نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

زلزله در بازار مسکن اطراف تهران/تخلیه حباب قیمتی در پردیس و پرند - خبرآنلاین

دیروز املاکیه زنگ زده اقا شما خرید داشتید چی شد گفتم کنسله گفت اخر سال تقاضا میاد بازار میترکه گفتم فعلا که شما دلال ها دارید میترکید بشین تا بخرن

نظر

• Deutschland
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 838

هیچ خبری نیست
      دوروق میگن
      همه فوروشنده شدن
      تا انتخابات ملک نخر مگر مفت باشد

نظر

• sundaaay
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 742

این سومین بار هست که داروخانه داره ازم دزدی میکنه. دوستان مراقب باشید
        دکتر 100 تا قرص نوشته. روزی 2 عدد بخورم. داروخانه پول 100 تا رو گرفته اما به من 60 تا داده. این قضیه اتفاقی یا اشتباهی نیست بلکه عمدی هست چون چندین بار پیش امده. حتما نسخه هاتون رو چک کنید...دزدی در داروخانه ها رسمی شده.

نظر

• sundaaay
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 742

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
          هیچ خبری نیست
          دوروق میگن
          همه فوروشنده شدن
          تا انتخابات ملک نخر مگر مفت باشد
          مقدار زیادی هیجانی نظر میدید. کار ندارم ملک چقدر هست و الان موقع خریده یا نه اما الان رو با سال 92 یال 94 مقایسه نکنید..

بایدن، اوباما دیگر نیست.
          خواسته های مردم ایران در سال 99 و 1400 با خواسته هاشون در سال 92 و 94 کاملا فرق داره.
          آمریکا چه از نظر داخلی و چه خارجی آمریکا سال 2015 نیست.
          شرایط منطقه و کشورهای همسایه شرایط سال 94 نیست.
          خواسته های آمریکا و اروپا محدود به هسته ای نیست. دنبال بحث موشکی و منطقه ای هستن که حل شدنش اگر نگیم غیرممکن اما بسیار بسیار دشوار تر از هسته ای هست.
          همه اینا دست به دست هم میده که اون خوشبینی که خیلی ها انتظار دارن و کاهش قیمت های عجیب و غریب و ثابت موندن قیمت ها برای چند سال به وقوع نپیونده. صرفا راه تنفس ایجاد میشه
          آخرین ویرایش توسط sundaaay؛ 2020/12/13, 19:40.

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

البته در این که ملک حباب 40 درصدی دارد شکی نیست با دلار 70 هزار تومان ملک داشت معامله میشد!!
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Deutschland
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 838

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
              مقدار زیادی هیجانی نظر میدید. کار ندارم ملک چقدر هست و الان موقع خریده یا نه اما الان رو با سال 92 یال 94 مقایسه نکنید..

بایدن، اوباما دیگر نیست.
              خواسته های مردم ایران در سال 99 و 1400 با خواسته هاشون در سال 92 و 94 کاملا فرق داره.
              آمریکا چه از نظر داخلی و چه خارجی آمریکا سال 2015 نیست.
              شرایط منطقه و کشورهای همسایه شرایط سال 94 نیست.
              خواسته های آمریکا و اروپا محدود به هسته ای نیست. دنبال بحث موشکی و منطقه ای هستن که حل شدنش اگر نگیم غیرممکن اما بسیار بسیار دشوار تر از هسته ای هست.
              همه اینا دست به دست هم میده که اون خوشبینی که خیلی ها انتظار دارن و کاهش قیمت های عجیب و غریب و ثابت موندن قیمت ها برای چند سال به وقوع نپیونده. صرفا راه تنفس ایجاد میشه
              ایران نفت بفروشد کار همه بازار ها تمام میشود
              خیلی دوس داری ملک بخری پ م بده میریم گیلاود تا میتونی بخر تو این قیمت زمین و ویلا.از من هم بخر
              من دارم دوستانه میگم خبری نیست و ریزشیه،،،
              همه دنبال خریدارن
              خرید داری ۱۰۰۰ فال دارم.....
              هشت بهشت خوبه؟
              جیلارد؟
              گلدشت؟

نظر

• Ali47
                عضو عادی
                • Sep 2020
                • 157

بالاخره پردیس زمانبندی پرداخت سود سهام را اعلام کرد
                از ۲۰ دی از طریق سجام
                از ۱۲ بهمن برای کسانیکه سجام ثبت نام نکردند

نظر

• Bruce
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 288

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
                  این سومین بار هست که داروخانه داره ازم دزدی میکنه. دوستان مراقب باشید
                  دکتر 100 تا قرص نوشته. روزی 2 عدد بخورم. داروخانه پول 100 تا رو گرفته اما به من 60 تا داده. این قضیه اتفاقی یا اشتباهی نیست بلکه عمدی هست چون چندین بار پیش امده. حتما نسخه هاتون رو چک کنید...دزدی در داروخانه ها رسمی شده.
                  منم تو فروشگاه رفاه تو فاکتورم یه کالایی رو چندین بار زده بود حتما موقع خرید فاکتورتونو چک کنید وقتی مسئولین میدزدن مردم عادی هم تشویق میشن.
                  خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• sundaaay
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 742

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                    ایران نفت بفروشد کار همه بازار ها تمام میشود
                    خیلی دوس داری ملک بخری پ م بده میریم گیلاود تا میتونی بخر تو این قیمت زمین و ویلا.از من هم بخر
                    من دارم دوستانه میگم خبری نیست و ریزشیه،،،
                    همه دنبال خریدارن
                    خرید داری ۱۰۰۰ فال دارم.....
                    هشت بهشت خوبه؟
                    جیلارد؟
                    گلدشت؟
                    مملكت ٨٥ ميليوني با اقتصاد بيمار و تا خرخره فساد با بدنه فربه دولتي و ريخت و پاش هاي بسيار با صادرات دو ميليون بشكه نفت دردي دوا نميشه
                    مگه من گفتم پايين نمياد كه شما اينطور جواب دادي؟؟
                    شما نظرت دادي ، منم نظرم دادم
                    من ميگم ميات مدت و بلند مدت وضعيت همينه، منتها كوتاه مدت افت قيمتي يا عدم افزايش قايل پيش بيني هست
                    اينقدر هم جوش نزن با حرف من و شما ريالي قيمت ها كم و زياد نميشه

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
                      منم تو فروشگاه رفاه تو فاکتورم یه کالایی رو چندین بار زده بود حتما موقع خرید فاکتورتونو چک کنید وقتی مسئولین میدزدن مردم عادی هم تشویق میشن.
                      حالا فاكتور تايپ شده هست و مشتري ميدونه چي و چندتا خريده و راحت چك ميكنه
                      اما چند نفر مگه ميتونن دست خط دكتر ها بخونن؟؟ دزدي اساسي تو داروخانه ها داره انجام ميشه

نظر

• جان اسنو.
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2020
                        • 1992

سود مجمع شپدیس
                        سجامی ها از 20 دی
                        @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

نشون میداد زنه گریه زجه میزد بچم تبلت نداره نمیتونه درس بخونه حالا فکر کرده بچش پروفسور حسابی میشه ته تهش میخواد بره اسنپ کارکنه دیگه اینجوری که درس نمیخونه لااقل چند سال جلو میوفته. اشتباه ترین کار درس خوندنه. اشاره میکنم به کتاب حاجی آقا صادق هدایت .
                          سهم های اذیت کن که بالا نمیرن و بیصاحب هستن مثل غدیر و پارسان و.. رو نباید بالاتر از پی به ای 7 خرید
                          یکسری سهم های اذیت نکن مثل کگهر و ونیکی و... که سهامدار عمدشون اذیت نمیکنن رو پی به ای بالاترم بخرید اشکال نداره.
                          من به شخصه سهم اذیت کن رو پی به ای بالای 5 نمیخرم. مثلا غدیر 80 بسازه 400 بیشتر نمیخرم.
                          هلالات میگه پارسان 270 میسازه پی به ای 7 بدیم بیشتر از 1890 نمی ارزه کاری هم به ناو نداریم

با راه اندازی آپادانا توسط مبین 1500 میلیارد تومن به سود مبین اضافه میشه معادل 50 درصد حدودا سوش زیاد میشه که اینقدر تبلیغ میکنن نیست.
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/14, 08:59.

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            نشون میداد زنه گریه زجه میزد بچم تبلت نداره نمیتونه درس بخونه حالا فکر کرده بچش پروفسور حسابی میشه ته تهش میخواد بره اسنپ کارکنه دیگه اینجوری که درس نمیخونه لااقل چند سال جلو میوفته. اشتباه ترین کار درس خوندنه. اشاره میکنم به کتاب حاجی آقا صادق هدایت .
                            سهم های اذیت کن که بالا نمیرن و بیصاحب هستن مثل غدیر و پارسان و.. رو نباید بالاتر از پی به ای 7 خرید
                            یکسری سهم های اذیت نکن مثل کگهر و ونیکی و... که سهامدار عمدشون اذیت نمیکنن رو پی به ای بالاترم بخرید اشکال نداره.
                            من به شخصه سهم اذیت کن رو پی به ای بالای 5 نمیخرم. مثلا غدیر 80 بسازه 400 بیشتر نمیخرم.
                            هلالات میگه پارسان 270 میسازه پی به ای 7 بدیم بیشتر از 1890 نمی ارزه کاری هم به ناو نداریم

با راه اندازی آپادانا توسط مبین 1500 میلیارد تومن به سود مبین اضافه میشه معادل 50 درصد حدودا سوش زیاد میشه که اینقدر تبلیغ میکنن نیست.
                            والا اسنپ هم حداقل پراید میخواد که اونم برای خریدش باز پول میخواد

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

دوستانی که شپدیس دارن فردا بیان مجمع آنلاین بگن چرا سود رو کامل تقسیم نمی کنید و چرا نمیزارید سهم بالا بره 5 ماهه . احتمالا مدیرعامل میگه قیمت سهم رشد کرده به اندازه کافی ولی وقتی میدونیم سهم امسال حداقل 1800 میسازه و پی به ای این صنعت حداقل 10 هست قیمت سهم باید 18000 تومن بعلاوه سود مجمع فردا میبود نه 11000 تومن. من خودم به نظرم هر سهمش باید 1 دلار قیمتش باشه . پاسالم نصف سود رو تقسیم نکردن گذاشتن بانک دلار چند برابر شد پول هم بی ارزش شد امسال باید تا آخر سود رو تقسیم کنن. باید فردا مراقب باشم یدفه قاطی نکنم جد و آبادشون رو بهم پیوند بدم داستان درست کنم /:.hmmsmiley.:/
                              -------
                              بپویند هم نوسانات خوبی میده فقط جهت اطلاع . من وارد این بازی ها نمیشم
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/14, 10:29.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

۳۸۴۸ میلیارد تومن از بازار خارج میشه میره تو اپال . چند روز پیش گفتم عرضه اولیه ها پول رو کم میکنه.
                                تو این سهم های کوچک هم خیلی بررسی کردم واقعا پی به ای های فضایی دارن و هیچ ارزندگی ندارن

نظر

در حال کار...
                                X