج زاهدان و جنوب کشور کنن که سیل مردم رو نبره وگرنه بین گرگ و کفتار فرقی نیست. چون سیاست های نظام رو چند نفر تعیین میکنن، رئیس جمهور هم دکور دموکراسی ایران هست و خاصیت زیادی نداره
وضعیت مملکت واقعا حال بهم زن شده. یکروز سیل یکروز زلزله یکروز تحریم یکروز جنگ ، همین منابع محدود هم خرج هزینه های الکی و زیادی خواهی آقای ایکس میشه. بودجه رو نگاه کنید همش شده چاپ اوراق و فروش اموال در جهت پرداخت هزینه های جاری تازه اونم کلی کسری بودجه توش هست که احتمالا با چاپ پول جبران میشه
اگر لایحه بودجه ۱۴۰۰ اجرا شود، اتفاقات ناگواری اقتصاد ایران را در سالهای آینده تهدید خواهد کرد
دکتر محمد کهندل، اقتصاددان و تحلیلگر مسائل اقتصادی در فایل ارسالی به «نود اقتصادی» بیان کرد: روند افزایش فروش اوراق ۳ برابر خرید اوراق در سال بعد است. یعنی این دولت، از دولت بعدی قرض کرده است.وی افزود: سیاست ارزی مشخصی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ دیده نشده است. اتکای کشور به نفت در بودجه بیشتر شده است.دکتر محمد کهندل گفت: بی انضباطی مالی در بودجه ۱۴۰۰ کاملا مشهود است و این بی انضباطی تبعات بدی بر اقتصاد تحمیل خواهد کرد.
باز چی شده این اوسکولا دارن چوب حراج به سهامشون میزنن ؟ من شاید تو همین چند روزه خونه رو عوض کنم و یکم سهم بفروشم. طرفم پول لازمه خدا کنه دوباره بازار به فنا نره . از شانس من هر وقت میخوام سهم بخرم سهم مثبته هر وقت میخوام بفروشم منفی. گرفتار شدیم بخدا
باز چی شده این اوسکولا دارن چوب حراج به سهامشون میزنن ؟ من شاید تو همین چند روزه خونه رو عوض کنم و یکم سهم بفروشم. طرفم پول لازمه خدا کنه دوباره بازار به فنا نره . از شانس من هر وقت میخوام سهم بخرم سهم مثبته هر وقت میخوام بفروشم منفی. گرفتار شدیم بخدا
دلار نیما 256,293
خونه جدید مبارک ایشالا به سلامتی
امیدوارم تواین خونه سهمای بابرکتی بخری
=========================
تو کدوم منطقه تهران خریدی؟
عروسی حقوقی فملی بود امروز
ونیکی و کدما هم دارن دیگه حرص آدمو در میارن همش مثبتن
ارزش بازار زر ماکارون شده 10 هزار میلیارد تومن !
شادمهر سایت شرط بندی زده. چند روز پیش ایران اینترنشنال یک برنامه ساخته بود میگفتن سپاه مسئول انجام تراکنش ها هست و پشت این داستانه
اینجوری که تر خورده تو شپدیس فکر کنم بیخیال تعویض خونه بشم
نسبت خریدار به فروشنده گدنا رو ببینید عجب قمارخونه ای شده بورس
وهنر رو خوب میخرن چون کوچیکه. کلا چون پول تو بازار کم شده همه رفتن سمت سهم کوچک
نظر